Boruzele***
2009 05 04, 09:40
Pas mane irgi tokia pati problemele  isskyru buvo nemazai....poto prasidejo niezulys  nuejau pas ginikologe, rado grybeli  israse zvakuciu. kolkas praejo, bet sake gali buti visa nestuma....buna uzeina niezuliukas, tada apsiprausiu su ramuneliu nuoviru ir praeina...ar kam buvo tas nelemtas grybelis? kaip kovojot su juo?
...sara...
2009 05 04, 12:30
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 05 04, 10:40) Pas mane irgi tokia pati problemele  isskyru buvo nemazai....poto prasidejo niezulys  nuejau pas ginikologe, rado grybeli  israse zvakuciu. kolkas praejo, bet sake gali buti visa nestuma....buna uzeina niezuliukas, tada apsiprausiu su ramuneliu nuoviru ir praeina...ar kam buvo tas nelemtas grybelis? kaip kovojot su juo?  ...neilgai jau Tau ir beliko vaikščioti su  juk jau įveikta daugiau pusė kelio, viskas bus gerai ...svarbiausia, kad kraujas nepasirodytų
Boruzele***
2009 05 04, 12:56
QUOTE(...sara... @ 2009 05 04, 12:30) ...neilgai jau Tau ir beliko vaikščioti su  juk jau įveikta daugiau pusė kelio, viskas bus gerai ...svarbiausia, kad kraujas nepasirodytų  o kaip del lytiniu santykiu su vyru? jis gali nuo manes uzsikresti ar ne?  kas patars  su prezervatyvais ar geriau susilaikyti?
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 05 04, 14:56) o kaip del lytiniu santykiu su vyru? jis gali nuo manes uzsikresti ar ne?  kas patars  su prezervatyvais ar geriau susilaikyti? Na užsikrėsti gai, tai ten dažniausiai gyd. rekomenduoja ir vyrui vaistukų pagerti. O mano ginekologas tai sakė, kad čia pas daugumą moteriškių tas grybelis buna ir kartojasi dažnai, kol vaisiaus vandenys nubėga. O kai tas skystys viską išplauna tai ir grybelis dingsta.
spurgiux21
2009 05 04, 17:36
QUOTE(...sara... @ 2009 05 03, 20:22) ...pas mane irgi lygiai tokia pati situacija ryt lekiu darytis HCG ir pas gydytoją  As irgi siandien pakartojau HCG tyrima dabar jis 43201(31DPO ). Kai buvo 25DPO jis buvo>10000. Kazin ar ne per mazai dideja?
...sara...
2009 05 05, 18:35
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 05 04, 18:36) As irgi siandien pakartojau HCG tyrima dabar jis 43201(31DPO ). Kai buvo 25DPO jis buvo>10000. Kazin ar ne per mazai dideja? ...o aš su blogom naujienom pas mane  nustojo vystytis, važiuosiu ketvirtadienį tartis dėl pašalinimo jei pats nepasišalins
spurgiux21
2009 05 06, 07:41
QUOTE(...sara... @ 2009 05 05, 19:35) ...o aš su blogom naujienom pas mane  nustojo vystytis, važiuosiu ketvirtadienį tartis dėl pašalinimo jei pats nepasišalins  Labai, labai uzjauciu Tikiuosi neuzilgo vel susiorganizuosit zirniuka
vikinge
2009 05 09, 11:56
Sveikos mergaites  raso sunerimusi busima mama  as is karto prie reikalo. Gal kuriai nors taip buvo, kad staiga dingo isskyros??? man siandien prasidejo 7 nestumo savaite. Is pradziu tu isskyru buvo siek tiek, o dabar jau dvi dienos ju is viso nera  net nezinau, ka ir galvot... gal cia be reikalo panikuoju... ir net negaliu pas gydytoja nueit, nes jo paprasciausiai neturiu - gyvenu ne Lietuvoje, cia ji man turi paskirti tik pirmadieni, o labai gi rupi, kad maziukui viskas gerai butu...
Boruzele***
2009 05 09, 14:30
Man pvz. visa laika taip yra  tai daugiau tu isskyru, tai maziau...tai isvis svaru....labai kazkaip nestabiliai
vikinge
2009 05 09, 14:44
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 05 09, 15:30) Man pvz. visa laika taip yra  tai daugiau tu isskyru, tai maziau...tai isvis svaru....labai kazkaip nestabiliai  O kiek laiko tavo pilvukui? tiesa dar pastebejau, kad krutu jautrumas sumazejo siek tiek ir ne taip pykina, o dar tik 7 savaite... ar ne per anksti baigtis tokiems simptomamas...
