tai nuo ryt pradedam
Mergytes, as prie jusu prisijungiu taip pat
QUOTE(gabrizzze @ 2009 07 27, 13:58) Mergytes, as prie jusu prisijungiu taip pat QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 07 27, 14:51) oi kaip saunu man siandien antra diena,tai nuklydimas-palaiziau nuo maziaus ledo,nes mokinam dalintis,negalejau atsakyt vakar valgiau Pusryciai du kiausiai virti+puse pomidoro+1agurkas-10 Pietai darzoviu troskinys+virtos vistos kulsis(darzoves vistos sultiny troskinau:kopustas,puse morkos,puse svoguno,cukinija,1saukstas grietines),tai manau daugiau kaip 10 tikrai nebuvo Vakariene surio gabalelis nemazas+sausas vynas 6 VISO 26 Siandien P keptas varskes suris apvoliotas selenose 7(selenu nezinau kiek buvo as ju isvis nepriskaiciuoju) P tas pats troskinys 10 V salotos aisbergo salota+tunas savo sultyse+suris tarkuotas+uzpilas garstyciu,manau apie 8,bet tegu bus 10 Viso 27 bet as jau taip porciju kolkas nepamazinu Sekmes mergikes ryt sversius,matysiu,kaip per tas dvi dienikes
saunuole deka
as jau paskaiciavau kiek suvartojau jau gaunasi virs 30 na bet svarbu ne virs 40 deka o kiek dienu zadi laikytis? na as manau kad jei nepasijungsi kelias dienas nieko tokio bet susitarkim penktadieni priesiduot rezultatus gerai?
sveikutės
na stai ir tikrai kompanija jau renkasi cia, as jau savaite kaip laikausi sios detos, bet nuklysdama
laba diena na man rodos ta dieta tikrai veiksimga ziuresim kaip seksis toliau tik kad sende paskaiciavau vakar dienos kalorijas tai sende reiks biski daugiau ju suvartot.bet kaip
QUOTE(agnuska @ 2009 07 27, 23:58) sveikutės laba nutrukau vakar,mazius ikiso saldaini,po 5sekundziu atsipeikejau,kaip nuodus ispjoviau,bet toks dieviskas skonis buvo Geria tai penktadieniais prisiduodam,o meniukus rasom,ar tik siaip,kai nebesumastysim ka valgyt pasidalinsim man per 2dienas -1kg,tikejaus daugiau
mesim savo kg mergaiciukes po biski
as paskaiciavau kad man kaloriju kiek mazai per diena gaunasi
jau nebeismastau ka valgyt kad kaloriju butu pakankamai o angliavandeniu mazai nes kaloriju mazai o naglevandeniu vistiek per diena suvartoju apie 40
As suprantu, kad galia atsisakyt duonos ir bulviu, bet pvz kad negaliu valgyt kartais be ryziu.. na bet kaipnors, nos sako kad ryziai valo organizma
pietus bus : gabalelis zuvies file keptos ir pomidoras, na o vakare nzn dar
labas rytas.as duonos visai neatsisakiau per diena riekute suvalgau tik ja pasisveriu kad nevirsyt leistino kiekio.. man jau kiausai ciut pabodo tai sende pusryciai su varske
na ka as cia bent su savim pabendrausiu
sende vel gerai sekesi tik jau kaloriju padauginau tai tikiuosi tas minusui nepakenks nes pries tai gerai krito
Sveikutes
siandienos pusryciai: kava + varskes surio balto 2 gabaliukus su melyniu dzemu be cukraus Pietūs: 2 kiaušiniai + žuvies gabaliuką nedidelį+ majonezas Vakarienei nzn ką valgysiu, pasistengsiu db nuo 18 val nevalgyt
sveikos
