Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 3

user posted image
sena tema
visa informacija
receptai
rusiški receptai
Atsakyti
Zikui 1970.Yra tokia rusis Babushka selection,is Regilos buvau pirkusi,taip apibudinti--auksti,vidutinio velyvumo,iki 1 kg ,raudoni,derlingi.Neblogi ,tik vaisiu pas mane nebuvo la
bai daug,skonis neprastas.
Adija5,senstam lotuliukas.gif ,nebus dar nei kaledom ,ko gero ir velykom nebus dar lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 30 spalio 2014 - 11:38
Kalėdoms gal tik Long kiper bus likę g.gif Kol kas kieti kaip akmenys, bet spalvą jau keičia, pradėjo nokt. Žinokit, mergai, atsivalgėm pomidorų doh.gif Jau savaitė, kaip niekas net neįlindo į dėžes jų pasiimti. Užtat balta mišrainė ar vinegretas su trenksmu susivalgo, ko per vasarą net nepasigendam lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 30 spalio 2014 - 11:58
QUOTE(Paladė @ 2014 10 30, 12:57)
Kalėdoms gal tik Long kiper bus likę  g.gif Kol kas kieti kaip akmenys, bet spalvą jau keičia, pradėjo nokt. Žinokit, mergai, atsivalgėm pomidorų  doh.gif Jau savaitė, kaip niekas net neįlindo į dėžes jų pasiimti. Užtat balta mišrainė ar vinegretas su trenksmu susivalgo, ko per vasarą net nepasigendam  lotuliukas.gif

MAMKA, kokį ''brėdą'' čia rašai? blink.gif blink.gif blink.gif jos gi apie pomidorus ant šviežio krūmo Kalėdoms svaigsta g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 10 30, 15:16)
MAMKA, kokį ''brėdą'' čia rašai? blink.gif  blink.gif  blink.gif jos gi apie pomidorus ant šviežio  krūmo  Kalėdoms svaigsta g.gif  doh.gif

nu ir aš apie tai, kad svaigsta lotuliukas.gif
Papildyta:
Pė.es. nebent į Siciliją ar Neapolį emigravo
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 10 30, 09:36)
O mano ir dezutines jau baigiasi sad.gif

Mamkos, rusu forume peskaiciau, labai gyria veisle Babuskino, bandziau googlinti, ismeta keliu rusiu, tame tarpe ir hibridus, bet ten dar vienas zodis dasideda. O ten minejo, kad ne hibridas, kazi, kas do pomidoras, gal kas zinot? Prireike man jo biggrin.gif

Užuojauta 4u.gif Nus,visi geri dalykai kažkada baigiasi.

Aha,apie tą Babuškino ir aš girdėjau.Yra dar Babuškin sekret,tik šiaip Babuškin,be jokio sekreto,bet čia jau kitos veislės.
Babuškino šitie:
http://www.tomat-pom...talog...B8но/
http://svoitomaty.ru/babushkino/
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 10 30, 12:34)
Adija5,senstam lotuliukas.gif ,nebus dar nei kaledom ,ko gero ir velykom nebus dar  lotuliukas.gif .

Klausyk,nesenk da a,bo va matai,jauniklės apačioj žvygauna.Davai,jei ne ant lietuviškų,tai nors ant kiniečių Naujųjų tu anom po nosia pakišk šviežius bumbulus. Bus joms ir Neapolis,ir Bankokas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 10 30, 16:32)
nu ir aš apie tai, kad svaigsta  lotuliukas.gif
Papildyta:
Pė.es. nebent į Siciliją ar Neapolį emigravo

niu nesiųsk jų taip toli,tegu mums mokslinių eksperimentų ''žiburiais'' pabūna wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 10 30, 17:35)
.... po nosia pakišk šviežius bumbulus. Bus joms ir Neapolis,ir Bankokas  tongue.gif

nu nu. Ir apie kokius bumbulus Bankoke kalba eina?....
Papildyta:
Babuškino šitie:

ale kokie apetitni tie Babos pomidorai.. kaip norėčiau daba tokį suvalgyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 10 30, 21:28)

Aš čia apie pomidorus blink.gif Ui,padykus kokia tu,drauge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 10 30, 22:28)
Papildyta:
ale kokie apetitni tie Babos pomidorai.. kaip norėčiau daba tokį suvalgyt  wub.gif

pirmoj nuorodoj yra įtrūkusių,įdomu -ar dėl pernokimo ,ar veislė linkusi tam g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 10 30, 11:34)
Zikui 1970.Yra tokia rusis Babushka selection,is Regilos buvau pirkusi,taip apibudinti--auksti,vidutinio velyvumo,iki 1 kg ,raudoni,derlingi.Neblogi ,tik vaisiu pas mane nebuvo la
bai daug,skonis neprastas.

Yra, bet manrods, ne tie smile.gif

Aha,apie tą Babuškino ir aš girdėjau.Yra dar Babuškin sekret,tik šiaip Babuškin,be jokio sekreto,bet čia jau kitos veislės.
Babuškino šitie:
http://www.tomat-pom...talog...B8но/
http://svoitomaty.ru/babushkino/

Aha, va pirmoj nuorodoj ir skaiciau apie juos, prireike biggrin.gif Labai daug kas gyre, nebandet niekas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 31 spalio 2014 - 11:51
Ar nuimat šiltnamio stogus žiemai?
Atsakyti