...sara...
2009 05 09, 20:14
QUOTE(vikinge @ 2009 05 09, 15:44) O kiek laiko tavo pilvukui? tiesa dar pastebejau, kad krutu jautrumas sumazejo siek tiek ir ne taip pykina, o dar tik 7 savaite... ar ne per anksti baigtis tokiems simptomamas... ...kaip man taip atsitiko nuėjau pas gydytoją ir deja...
vikinge
2009 05 09, 20:38
QUOTE(...sara... @ 2009 05 09, 21:14) ...kaip man taip atsitiko nuėjau pas gydytoją ir deja...  labai uzjauciu tave  bet man jau geriau... ir isskyru atsirado, ir krutine vel sujautrejo (ypac speneliai), ir valgio metu supykino truputi, tai gal viskas gerai bus  per anksti supanikavau ko gero
Boruzele***
2009 05 10, 11:06
QUOTE(vikinge @ 2009 05 09, 14:44) O kiek laiko tavo pilvukui? tiesa dar pastebejau, kad krutu jautrumas sumazejo siek tiek ir ne taip pykina, o dar tik 7 savaite... ar ne per anksti baigtis tokiems simptomamas... Pilvukui jau 29 savaites
...sara...
2009 05 10, 19:15
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 05 10, 12:06) Pilvukui jau 29 savaites  ...smagu, kad tiek kelio jau įveikėt, o aš tik 6 savaites pasidžiaugiau ...bet tikiuosi greit vėl ta laimė mūsų šeimą aplankys
vikinge
2009 05 10, 21:25
QUOTE(...sara... @ 2009 05 10, 20:15) ...bet tikiuosi greit vėl ta laimė mūsų šeimą aplankys  Zinoma, kad aplankys, net neabejok tuo
Boruzele***
2009 05 11, 12:30
QUOTE(...sara... @ 2009 05 10, 19:15) ...smagu, kad tiek kelio jau įveikėt, o aš tik 6 savaites pasidžiaugiau ...bet tikiuosi greit vėl ta laimė mūsų šeimą aplankys  Linkiu jum sekmes
spurgiux21
2009 05 22, 11:23
sveikutes, Pas mane istorija su isskyromis baigesi sekmingai Kai man buvo 6 sav itarinejo nesivystanti nestuma. Vakar dariausi echo ir pamaciau savo maziuka  Vos neapsiverkiau is laimes. Koks buvo palengvejimas po to kai 6 savaiciu nesimate vaisiaus tik gemalinis maiselis. Tai visa menesi pergyvenau, o dar tie rusvi tepimai buvo:( Tai is vis ko neissikrausciau is proto. Po beveik 2 savaiciu jie praejo ir dabar viskas gerai . Nustate, kad yra 8sav+5d. O pagal mm jau 10 savaite. Taip, kad jei kuriai 6 savaiciui ir nieko nesimato neperyvenkit, o bukit kantrios  Paprasciausiai veliau pastojot.
vikinge
2009 05 26, 12:36
Sveikutes  turiu klausimeli. Pacioje nestumo pradzioje pasirode isskyru, tokiu kaip vandenukas, veliau, apie kokia 7 savaite tos isskyros sutirstejo, o siandien (db man 9 savaite) ir vel pasirode tas 'vandenukas'. Zinau, kad isskyros nestumo metu yra normalu, bet ar tai, kas su manimi vyksta, irgi normalu?  labai prasau atsakyti, nes kazkaip neramu ant dusios, o pas gydytoja nueit negaliu
mamyte23
2009 05 27, 08:24
Labas rytas. Norejau paklaust, gal kas ka zino. Ieskau info apie issyras. Jau daugiau negu sav man vis yra vaisingu isskyru, niekad taip nera buve. Gal kazkam taip yra buve. Pastot lyg ir negaleciau nes nesisaugojom per nevaisinga diena. Jau nebezinau ka ir galvot, arba man ta ovuliacija tesiasi daugiau negu sav arba (kas neitiketina) pastojau...