QUOTE(gabrizzze @ 2009 07 30, 13:40) Sveikutes siandienos pusryciai: kava + varskes surio balto 2 gabaliukus su melyniu dzemu be cukraus Pietūs: 2 kiaušiniai + žuvies gabaliuką nedidelį+ majonezas Vakarienei nzn ką valgysiu, pasistengsiu db nuo 18 val nevalgyt o tu geriau ta zuvies gabaliuka nedideli pakeisk dideliu zuvies gabaliuku
labas rytas na ka reikia prisiduot nes juk taremes penktadieni prisiduot
starto data:27/07/09 starto svoris:87.4 dabartinis svoris:85.2 viso:2.2
na gi moteros kur prapuolet nejau nesiseka laikytis
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 08 01, 13:42) na gi moteros kur prapuolet nejau nesiseka laikytis Sveikos gyvos As irgi kazkaip susidemojau sia dieta.. jeigu galima ja taip pavadinti Taigi prisiduodu pradziai: Pradzia: 09-08-02 Ugis: 1.72 cm Svoris: 67 kg Tikslas: 58 kg QUOTE(SviesatamsojE @ 2009 08 02, 13:35) Sveikos gyvos As irgi kazkaip susidemojau sia dieta.. jeigu galima ja taip pavadinti Taigi prisiduodu pradziai: Pradzia: 09-08-02 Ugis: 1.72 cm Svoris: 67 kg Tikslas: 58 kg oo super na kas liecia vaisius darzoves as po maza gabaliuka agurko visad suvalgau va dabar pomidora sukapojau QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 08 02, 11:49) oo super na kas liecia vaisius darzoves as po maza gabaliuka agurko visad suvalgau va dabar pomidora sukapojau Na as i favorites sia tema isidejau, tai tikrai nepamirsiu Papildyta: Tai jeigu gerai supratau, reikia: - jos laikytis ne ilgiau kaip 20 dienu; - suvartoti ne daugiau 40 g. angliavandeniu; - nesportuoti; - suvartoti kuo daugiau kaloriju ( Tai yra kiek? kiek paskaiciavus pagal svori ir ugi reikia? ar kazkoks vienas daugmaz skaicius yra? nes man paskaiciuoja, kad reikia suvartoti 1939 kcal). Ar viska gerai supratau?
na as bent skaiciuoju anglevandenius o kalorijas mazdaug primetu pirmom dienom tai as nesusigaudziau ka valgyt tai labai stengdamasi nevirsyt angliavandeniu kaloriju net 1000 nesurinkau bet po to pasiskaiciavau tai dabar mazdaug valgau svarbu nepadauginu angliavandeniu buna viena diena maziau ju suvartoju kita diena daugiau bet 40 stengiuos nevirsyt kas del sporto na as atrodo nesportavau nebent sportu skaitosi namu tvarkymas
labuka mergytes
Labas rytas
laba diena na as vakar biski nusizengiau taisyklems
deka na nieko nepakeisi jei netinka tai netinka linkiu kitaip atsikratyt tai kas trugdo gyvent
na va pasilaikiau beveik pora savaiciu sitos dietos ir sende jau tikriausiai ja baigiu viso per sy laika numeciau
startavau su 87.4 sendieninis svoris 83.9 tai viso 3.5 kg bet buvo kad griesyjau vakar buvo iskrova na siam kartui sitos dietos man pakanka
Seniai apleista tema...
Nuo rytojaus sumasčiau laikytis šios dietos. Tikiuosi atsiras ir daugiau norinčiųjų... Linksmiau, smagiau kartu būtų... Čia toms kurios rusiškai supranta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Papildyta: Ojei kokios nuotraukytės mažos... Na jei kuriai labai norėsis tai parašykit man i AŽ, persiūsiu normaliai...
