Įkraunama...
Įkraunama...

VIP dieta

QUOTE(iievukas @ 2007 07 04, 11:57)
Šeip angliavandenių ribojimas manau yra nesamonė. Reikia geriau riboti riebalus kurie yra kaupiami , o ne angliavandenius kurių reikia energijai gaminti

Na riebaliukais ir kilogramais virsta tie vat blogieji angliavandeniai, kaip bulkutes ir makaronai ir saldumynai.Bet aisku visada taip maitintis yra negerai, bet kazka pasikoreguoti manau galima.Juk tai dieta kuri padeda "atsistoti" i teisinga kelia ax.gif Svarbiausia zinoma yra saikas ir sveikas gyvenimo budas, tai zinom kiekviena.

Na man kilogramas istirpo thumbup.gif
Bet as siuo metu labai stresuoju tai tikrai labai ir negalvojau ka valgau, nes net pamirstu pavalgyti, tik valgau ka zinau kad galiu valgyti ir tiek, o kaip simoneta sekasi?auuu! biggrin.gif
Atsakyti
Tačiau angliavandeniai turi sudaryti tą didžiają maisto dalį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

nu ir mane visai sudomino si dieta. bet turiu kelis tokius neaiskumus g.gif pvz sakot, kad uz kiausus duoda 0.5-1 balo (cia kaip pvz, neatsimenu tiksliu skaiciuku smile.gif ), o tai koki ju cia kieki galima suvalgyti? g.gif belenkiek? bigsmile.gif
Atsakyti
si dieta yra geras dalykas mano mama laikes, tai ant akiu sukudo, bet vat neistvere ir pradejo viska is eiles valgyt ir svoris gryzo ... as ir jos dabar laikysiuos kad patobulint savo kuna, tuo paciu daug sportuosiu ir gersiu liekninancius preparatus + liekninantis kremas. manau rezultatas bus neblogas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Priimkit ir mane i bureli, mane irgi sudomino si dieta smile.gif
tik jau skaiciuoti taip kaip jus tikrai nemoku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Briliantas: 27 liepos 2007 - 05:32
TIKRA APSOLIUCI NESAMONE ! blink.gif kad per sawaite 5 kg as su 1 agurku gywenau per diena tai tie 5 kg kaskur per 2 sawaites o kiek ten angliawandeniu??????? sukas nk....
Papildyta:
nors bendrai gal ir logiska kadangi "kakai" sweria tai gal apsiwalo organizmas kokias 2,5 kg tai per saw 2,5 imanoma seip ne taip o ipac jei priestai nesilaiket dietos nes poto suleteja krist sawo kailiu patyriau tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės, labai nebloga dieta, susigundžiau ir norėčiau prisidėti prie jūsų, gal ir man pasiseks sublogti. 4u.gif
Atsakyti
Šiandien pirmoji diena kaip pradedu laikytis šios dietos, ar dar yra kas nors kas šios dietos laikotės?
Atsakyti
As jau savaite laikausi Kremliovskaja dietos. Jauciuosi lengvesne, kudesne... Bet man salta nuolat, o dar nuotaika- visiskai bloga (svelniai pasakius). Bet esu uzsibrezusi laikytis ne maziau 20 dienu. Vadinasi, taip ir padarysiu.
Beje, su Adkinsono dieta yra panasumu, bet daug ir skirtumu...
Tiesa, manau, kad sios dietos reikia laikytis iki 20 dienu, kaip ir yra rekomenduojama, o svarbiausia- po to nenutrukti...kaip ir su visom kitom dietom...
Papildyta:
As valgau mazdaug:
pusryciai: kava su slakeliu pieno;
kiausiniai kepti ar virti 2, 2 sauksteliai majonezo
arba desreles virtos 2, 1 saukstelis majonezo, 1 saukstelis kecupo;
priespieciai: grudeta varske, arbata
arba pora gabaleliu surio
arba pora gabaleliu desros pan.
pietus: kepta arba virta mesa (betkokia), su kokiu nors padazu, darzoviu salotos (daugiausiai: agurku, salotu, kopusto+ pomidoras, cesnakas, svogunas);
vakariene: mesa, zuvis arba grybai kepti, virti, tusinti...
vyno taure ar dvi... thumbup.gif
Papildyta:
Beje, valgau kai tik isalkstu... O tasku ne 30 nesurenku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taibent1: 08 spalio 2007 - 14:47
Nu negi niekas nesilaikote tasku dietos, ribojant anglevandenius??? Man tai visai praverstu su kazkuo pabendrauti- ne tik su savim, sia tema... Auuuuu
Atsakyti
BANDYSIU AS SIA DIETA, TIK KAZIN KUOM BAIGSIS lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif

Sudomino dieta. Tik ar yra dar besilaikanciu???

Galvoju jungtis arba prie sitos, arba prie vitaminu - baltymu, ziurint kuri bus aktyvesne tongue.gif Nes jos man kaip ir panasios atrodo g.gif

Tai ar butu, kas pradeda nuo rytojaus???
Atsakyti