Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: VIP dieta
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
rutuliuks mamyte
tai nuo ryt pradedam rolleyes.gif na man kazko sita visai nieko tai per kelias nesimetysiu pasiryzau sitai tai ir bandysiu ax.gif o tai kaip sumastom del prisidavimo jei mes rimciau ir labiau pabendrausim cia tai gal daugiau merginu prisijungs bigsmile.gif beja ir tu junk savo liniuote rolleyes.gif
gabrizzze
Mergytes, as prie jusu prisijungiu taip pat ax.gif 4u.gif kuo daugiau musu tuo geriau group.gif 4u.gif vakare dar pasisversiu ir liniuote ikelsiu smile.gif
rutuliuks mamyte
QUOTE(gabrizzze @ 2009 07 27, 14:58)
Mergytes, as prie jusu prisijungiu taip pat  ax.gif  4u.gif kuo daugiau musu tuo geriau group.gif  4u.gif  vakare dar pasisversiu ir liniuote ikelsiu smile.gif
*

super kad prisijungsi thumbup.gif tai tada jau busim trys laukiam dar bigsmile.gif
deka
QUOTE(gabrizzze @ 2009 07 27, 13:58)
Mergytes, as prie jusu prisijungiu taip pat  ax.gif  4u.gif kuo daugiau musu tuo geriau group.gif  4u.gif  vakare dar pasisversiu ir liniuote ikelsiu smile.gif
*

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 07 27, 14:51)
super kad prisijungsi  thumbup.gif  tai tada jau busim trys laukiam dar  bigsmile.gif
*

oi kaip saunu thumbup.gif ,trys,tai jau visa kompanija lotuliukas.gif ,jei kartai kelias dienas neprisijungciau neisigaskit,ne visad turiu laiko prie pc prisokt verysad.gif ,turiu dideli vaika kuri nuo kompo nenulipa,ir maza,paskui kuri begiot reik,tai doh.gif
man siandien antra diena,tai nuklydimas-palaiziau nuo maziaus ledo,nes mokinam dalintis,negalejau atsakyt blush2.gif ,bet tik liezuvio galiuku
vakar valgiau
Pusryciai
du kiausiai virti+puse pomidoro+1agurkas-10
Pietai
darzoviu troskinys+virtos vistos kulsis(darzoves vistos sultiny troskinau:kopustas,puse morkos,puse svoguno,cukinija,1saukstas grietines),tai manau daugiau kaip 10 tikrai nebuvo
Vakariene
surio gabalelis nemazas+sausas vynas 6
VISO 26
Siandien
P
keptas varskes suris apvoliotas selenose 7(selenu nezinau kiek buvo as ju isvis nepriskaiciuoju)
P
tas pats troskinys 10
V
salotos
aisbergo salota+tunas savo sultyse+suris tarkuotas+uzpilas garstyciu,manau apie 8,bet tegu bus 10
Viso 27
bet as jau taip porciju kolkas nepamazinu blush2.gif ,ir taip siandien lomkes noriu saldainiu,gerai ,kad ner namie nei vieno thumbup.gif
Sekmes mergikes ryt sversius,matysiu,kaip per tas dvi dienikes mirksiukas.gif
rutuliuks mamyte
saunuole deka thumbup.gif
as jau paskaiciavau kiek suvartojau jau gaunasi virs 30 na bet svarbu ne virs 40 biggrin.gif na bet pirma diena dar reikia ismastyt ka kuom keist kad nevartot daug angliavandeniu o but pavalgius ax.gif as tai viska sveriu viska rasaus matyt vienintele busiu tokia tikslybe o ir maziausiai atsikratysiu doh.gif man ko labiausiai truksta tai vaisiu nes as juoms megstu o cia negalima nes jie turi daug to brudo blush2.gif na bet manau atlaikysiu biggrin.gif
deka o kiek dienu zadi laikytis?
na as manau kad jei nepasijungsi kelias dienas nieko tokio bet susitarkim penktadieni priesiduot rezultatus gerai? bigsmile.gif
agnuska
sveikutės 4u.gif visai idomiai čia g.gif gal ir aš pabandysiu, šeip nesu iš tų, kurios turi valę dietoms, bet ši man gan patraukliai skamba hihihi.gif jungiuosi ir aš - nuo rytojaus
sherniukas
na stai ir tikrai kompanija jau renkasi cia, as jau savaite kaip laikausi sios detos, bet nuklysdama doh.gif na bet nesiskundziu, vien atsisakius duonos bulviu ir siai paziurint porcijas bet man tikrai jauciasi... o siaip jei rimtai imciausi tai skandukui sakes butu, jis ir taip silpnas, o net nzn bandziau kelias dienas taip pagal viska laikytis tai jis man stoti pradejo, gal per daug tos mesos ar kas nzn...na bet dieta tikrai veiksminga thumbup.gif
rutuliuks mamyte
laba diena na man rodos ta dieta tikrai veiksimga ziuresim kaip seksis toliau tik kad sende paskaiciavau vakar dienos kalorijas tai sende reiks biski daugiau ju suvartot.bet kaip g.gif nes jei kazko daugiau vartosiu tai ir anglevandeniu dauges g.gif na kaip nors bet sende jau svarstykles rode gera rezultata biggrin.gif
deka
QUOTE(agnuska @ 2009 07 27, 23:58)
sveikutės 4u.gif  visai idomiai čia g.gif  gal ir aš pabandysiu, šeip nesu iš tų, kurios turi valę dietoms, bet ši man gan patraukliai skamba hihihi.gif jungiuosi ir aš - nuo rytojaus
*