Sveikos
ziuriu visai neaktyvi tema. Ar yra besilaikanciu sios dietos? Kaip sekasi mesti kg? Man jau 4d kaip laikausi sios dietos! QUOTE(Pepsi @ 2011 01 23, 22:10) Sveikos ziuriu visai neaktyvi tema. Ar yra besilaikanciu sios dietos? Kaip sekasi mesti kg? Man jau 4d kaip laikausi sios dietos! Sveikute sveikute, na si dieta tikrai apmirus kazkokia. Laikausi jos tik 2d, net nezinau ar numeciau nors 100g, treciadieni vaziuosiu pirkt svarstykliu. Butu labai malonu bendrauti ir dalintis patarimais, tik man reikia numesti ne 8,o 20kg. bet uzsidegiau sia dieta, nuo to laiko kai buvusi klasioke papasakojo,kad numete 30kg per 4-5men Na tai tikiuosi ir mums pasiseks. QUOTE(kinga33 @ 2011 01 24, 05:02) Sveikute sveikute, na si dieta tikrai apmirus kazkokia. Laikausi jos tik 2d, net nezinau ar numeciau nors 100g, treciadieni vaziuosiu pirkt svarstykliu. Butu labai malonu bendrauti ir dalintis patarimais, tik man reikia numesti ne 8,o 20kg. bet uzsidegiau sia dieta, nuo to laiko kai buvusi klasioke papasakojo,kad numete 30kg per 4-5men Na tai tikiuosi ir mums pasiseks. Sveikute, kaip smagu, kad as ne viena
Siandien ryte suvalgiau du kiausinius su sauksteliu majonezo
Per pietus valgiau vista troskinta ir 1 rauginta agurka Na o va dabar neseniai 180g varskes (fui taip neskanu be cukraus) Na tikiuosi viskas pavyks. Nes siaip nesu didele megeja pavalgyt, BET SALDUMYNAI tai malo silpnybe. Ir dabar virtuveje guli ananasiniai saldainiai ir sausainiai. Tai jau virui pasakiau kad i stalciu padejau,kad man akiu netrintu ir grieko nepadaryciau O is ko ta pica darysi? Jug tesloj tiek daug angliavandeniu..... As dar skaitineju rusiska foruma http://kremldiet.com/ jei supranti pasizvalgyk, forumuose irgi yra ivairiu receptuku. Beje rytdienai ruosiuosi kepti skilteles baklazano,o ant virsaus varske sumaisyta su cesnakais ir majonezu.
Dar buvau numaciusi kelis receptukus
1. Imam vistienos krutinele,pasudom.paliekam kazkuriam laikui. I vistienos farsa idedam druskos,pipiru,1kiausini. Farsa iviniojame i file. Galima uzsukti siulais arba krapstuku. Ir kepam arba garuose verdam. Labai megstu vistiena - tai butinai padarysiu. 2. galima daryti kotletukus su suriu i farsa (bet koki) ideti kiausini,druskos pipiru ir gabaliuka surio. kepti orkaitej. 3. galima daryti balandeliui,tik geriausia is kinietisku kopustu ir i farsa ryziu nedeti.
oj aciu uz receptukus! Butinai reiks pabandyt pasigaminti
As irgi saldumynu megeja, bet jau prigrasinau vyrui kad nenestu namo nieko saldaus, o jei nestu, kad as nematyciau. Buvo pries mano dieta nusipirkes sau Nutellos sokoladini krema sloike. Tai suvalgydavo viena sauksteli ir pasideda ant veliau.. Ziuredavau as i ta sloika vis, nors bandziau susilaikyt, bet visa surijau Gaila, kad as rusiskai nesuprantu, tai negaliu pasiskaityt to forumo.. O baklazanai kiek turi angliu? Galma mums juos valgyti? Noreciau as irgi pasidaryti juos, jei galma. Picos recepta buvau radus Youtube. Vadinosi "Low carb pizza" ar panasiai. Tai ta pada daro is 2 rusiu tarkuoto surio, kiausinio ir kazkeliu sauksteliu selenu lygtais. Paskui iskepe ta blyna, ant virsaus sudejo desra, mesa, suri, dar kazka ir vel pakepe. Dabar ne namie esu, tai negaliu paziureti, bet kai grisiu namo, paziuresiu tiksliau ko ten reikia. As tai snd desreles valgiau pietums su agurku, bet kazkaip ne tiek jauciuosi pilna, kaip pavalgius tikros mesos. Na, bet surio dar su kava prikirtau, tai normaliai.
