Įkraunama...
Įkraunama...

Organic Shop,Planeta Organica,Baikal Herbals

Ka tik isbandziau Planeta organic Hawaii kuno sveitikli. smile.gif Sveicia tikrai gerai,taciau kvapas savotiskas...Tikrai neprimena Havaju,o greiciau mociutiskus odekolonus( kazkas sioje temoje taip pat apie tai buvo jau uzsimines).Na,bet gal priprasiu rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu labai pagirti šį BA šampūną ir balzamą tos pačios serijos wub.gif

user posted image

Negaliu atsidžiaugti - plaukai sudrėkinti, taip gražiai gula, ne taip greitai susiriebaluoja, esu labai labai patenkinta wub.gif Naudoju abu kartu apie savaitę, bet jau dabar norisi kartoti ir kartoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2014 03 02, 19:47)
Noriu labai pagirti šį BA šampūną ir balzamą tos pačios serijos  wub.gif

user posted image

Negaliu atsidžiaugti - plaukai sudrėkinti, taip gražiai gula, ne taip greitai susiriebaluoja, esu labai labai patenkinta  wub.gif Naudoju abu kartu apie savaitę, bet jau dabar norisi kartoti ir kartoti  biggrin.gif

Visiskai pritariu mirksiukas.gif tikrai super daikciukas thumbup.gif Baigineju butelaiti sampuno ir balzamo ir vel tikrai kartosiu
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2014 03 02, 20:47)
Noriu labai pagirti šį BA šampūną ir balzamą tos pačios serijos  wub.gif

user posted image

Negaliu atsidžiaugti - plaukai sudrėkinti, taip gražiai gula, ne taip greitai susiriebaluoja, esu labai labai patenkinta  wub.gif Naudoju abu kartu apie savaitę, bet jau dabar norisi kartoti ir kartoti  biggrin.gif

tikrai pritariu smile.gif jau trecia buteliuka nusipirkau drinks_cheers.gif o taip pat labai geras tos pacios serijos osobyj sampunas ir balzamas, tik ji daugiau maitinantis, bet kol sildymo sezonas nesibaiges man jis labai super, bet manau kai orai atsils bus per riebus mirksiukas.gif
Atsakyti
O jus pastebejot kaip pabrango ELEVITOJ PLANETA ORGANICA prekes? Ar cia man vienai taip atrodo? mano mieste nera tai as perku is internetines elevitos parduotuves viska, bet pastebejau kad PLANETA ORGANICA pabrango (gal ir kitu firmo pabrango, neatkreipiau demesio), anksciau dziaugiaus geru kainu ir kokybes santykiu, bet dabar kainytes tai ohoho. Pvz pastebejau PO asortimene, kas anksciau kainavo pvz.: 31Lt, tai dabar neva reguliari braukiama kaina 41lt, o akcijine kaina 31Lt. Matyt paklause didele ir populiarios prekytes, tai gal ir iskele taip kainas g.gif
Atsakyti
"Planeta Organica" rūgštinis šveitiklis labai labai patinka. O kaip ši kaukė? Koks drėkinimas? 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(seriously girl @ 2014 03 05, 23:14)
O jus pastebejot kaip pabrango ELEVITOJ PLANETA ORGANICA prekes? Ar cia man vienai taip atrodo? mano mieste nera tai as perku is internetines elevitos parduotuves viska, bet pastebejau kad PLANETA ORGANICA pabrango (gal ir kitu firmo pabrango, neatkreipiau demesio), anksciau dziaugiaus geru kainu ir kokybes santykiu, bet dabar kainytes tai ohoho. Pvz pastebejau PO asortimene, kas anksciau kainavo pvz.: 31Lt, tai dabar neva reguliari braukiama kaina 41lt, o akcijine kaina 31Lt. Matyt paklause didele ir populiarios prekytes, tai gal ir iskele taip kainas  g.gif

seriously girl, "Planeta Organica" kainos palankesnės "Kosmadoje" ir "Droge". mirksiukas.gif
Atsakyti
Nauja serija:
user posted image

http://www.1reshenie...ex.php?page=503
Labai patogūs ypač kelionėms šampūnai,balzamai,kaukės 100 ml pakuotėse(kaip maišeliuose).Jų kainos 2,20-2,50 lt.
Plati serija,yra iš ko rinktis 4u.gif
Atsakyti
Droge visoms Planeta Organica prekėms iki 40% nuolaida, visų kainų nepamenu, tik tas garsusis šveitiklis ~8 litus kainuoja, šitą prisimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2014 03 18, 00:43)
Nauja serija:
user posted image

http://www.1reshenie...ex.php?page=503
Labai patogūs ypač kelionėms šampūnai,balzamai,kaukės 100 ml pakuotėse(kaip maišeliuose).Jų kainos 2,20-2,50 lt.
Plati serija,yra iš ko rinktis 4u.gif

Lietuvoje jų jau įmanoma rasti? Už tokią kainą mielai prisipirkčiau pabandymui..
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2014 03 19, 09:21)
Lietuvoje jų jau įmanoma rasti? Už tokią kainą mielai prisipirkčiau pabandymui..

Buvau palikus jau ne vieną atsiliepimą apie šią seriją, ji parduodama Eurokosuose, tik kainos po 4 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2014 03 19, 08:21)

kainos,kurias rašiau-Vilniuje,Vilkpėdėje.
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais (po 5 dienu naudojimo) apie keleta Planeta Organica priemoniu:
Gelis-pylingas-buvau girdejusi geru atsiliepimu, bet netikejau, kad si priemone tokia gera. Galiu drasiai patvirtinti, kad tikrai veiksmingas, puikus produktas. Isvalo oda, padeda spuogeliu gyjimui, sutraukia poras. Buvau perspeta, kad gali sausinti oda, bet kol kas to nepastebejau.
Zensenio serumas (sausai/jautriai odai)-tepu po pylingo ant vos dregno veido, greitai susigeria, nepalieka riebumo, oda buna svelni, minksta, tokia atsigavusi. Po keliu kartu nepastebejau, kad kimstu.
Kremas-fluidas (visu tipu odai)-lengvas, greitai susigeriantis drekiklis, geras makiazo pagrindas, nepastebejau, kad kimstu.
Peptidinis antioksidacinis serumas paakiams-svelnus, pradzioje uztepus kiek lipnus, bet paskui greit susigeria ir lipnumas dingsta, tinkantis jautrioms akims. Tepu nakciai, tai ryte akys tikrai atrodo pailsejusios, paakiu zona lygesne.
Naturalus argano aliejus (anti-age), bet naudojau plauku galiukams. Patiko, tik nereikia padauginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 23 kovo 2014 - 10:18