Įkraunama...
Įkraunama...

Organic Shop,Planeta Organica,Baikal Herbals

Jau yra pirkti Planeta Organica Dead sea linija 4u.gif
Kainos Vilkpedeje keliais litais mažesnės nei internetinėje parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2014 02 15, 17:02)
Jau yra pirkti Planeta Organica Dead sea linija 4u.gif
Kainos Vilkpedeje keliais litais mažesnės nei internetinėje parduotuvėje.

Ačiū 4u.gif Iš internetinės parduotuvės užsakymo nepadariau - nėra kai kurių norimų prekių, tai teks vyrą siųsti į Vilkpedę su sąrašėliu ax.gif
Atsakyti
Parekomenduokit,koks geriausias kuno sveitiklis is Planeta organica? Ar jie kuom nors skiriasi savo sveiciamuoju efektu ar tik kvapais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2014 02 19, 19:13)
Parekomenduokit,koks geriausias kuno sveitiklis is Planeta organica? Ar jie kuom nors skiriasi savo sveiciamuoju efektu ar tik kvapais?  smile.gif

Ankstesniuose puslapiuose jau gyriau Afrikos cukrinį šveitiklį, nesikartosiu smile.gif O šiaip manau jie skiriasi dar ir tuo, kad vieni cukriniai, kiti druskiniai, tai šiaip skiriasi. Kiek esu naudojusi druskinių, nors ir kitų firmų, jie šiurkščiau šveičia, jei yra žaizdelių gali ir graužti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 20 vasario 2014 - 09:44
QUOTE(_sala_ @ 2014 02 20, 09:44)
Ankstesniuose puslapiuose jau gyriau Afrikos cukrinį šveitiklį, nesikartosiu smile.gif O šiaip manau jie skiriasi dar ir tuo, kad vieni cukriniai, kiti druskiniai, tai šiaip skiriasi. Kiek esu naudojusi druskinių, nors ir kitų firmų, jie šiurkščiau šveičia, jei yra žaizdelių gali ir graužti smile.gif

Apie šitą kalbat?
user posted image
Patikrinau sudėtį - geras. Gal pirkt, nesinori pinigų didelių švaistyt šveitikliams kūno biggrin.gif O jo kokiuose Droguose yra? Elevitos Klaipėdoj neturim.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 02 20, 11:02)
Apie šitą kalbat?
http://www.planetaor...apaya-Scrub.jpg
Patikrinau sudėtį - geras. Gal pirkt, nesinori pinigų didelių švaistyt šveitikliams kūno  biggrin.gif O jo kokiuose Droguose yra? Elevitos Klaipėdoj neturim.

Yra Droge. Buvo kaina apie 19 lt vietoj 28 smile.gif gal ir dabar ta akcija tęsias ax.gif
Atsakyti
gal kas bandet sita kauke?

http://eshop.elevita...0007202193.html
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2014 02 20, 23:19)

turiu. kvapas toks specifinis, bet poveikis man patinka. ziemos metu man labai gerai nuramindavo oda, nuimdavo raudoni.
Atsakyti
QUOTE(burbulina @ 2014 02 21, 16:57)
turiu. kvapas toks specifinis, bet poveikis man patinka. ziemos metu man labai gerai nuramindavo oda, nuimdavo raudoni.

siandien kaip tik nusipirkau smile.gif Reikes bandyt.
Man ju kvapas kaip tik patinka, specifinis toks.
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2014 02 19, 20:13)
Parekomenduokit,koks geriausias kuno sveitiklis is Planeta organica? Ar jie kuom nors skiriasi savo sveiciamuoju efektu ar tik kvapais?  smile.gif

Man rodos, kad tik kvapais, kalbu apie ta linija, kuri yra Droguose, kitu nezinau. Tie kvapai nuostabus, galeciau, griebciau visu rusiu iskart biggrin.gif
Atsakyti
Tęsiu pažintį su "Банька Агафьи" 4u.gif

ankstesni atsliepimai čia

1. Muilo-beržų kūno šveitiklis

user posted image

user posted image

Nepatiko. Šveičiamųjų dalelių itin mažai, kvapas paprasto pigaus muilo. Nesusipratimas kažkoks smile.gif

2. Maitinamasis kūno pylingas

user posted image

user posted image

Kvapas fantastiškas wub.gif - kvepia duona, medum, mišku, saldžiai rolleyes.gif Šveičiamųjų dalelių vėlgi mažai. Labiausiai man jos priminė kmyną (o gal rimtai? g.gif ) Naudotis pylingu smagu, bet šveičia minimaliai. Antrą kartą nepirkčiau - man, mėgstančiai kuo šiurkštesnius šveitiklius, čia tik juokas. Turbūt ir nebandysiu kitų šios serijos šveitiklius, įtariu, man jie visi bus per švelnūs unsure.gif

3. Juodoji kūno kaukė

user posted image

user posted image

Kaukė greičiau šviesiai pilka, nei juoda, molinės konsistencijos, pasiskirsto normaliai, nusiplauna sunkokai. Sunku išbūti su ja 15 min, pradeda darytis šalta ir nuobodu biggrin.gif Kiekio man vos užteko 1 kartui g.gif , poveikio nepastebėjau (turbūt po 1 karto nelabai ir būtų galima tikėtis?)

Viskas pirkta Eurokose, konkrečiai Kauno Savo PC, visų priemonių kaina 3,99 lt
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 02 22, 10:22)
Tęsiu pažintį su "Банька Агафьи"  4u.gif

Labai ačiū už tokį išsamų produktų "reportažą" 4u.gif
Atsakyti