laba 4u.gif ,ir as neistu lotuliukas.gif ,bet kazka reik daryt,juk negali tie lasiakai uz mus stipresni but schmoll.gif ,jei valgysi ka nereik,buk pasiruosus uzpakali mirksiukas.gif ,lupt gausi lotuliukas.gif
nutrukau vakar,mazius ikiso saldaini,po 5sekundziu atsipeikejau,kaip nuodus ispjoviau,bet toks dieviskas skonis buvo blush2.gif
Geria tai penktadieniais prisiduodam,o meniukus rasom,ar tik siaip,kai nebesumastysim ka valgyt pasidalinsim g.gif
man per 2dienas -1kg,tikejaus daugiau ax.gif lotuliukas.gif
gabrizzze
mesim savo kg mergaiciukes po biski thumbup.gif as irgi sian nuklydau, kadangi pridaviau krauja, tai man norehjos kazko skanaus doh.gif puse pakelio Selga per diena , 3 nektarinus ir 2vnt balandeliu verysad.gif jei ne sausainiai tai gal ir ne taip ir blogai nuklysciau doh.gif verysad.gif tad ryt - kiausiniai laukia lotuliukas.gif
rutuliuks mamyte
as paskaiciavau kad man kaloriju kiek mazai per diena gaunasi g.gif
jau nebeismastau ka valgyt kad kaloriju butu pakankamai o angliavandeniu mazai nes kaloriju mazai o naglevandeniu vistiek per diena suvartoju apie 40 ax.gif tai nejau reiks visa diena ant vienu kiausiu ir zuvies ar vistos gyvent bet kad man daug net nesivalgo na reik kazka mastyt nors po vienos dienos beveik - 1 kg pamatyt buvo super thumbup.gif
gabrizzze
As suprantu, kad galia atsisakyt duonos ir bulviu, bet pvz kad negaliu valgyt kartais be ryziu.. na bet kaipnors, nos sako kad ryziai valo organizma doh.gif siandien ryte: kava
pietus bus : gabalelis zuvies file keptos ir pomidoras, na o vakare nzn dar biggrin.gif kaip kazkas jau rase kad suri ir sausa vyna blush2.gif
rutuliuks mamyte
labas rytas.as duonos visai neatsisakiau per diena riekute suvalgau tik ja pasisveriu kad nevirsyt leistino kiekio.. man jau kiausai ciut pabodo tai sende pusryciai su varske biggrin.gif diena valgysiu kulseliu kokias tris jauciu nes juos angliavandeniu neturi o ir juk kaloriju skaiciu reikia susirinkt ax.gif vakare tikriausiai vel kodletuka nes is vakar dar liko...o jau ir pliuso savaitgalio atsikraciau thumbup.gif
rutuliuks mamyte
na ka as cia bent su savim pabendrausiu biggrin.gif
sende vel gerai sekesi tik jau kaloriju padauginau tai tikiuosi tas minusui nepakenks nes pries tai gerai krito ax.gif
gabrizzze
Sveikutes wink.gif
siandienos pusryciai: kava + varskes surio balto 2 gabaliukus su melyniu dzemu be cukraus ax.gif
Pietūs: 2 kiaušiniai + žuvies gabaliuką nedidelį+ majonezas
Vakarienei nzn ką valgysiu, pasistengsiu db nuo 18 val nevalgyt blush2.gif
deka
sveikos 4u.gif as tai uzgrybavau,kai isikisau viena saldaini,taip jau antra diena nesustoju vien jais mintu blush2.gif ,turiu priklausomybe saldumynams blush2.gif ,jei ryt iseis vel stosiu i vezes,o jei ne,tai nezinau,o dar sveciu savaitgaliui laukiu doh.gif ,tasku tai i diena turbut 1000 suvarydavau blink.gif
rutuliuks mamyte
QUOTE(gabrizzze @ 2009 07 30, 13:40)
Sveikutes wink.gif
siandienos pusryciai: kava + varskes surio balto 2 gabaliukus su melyniu dzemu be cukraus  ax.gif
Pietūs: 2 kiaušiniai + žuvies gabaliuką nedidelį+ majonezas
Vakarienei nzn ką valgysiu, pasistengsiu db nuo 18 val nevalgyt  blush2.gif
*

o tu geriau ta zuvies gabaliuka nedideli pakeisk dideliu zuvies gabaliuku mirksiukas.gif nes juk zuvis turi angliavandeniu visa dideli 0 biggrin.gif as vakar nors ir prisirinkau kaloriju olialia bet svorio vistiek maziau nei vakar biggrin.gif jau savaitgalio pliuso atsikraciau ziuresiu koki minusa isvis turesiu po 5 dienu biggrin.gif
rutuliuks mamyte
labas rytas na ka reikia prisiduot nes juk taremes penktadieni prisiduot biggrin.gif tai va:
starto data:27/07/09
starto svoris:87.4
dabartinis svoris:85.2
viso:2.2 biggrin.gif
rutuliuks mamyte
na gi moteros kur prapuolet nejau nesiseka laikytis unsure.gif man liudna vienai ir sau prisiduot unsure.gif verysad.gif na bet vistiek dziaugiuos uz save kad turiu valios wub.gif biggrin.gif
SviesatamsojE
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 08 01, 13:42)
na gi moteros kur prapuolet nejau nesiseka laikytis  unsure.gif  man liudna vienai ir sau prisiduot  unsure.gif  verysad.gif  na bet vistiek dziaugiuos uz save kad turiu valios  wub.gif  biggrin.gif
*

Sveikos gyvos 4u.gif

As irgi kazkaip susidemojau sia dieta.. jeigu galima ja taip pavadinti lotuliukas.gif taigi nuo ryt pradedu, nes siandien jau pusrytukam avyzines koses su bananu suvalgiau ir sureli, tai kaip ir visos dienos doze lotuliukas.gif jeigu siandien daugiau nesuvartociau angliavandeniu, tai gal ir nuo siandien pavyktu pradeti lotuliukas.gif bet man zinau, sunkiausia bus su vaisiais ir darzovem.... bet pasistengti verta, juk tik pora savaiteliu kokiu.... manau sociai bus... thumbup.gif

Taigi prisiduodu pradziai:

Pradzia: 09-08-02
Ugis: 1.72 cm
Svoris: 67 kg
Tikslas: 58 kg
rutuliuks mamyte
QUOTE(SviesatamsojE @ 2009 08 02, 13:35)
Sveikos gyvos 4u.gif

As irgi kazkaip susidemojau sia dieta.. jeigu galima ja taip pavadinti lotuliukas.gif  taigi nuo ryt pradedu, nes siandien jau pusrytukam avyzines koses su bananu suvalgiau ir sureli, tai kaip ir visos dienos doze lotuliukas.gif  jeigu siandien daugiau nesuvartociau angliavandeniu, tai gal ir nuo siandien pavyktu pradeti lotuliukas.gif  bet man zinau, sunkiausia bus su vaisiais ir darzovem.... bet pasistengti verta, juk tik pora savaiteliu kokiu.... manau sociai bus... thumbup.gif

Taigi prisiduodu pradziai:

Pradzia: 09-08-02
Ugis: 1.72 cm
Svoris: 67 kg
Tikslas: 58 kg
*

oo super thumbup.gif jei nepamirsi uzsukt i sita temuke tai bus su kuo pabendraut biggrin.gif
na kas liecia vaisius darzoves as po maza gabaliuka agurko visad suvalgau va dabar pomidora sukapojau biggrin.gif svarbu pasisvert kad nevirsyt normos bent man tai gerai sekasi biggrin.gif na pirma savaite atlaikiau tikiuos seksis ir antra atlaikyt biggrin.gif
SviesatamsojE
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 08 02, 11:49)
oo super  thumbup.gif  jei nepamirsi uzsukt i sita temuke tai bus su kuo pabendraut  biggrin.gif
na kas liecia vaisius darzoves as po maza gabaliuka agurko visad suvalgau va dabar pomidora sukapojau  biggrin.gif svarbu pasisvert kad nevirsyt normos bent man tai gerai sekasi  biggrin.gif  na pirma savaite atlaikiau tikiuos seksis ir antra atlaikyt  biggrin.gif
*

Na as i favorites sia tema isidejau, tai tikrai nepamirsiu thumbup.gif
Papildyta:
Tai jeigu gerai supratau, reikia:

- jos laikytis ne ilgiau kaip 20 dienu;
- suvartoti ne daugiau 40 g. angliavandeniu;
- nesportuoti;
- suvartoti kuo daugiau kaloriju ( Tai yra kiek? kiek paskaiciavus pagal svori ir ugi reikia? ar kazkoks vienas daugmaz skaicius yra? nes man paskaiciuoja, kad reikia suvartoti 1939 kcal).

Ar viska gerai supratau? 4u.gif
rutuliuks mamyte
na as bent skaiciuoju anglevandenius o kalorijas mazdaug primetu pirmom dienom tai as nesusigaudziau ka valgyt tai labai stengdamasi nevirsyt angliavandeniu kaloriju net 1000 nesurinkau bet po to pasiskaiciavau tai dabar mazdaug valgau svarbu nepadauginu angliavandeniu buna viena diena maziau ju suvartoju kita diena daugiau bet 40 stengiuos nevirsyt kas del sporto na as atrodo nesportavau nebent sportu skaitosi namu tvarkymas lotuliukas.gif
deka
labuka mergytes 4u.gif ,ziuriu visai nieko jums einas thumbup.gif ,saunuoles 4u.gif ,as begu nuo jusu,man netinka,toks maitinimosi riezimas,blogai su viduriais ir darzoviu vaisiu mazai,mesa per gerkle jau lipa verysad.gif ,sekmes jums visoms 4u.gif
gabrizzze
Labas rytas mirksiukas.gif po savaitgalio net bijau ant svarstykliu stotis, zinau viena kad nuo ano pirmadieno iki penktadienio atsikraciau 2kg, bet manau jie jau mano pilve doh.gif doh.gif doh.gif ryte neatsispyriau bandelei ir vafliams verysad.gif doh.gif todel save db kankinu tik kava doh.gif sian jau nusizengiau, ryt pasitaisisiu ir svori vakare paziuresiu doh.gif
rutuliuks mamyte
laba diena na as vakar biski nusizengiau taisyklems blush2.gif prisikirtau vakare krabu su ananasais misraines su duona ir sidro blush2.gif tai sende + 500 blush2.gif na bet jau susiimsiu nuo sende ir bus vel super biggrin.gif
deka na nieko nepakeisi jei netinka tai netinka linkiu kitaip atsikratyt tai kas trugdo gyvent mirksiukas.gif
rutuliuks mamyte
na va pasilaikiau beveik pora savaiciu sitos dietos ir sende jau tikriausiai ja baigiu viso per sy laika numeciau
startavau su 87.4
sendieninis svoris 83.9
tai viso 3.5 kg bet buvo kad griesyjau vakar buvo iskrova na siam kartui sitos dietos man pakanka biggrin.gif 4u.gif
Punce
Seniai apleista tema...
Nuo rytojaus sumasčiau laikytis šios dietos. Tikiuosi atsiras ir daugiau norinčiųjų... Linksmiau, smagiau kartu būtų... smile.gif Reikia, jog kažkas sunkią valandą ir senkant valiai palaikytų ir pasakytų „Susiimk, moterie“ biggrin.gif ax.gif

Čia toms kurios rusiškai supranta
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
Ojei kokios nuotraukytės mažos... Na jei kuriai labai norėsis tai parašykit man i AŽ, persiūsiu normaliai... smile.gif
Pepsi
Sveikos 4u.gif

ziuriu visai neaktyvi tema. Ar yra besilaikanciu sios dietos? Kaip sekasi mesti kg?
Man jau 4d kaip laikausi sios dietos! thumbup.gif Siaip niekad dietu nesu laikiusis, nes negaliu istverti nevalgius, pastoviai turiu kramsnoti blush2.gif Per tuos kramsnojimus priaugau kokius 8kg, kuriuos noriu numesti iki vasaros. Pradejau sia dieta sverdama 60.9kg. Po 2 dienu dietos pasisveriau - 59.4, po 3d- 58.9kg! Tai nuo vakar nukrito puse kg, o jau galvojau, kad tikrai nieko nenukris, nes kimsau visa diena.. Aisku, leistinus produktus, kurie neturi, arba turi lb mazai angliavandeniu. Pvz pradejau diena su kava ir varske, paskui pietums pakepta vistiena su grybais ir grietinele, paskui gaminau balta sokolada pagal dunkano dietos recepta (ten irgi baltymine dieta), paskui varskes pyraga valgiau, desreliu, surio, desros, vyno taure, kavos kokius 3 puodelius isgeriau per diena, arbatos, limonado, redbull sugar free, zeles be cukraus.. Nezinau kodel tiek visko prisikimsau, gal kad pms, bet siandien ryte atsikeliau, pilvas plokscias, smagu smile.gif siandien jau tiek nevalgysiu. Bet kol kas lb patinka si dieta, nes jautiesi lb soti, net neatrodo, kad dietos laikausi, nuotaika gera smile.gif o per diena suskaiciuoju vos 30g angliu ir visai nera noro valgyti, anei bulkos, anei saldumynu. Ziuresim kaip toliau seksis smile.gif Parasykit, kas irgi laikotes, butu smagiau kartu!
kinga33
QUOTE(Pepsi @ 2011 01 23, 22:10)
Sveikos  4u.gif