Labas rytas
Na ka pamaitinau savo lelyte,reikes eiti paciau kazka sukrimst. Del saldiklio tai siaip ir iki dietos ji naudojau kavai, arbata pripratus be cukraus gert, bet kava be cukraus ne kaip. O dabar vis bandau rast kiek jame angliu ir tik siandien ryte radau,kad 0,2. Tai super- tikrai ir i varske istirpint ir idet galima ir i kavute. MMMM super Apie Nutella...........patylesiu,tik seiles varvet pradejo maniskis irgi megejas ant batono ir su pienu........brr kaip skanu. bet aciu dievui jei as nenupirksiu-pats irgi nepirks. Vakar dar snikersa virtuvej atkasiau ir pasiziurejau jog 100g tik 55 angl, o batonelyje tik 50gramu,tai iseina 27,5 angl. Tai jau jei labai prispirs galima ir suvalgyt Baklazanuose atrodo ,kad 4 ar 5 ang tai gi sis produktas yra mums leidziamas. beje su baklazanu dar kazkur gera receptuka turiu, veliau paieskosiu ir idesiu.
Labuka,
nu nezinojau, kad snickersas ne toks jau ir pavojingas Atsimenu, rasei kad pirksi svarstykles, tai as jau laukiu, dviese bus smagiau svertis! Deja, siandien maniskes svarstykles nuvyle, svoris stovi vietoj.. Bet pati kalta, nes vakar pietus valgiau 12.00- 3 desreles ir agurka. Paskui kokia 4val - 4 surio lazdeles su kava. Grizau namo is paskaitu 10.30 vakare, o jau alkana buvau! Apie nieka kita galvot negalejau tik apie maista Bet tie 2 kg nukrite vistiek jauciasi. Jauciuosi geriau. Atsimenu pries menesi pirkau kelnes, kurias vos uzsegiau ir abejojau ar pirkti ar ne, tai dabar jau dirzo reikia, arba turiu vis i virsu patempti eidama O visame baklazane tiek angliu, ar 100gr? Retai juos perku, zinau kad dideli, bet kiek atsimenu, tai lengvi buna. Idedu picos pado recepta, visas tik 7g angliu, jei skaitai angliskai: Low carb pizza crust This is a variation of my flax meal focaccia bread, which is a dense "good for you" type of bread. It makes a pizza that is about 12 inches in diameter, although you can spread it thinner and larger if you want. Prep Time: 15 minutes Cook Time: 15 minutes Total Time: 30 minutes Ingredients: 1 and 1/2 C flax seed meal (sumaltos semenys kaip suprantu) 2 teaspoons baking powder 1 teaspoon salt 1 teaspoon oregano Sweetener to equal about 1 Tablespoon of sugar 3 Tablespoons of oil 3 eggs `1/2 C water Preparation: Preheat oven to 425 F. Mix dry ingredients together. Add wet ingredients, and mix very well. Let sit for about 5 minutes to thicken. Spread on pan (I put it on a silicon mat or greased parchment paper). Bake for 15-18 minutes until cooked through, then add toppings and cook until they are done. Nutritional Analysis: Whole crust has 7 grams of effective carbohydrate, plus 52 grams fiber, 47 grams protein, 130 grams healthy fat, and 1525 calories.
sveikos
o ziuriu mano mylima temuke atsigavo bet ale pradzioj reikia pasiruost vel maisto sverimui kiek planuojat issilaikyt
Sveikute
kaip smagu, kad musu daugeja! Kiek skaiciau, tai negalma laikytis ilgiau nei 20d. Tai as ir planuoju tiek ir atsilaikyti, nors dar nezinau ar iseis. Siandien man tik 6d. Bet jau taip atsibodo netilpti i savo rubus, arba rengtis tamsiai. Ot, negaliu! O kiek tu, rutuliuks, nori numesti? Papildyta: Rutuliuks, dabar tik pamaciau, kad liniuote isidejus. As irgi noreciau isidet, bet nemoku.. Tai mes panasiai norim numesti
paspausk ant mano liniuotes ir pasidarysi