bilberry
2009 05 27, 22:04
QUOTE(vikinge @ 2009 05 26, 12:36) Sveikutes  turiu klausimeli. Pacioje nestumo pradzioje pasirode isskyru, tokiu kaip vandenukas, veliau, apie kokia 7 savaite tos isskyros sutirstejo, o siandien (db man 9 savaite) ir vel pasirode tas 'vandenukas'. Zinau, kad isskyros nestumo metu yra normalu, bet ar tai, kas su manimi vyksta, irgi normalu?  labai prasau atsakyti, nes kazkaip neramu ant dusios, o pas gydytoja nueit negaliu  Sweikute, na man dabar irgi 9 savaite ir taipat kaip tau pasirodo tas vandenukas, pries pora dienu buvau pas gydytoja tai sake kad tai normalu, tai manau nera ko nerimauti.
vikinge
2009 05 28, 11:19
QUOTE(bilberry @ 2009 05 27, 23:04) Sweikute, na man dabar irgi 9 savaite ir taipat kaip tau pasirodo tas vandenukas, pries pora dienu buvau pas gydytoja tai sake kad tai normalu, tai manau nera ko nerimauti.  Labai aciu uz atsakyma, nuraminai
Jau kaip aš šitą nėštumą kankinuosi su išskyrom  . Nuo pat nėštumo pradžios bėga tai vanduo tai košė. tepinėlis rodo padidėjusi leukocitų kiekį. sunaudojau toną žvakučių: visokių antibakterinių ir gerųjų bekterijų ir vistiek tas pats. pasidariau chlamidijų ureaplazmų ir mikoplazmų tyrimus. Neigiami. ir dabar dar macmirorą išrašė, sakė jei nepadės, tai paliks viską kaip yra ir visą bėdą "suvers" nėštumo metu pakitusiems hormonams. Galvojau nėštumo metu "pailsėsiu" nuo įklotų. Bet kur tau, sunaudosiu trigubai su pirmu nėštumu pravaikščiojau "sausa"
QUOTE(mamyte23 @ 2009 05 27, 09:24) Labas rytas. Norejau paklaust, gal kas ka zino. Ieskau info apie issyras. Jau daugiau negu sav man vis yra vaisingu isskyru, niekad taip nera buve. Gal kazkam taip yra buve. Pastot lyg ir negaleciau nes nesisaugojom per nevaisinga diena. Jau nebezinau ka ir galvot, arba man ta ovuliacija tesiasi daugiau negu sav arba (kas neitiketina) pastojau... kas per vaisingos isskyros? Papildyta:QUOTE(Erina @ 2009 05 28, 19:09) Jau kaip aš šitą nėštumą kankinuosi su išskyrom  . Nuo pat nėštumo pradžios bėga tai vanduo tai košė. tepinėlis rodo padidėjusi leukocitų kiekį. sunaudojau toną žvakučių: visokių antibakterinių ir gerųjų bekterijų ir vistiek tas pats. pasidariau chlamidijų ureaplazmų ir mikoplazmų tyrimus. Neigiami. ir dabar dar macmirorą išrašė, sakė jei nepadės, tai paliks viską kaip yra ir visą bėdą "suvers" nėštumo metu pakitusiems hormonams. Galvojau nėštumo metu "pailsėsiu" nuo įklotų. Bet kur tau, sunaudosiu trigubai su pirmu nėštumu pravaikščiojau "sausa" ypac ryte "smagu", kai nespeji dar kelnaiciu uzsidet
ir man yra tų išskyrų, jos bekvapės, bet jaučiu, kad šiek tiek niežti, tai žinau kad kažkas blogai, gydytoja tik paemė tepinelį, rezultatai bus veliau... o iki tyrimų rezultatų patarė apsiplauti sodos tirpalu (pusė šaukštelio 1l vandens), pabandžiau, tai nemalonus pojučiai praeina tik kažkuriam laikui.. ir dar noriu paklausti ar girdėjote apie toki būdą, ar tai nekenkia neštumui?? nes skaičiau ,kad soda pakeičia ph, ar tai gerai? o gal yra geresnių būdų?