ziuriu visai neaktyvi tema. Ar yra besilaikanciu sios dietos? Kaip sekasi mesti kg?
Man jau 4d kaip laikausi sios dietos!  thumbup.gif Siaip niekad dietu nesu laikiusis, nes negaliu istverti nevalgius, pastoviai turiu kramsnoti  blush2.gif Per tuos kramsnojimus priaugau kokius 8kg, kuriuos noriu numesti iki vasaros. Pradejau sia dieta sverdama 60.9kg. Po 2 dienu dietos pasisveriau - 59.4, po 3d- 58.9kg! Tai nuo vakar nukrito puse kg, o jau galvojau, kad tikrai nieko nenukris, nes kimsau visa diena.. Aisku, leistinus produktus, kurie neturi, arba turi lb mazai angliavandeniu. Pvz pradejau diena su kava ir varske, paskui pietums pakepta vistiena su grybais ir grietinele, paskui gaminau balta sokolada pagal dunkano dietos recepta (ten irgi baltymine dieta), paskui varskes pyraga valgiau, desreliu, surio, desros, vyno taure, kavos kokius 3 puodelius isgeriau per diena, arbatos, limonado, redbull sugar free, zeles be cukraus.. Nezinau kodel tiek visko prisikimsau, gal kad pms, bet siandien ryte atsikeliau, pilvas plokscias, smagu smile.gif siandien jau tiek nevalgysiu. Bet kol kas lb patinka si dieta, nes jautiesi lb soti, net neatrodo, kad dietos laikausi, nuotaika gera smile.gif o per diena suskaiciuoju vos 30g angliu ir visai nera noro valgyti, anei bulkos, anei saldumynu. Ziuresim kaip toliau seksis  smile.gif Parasykit, kas irgi laikotes, butu smagiau kartu!
*

Sveikute sveikute, na si dieta tikrai apmirus kazkokia.
Laikausi jos tik 2d, net nezinau ar numeciau nors 100g, treciadieni vaziuosiu pirkt svarstykliu.
Butu labai malonu bendrauti ir dalintis patarimais,
tik man reikia numesti ne 8,o 20kg.
bet uzsidegiau sia dieta, nuo to laiko kai buvusi klasioke papasakojo,kad numete 30kg per 4-5men
Na tai tikiuosi ir mums pasiseks.
Pepsi
QUOTE(kinga33 @ 2011 01 24, 05:02)
Sveikute sveikute, na si dieta tikrai apmirus kazkokia.
Laikausi jos tik 2d, net nezinau ar numeciau nors 100g, treciadieni vaziuosiu pirkt svarstykliu.
Butu labai malonu bendrauti ir dalintis patarimais,
tik man reikia numesti ne 8,o 20kg.
bet uzsidegiau sia dieta, nuo to laiko kai buvusi klasioke papasakojo,kad numete 30kg per 4-5men
Na tai tikiuosi ir mums pasiseks.
*

Sveikute, kaip smagu, kad as ne viena thumbup.gif As tai kol kas uzsibreziau tiksla- 8kg tiek kiek buvo priaugta. O paskui gal kaip nors pasieksiu ir idealu svori- iki jo man kokie -14kg. Butinai nusipirk svarstykles, bus smagiau kai matysi kasdien kiek gramu nukrenta smile.gif As turiu elektronines, kur ir riebalu kieki rodo, tai uzsirasau ant lapelio kas ryta kaip kinta kg ir riebalai- dvigubas malonumas smile.gif . Seniau bijodavau lipti ant svarstykliu, o dabar laukiu ryto, kad pasisvert doh.gif nes jau kunas jauciasi, kad traukiasi thumbup.gif Tikriausiai, kad tu irgi numetei ne 100g, o daugiau jei nevalgei angliu. As siryt sveriu -300gr, nors vakar valgiau maziau, nei anas dienas. Labai keista, kad nuo pietu nenorejau valgyt, tik vandeni geriau, nes troskino. O ka tu valgai? Gal bandei ka nors gamintis is produktu be angliu, pagal receptus? Buna ju internete visur. As jau esu nusiziurejusi viena picos recepta, reiks kada pasigaminti smile.gif
kinga33
Siandien ryte suvalgiau du kiausinius su sauksteliu majonezo
Per pietus valgiau vista troskinta ir 1 rauginta agurka
Na o va dabar neseniai 180g varskes (fui taip neskanu be cukraus)

Na tikiuosi viskas pavyks.
Nes siaip nesu didele megeja pavalgyt, BET SALDUMYNAI tai malo silpnybe.
Ir dabar virtuveje guli ananasiniai saldainiai ir sausainiai.
Tai jau virui pasakiau kad i stalciu padejau,kad man akiu netrintu ir grieko nepadaryciau
blush2.gif

O is ko ta pica darysi?
Jug tesloj tiek daug angliavandeniu..... g.gif

As dar skaitineju rusiska foruma
http://kremldiet.com/
jei supranti pasizvalgyk, forumuose irgi yra ivairiu receptuku.

Beje rytdienai ruosiuosi kepti skilteles baklazano,o ant virsaus varske sumaisyta su cesnakais ir majonezu. yahoo.gif niam niam bent jau man
kinga33
Dar buvau numaciusi kelis receptukus
1. Imam vistienos krutinele,pasudom.paliekam kazkuriam laikui.
I vistienos farsa idedam druskos,pipiru,1kiausini.
Farsa iviniojame i file.
Galima uzsukti siulais arba krapstuku.
Ir kepam arba garuose verdam.

Labai megstu vistiena - tai butinai padarysiu.

2. galima daryti kotletukus su suriu
i farsa (bet koki) ideti kiausini,druskos pipiru ir gabaliuka surio. kepti orkaitej.

