Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus padėtis pilve

QUOTE(ewa @ 2005 09 27, 10:30)
Oi pratimų aš jums galiu čia pažerti. Aš pati juos du mėnesius dariau, bet mano panelė nesiteikė apsiversti. Nors visi daktarai įtikinėjo, kad nuo tų pratimų turi apsiversti.
Taip:
1. Ryte atsibudus 10 minučių gulim ant vieno šono (kojos pusiau sulenktos), po to per pilvą verčiamės ant kito šono ir vėl 10 min. Taip tris kartus  smile.gif
2. Tada atsistojam keturiom, bet ne ant delnų, o ant alkūnių ( bjauru, rankas skauda, bet sako efektyvus pratimas), užpakalis į viršų. Ir 20 min. tokioj pozoj stovim ( patogu ką nors skaityti).
3. Tada vėl atliekam 1 pratimą  doh.gif
Laiko atima nemažai tokie pasivartymai, bet sako 95 proc. padeda. Beje šitą seriją reikia daryti tris kartus per dieną.

Super 4u.gif
Aciu uz tiek daug pratimu. Baigsim darbus ir pradesime rupintis mazucio padetim wub.gif
Atsakyti
gal kas zinot ka reiskia "nepastovi vaisiaus padetis"??? mums 19 savaiciu, siandien daktare ziurejo vaikucio padeti ir t.t. ir sako padetis- nepastovi blink.gif ir kai rode per televizoriu- labai jau jis judrus- vos speji suziuret kur galvyte o kur rankytes ra kojytes, malasi ir malasi...ar verta del to nerimaut??
Atsakyti
QUOTE(bluse @ 2006 01 24, 14:39)
gal kas zinot ka reiskia "nepastovi vaisiaus padetis"??? mums 19 savaiciu, siandien daktare ziurejo vaikucio padeti ir t.t. ir sako padetis- nepastovi  blink.gif  ir kai rode per televizoriu- labai jau jis judrus- vos speji suziuret kur galvyte o kur rankytes ra kojytes, malasi ir malasi...ar verta del to nerimaut??

Aisq, žinom biggrin.gif
Mažas dar tavo vaikis biggrin.gif , jis tiesiog dar turi daug vietos gimdoje ir nėra pasirinkęs kokios konkrečios stabilios pozos. Ją jis "pasirenka" gal apie kokią 30 savaitę, o kartais ir vėliau, o būna, kad prieš pat gimdymą sugalvoja verstis.
Taip kad būk rami ir porą mėnesiukų palauk, duok jam pasimalti, kol vietos yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo clio: 24 sausio 2006 - 13:53
Aciu labai:) as jau buvau issigandus kad kazkas negerai....o kadangi ejau ne pas savo daktare tai kazkaip pabijojau paklaust blink.gif turbut futbolininkas bus....nors dar nezinau ar jis ar ji:) ir bijau kad negalesiu dar greit suzinot jei jis taip malsis g.gif
Atsakyti
Mums dabar 28sav. padare echo ir mano lelyte vis sedi desineje puseje, tai daktare patare daugiau guleti ant kairio sono, kazin artai ji privers apsivesrsti, nors laiko dar tikrai yra tai per daug nesuku del to galvos, beto eisiu i baseina, tai gal ir tai pades nestuke.gif
Atsakyti
Labukas.
Maniskei 31 savaite ir ji makalojasi po visa savo teritorija. Net nemano dar pasirinkti stabilios ir pastovios padeties.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2006 01 28, 18:51)
Labukas.
Maniskei 31 savaite ir ji makalojasi po visa savo teritorija. Net nemano dar pasirinkti stabilios ir pastovios padeties.

O mes, būdami "bendraamžiai" mirksiukas.gif turime sąlygiškai stabilią padėtį - galva žemyn. Gydytoja sakė, net labai žemai ta galvutė, o aš tą ir jaučiu, kai vaikis žagsi rolleyes.gif
tik va, laimei, gimdos kaklelis uždaras, tai nieko baisaus.
Bet jokių ten I-II pozicijų, aišku, nėra - malasi jis iš vieno šono į kitą, nugarėlė tai dešinėj, tai kairėj, spardymai irgi biggrin.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad toks internetinis puslapis egzistuoja 4u.gif Nes jaučiu, kad būtų liūdnas tango man. Mano vaikelis irgi sėkmingai sėdi, nors baigiasi 37-ta savaitė. Gydytojas taip pat siūlo versti rankomis, o mano vidus preištarauja. Kartu labai noriu pati gimdyti, esu prieš cezarį. verysad.gif Kaip skaitau, kad pasitaiko atvėjų, kad paskutinėmis savaitėmis, arba net dienomis mažiukai apsiverčia. drinks_cheers.gif Noriu ir aš palaukti ir leisti mažiukui rinktis. Juokingiausia, kad kinizeterapijos pagalba ji buvo apsivertusi, bet paskui persigalvojo ir atsisėdo doh.gif . Jaučiu, kad neskubėsiu, tegu pati mažoji renkasi:)
Atsakyti
QUOTE(jolanty @ 2006 06 01, 00:30)
Mano vaikelis irgi sėkmingai sėdi, nors baigiasi 37-ta savaitė. Kaip skaitau, kad pasitaiko atvėjų, kad paskutinėmis savaitėmis, arba net dienomis mažiukai apsiverčia.

Man taip buvo, kai laukiausi pirmojo vaiko. Dukrytė sėdėjo iki pat 38-40 savaitės ir prieš pat gimdymą apsivertė bigsmile.gif
Atsakyti
mano bernuzelis apsiverte 32sav thumbup.gif tikiuosi taip ir isbus...
Atsakyti
O mano bernuzeliui tik 27-ta savaitele,o jis jau kaip pavyzdingas leliukas uzsieme teisinga pozicija thumbup.gif niu,tikiuos kad taip ir bus iki gimdymo wub.gif
Atsakyti
mano mazyle tai manau kad guli irgi kazkaip istrizai, kojytem atsiremus i desini sona, nes toje vietoje labiausiai spardosi, kartais net kojyte islenda ir matosi sone... biggrin.gif tik as nesuprantu kodel mano gydytojas kai daro echoskopija niekad nepasako nei koks ugis nei svoris vaikucio, nei kokioj padety guli g.gif tik kazka neaiskiai savo gydytoju kalba pasako seselei kad uzrasytu ir viskas... matyt kita karta reiks paciai paklaust, jau visgi 30 sav. tongue.gif
Atsakyti