na as nzn kaip cia man dabar padaryt su ta dietike nuo ryt jos imtis ar kaip nes man nusimato du savaitgaliai giesni tai gal nuo ryt vel imsiuos sito reikalo o savaitgali tiesiog pagriesysiu ir teik po to vel susimsiu QUOTE(Pepsi @ 2011 01 25, 18:18) Labuka, nu nezinojau, kad snickersas ne toks jau ir pavojingas Atsimenu, rasei kad pirksi svarstykles, tai as jau laukiu, dviese bus smagiau svertis! Deja, siandien maniskes svarstykles nuvyle, svoris stovi vietoj.. Bet pati kalta, nes vakar pietus valgiau 12.00- 3 desreles ir agurka. Paskui kokia 4val - 4 surio lazdeles su kava. Grizau namo is paskaitu 10.30 vakare, o jau alkana buvau! Apie nieka kita galvot negalejau tik apie maista Bet tie 2 kg nukrite vistiek jauciasi. Jauciuosi geriau. Atsimenu pries menesi pirkau kelnes, kurias vos uzsegiau ir abejojau ar pirkti ar ne, tai dabar jau dirzo reikia, arba turiu vis i virsu patempti eidama O visame baklazane tiek angliu, ar 100gr? Retai juos perku, zinau kad dideli, bet kiek atsimenu, tai lengvi buna. Idedu picos pado recepta, visas tik 7g angliu, jei skaitai angliskai: Low carb pizza crust This is a variation of my flax meal focaccia bread, which is a dense "good for you" type of bread. It makes a pizza that is about 12 inches in diameter, although you can spread it thinner and larger if you want. Prep Time: 15 minutes Cook Time: 15 minutes Total Time: 30 minutes Ingredients: 1 and 1/2 C flax seed meal (sumaltos semenys kaip suprantu) 2 teaspoons baking powder 1 teaspoon salt 1 teaspoon oregano Sweetener to equal about 1 Tablespoon of sugar 3 Tablespoons of oil 3 eggs `1/2 C water Preparation: Preheat oven to 425 F. Mix dry ingredients together. Add wet ingredients, and mix very well. Let sit for about 5 minutes to thicken. Spread on pan (I put it on a silicon mat or greased parchment paper). Bake for 15-18 minutes until cooked through, then add toppings and cook until they are done. Nutritional Analysis: Whole crust has 7 grams of effective carbohydrate, plus 52 grams fiber, 47 grams protein, 130 grams healthy fat, and 1525 calories. Jo snikersiukus ir aplamai visus (dabar vadinu juos BLOGAISIAIS produktais) geriau nepiknaudziauti. O 4g angl yra 100g baklazane. svarstykles savo gausiu tik rytoj, o taip jau norisi pasisvert. Is ismatavimu tai nuo liemens dingo 1 geras cm. na ir tai gerai ir dziugu, nes jau kelis men tik augo tie cm,o ne mazejo. As tai pripirkau tu baklazanu ir vakarienei dariau stai ka: Supjausciau zalia kumpi gabaliukais, pakepinai su cesnakais. Atskirai pakepinau grybus su svogunais. Baklazana (maziuku pripirkau) per puse, ant jo mesytes dar ant virsaus svogunu ir grybu ir viska i orkaite, kai jau iskepe pabarsciau surio. Skanumelis Manau turetu buti ne daugiau 5-6 angl.vienoj puselej. O ryte siandien issiviriau 2 kiausinius, bet ir tai dvieju nesuvalgiau, megstu kiausinius,bet jauciu,kad greit vaiksciuosiu i KO KO KO cipsesiu Pietu neturejau- nesinorejo! Tai taip lengvai jauciuosi! Tikiuosi neprispirs 22h alkis, nes vakariene buvo 17.30 P.S. deja angliskai nesuprantu Ir labai dziaugiuosi tavo numestais 2kg, nes uzsiaugint juos labai lengva,o atsikratyt reikia daug pastangu! Papildyta: QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 01 25, 18:38) sveikos o ziuriu mano mylima temuke atsigavo bet ale pradzioj reikia pasiruost vel maisto sverimui kiek planuojat issilaikyt Rutuliuks,dziugu kad nusprendei prie musu prisijungti. Tikrai jau kuo daugiau palaikanciu asmenu, tuo geriau! beje maisto as nesveriu,o taip kazkaip is akies, nes per diena tikrai zinau kad 40 ang. nesuvalgau. O del girimusi savo pasisekimais,galim karta i savaite kokia diena padaryt. dietos zadu laikytis-tiek,kiek istversiu, nes 20kg tikrai nenumesiu per 20d,o ir nesveika taip. Ir dar kiek skaiciau rusiskame forume, nera parasyta jog daugiau nei 20d negalima. Ten aplamai raso kad kai svoris artes prie norimojo,reikia i valgiarasti po truputi prideti ir vaisiu, ir riesutu ir kitu produktu. veliau galima ir torto gabaliuka per svente. tiesa pasakius 2 karta taip rimtai susigriebiau ir laikausi dietos, bet sis riztingiausias! Ir tikiuosi su palaikymu bus lemtingas.