3. galima daryti balandeliui,tik geriausia is kinietisku kopustu ir i farsa ryziu nedeti.
Pepsi
oj aciu uz receptukus! Butinai reiks pabandyt pasigaminti tongue.gif Tikrai skaniai ta vistiena su farsu idarytu atrodo. As irgi panasiai valgau- ryte kiausiniai, ant pietu kokia nors mesa su koncervuotu agurku, uzkandziam ar vakarienei suris ar siaip kas tinka. O tu nebandei i varske isiberti saldiklio? Zinau, kad nesveika, bet as naudoju dabar kol dietinuos, nes ka jau padarysi, gal nieko neatsitiks per pora savaiteliu. Tai is to saldiklio ir pieno milteliu gaminau balta sokolada, visai gerai gavosi, kaip tikras thumbup.gif
As irgi saldumynu megeja, bet jau prigrasinau vyrui kad nenestu namo nieko saldaus, o jei nestu, kad as nematyciau. Buvo pries mano dieta nusipirkes sau Nutellos sokoladini krema sloike. Tai suvalgydavo viena sauksteli ir pasideda ant veliau.. Ziuredavau as i ta sloika vis, nors bandziau susilaikyt, bet visa surijau doh.gif blush2.gif Pastebejau, kad jei atprantu nuo cukraus, galiu issilaikyt gana ilgai, bet neduok die atsikasiu kokio sokolado- ir vel priklausomybe sugris.. doh.gif Pirmom dienom gal sunkiau buvo, o dabar jau nesinori, ypac kai nera namie smile.gif Laikykis ir tu, bus lengviau, arba paprasyk vyro, kad pasleptu kur tu nerastum .
Gaila, kad as rusiskai nesuprantu, tai negaliu pasiskaityt to forumo..
O baklazanai kiek turi angliu? Galma mums juos valgyti? Noreciau as irgi pasidaryti juos, jei galma.
Picos recepta buvau radus Youtube. Vadinosi "Low carb pizza" ar panasiai. Tai ta pada daro is 2 rusiu tarkuoto surio, kiausinio ir kazkeliu sauksteliu selenu lygtais. Paskui iskepe ta blyna, ant virsaus sudejo desra, mesa, suri, dar kazka ir vel pakepe. Dabar ne namie esu, tai negaliu paziureti, bet kai grisiu namo, paziuresiu tiksliau ko ten reikia.
As tai snd desreles valgiau pietums su agurku, bet kazkaip ne tiek jauciuosi pilna, kaip pavalgius tikros mesos. Na, bet surio dar su kava prikirtau, tai normaliai.
kinga33
Labas rytas 4u.gif
Na ka pamaitinau savo lelyte,reikes eiti paciau kazka sukrimst.
Del saldiklio tai siaip ir iki dietos ji naudojau kavai, arbata pripratus be cukraus gert, bet kava be cukraus ne kaip.
O dabar vis bandau rast kiek jame angliu ir tik siandien ryte radau,kad 0,2.
Tai super- tikrai ir i varske istirpint ir idet galima ir i kavute.
MMMM super thumbup.gif
Apie Nutella...........patylesiu,tik seiles varvet pradejo tongue.gif
maniskis irgi megejas ant batono ir su pienu........brr kaip skanu.
bet aciu dievui jei as nenupirksiu-pats irgi nepirks.
Vakar dar snikersa virtuvej atkasiau ir pasiziurejau jog 100g tik 55 angl, o batonelyje tik 50gramu,tai iseina 27,5 angl.
Tai jau jei labai prispirs galima ir suvalgyt 4u.gif blush2.gif

Baklazanuose atrodo ,kad 4 ar 5 ang
tai gi sis produktas yra mums leidziamas.

beje su baklazanu dar kazkur gera receptuka turiu, veliau paieskosiu ir idesiu.
Pepsi
Labuka,

nu nezinojau, kad snickersas ne toks jau ir pavojingas biggrin.gif Bet vistiek, gerai kad nera ju namuose, nes dar nezinia ar su 1 prasisukciau biggrin.gif Kai pagalvoji, kad per 5 min gali tiek susigadinti, kiek jau atsilaikei, tai neverta, oj kaip neverta biggrin.gif
Atsimenu, rasei kad pirksi svarstykles, tai as jau laukiu, dviese bus smagiau svertis! smile.gif
Deja, siandien maniskes svarstykles nuvyle, svoris stovi vietoj.. Bet pati kalta, nes vakar pietus valgiau 12.00- 3 desreles ir agurka. Paskui kokia 4val - 4 surio lazdeles su kava. Grizau namo is paskaitu 10.30 vakare, o jau alkana buvau! Apie nieka kita galvot negalejau tik apie maista blush2.gif Issiviriau 2 kiausinius, juos dar idariau ant greicio su saliami desra ir agurko biski, majonezo.. Sukirtau ir matyt kazko truko, tai dar vyno 2 taures isipyliau ir dar su saliami desra ir surio biski.. ojei ojei kokie naktipieciai doh.gif galejau atsigerti ko ir eiti miegot, bet tai ne.. Butu bent kiek pakrites svoris.. Visa diena susigadinau, o dziaugiausi, nes dar ir pasivaiksciojau gerokai vakar, galvojau nu tikrai turetu patirpti lasinukai.
Bet tie 2 kg nukrite vistiek jauciasi. Jauciuosi geriau. Atsimenu pries menesi pirkau kelnes, kurias vos uzsegiau ir abejojau ar pirkti ar ne, tai dabar jau dirzo reikia, arba turiu vis i virsu patempti eidama smile.gif Gal ir nepamesciau, bet toks klynas pasidaro, jei nepatempiu. O kaip tau? Jauciasi kas nors? Juk 4 diena jau?
O visame baklazane tiek angliu, ar 100gr? Retai juos perku, zinau kad dideli, bet kiek atsimenu, tai lengvi buna.

Idedu picos pado recepta, visas tik 7g angliu, jei skaitai angliskai:

Low carb pizza crust

This is a variation of my flax meal focaccia bread, which is a dense "good for you" type of bread. It makes a pizza that is about 12 inches in diameter, although you can spread it thinner and larger if you want.
Prep Time: 15 minutes
Cook Time: 15 minutes
Total Time: 30 minutes

Ingredients:
1 and 1/2 C flax seed meal (sumaltos semenys kaip suprantu)
2 teaspoons baking powder
1 teaspoon salt
1 teaspoon oregano
Sweetener to equal about 1 Tablespoon of sugar
3 Tablespoons of oil
3 eggs
`1/2 C water
Preparation:
Preheat oven to 425 F.

Mix dry ingredients together.
Add wet ingredients, and mix very well.
Let sit for about 5 minutes to thicken.
Spread on pan (I put it on a silicon mat or greased parchment paper).
Bake for 15-18 minutes until cooked through, then add toppings and cook until they are done.