QUOTE(Evkis @ 2009 06 01, 10:55) ir man yra tų išskyrų, jos bekvapės, bet jaučiu, kad šiek tiek niežti, tai žinau kad kažkas blogai, gydytoja tik paemė tepinelį, rezultatai bus veliau... o iki tyrimų rezultatų patarė apsiplauti sodos tirpalu (pusė šaukštelio 1l vandens), pabandžiau, tai nemalonus pojučiai praeina tik kažkuriam laikui.. ir dar noriu paklausti ar girdėjote apie toki būdą, ar tai nekenkia neštumui?? nes skaičiau ,kad soda pakeičia ph, ar tai gerai? o gal yra geresnių būdų? Kai laukiausi pirmojo, tai manes ta pienlige labai nekankino, nors gine liepe apsiprausi sodos tirpalu  Kai vaikciojau su antru, tai jau nuo pat pirmu sav. isskyros pasirode  Kol nestumas nedidelis liepe atsisakyti salduminu ir praustis sodos tirpalu (vaiksciojau pas kita gine). Veliau naudojau iv. zvakutes, kol galiausiai paeme paseli ir pritaike zvakutes, tada ir baigesi mano kancios  Siuo metu laukiuosi  , teko paguleti ligonineje tai ten mane su sodos tirpalu plove ir israse zvakutes  Nemanu kad sodos tirpalas kenkia, bet jei daug isskyru tai reik zvakutes panaudoti, nes jis neisgydis, bet trumpam laikui palengvins
Laurisimo
2009 06 01, 12:55
man gine, sakė, kad sodos tirpalas labai gerai, nes ta pienlige, arba gribelis labai nemegsta sodos (įdomiai skamba nemėgsta)
JurgiukasR
2009 06 01, 17:08
budas apsiplaut sodos tirpalu yra senas, kaip zeme...nelabai jis veiksmingas, juk jus apsiplaunat tik isore, o i pati maksties vidu "neilendat", tai tas brudas ir lieka nepaliestas
o tai negi jokiu isskyru turi nebuti? man daktaras sake, kad turi buti
QUOTE(JurgiukasR @ 2009 06 01, 19:08) budas apsiplaut sodos tirpalu yra senas, kaip zeme...nelabai jis veiksmingas, juk jus apsiplaunat tik isore, o i pati maksties vidu "neilendat", tai tas brudas ir lieka nepaliestas Na nežinau kaip kam, bet kai nusiprausdavau bent jau miegoti galėjau neniežėjo, gal ir neišgydo soda, bet šiai dalykas tai superinis
QUOTE(asta29 @ 2009 06 02, 08:13) Na nežinau kaip kam, bet kai nusiprausdavau bent jau miegoti galėjau neniežėjo, gal ir neišgydo soda, bet šiai dalykas tai superinis  Sodos tirpalas tikrai kuriam laikui palengvindavo niezejima
wainona
2009 06 02, 19:21
man trenkta gine liepe daryt maksties praplovimus su soda ryte su mediatkom vakare pasekme persileidau...o kad nescia as net nepasake...soda gerai,bet ne nescioms,dbr mane kamuoja ryskej geltonos isskyros,baisu ryt pas gyd
QUOTE(wainona @ 2009 06 02, 20:21) man trenkta gine liepe daryt maksties praplovimus su soda ryte su mediatkom vakare pasekme persileidau...o kad nescia as net nepasake...soda gerai,bet ne nescioms,dbr mane kamuoja ryskej geltonos isskyros,baisu ryt pas gyd  o siaubas, bet gal ne nuo to, cia, juk ir i teisma galima butu paduoti
mamukazzz
2009 06 02, 22:23
sveikos mamytes ar nestumo metu yra pavojinga sikti ir triesti? jeigu pavojinga tai labai saunu aciu
mazyyle
2009 06 03, 15:22
QUOTE(wainona @ 2009 06 02, 18:21) man trenkta gine liepe daryt maksties praplovimus su soda ryte su mediatkom vakare pasekme persileidau...o kad nescia as net nepasake...soda gerai,bet ne nescioms,dbr mane kamuoja ryskej geltonos isskyros,baisu ryt pas gyd  O siaube uzjauciu labai
QUOTE(mamukazzz @ 2009 06 02, 23:23) sveikos mamytes ar nestumo metu yra pavojinga sikti ir triesti? jeigu pavojinga tai labai saunu aciu 
QUOTE(mamukazzz @ 2009 06 02, 23:23) sveikos mamytes ar nestumo metu yra pavojinga sikti ir triesti? jeigu pavojinga tai labai saunu aciu  Matosi, kad siki ir triedi suskystejusiomis smegenimis....
