Apie vaisiaus padėtį gimdoje:
ČIA
Niekur nerandu informacijos...Jeigu 36 sav. leliukas yra galvine pirmeiga ar gali būti, kad jis dar apsisuks? Dabar jis taisyklingos padėty ir man ramu, bet vis tiek...gydytojos nesusiprotėjau paklausti..
labas
manau kad tavo leliukas jau pasirinko padety
tokio laiko jau vietos mazyliai turi nedaug ir nebelabai vartosi
manau kad tavo leliukas jau pasirinko padety

tokio laiko jau vietos mazyliai turi nedaug ir nebelabai vartosi

o man kazkaip nieks nesako kokioj padetyje lelius yra... tik zinau kad priekineje dalyje prisitvirtines nuo pat pradziu... daugiau jokios info neturiu...

QUOTE(Inga28 @ 2007 04 11, 19:06)
o man kazkaip nieks nesako kokioj padetyje lelius yra... tik zinau kad priekineje dalyje prisitvirtines nuo pat pradziu... daugiau jokios info neturiu... 

man taip pat niekas nesako kaip jis ten isitaises, o taip idomu

QUOTE(Smulkmena @ 2007 04 10, 15:23)
Niekur nerandu informacijos...Jeigu 36 sav. leliukas yra galvine pirmeiga ar gali būti, kad jis dar apsisuks? Dabar jis taisyklingos padėty ir man ramu, bet vis tiek...gydytojos nesusiprotėjau paklausti..
Teko gimdymo istorijose skaityti, kad prieš pat stumimą dar sugeba apsisukti taip, kad tenka cezarį daryti

maniskis irgi guli istrizai... Gydytoja jau trecia men. sako, kad vaikutis nesivercia, tad teks daryti cezari... nelabai as ir jaudinuos, svarbu, kad atvykus i gimdymo namus bus zinoma gimdymo taktika.

sakykit, mergytes, o kai lialius apsivercia, tai imanoma pajust?

aha tikrai idomu ar galima pajaust kada lelius apsisuka...

Taip, galima pajausti.
Ir pamatyti veiksmą per pilvo sieną.

Maniskis irgi apsiverte tik pries keleta dienu
labai apsidziaugiau, nes gine sake, kad vietos jam ne per daugiausiai, nes dickis pas mane auga
Pamatyti as nespejau, bet pajutau
kiekvienai aisku individualiai. Labiausiai pasikeitusia lialius padeti padeda nuspeti judesiukai... Pries apsiversdamas jis man ramste pilvuko virsu galvyte, o po apsivertimo - tvirtai isispiria i viena sona, o kitam gumbas issoka (uzpakaliukas reik suprast)

QUOTE(Lexana @ 2007 04 21, 20:53)
Na tikrai ne visos pajunta