Nutritional Analysis: Whole crust has 7 grams of effective carbohydrate, plus 52 grams fiber, 47 grams protein, 130 grams healthy fat, and 1525 calories.

rutuliuks mamyte
sveikos 4u.gif
o ziuriu mano mylima temuke atsigavo bigsmile.gif jei jau yra besilaikanciu gal ir man jos griebtis bigsmile.gif nes vienai liudna ax.gif
bet ale pradzioj reikia pasiruost vel maisto sverimui biggrin.gif
kiek planuojat issilaikyt g.gif blush2.gif nes siaip ilgai mergeliukai neissilaik jei skaitet temuke ax.gif
Pepsi
Sveikute 4u.gif

kaip smagu, kad musu daugeja! smile.gif prasom jungtis, kuo daugiau palaikanciuju, tuo lengviau atsilaikyti pries pagundas biggrin.gif
Kiek skaiciau, tai negalma laikytis ilgiau nei 20d. Tai as ir planuoju tiek ir atsilaikyti, nors dar nezinau ar iseis. Siandien man tik 6d. Bet jau taip atsibodo netilpti i savo rubus, arba rengtis tamsiai. Ot, negaliu! doh.gif Jau supykau ant saves, kad vis verkslenu, o nieko nedarau. Tai nusprendziau- dabar arba niekada. Arba ir toliau storesiu arba iki vasaros atrodysiu tobulai biggrin.gif
O kiek tu, rutuliuks, nori numesti?
Papildyta:
Rutuliuks, dabar tik pamaciau, kad liniuote isidejus. As irgi noreciau isidet, bet nemoku.. Tai mes panasiai norim numesti smile.gif
rutuliuks mamyte
paspausk ant mano liniuotes ir pasidarysi mirksiukas.gif tik ten angliskai yra 4u.gif o po to su"url" ta uzrasa nusikopini ir idedi i savo parasa mirksiukas.gif
na as nzn kaip cia man dabar padaryt su ta dietike nuo ryt jos imtis ar kaip nes man nusimato du savaitgaliai giesni blush2.gif sy savaitgali jau suplanavom saslus na nebent kas pasikeistu tada jau jokiu grieku o kita savaitgali vaiko gimtadienis tai jau tikrai kad griesysiu biggrin.gif blush2.gif
tai gal nuo ryt vel imsiuos sito reikalo o savaitgali tiesiog pagriesysiu ir teik po to vel susimsiu biggrin.gif ale bus liudna iki galo suslaukt nes tada jau teks vienai laikytis nes visgi savaites skirtumas tarp musu rolleyes.gif o tai kaip su prisidavimais gal penktadieniais savaites minusiuka pasisakom ar kiekviena diena kiek numetem ax.gif
kinga33
QUOTE(Pepsi @ 2011 01 25, 18:18)
Labuka,

nu nezinojau, kad snickersas ne toks jau ir pavojingas  biggrin.gif  Bet vistiek, gerai kad nera ju namuose, nes dar nezinia ar su 1 prasisukciau biggrin.gif Kai pagalvoji, kad per 5 min gali tiek susigadinti, kiek jau atsilaikei, tai neverta, oj kaip neverta  biggrin.gif 
Atsimenu, rasei kad pirksi svarstykles, tai as jau laukiu, dviese bus smagiau svertis!  smile.gif
Deja, siandien maniskes svarstykles nuvyle, svoris stovi vietoj.. Bet pati kalta, nes vakar pietus valgiau 12.00- 3 desreles ir agurka. Paskui kokia 4val - 4 surio lazdeles su kava. Grizau namo is paskaitu 10.30 vakare, o jau alkana buvau! Apie nieka kita galvot negalejau tik apie maista  blush2.gif Issiviriau 2 kiausinius, juos dar idariau ant greicio su saliami desra ir agurko biski, majonezo.. Sukirtau ir matyt kazko truko, tai dar vyno 2 taures isipyliau ir dar su saliami desra ir surio biski.. ojei ojei kokie naktipieciai  doh.gif  galejau atsigerti ko ir eiti miegot, bet tai ne.. Butu bent kiek pakrites svoris.. Visa diena susigadinau, o dziaugiausi, nes dar ir pasivaiksciojau gerokai vakar, galvojau nu tikrai turetu patirpti lasinukai.
Bet tie 2 kg nukrite vistiek jauciasi. Jauciuosi geriau. Atsimenu pries menesi pirkau kelnes, kurias vos uzsegiau ir abejojau ar pirkti ar ne, tai dabar jau dirzo reikia, arba turiu vis i virsu patempti eidama  smile.gif  Gal ir nepamesciau, bet toks klynas pasidaro, jei nepatempiu. O kaip tau? Jauciasi kas nors? Juk 4 diena jau?
O visame baklazane tiek angliu, ar 100gr? Retai juos perku, zinau kad dideli, bet kiek atsimenu, tai lengvi buna.

Idedu picos pado recepta, visas tik 7g angliu, jei skaitai angliskai:

Low carb pizza crust

This is a variation of my flax meal focaccia bread, which is a dense "good for you" type of bread. It makes a pizza that is about 12 inches in diameter, although you can spread it thinner and larger if you want.
Prep Time: 15 minutes
Cook Time: 15 minutes
Total Time: 30 minutes

Ingredients:
1 and 1/2 C flax seed meal  (sumaltos semenys kaip suprantu)
2 teaspoons baking powder
1 teaspoon salt
1 teaspoon oregano
Sweetener to equal about 1 Tablespoon of sugar
3 Tablespoons of oil
3 eggs
`1/2 C water
Preparation:
Preheat oven to 425 F.

Mix dry ingredients together.
Add wet ingredients, and mix very well.
Let sit for about 5 minutes to thicken.
Spread on pan (I put it on a silicon mat or greased parchment paper).
Bake for 15-18 minutes until cooked through, then add toppings and cook until they are done.

Nutritional Analysis: Whole crust has 7 grams of effective carbohydrate, plus 52 grams fiber, 47 grams protein, 130 grams healthy fat, and 1525 calories.
*

Jo snikersiukus ir aplamai visus (dabar vadinu juos BLOGAISIAIS produktais) geriau nepiknaudziauti.
O 4g angl yra 100g baklazane.

svarstykles savo gausiu tik rytoj, verysad.gif
o taip jau norisi pasisvert. Is ismatavimu tai nuo liemens dingo 1 geras cm.
na ir tai gerai ir dziugu, nes jau kelis men tik augo tie cm,o ne mazejo.

As tai pripirkau tu baklazanu ir vakarienei dariau stai ka:

Supjausciau zalia kumpi gabaliukais, pakepinai su cesnakais.
Atskirai pakepinau grybus su svogunais.

Baklazana (maziuku pripirkau) per puse, ant jo mesytes dar ant virsaus svogunu ir grybu ir viska i orkaite, kai jau iskepe pabarsciau surio.
Skanumelis thumbup.gif
Manau turetu buti ne daugiau 5-6 angl.vienoj puselej.

