Įkraunama...
Įkraunama...

Išskyros

sveikutes,
As cia per visu forumus landzioju ir ieskau atsakymo i rupima klausima.
Siandin nubegau kraujo tyrima pasidaryt, kad isitikint , kad jau tikrai yra uzkibimas bigsmile.gif . nes pagal pozymius turetu but uzkibes bigsmile.gif Uz valandeles suzinosiu rezultata.
Bet nuo vakar pastebejau sviesiai rusvas isskyras. O siandien jos gausesnes ir lipsnios. Gal kuriai taip buvo? Baisu, kad zirniukas nepabegtu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 04 28, 18:17)
sveikutes,
Siandin nubegau kraujo tyrima pasidaryt, kad isitikint , kad jau tikrai yra uzkibimas bigsmile.gif . nes pagal pozymius turetu but uzkibes bigsmile.gif Uz valandeles suzinosiu rezultata.
Bet nuo vakar pastebejau sviesiai rusvas isskyras. O siandien jos gausesnes ir lipsnios. Gal kuriai taip buvo? Baisu, kad zirniukas nepabegtu verysad.gif

zuikeli ko lauki bek pas gydytoja tik greitai,man kai taip buvo sake gresiantis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausmeja @ 2009 04 29, 11:16)
zuikeli ko lauki bek pas gydytoja tik greitai,man kai taip buvo sake gresiantis verysad.gif

50% nestumu taip baigiasi, nieks nesaugo tokio amziaus nestumo, cia jau gamtos reikalas susitvarkyti, ar priima ar ne. buna tas tepliojimas daugeliui....mano nestumas va taip prasidejo, net nemaniau,kad nescia, pora dienu patepliojo, nieks neprasidejo, testas,ir nestuke.gif , nepanikuok be reikalo ,pati nieko negali padayrti cia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 04 28, 17:17)
sveikutes,

...svarbiausia nepanikuok, nes tokiu atveju ir gydytoja pasako, kad bus kaip ir turėjo būti g.gif man ir kaip pasirodė kraujas tai gydytoja tik pasakė, kad iki 12 savaičių pati gamta viską sutvarko, aišku nesmagu, bet belieka tik laukti kaip bus taip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 05 02, 08:22)
...svarbiausia nepanikuok, nes tokiu atveju ir gydytoja pasako, kad bus kaip ir turėjo būti  g.gif  man ir kaip pasirodė kraujas tai gydytoja tik pasakė, kad iki 12 savaičių pati gamta viską sutvarko, aišku nesmagu, bet belieka tik laukti kaip bus taip  verysad.gif

Sveikutes,
Penktadieni kaip tik ir supanikavau, nes pasirode ne tik rusvos, bet ir rausvos:( visa drebanciom rankom nulekiau pas gine. Kaip kvailai atrodziau, kai nuvaziavau ir nerado jokiu isskyru:( Parode su ultra grsu gemalini maiseli(tiksliai nepamenu kaip ji ten pavadino blush2.gif ) , bet vaisiaus nesimate, tai padare isvada kad arba nesivystantis nestumas verysad.gif , arba velyvas pastojimas buvo. Zodziu leksiu dar pirmadieni ar antradieni kraujo nuleist ir ziuresiu ar hcg kyla. O tos isskyros rusvos manes taip ir nepalieka.
O del to gamtos sutvarkymo:( taip seniai apie leliuka galvoju, kad nenoriu kad ji ka tvarkytu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 05 03, 18:21)
Sveikutes,
Penktadieni kaip tik ir supanikavau, nes pasirode ne tik rusvos, bet ir rausvos:( visa drebanciom rankom nulekiau pas gine. Kaip kvailai atrodziau, kai nuvaziavau ir nerado jokiu isskyru:( Parode su ultra grsu gemalini maiseli(tiksliai nepamenu kaip ji ten pavadino blush2.gif ) , bet vaisiaus nesimate, tai padare isvada kad arba nesivystantis nestumas verysad.gif , arba velyvas pastojimas buvo. Zodziu leksiu dar pirmadieni ar antradieni kraujo nuleist ir ziuresiu ar hcg kyla. O tos isskyros rusvos manes taip ir nepalieka.
O del to gamtos sutvarkymo:( taip seniai apie leliuka galvoju, kad nenoriu kad ji ka tvarkytu verysad.gif

...pas mane irgi lygiai tokia pati situacija ryt lekiu darytis HCG ir pas gydytoją verysad.gif
Atsakyti
Pas mane irgi tokia pati problemele 4u.gif isskyru buvo nemazai....poto prasidejo niezulys doh.gif nuejau pas ginikologe, rado grybeli doh.gif israse zvakuciu. kolkas praejo, bet sake gali buti visa nestuma....buna uzeina niezuliukas, tada apsiprausiu su ramuneliu nuoviru ir praeina...ar kam buvo tas nelemtas grybelis? kaip kovojot su juo? nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 05 04, 10:40)
Pas mane irgi tokia pati problemele 4u.gif  isskyru buvo nemazai....poto prasidejo niezulys doh.gif  nuejau pas ginikologe, rado grybeli doh.gif  israse zvakuciu. kolkas praejo, bet sake gali buti visa nestuma....buna uzeina niezuliukas, tada apsiprausiu su ramuneliu nuoviru ir praeina...ar kam buvo tas nelemtas grybelis? kaip kovojot su juo? nestuke.gif  4u.gif

...neilgai jau Tau ir beliko vaikščioti su nestuke.gif juk jau įveikta daugiau pusė kelio, viskas bus gerai wub.gif
...svarbiausia, kad kraujas nepasirodytų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 05 04, 12:30)
...neilgai jau Tau ir beliko vaikščioti su  nestuke.gif  juk jau įveikta daugiau pusė kelio, viskas bus gerai  wub.gif
...svarbiausia, kad kraujas nepasirodytų  unsure.gif

o kaip del lytiniu santykiu su vyru? jis gali nuo manes uzsikresti ar ne? g.gif kas patars ax.gif 4u.gif su prezervatyvais ar geriau susilaikyti?
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 05 04, 14:56)
o kaip del lytiniu santykiu su vyru? jis gali nuo manes uzsikresti ar ne?  g.gif  kas patars ax.gif  4u.gif  su prezervatyvais ar geriau susilaikyti?

Na užsikrėsti gai, tai ten dažniausiai gyd. rekomenduoja ir vyrui vaistukų pagerti. O mano ginekologas tai sakė, kad čia pas daugumą moteriškių tas grybelis buna ir kartojasi dažnai, kol vaisiaus vandenys nubėga. O kai tas skystys viską išplauna tai ir grybelis dingsta.
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 05 03, 20:22)
...pas mane irgi lygiai tokia pati situacija ryt lekiu darytis HCG ir pas gydytoją  verysad.gif

As irgi siandien pakartojau HCG tyrima dabar jis 43201(31DPO ). Kai buvo 25DPO jis buvo>10000. Kazin ar ne per mazai dideja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurgiux21: 04 gegužės 2009 - 17:38
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 05 04, 18:36)
As irgi siandien pakartojau HCG tyrima dabar jis 43201(31DPO ). Kai buvo 25DPO jis buvo>10000. Kazin ar ne per mazai dideja?

...o aš su blogom naujienom pas mane nestuke.gif nustojo vystytis, važiuosiu ketvirtadienį tartis dėl pašalinimo jei pats nepasišalins verysad.gif
Atsakyti