kinga kodel rizikingiausias?
na jei zn kad maiste yra anglevandeniu tai geriau juos pasisvert nes taip galima ir virsyt o jei virsyji vadinasi griesyji ir nekris kg o beja valgyt reikia daznai ir po ne daug o ne viena ar du sykius ir tik prisikimst
rutuliuks, aciu uz liniuote, pabandziau isideti, paziuresim ar veiks
as irgi nesveriu maisto, tiesiog ziuriu maisto produktu etiketes. Gyvenu ne Lietuvoje, tai cia visur raso. Galiausiai nueinu i prekybos centra ir perku tuos produktus, kurie nevirsija 4g angl. Paskui ka nors pasigaminu is ju. Bet pagrinde valgau tuos, kas turi 0-1. Tai jau ir angliu neskaiciuoju, nes ju suvartoju tik apie 20. Siandien norejau Kingos siulyta vistiena gamintis, bet jau tokia alkana buvau, tai tik jautienos kepsni greitai pakepiau keptuvej ir su agurku marinuotu suvalgiau. O desertui- zele be cukraus, su 0g angl. Vakarienes kol kas nenoriu, nes pietavau velai. Bet del visa ko pasistaciau didziuli Colos Zero buteli ir vis atsigeriu, tai alkio nejauciu. Burbuliukai pripildo skrandi Beje, as irgi tuoj pradesiu cipset, o tai kas diena- kiausinius irgi ryju O mano cia pirmoji dieta. Iki siol uztekdavo paskaityt, kad valgyt reikia vos ne salotos lapa per diena, tai iskarto atbaidydavo. O sita dieta- liux, bent jau gyvent galma Gera ideja prisiduoti svori kokia savaites diena. Galma penktadieni, kada jums geriau. Man tai nesvarbu Liux baklazanu receptas, aciu, savaitgali reiks nusipirkti ir pabandyti pasidaryt Ruosiuosi kuria diena pasidaryt ta pica, paskui parasysiu ar gavosi ir kaip dariau jei noresit. Papildyta: Kazkas ne taip su tuo parasu. Gal dabar veiks QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 01 25, 21:57) RUTULIUKS ne rizikingiausias,o ryztingiausias! As taip pat kaip ir pepsi stengiuosi valgyt tuos produktus,kuriuose 0-1angl, o kitu pvz kaip suri, desra matai koks sworis yra pakuoteje, pvz jei 300g padalini i 3 dalis ir leidi sau ta 1 gabaliuka per diena suvalgyt. nes pirkti svarstykles maisto sverimui, na tai ir papildomos islaidos ir jau reikia vest tada visa angliu buhalterija Beje ka nusprendei,ar dabar prisijungsi prie musu,ar po saslyku? Bet saslus gi galima valgyt tik be duonos, o su kokiu agurku. Papildyta: Ooooo PEPSI tavo dabartinis svoris beveik yra mano svajoniu svoris Noreciau sverti kokius 57kg. na aisku gal jei tiek sverciau pastoviai noretusi maziau. beje ka skanaus siandien zadat gamint? Pusryciausiu kava su suriu,(kiausiniu nebenoriu Vakarienei gal padarysiu salotas is krabu lazdeliu, rauginto agurko,dar galima kiausini idet ir su majonezu. Vakarop pagaliau turesiu savo svarstykles
laba visoms.