O ryte siandien issiviriau 2 kiausinius, bet ir tai dvieju nesuvalgiau,
megstu kiausinius,bet jauciu,kad greit vaiksciuosiu i KO KO KO cipsesiu biggrin.gif

Pietu neturejau- nesinorejo!
Tai taip lengvai jauciuosi!
Tikiuosi neprispirs 22h alkis, nes vakariene buvo 17.30

P.S. deja angliskai nesuprantu blush2.gif

Ir labai dziaugiuosi tavo numestais 2kg, nes uzsiaugint juos labai lengva,o atsikratyt reikia daug pastangu!

Papildyta:
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 01 25, 18:38)
sveikos  4u.gif
o ziuriu mano mylima temuke atsigavo  bigsmile.gif  jei jau yra besilaikanciu gal ir man jos griebtis  bigsmile.gif  nes vienai liudna  ax.gif
bet ale pradzioj reikia pasiruost vel maisto sverimui  biggrin.gif
kiek planuojat issilaikyt  g.gif  blush2.gif  nes siaip ilgai mergeliukai neissilaik jei skaitet temuke  ax.gif
*

Rutuliuks,dziugu kad nusprendei prie musu prisijungti.
Tikrai jau kuo daugiau palaikanciu asmenu, tuo geriau!

beje maisto as nesveriu,o taip kazkaip is akies, nes per diena tikrai zinau kad 40 ang. nesuvalgau.

O del girimusi savo pasisekimais,galim karta i savaite kokia diena padaryt.
dietos zadu laikytis-tiek,kiek istversiu, nes 20kg tikrai nenumesiu per 20d,o ir nesveika taip.
Ir dar kiek skaiciau rusiskame forume, nera parasyta jog daugiau nei 20d negalima.
Ten aplamai raso kad kai svoris artes prie norimojo,reikia i valgiarasti po truputi prideti ir vaisiu, ir riesutu ir kitu produktu.
veliau galima ir torto gabaliuka per svente. blush2.gif

tiesa pasakius 2 karta taip rimtai susigriebiau ir laikausi dietos, bet sis riztingiausias!
Ir tikiuosi su palaikymu bus lemtingas.

rutuliuks mamyte
kinga kodel rizikingiausias? g.gif blush2.gif
na jei zn kad maiste yra anglevandeniu tai geriau juos pasisvert nes taip galima ir virsyt o jei virsyji vadinasi griesyji ir nekris kg ax.gif 4u.gif na bent cia mano toks supratimas nors aisku kai ilgiau pasilaikiau sitos dietos irgi dejau is akies cia pries kelias savaites bandziau vel jos pasilaikyt ir is akies dejau bet ale nelabai isejo laikytis tada dar nebuvau tam tikrai pasiryzusi o dabar kadangi jau yra liniuote tai reikia ir imtis kazko rimto kad kg kristu o ne kiltu i virsu doh.gif nes vien maziau valgyt ir nevalgyt po 18 neuztenka ax.gif
o beja valgyt reikia daznai ir po ne daug o ne viena ar du sykius ir tik prisikimst mirksiukas.gif
Pepsi
rutuliuks, aciu uz liniuote, pabandziau isideti, paziuresim ar veiks smile.gif
as irgi nesveriu maisto, tiesiog ziuriu maisto produktu etiketes. Gyvenu ne Lietuvoje, tai cia visur raso. Galiausiai nueinu i prekybos centra ir perku tuos produktus, kurie nevirsija 4g angl. Paskui ka nors pasigaminu is ju. Bet pagrinde valgau tuos, kas turi 0-1. Tai jau ir angliu neskaiciuoju, nes ju suvartoju tik apie 20.
Siandien norejau Kingos siulyta vistiena gamintis, bet jau tokia alkana buvau, tai tik jautienos kepsni greitai pakepiau keptuvej ir su agurku marinuotu suvalgiau. O desertui- zele be cukraus, su 0g angl. Vakarienes kol kas nenoriu, nes pietavau velai. Bet del visa ko pasistaciau didziuli Colos Zero buteli ir vis atsigeriu, tai alkio nejauciu. Burbuliukai pripildo skrandi rolleyes.gif zinau, kad nesveika, bet jau senai geriau kola, tai gal nieko baisaus.
Beje, as irgi tuoj pradesiu cipset, o tai kas diena- kiausinius irgi ryju biggrin.gif Bet man nesvarbu, svarbu lasiniai krenta, busim figuringos vistytes thumbup.gif
O mano cia pirmoji dieta. Iki siol uztekdavo paskaityt, kad valgyt reikia vos ne salotos lapa per diena, tai iskarto atbaidydavo. O sita dieta- liux, bent jau gyvent galma ax.gif kartais tik atprasdavau nuo saldumynu, tai pradedavau daugiau salotu, vaisiu valgyt ir svoris pakrisdavo per pora menesiu kokiais 3kg. Bet paskui koks balius- tortukas, saldainiukas ir vel prasidedavo.. Ir niekada dar nebuvau pasiekus savo idealaus svorio. Tikiuosi sis kartas lemtingas cool.gif O nevalgyt po 18val man tiesiog neimanoma. Gal ismoksiu kada.
Gera ideja prisiduoti svori kokia savaites diena. Galma penktadieni, kada jums geriau. Man tai nesvarbu smile.gif
Liux baklazanu receptas, aciu, savaitgali reiks nusipirkti ir pabandyti pasidaryt ax.gif
Ruosiuosi kuria diena pasidaryt ta pica, paskui parasysiu ar gavosi ir kaip dariau jei noresit.

Papildyta:
Kazkas ne taip su tuo parasu. Gal dabar veiks blush2.gif
kinga33
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 01 25, 21:57)
kinga kodel rizikingiausias? g.gif  blush2.gif

*

RUTULIUKS ne rizikingiausias,o ryztingiausias! ax.gif
As taip pat kaip ir pepsi stengiuosi valgyt tuos produktus,kuriuose 0-1angl, o kitu pvz kaip suri, desra matai koks sworis yra pakuoteje, pvz jei 300g padalini i 3 dalis ir leidi sau ta 1 gabaliuka per diena suvalgyt.
nes pirkti svarstykles maisto sverimui, na tai ir papildomos islaidos ir jau reikia vest tada visa angliu buhalterija biggrin.gif

Beje ka nusprendei,ar dabar prisijungsi prie musu,ar po saslyku?
Bet saslus gi galima valgyt tik be duonos, o su kokiu agurku. ax.gif
Papildyta:
Ooooo PEPSI tavo dabartinis svoris beveik yra mano svajoniu svoris doh.gif
Noreciau sverti kokius 57kg.
na aisku gal jei tiek sverciau pastoviai noretusi maziau. blush2.gif

beje ka skanaus siandien zadat gamint?
Pusryciausiu kava su suriu,(kiausiniu nebenoriu doh.gif ) o pietums zadu juros lydeka issikept. tongue.gif
Vakarienei gal padarysiu salotas is krabu lazdeliu, rauginto agurko,dar galima kiausini idet ir su majonezu.

