Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(adija5 @ 2015 01 14, 15:19)
Mergai,kas žinot ar Mini Belle Bordo saldžioji ar aštrioji?Randu tik Mini Belle Red ir Orange.
Ir abi saldžios.

mes pernai pirkom Alma paprikas, tai dovanų įdėjo orange mini belle pakutį. išdalinau mergikėms po kelias sėklas. iš mano trijų augalų du buvo su oranžinėm paprikytėm, o trečias su tokiom pat tik raudonom. oranžinės saldžios, o raudoni - aštrūs pipirai. gana aštrūs, ne šiaip sau, už jalapenus aštresni.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 14, 15:20)
Nuuu, kaip paklauset, taip atsakiau biggrin.gif Itariu, kad DE CAYENNE, ar galejo taip buti? Pirktos is Nojaus seklu(internetineje ar maximos, ar senukuose).
Mano tip top buvo tokios drinks_cheers.gif

anoj temoj rašė ilgį, tada pagalvojau, kad ne kajenai, nes per trumpi. mano kajenai ~12 cm ankštis užaugina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 14 sausio 2015 - 15:53
QUOTE(Paladė @ 2015 01 14, 15:46)
mes pernai pirkom Alma paprikas, tai dovanų įdėjo orange mini belle pakutį. išdalinau mergikėms po kelias sėklas. iš mano trijų augalų du buvo su oranžinėm paprikytėm, o trečias su tokiom pat tik raudonom. oranžinės saldžios, o raudoni - aštrūs pipirai. gana aštrūs, ne šiaip sau, už jalapenus aštresni.

Tai dabar žinok ,žmogau,su paprikom ar su pipirais jas augint. Ir dar kas išaugs neaišku,jei jau iš oranžinių gavosi raudonos,tai iš bordo gali būt ir žalios g.gif Smagu bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 14, 15:20)
Nuuu, kaip paklauset, taip atsakiau biggrin.gif Itariu, kad DE CAYENNE, ar galejo taip buti? Pirktos is Nojaus seklu(internetineje ar maximos, ar senukuose).
Mano tip top buvo tokios drinks_cheers.gif

nu jei jau čilių temoj klausiau, matyt žinojau, kad čili biggrin.gif būč nežinojus, būč klausus temoj "Padėkit sužinoti augalo pavadinimą III? " lotuliukas.gif

pirktos iš aštriai.lt arba gautos iš vienos forumietės prieš porą metų, bet ten kai kurių nebuvo veislių pavadinimo.
bet gaila nerandu užsakymo laiško.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 14 sausio 2015 - 16:09
QUOTE(adija5 @ 2015 01 14, 15:19)
Mergai,kas žinot ar Mini Belle Bordo saldžioji ar aštrioji?Randu tik Mini Belle Red ir Orange.
Ir abi saldžios.Bet va Paladė parašė,kad jos Red aštri .Tai ta bordo gal tas pats red  g.gif ?Ir va klausimas ,ar ji saldi,ar aštri tada  unsure.gif ?

Man kažkuri mergina atsiuntė Mini Belle red ir bordo, abi kaip čili. Red išbandžiau pernai, tikrai aštri, kaip ir Paladė sako, o bordo galvoju šiais metais bandyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 14 sausio 2015 - 16:24
kur galima nusipirkti čili habanerio?
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2015 01 14, 19:20)

Astriai.lt turi. As siemet pirkau per ebay
Atsakyti
Mini bele bordo ir ne bordo - aštrios ir pakankamai aštrios. Almą esu auginusi. Manoji buvo saldi, bet nepatiko, nes nebuvo storasienė.
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2015 01 14, 21:20)

galiu psidalint habanero orange 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 01 14, 16:04)
nu jei jau čilių temoj klausiau, matyt žinojau, kad čili biggrin.gif būč nežinojus, būč klausus temoj "Padėkit sužinoti augalo pavadinimą III? "  lotuliukas.gif

pirktos iš aštriai.lt arba gautos iš vienos forumietės prieš porą metų, bet ten kai kurių nebuvo veislių pavadinimo.
bet gaila nerandu užsakymo laiško.

Jeigu pernai iš aštriai.lt, tai panašiausi į Tabasco. Ar sunkiai dygo ir lėtai augo? Pas mane vaisiai buvo maždaug 3-4 cm ilgio ir beveik visi stati, tai todėl abejoju. Žiedai ,,žiūri" žemyn, užuomazgos taip pat, o vėliau augdamos pakyla.
https://plus.google....925487643554471
Ir krūmas norėjo būti gana aukštas, kompaktišku padariau genėdama. Vaisiai mano gal ir trumpoki, vėlai užmezgė, šviesos mažokai gavo.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 01 14, 22:53)
Jeigu pernai iš aštriai.lt, tai panašiausi į Tabasco. Ar sunkiai dygo ir lėtai augo? Pas mane vaisiai buvo maždaug 3-4 cm ilgio ir beveik visi stati, tai todėl abejoju. Žiedai ,,žiūri" žemyn, užuomazgos taip pat, o vėliau augdamos pakyla.
https://plus.google....925487643554471
Ir krūmas norėjo būti gana aukštas, kompaktišku padariau genėdama. Vaisiai mano gal ir trumpoki, vėlai užmezgė, šviesos mažokai gavo.

Čia buvo ne pernai, o užpernai. Dėl tabasco tai nepamenu ar užsakinėjau. pamenu, kad de arbol, thai dragon buvo. buvo dar kažkokie labai smulkūs, tai tie ir buvo labai smulkūs ir miniatiūriniai smile.gif pagal foto pas Tave, tai tabasco forma netokia , kaip maniškių
bet kiek žiūriu de arbol ir thai dragon nėra labai smulkūs, o šitų lapeliai buvo tarpinio dydžio tarp normalių tradicinių ir tų kur ornamentinės buna.

sėjant buvau sužymėjus, bet po amarų atakos, daug kas nunyko, buvo atsėta ir nebeaišku kas kur buvo..

Man patiko jų derlingumas, tai noriu atkapstyt. na šiemet užsakiau tabasco, bus matyt ar tas pats bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 15 sausio 2015 - 11:42
Laba diena.Norėčiau konsultacijos 4u.gif Gal galėtumėt rekomenduoti čiliukų,tinkamų džiovinimui.Nesam lb didelio aštrumo mėgėjai,tai norėtusi ne visai ugninių smile.gif Tiesiog aštrių "su protu" ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Merginos gal pasidalinsit patirtimi apie paprikų veisles.kurios labiausiai pasiteisino ? 4u.gif
Atsakyti