QUOTE(bubuke @ 2009 06 05, 12:47) Matosi, kad siki ir triedi suskystejusiomis smegenimis.... Na,bet apsurdas kazkoks.Mielosios,tai kokio velnio rasot,jei pacios nezinot,ka parasyt?Labai jau kvailai pasirodot.Kaip kokios desimtmetes
~Narnija~
2009 06 11, 18:49
QUOTE(vitalija02 @ 2009 06 11, 14:42) Desimtmetes ir raso... Atostogos prasidejo juk mokykloj...
egliuzke
2009 08 16, 19:23
Perskaičiau visą temą nuo pradžių ik galo ir neradau savo situacijos Man prasidėjo 20 savaitė, jau ankščiau buvo tų baltų išskyrų ne taip jau baisiai gausių, bet jei be įkloto būdavau tai kelnėms ir kliūdavo  , nors žinojau kad taip turi būti tai ir nekreipiau dėmesio. O dabar prieš kelias dienas atsirado labai gausios bespalvės (gal šiektiek gelsvos) tąsios išskyros (kaip gleivės), kaip tik nueinu į tuoletą taip ir atsiranda, tos išskyros kaip vaisingom dienom tokios taaasios, tai jas nuvalau tik per kelis kartus  , kažin ar čia nieko baisaus????? Skaudėti nieko neskauda, kvapo nėra, nežėjimo taip pat nėra... bet tas tąsumas ir gausumas mane labai neramina  , gal yra kam buvę?
QUOTE(egliuzke @ 2009 08 16, 20:23) Perskaičiau visą temą nuo pradžių ik galo ir neradau savo situacijos Man prasidėjo 20 savaitė, jau ankščiau buvo tų baltų išskyrų ne taip jau baisiai gausių, bet jei be įkloto būdavau tai kelnėms ir kliūdavo  , nors žinojau kad taip turi būti tai ir nekreipiau dėmesio. O dabar prieš kelias dienas atsirado labai gausios bespalvės (gal šiektiek gelsvos) tąsios išskyros (kaip gleivės), kaip tik nueinu į tuoletą taip ir atsiranda, tos išskyros kaip vaisingom dienom tokios taaasios, tai jas nuvalau tik per kelis kartus  , kažin ar čia nieko baisaus????? Skaudėti nieko neskauda, kvapo nėra, nežėjimo taip pat nėra... bet tas tąsumas ir gausumas mane labai neramina  , gal yra kam buvę? Jo ir man tas pats  , grynai kaip per vaisingas dienas tos išskyros. Su pirma neprisimenu kad taip būtų buvę, o jos pas mane gal nuo 30sav. prasidėjo. Tai ir įdomu būtų sužinoti kodėl čia taip?
egliuzke
2009 08 17, 15:56
QUOTE(Dodže @ 2009 08 17, 14:21) Jo ir man tas pats  , grynai kaip per vaisingas dienas tos išskyros. Su pirma neprisimenu kad taip būtų buvę, o jos pas mane gal nuo 30sav. prasidėjo. Tai ir įdomu būtų sužinoti kodėl čia taip?  Šiandiena buvau pas gine, tai paėmė tepinėlį, rytoj vakarop bus atsakymas, tai jei ką pasakysiu. Nors sakė visko gali būti baisiai neimti į širdį dėl to
va va, labai idomu ir man butu suzinoti, nes taip pat pastebejau ta tirstuma ir tasuma... dar ir pilvuko kairi sona skaudeti pradejo...
rasuoleg
2009 08 18, 10:55
 nu neveltui vienas ginekologas iejes i foruma apsidairyti pasake, kad absurdiskesniu nusisnekejimu nera girdejes... Sodos tirpalo nerekomenduojama naudoti nei nesciai nei ne nesciai.O YPAC NESTUKEI!! Ant geros lervos cia kazkas papuole, kad ne tik patare kas gali pakenkti, bet dar ir nestumoi nemate...(o gal tiesiog tas nestumas buvo mazas? tuomet gali buti, kad dar galejo nematyti). pradekite nuo to, kad apatiniai turi buti tik medvilniniai o praustis tam skirtomis priemonemis arba spec muiliuku, visrusai ir uzdegimai labai megsta viska kas sintetika... O iklotai ar paketai irgi tik naturalus ir jokiais budais ne jokie kvepiantys ir t.t...
