na man tai patiko skaiciuot kalorijas visai smagu
deka tai gal bandom nuo pirmadienio kartu
tai manau nuo pirmadienio pasilaikysiu sitos dietos nes sende nutrukus esu nuo vadeliu tai ryt kazi ar iseis susiimt uztai manau apie pirmadieni tai junksis kartu
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 07 25, 23:09)
deka tai gal bandom nuo pirmadienio kartu
tai manau nuo pirmadienio pasilaikysiu sitos dietos nes sende nutrukus esu nuo vadeliu tai ryt kazi ar iseis susiimt uztai manau apie pirmadieni tai junksis kartu 
niu gal galim
dabar tik uzmeciau aki i tavo liniuote,man ir tiek pat reik atsikratyt
tai nuo ryt pradedam
na man kazko sita visai nieko tai per kelias nesimetysiu pasiryzau sitai tai ir bandysiu
o tai kaip sumastom del prisidavimo jei mes rimciau ir labiau pabendrausim cia tai gal daugiau merginu prisijungs
beja ir tu junk savo liniuote
Mergytes, as prie jusu prisijungiu taip pat
kuo daugiau musu tuo geriau
vakare dar pasisversiu ir liniuote ikelsiu
QUOTE(gabrizzze @ 2009 07 27, 14:58)
super kad prisijungsi
QUOTE(gabrizzze @ 2009 07 27, 13:58)
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 07 27, 14:51)
oi kaip saunu
man siandien antra diena,tai nuklydimas-palaiziau nuo maziaus ledo,nes mokinam dalintis,negalejau atsakyt
vakar valgiau
Pusryciai
du kiausiai virti+puse pomidoro+1agurkas-10
Pietai
darzoviu troskinys+virtos vistos kulsis(darzoves vistos sultiny troskinau:kopustas,puse morkos,puse svoguno,cukinija,1saukstas grietines),tai manau daugiau kaip 10 tikrai nebuvo
Vakariene
surio gabalelis nemazas+sausas vynas 6
VISO 26
Siandien
P
keptas varskes suris apvoliotas selenose 7(selenu nezinau kiek buvo as ju isvis nepriskaiciuoju)
P
tas pats troskinys 10
V
salotos
aisbergo salota+tunas savo sultyse+suris tarkuotas+uzpilas garstyciu,manau apie 8,bet tegu bus 10
Viso 27
bet as jau taip porciju kolkas nepamazinu
Sekmes mergikes ryt sversius,matysiu,kaip per tas dvi dienikes
saunuole deka
as jau paskaiciavau kiek suvartojau jau gaunasi virs 30 na bet svarbu ne virs 40
na bet pirma diena dar reikia ismastyt ka kuom keist kad nevartot daug angliavandeniu o but pavalgius
as tai viska sveriu viska rasaus matyt vienintele busiu tokia tikslybe o ir maziausiai atsikratysiu
man ko labiausiai truksta tai vaisiu nes as juoms megstu o cia negalima nes jie turi daug to brudo
na bet manau atlaikysiu
deka o kiek dienu zadi laikytis?
na as manau kad jei nepasijungsi kelias dienas nieko tokio bet susitarkim penktadieni priesiduot rezultatus gerai?
as jau paskaiciavau kiek suvartojau jau gaunasi virs 30 na bet svarbu ne virs 40
deka o kiek dienu zadi laikytis?
na as manau kad jei nepasijungsi kelias dienas nieko tokio bet susitarkim penktadieni priesiduot rezultatus gerai?
sveikutės
visai idomiai čia
gal ir aš pabandysiu, šeip nesu iš tų, kurios turi valę dietoms, bet ši man gan patraukliai skamba
jungiuosi ir aš - nuo rytojaus
na stai ir tikrai kompanija jau renkasi cia, as jau savaite kaip laikausi sios detos, bet nuklysdama
na bet nesiskundziu, vien atsisakius duonos bulviu ir siai paziurint porcijas bet man tikrai jauciasi... o siaip jei rimtai imciausi tai skandukui sakes butu, jis ir taip silpnas, o net nzn bandziau kelias dienas taip pagal viska laikytis tai jis man stoti pradejo, gal per daug tos mesos ar kas nzn...na bet dieta tikrai veiksminga
laba diena na man rodos ta dieta tikrai veiksimga ziuresim kaip seksis toliau tik kad sende paskaiciavau vakar dienos kalorijas tai sende reiks biski daugiau ju suvartot.bet kaip
nes jei kazko daugiau vartosiu tai ir anglevandeniu dauges
na kaip nors bet sende jau svarstykles rode gera rezultata
QUOTE(agnuska @ 2009 07 27, 23:58)
sveikutės
visai idomiai čia
gal ir aš pabandysiu, šeip nesu iš tų, kurios turi valę dietoms, bet ši man gan patraukliai skamba
jungiuosi ir aš - nuo rytojaus
laba
nutrukau vakar,mazius ikiso saldaini,po 5sekundziu atsipeikejau,kaip nuodus ispjoviau,bet toks dieviskas skonis buvo
Geria tai penktadieniais prisiduodam,o meniukus rasom,ar tik siaip,kai nebesumastysim ka valgyt pasidalinsim
man per 2dienas -1kg,tikejaus daugiau
mesim savo kg mergaiciukes po biski
as irgi sian nuklydau, kadangi pridaviau krauja, tai man norehjos kazko skanaus
puse pakelio Selga per diena , 3 nektarinus ir 2vnt balandeliu
jei ne sausainiai tai gal ir ne taip ir blogai nuklysciau
tad ryt - kiausiniai laukia