QUOTE(S.N.A.S @ 2008 01 17, 14:17)
aš ir darau ekspromtu, bet sakau, gal kokiu nauju ideju turi??? ba aš jau nesugalvoju kaip suktis... guliašai, plovai, troškiniai, kotletukai ir visos kitos marmalynes... bet noris kažko greit paruošiamo, o su žvėriena nelabai kas gaunas...
paskutiniu metu dariau taip: į puodą imečiau tris didelius gabalus mėsoso, išviriau su prieskoniais, o po to keptuvėj pakepiau ir kiek patroškinau su grietine daržoves (stambiai pjaustytus svogūnus, morkas ). išvirusią mėsą supjausčiau nemažais gabaliukais (lyg šašlykams), atskirai keptuvėj apskrudinau vėl su prieskoniais ir tada suverčiau į keptuvę su daržovėm, dar minutę patroškinau ir šeimyna pirštelius laižė
suktinukų iš žvėrienos nedarai?
paskutiniu metu dariau taip: į puodą imečiau tris didelius gabalus mėsoso, išviriau su prieskoniais, o po to keptuvėj pakepiau ir kiek patroškinau su grietine daržoves (stambiai pjaustytus svogūnus, morkas ). išvirusią mėsą supjausčiau nemažais gabaliukais (lyg šašlykams), atskirai keptuvėj apskrudinau vėl su prieskoniais ir tada suverčiau į keptuvę su daržovėm, dar minutę patroškinau ir šeimyna pirštelius laižė
suktinukų iš žvėrienos nedarai?
aha, as irgi taip darau kartais
nea, sultiniu neverdu....
kazkaip nzn, as is zverienos gaminu lygiai taip pat, kaip is bet kokios mesos