Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus padėtis pilve

Apie vaisiaus padėtį gimdoje:
ČIA
Atsakyti
Niekur nerandu informacijos...Jeigu 36 sav. leliukas yra galvine pirmeiga ar gali būti, kad jis dar apsisuks? Dabar jis taisyklingos padėty ir man ramu, bet vis tiek...gydytojos nesusiprotėjau paklausti..
Atsakyti
labas
manau kad tavo leliukas jau pasirinko padety mirksiukas.gif
tokio laiko jau vietos mazyliai turi nedaug ir nebelabai vartosi thumbup.gif
Atsakyti
o man kazkaip nieks nesako kokioj padetyje lelius yra... tik zinau kad priekineje dalyje prisitvirtines nuo pat pradziu... daugiau jokios info neturiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 11, 19:06)
o man kazkaip nieks nesako kokioj padetyje lelius yra... tik zinau kad priekineje dalyje prisitvirtines nuo pat pradziu... daugiau jokios info neturiu...  g.gif

man taip pat niekas nesako kaip jis ten isitaises, o taip idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2007 04 10, 15:23)
Niekur nerandu informacijos...Jeigu 36 sav. leliukas yra galvine pirmeiga ar gali būti, kad jis dar apsisuks? Dabar jis taisyklingos padėty ir man ramu, bet vis tiek...gydytojos nesusiprotėjau paklausti..

Teko gimdymo istorijose skaityti, kad prieš pat stumimą dar sugeba apsisukti taip, kad tenka cezarį daryti doh.gif, turbūt ne užpakaliuką atkiša, o apsisuka "ant kito šono". Kad iš galvinės pirmeigos apsisuktu į sedmeninę, turbūt nelabai, nes vietos mažoka
Atsakyti
maniskis irgi guli istrizai... Gydytoja jau trecia men. sako, kad vaikutis nesivercia, tad teks daryti cezari... nelabai as ir jaudinuos, svarbu, kad atvykus i gimdymo namus bus zinoma gimdymo taktika. smile.gif
Atsakyti
sakykit, mergytes, o kai lialius apsivercia, tai imanoma pajust? blush2.gif
Atsakyti
aha tikrai idomu ar galima pajaust kada lelius apsisuka... g.gif
Atsakyti
Taip, galima pajausti. ax.gif Ir pamatyti veiksmą per pilvo sieną. blush2.gif
Atsakyti
Maniskis irgi apsiverte tik pries keleta dienu smile.gif labai apsidziaugiau, nes gine sake, kad vietos jam ne per daugiausiai, nes dickis pas mane auga ax.gif Pamatyti as nespejau, bet pajutau smile.gif kiekvienai aisku individualiai. Labiausiai pasikeitusia lialius padeti padeda nuspeti judesiukai... Pries apsiversdamas jis man ramste pilvuko virsu galvyte, o po apsivertimo - tvirtai isispiria i viena sona, o kitam gumbas issoka (uzpakaliukas reik suprast) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 04 21, 20:53)
Taip, galima pajausti. ax.gif Ir pamatyti veiksmą per pilvo sieną. blush2.gif

Na tikrai ne visos pajunta schmoll.gif Pas vienas daugiau vandenų, o pas kitas mažiau, kai kurioms tai atsitinka naktį... Nebūtinai pamatysit ar pajusit...
Atsakyti