Vakarop pagaliau turesiu savo svarstykles drinks_cheers.gif ir galesiu pamatyt rezultata 4 dienu,jei jis aisku bus. blush2.gif
Aurosoma
laba visoms. 4u.gif nuo rytojaus zadu ir as prisijungti. mirksiukas.gif Vis trepsiu vietoje, numetu svori, priaugu. dabar noriu imti ir numesti nuos nelemtus lasinius iki pavasario, kai reikes naujo garderobo thumbup.gif

Info apie mane: didziausias svoris 75kg, ugis 156cm, siuo metu sveriu 61kg, idealus svoris pagal mano ugi 46kg, bet ar tiek noriu nezinau, nes tiek sveriau tik 6 klaseje, kai buvau mazesnio ugio, tai nezinau kaip man atrodytu tie kg. manau uztektu ir 49kg.

ka tik grizau is parduotuves, prisipirkau ivairios mesos, zuvies, kiausiniu, surio, saldiklio... ziuresim kaip seksis rolleyes.gif
kinga33
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 26, 14:31)
laba visoms.  4u.gif  nuo rytojaus zadu ir as prisijungti.  mirksiukas.gif  Vis trepsiu vietoje, numetu svori, priaugu. dabar noriu imti ir numesti nuos nelemtus lasinius iki pavasario, kai reikes naujo garderobo  thumbup.gif

Info apie mane: didziausias svoris 75kg, ugis 156cm, siuo metu sveriu 61kg, idealus svoris pagal mano ugi 46kg, bet ar tiek noriu nezinau, nes tiek sveriau tik 6 klaseje, kai buvau mazesnio ugio, tai nezinau kaip man atrodytu tie kg. manau uztektu ir 49kg.

ka tik grizau is parduotuves, prisipirkau ivairios mesos, zuvies, kiausiniu, surio, saldiklio... ziuresim kaip seksis  rolleyes.gif
*

Sveikute, malonu jog musu tampa vis daugiau!
taip pat smagu kad tavo tikslas jau ipusejo,papasakok kaip atsikratei 14kg.
na saunuole tikra! gal taip pat laikeisi sios dietos?
Aurosoma
QUOTE(kinga33 @ 2011 01 26, 15:48)
Sveikute, malonu jog musu tampa vis daugiau!
taip pat smagu kad tavo tikslas jau ipusejo,papasakok kaip atsikratei 14kg.
na saunuole tikra! gal taip pat laikeisi sios dietos?
*

Po trupuciuka. toks buvo mano didziausias svoris, kai buvau 15 metu tiek sveriau, po to numeciau, ir kai vaziavau gimdyti buvo toks svoris, is ligonines po savaites vargo grizau be 12 kilogramu, bet pradejo augti, numeciau nemazai, ir vel pradejo augti. dabar po tupuciuka meciau, tai kalorijas skaiciavau, tai delcios dietos laikiausi, siek tiek numetu, siek tiek grizta, bet judu i prieki. taciau labai jau letai. dabar tikiuosi rimtai susiimti ir numesti vienu ipu visa likusi svori. buciau labai labai patenkinta jei pavyktu 10kg mnumesti, tiek sveriau 5-6 klasej doh.gif
kinga33
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 26, 17:11)
Po trupuciuka. toks buvo mano didziausias svoris, kai buvau 15 metu tiek sveriau, po to numeciau, ir kai vaziavau gimdyti buvo toks svoris, is ligonines po savaites vargo grizau be 12 kilogramu, bet pradejo augti, numeciau nemazai, ir vel pradejo augti. dabar po tupuciuka meciau, tai kalorijas skaiciavau, tai delcios dietos laikiausi, siek tiek numetu, siek tiek grizta, bet judu i prieki. taciau labai jau letai. dabar tikiuosi rimtai susiimti ir numesti vienu ipu visa likusi svori. buciau labai labai patenkinta jei pavyktu 10kg mnumesti, tiek sveriau 5-6 klasej  doh.gif
*

SAUNUOLE!
Tikiuosi ir tau pavyks,ir mums visoms pavyks!
Man sunkiausia be saldumynu ir be vaisiu.
Saldumynai aisku visais poziuriais BLOGAI,bet va vaisiai verysad.gif
Gaila kad juose daug angliuku.
Aurosoma
QUOTE(kinga33 @ 2011 01 26, 18:19)
SAUNUOLE!
Tikiuosi ir tau pavyks,ir mums visoms pavyks!
Man sunkiausia be saldumynu ir be vaisiu.
Saldumynai aisku visais poziuriais BLOGAI,bet va vaisiai  verysad.gif
Gaila kad juose daug angliuku.
*

ir man gaila del vaisiu, ir saldumynai patinka, tai nusipirkau saldiklio, nemanau, kad jis labai sveika, bet ir antsvoris nesveika. as siaip megstu sveikiau maitintis, ir sveikiau seima maitinti, bet kol numesiu svori tiks ir saldiklis. thumbup.gif
kinga33
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 26, 17:28)
ir man gaila del vaisiu, ir saldumynai patinka, tai nusipirkau saldiklio, nemanau, kad jis labai sveika, bet ir antsvoris nesveika. as siaip megstu sveikiau maitintis, ir sveikiau seima maitinti, bet kol numesiu svori tiks ir saldiklis.  thumbup.gif
*

tai ir as saldikli turiu ,ispradziu nezinojau kiek jame angl,tai net kavos negeriau,o kai radau kad tik 0,2 thumbup.gif
Pepsi rase kad net sokolada dare ir saldiklio ir pieno milteliu.
Xe xe reikes gal kada pabandyt.
kinga33
Na stai suvalgiau siandienos vakariene:
Salotas is 1 nedidelio pomidoro,truputuka dejau pekino kopustu,1 skilteli cesnako ir dideli sauksta grietines!
Labai skanu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.