Info apie mane: didziausias svoris 75kg, ugis 156cm, siuo metu sveriu 61kg, idealus svoris pagal mano ugi 46kg, bet ar tiek noriu nezinau, nes tiek sveriau tik 6 klaseje, kai buvau mazesnio ugio, tai nezinau kaip man atrodytu tie kg. manau uztektu ir 49kg. ka tik grizau is parduotuves, prisipirkau ivairios mesos, zuvies, kiausiniu, surio, saldiklio... ziuresim kaip seksis QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 26, 14:31) laba visoms. Info apie mane: didziausias svoris 75kg, ugis 156cm, siuo metu sveriu 61kg, idealus svoris pagal mano ugi 46kg, bet ar tiek noriu nezinau, nes tiek sveriau tik 6 klaseje, kai buvau mazesnio ugio, tai nezinau kaip man atrodytu tie kg. manau uztektu ir 49kg. ka tik grizau is parduotuves, prisipirkau ivairios mesos, zuvies, kiausiniu, surio, saldiklio... ziuresim kaip seksis Sveikute, malonu jog musu tampa vis daugiau! taip pat smagu kad tavo tikslas jau ipusejo,papasakok kaip atsikratei 14kg. na saunuole tikra! gal taip pat laikeisi sios dietos? QUOTE(kinga33 @ 2011 01 26, 15:48) Sveikute, malonu jog musu tampa vis daugiau! taip pat smagu kad tavo tikslas jau ipusejo,papasakok kaip atsikratei 14kg. na saunuole tikra! gal taip pat laikeisi sios dietos? Po trupuciuka. toks buvo mano didziausias svoris, kai buvau 15 metu tiek sveriau, po to numeciau, ir kai vaziavau gimdyti buvo toks svoris, is ligonines po savaites vargo grizau be 12 kilogramu, bet pradejo augti, numeciau nemazai, ir vel pradejo augti. dabar po tupuciuka meciau, tai kalorijas skaiciavau, tai delcios dietos laikiausi, siek tiek numetu, siek tiek grizta, bet judu i prieki. taciau labai jau letai. dabar tikiuosi rimtai susiimti ir numesti vienu ipu visa likusi svori. buciau labai labai patenkinta jei pavyktu 10kg mnumesti, tiek sveriau 5-6 klasej QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 26, 17:11) Po trupuciuka. toks buvo mano didziausias svoris, kai buvau 15 metu tiek sveriau, po to numeciau, ir kai vaziavau gimdyti buvo toks svoris, is ligonines po savaites vargo grizau be 12 kilogramu, bet pradejo augti, numeciau nemazai, ir vel pradejo augti. dabar po tupuciuka meciau, tai kalorijas skaiciavau, tai delcios dietos laikiausi, siek tiek numetu, siek tiek grizta, bet judu i prieki. taciau labai jau letai. dabar tikiuosi rimtai susiimti ir numesti vienu ipu visa likusi svori. buciau labai labai patenkinta jei pavyktu 10kg mnumesti, tiek sveriau 5-6 klasej SAUNUOLE! Tikiuosi ir tau pavyks,ir mums visoms pavyks! Man sunkiausia be saldumynu ir be vaisiu. Saldumynai aisku visais poziuriais BLOGAI,bet va vaisiai Gaila kad juose daug angliuku. QUOTE(kinga33 @ 2011 01 26, 18:19) SAUNUOLE! Tikiuosi ir tau pavyks,ir mums visoms pavyks! Man sunkiausia be saldumynu ir be vaisiu. Saldumynai aisku visais poziuriais BLOGAI,bet va vaisiai Gaila kad juose daug angliuku. ir man gaila del vaisiu, ir saldumynai patinka, tai nusipirkau saldiklio, nemanau, kad jis labai sveika, bet ir antsvoris nesveika. as siaip megstu sveikiau maitintis, ir sveikiau seima maitinti, bet kol numesiu svori tiks ir saldiklis. QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 26, 17:28) ir man gaila del vaisiu, ir saldumynai patinka, tai nusipirkau saldiklio, nemanau, kad jis labai sveika, bet ir antsvoris nesveika. as siaip megstu sveikiau maitintis, ir sveikiau seima maitinti, bet kol numesiu svori tiks ir saldiklis. tai ir as saldikli turiu ,ispradziu nezinojau kiek jame angl,tai net kavos negeriau,o kai radau kad tik 0,2 Pepsi rase kad net sokolada dare ir saldiklio ir pieno milteliu. Xe xe reikes gal kada pabandyt.
Na stai suvalgiau siandienos vakariene:
Salotas is 1 nedidelio pomidoro,truputuka dejau pekino kopustu,1 skilteli cesnako ir dideli sauksta grietines! Labai skanu. |