Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

Sena tema

Merginos pasakykit, ką aš čia auginau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 13 sausio 2015 - 14:22
Merginos , patarkit smile.gif Visada paprikas iki issodinimo augindavau vazonuose, virs litr. talpos, bet dabar tiek visko uzsimojus auginti, nei betilps man tie vazonai, nei as ju tiek turiu doh.gif 0.5 l bokaluose joms nebus per anksta? Iki issodinimo. Kazkaip man jie tokie nedydzkiai atrodo, ar visdelto reiktu didesniu g.gif Kokiose talpose auginat jus? Ir kada mazdaug planuojat seti, vasario men. pradzioj, ar veliau?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 01 13, 14:42)
Merginos , patarkit smile.gif Visada paprikas iki issodinimo augindavau vazonuose,  virs litr. talpos, bet dabar tiek visko uzsimojus auginti, nei betilps man tie vazonai, nei as ju tiek turiu  doh.gif  0.5 l bokaluose joms nebus per anksta? Iki issodinimo. Kazkaip man jie tokie nedydzkiai atrodo, ar visdelto reiktu didesniu  g.gif Kokiose talpose auginat jus? Ir kada mazdaug planuojat seti, vasario men. pradzioj, ar veliau?

Aš tai pernai sėjau vasario 20. Gal kažkiek kaip paprikoms ir per vėlai, šiemet sakiau pasėsiu anksčiau, kokią vasario 10. Auginau jas iki issodinimo 0,5 plastikinėse stiklinėse, tai viskas buvo puikiai. Aišku aš sėjau ne pagreitintai, sėklų nemirkiau, nešildžiau ant šiltų grindų ar ten radiatorių, o sudėjau sėklas tiesiai į žemes ir viską pastačiau ant palangės. Tai dygo ilgokai, ir iki išsodinimo tikrai nebuvo peraugę, o 0,5 indų užteko, šaknys nesiprašė didesnės talpos. Į šiltnamį sodinau gegužės pradžioj. Kada pirmas paprikas nuskyniau nepamenu, bet rugpjūtį tai jau valgėm tikrai.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 01 13, 15:42)
Merginos , patarkit smile.gif Visada paprikas iki issodinimo augindavau vazonuose,  virs litr. talpos, bet dabar tiek visko uzsimojus auginti, nei betilps man tie vazonai, nei as ju tiek turiu  doh.gif  0.5 l bokaluose joms nebus per anksta? Iki issodinimo. Kazkaip man jie tokie nedydzkiai atrodo, ar visdelto reiktu didesniu  g.gif Kokiose talpose auginat jus? Ir kada mazdaug planuojat seti, vasario men. pradzioj, ar veliau?

Turetu uztekt tu stikliniu. As auginau mazuose vazoneliuose arba kibireliuose nuo silkes.

O ko senos temos neuzbaiget?
Atsakyti
Aciu, bandysiu tada ir as i puslitrine tara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 01 13, 18:17)

biggrin.gif čia aš kalta. Susišvietė man darbe, kad aną temą jau uždarė (pabaigta) tai ir sukūriau , kad būt kur kalbas tęsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2015 01 14, 14:12)
o kada kita seja vasario men?

kaip rašė viena forumietė sausio 31- vasario 1
Atsakyti
reikia ruostis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 01 13, 15:22)
Sena tema

Merginos pasakykit, ką aš čia auginau:
user posted image

Cili pipirai. biggrin.gif

Labai gerai auga, kaip zydinti_gele rase, vienkartiniuose alaus 0,5 litro stiklinese, praduriant apacioj skyle, kad vanduo nesikauptu ir saknys neputu.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 14, 14:49)
Cili pipirai. biggrin.gif

lotuliukas.gif prie bajerio
tada konkretinu klausimą, kokios veislės čili pipirus auginau ? biggrin.gif
Atsakyti
Mergai,kas žinot ar Mini Belle Bordo saldžioji ar aštrioji?Randu tik Mini Belle Red ir Orange.

http://pomidom.ru/Šæ...
http://pomidom.ru/Šæ...

Ir abi saldžios.Bet va Paladė parašė,kad jos Red aštri .Tai ta bordo gal tas pats red g.gif ?Ir va klausimas ,ar ji saldi,ar aštri tada unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 01 14, 16:13)
lotuliukas.gif  prie bajerio
tada konkretinu klausimą, kokios veislės čili pipirus auginau ? biggrin.gif

Nuuu, kaip paklauset, taip atsakiau biggrin.gif Itariu, kad DE CAYENNE, ar galejo taip buti? Pirktos is Nojaus seklu(internetineje ar maximos, ar senukuose).
Mano tip top buvo tokios drinks_cheers.gif
Atsakyti