Kainos Vilkpedeje keliais litais mažesnės nei internetinėje parduotuvėje.

Iš internetinės parduotuvės užsakymo nepadariau - nėra kai kurių norimų prekių, tai teks vyrą siųsti į Vilkpedę su sąrašėliu
  Iš internetinės parduotuvės užsakymo nepadariau - nėra kai kurių norimų prekių, tai teks vyrą siųsti į Vilkpedę su sąrašėliu   

O šiaip manau jie skiriasi dar ir tuo, kad vieni cukriniai, kiti druskiniai, tai šiaip skiriasi. Kiek esu naudojusi druskinių, nors ir kitų firmų, jie šiurkščiau šveičia, jei yra žaizdelių gali ir graužti
 O šiaip manau jie skiriasi dar ir tuo, kad vieni cukriniai, kiti druskiniai, tai šiaip skiriasi. Kiek esu naudojusi druskinių, nors ir kitų firmų, jie šiurkščiau šveičia, jei yra žaizdelių gali ir graužti  

O jo kokiuose Droguose yra? Elevitos Klaipėdoj neturim.

O jo kokiuose Droguose yra? Elevitos Klaipėdoj neturim. gal ir dabar ta akcija tęsias
 gal ir dabar ta akcija tęsias   

Reikes bandyt.
  Reikes bandyt.

- kvepia duona, medum, mišku, saldžiai
  - kvepia duona, medum, mišku, saldžiai   Šveičiamųjų dalelių vėlgi mažai. Labiausiai man jos priminė kmyną (o gal rimtai?
 Šveičiamųjų dalelių vėlgi mažai. Labiausiai man jos priminė kmyną (o gal rimtai?   ) Naudotis pylingu smagu, bet šveičia minimaliai. Antrą kartą nepirkčiau - man, mėgstančiai kuo šiurkštesnius šveitiklius, čia tik juokas. Turbūt ir nebandysiu kitų šios serijos šveitiklius, įtariu, man jie visi bus per švelnūs
 ) Naudotis pylingu smagu, bet šveičia minimaliai. Antrą kartą nepirkčiau - man, mėgstančiai kuo šiurkštesnius šveitiklius, čia tik juokas. Turbūt ir nebandysiu kitų šios serijos šveitiklius, įtariu, man jie visi bus per švelnūs   

Kiekio man vos užteko 1 kartui
  Kiekio man vos užteko 1 kartui   , poveikio nepastebėjau (turbūt po 1 karto nelabai ir būtų galima tikėtis?)
 , poveikio nepastebėjau (turbūt po 1 karto nelabai ir būtų galima tikėtis?)