Astuliux1
2009 08 18, 16:07
Gausesnes ishskyros yra normalu. Svarbu laikytis higienos ir nebus jokiu problemu!
egliuzke
2009 08 31, 09:10
Mano įtarimas pasitvirtino.... mano išskyros jau pranašavo blogą pabaigą, taip ir atsitiko  , taip kad jai kas neramina geriau iškarto eiti pas gine ar važiuoti tiesiog į ligoninę dėl šventos ramybės, aš pavėlavau nuvažiuoti....
atide1985
2009 08 31, 09:15
QUOTE(egliuzke @ 2009 08 31, 10:10) Mano įtarimas pasitvirtino.... mano išskyros jau pranašavo blogą pabaigą, taip ir atsitiko  , taip kad jai kas neramina geriau iškarto eiti pas gine ar važiuoti tiesiog į ligoninę dėl šventos ramybės, aš pavėlavau nuvažiuoti....  Pritariu, visada geriau pasirodyti gyd del sventos ramybes..
jurguze
2009 08 31, 09:17
QUOTE(rasuoleg @ 2009 08 18, 11:55)  nu neveltui vienas ginekologas iejes i foruma apsidairyti pasake, kad absurdiskesniu nusisnekejimu nera girdejes... Sodos tirpalo nerekomenduojama naudoti nei nesciai nei ne nesciai.O YPAC NESTUKEI!! Ant geros lervos cia kazkas papuole, kad ne tik patare kas gali pakenkti, bet dar ir nestumoi nemate...(o gal tiesiog tas nestumas buvo mazas? tuomet gali buti, kad dar galejo nematyti). pradekite nuo to, kad apatiniai turi buti tik medvilniniai o praustis tam skirtomis priemonemis arba spec muiliuku, visrusai ir uzdegimai labai megsta viska kas sintetika... O iklotai ar paketai irgi tik naturalus ir jokiais budais ne jokie kvepiantys ir t.t... Na nežinau dėl to sodos tirpalo. Jau ne pirma ginė liepė apsiplaut juo, bet aš kažkaip nedrįstu
evuxiene
2009 09 05, 13:06
QUOTE(jurguze @ 2009 08 31, 10:17) Na nežinau dėl to sodos tirpalo. Jau ne pirma ginė liepė apsiplaut juo, bet aš kažkaip nedrįstu  velnias ir as skaiciau kad sodos tirpalas nekenkia, nu nieko nesuprantu, einu info ieskoti?
Sanabela
2009 09 10, 10:12
QUOTE(egliuzke @ 2009 08 16, 20:23) Perskaičiau visą temą nuo pradžių ik galo ir neradau savo situacijos Man prasidėjo 20 savaitė, jau ankščiau buvo tų baltų išskyrų ne taip jau baisiai gausių, bet jei be įkloto būdavau tai kelnėms ir kliūdavo  , nors žinojau kad taip turi būti tai ir nekreipiau dėmesio. O dabar prieš kelias dienas atsirado labai gausios bespalvės (gal šiektiek gelsvos) tąsios išskyros (kaip gleivės), kaip tik nueinu į tuoletą taip ir atsiranda, tos išskyros kaip vaisingom dienom tokios taaasios, tai jas nuvalau tik per kelis kartus  , kažin ar čia nieko baisaus????? Skaudėti nieko neskauda, kvapo nėra, nežėjimo taip pat nėra... bet tas tąsumas ir gausumas mane labai neramina  , gal yra kam buvę? QUOTE(egliuzke @ 2009 08 31, 10:10) Mano įtarimas pasitvirtino.... mano išskyros jau pranašavo blogą pabaigą, taip ir atsitiko  , taip kad jai kas neramina geriau iškarto eiti pas gine ar važiuoti tiesiog į ligoninę dėl šventos ramybės, aš pavėlavau nuvažiuoti....  vaje  uzuojauta  ir stiprybes jums
karalaiti
2009 09 10, 13:41
sveikos. del iskyru vis tiek pacios neisigydisim reikia kad ginekologe apziuretu. mane istisai kamuoja, bet as konsultuojuos su ginekologe, tai priraso zvakuciu, plautis yra visokiu veiksmingu priemoniu, geriau pacioms neeksperimentuoti...
|
|