Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus padėtis pilve

QUOTE(Lexana @ 2007 04 21, 22:53)
Taip, galima pajausti. ax.gif Ir pamatyti veiksmą per pilvo sieną. blush2.gif

Gal ir galima, bet aš nepajutau, manoji jau 3 sav. apsivertusi, bet patikėkite, veiksmų per pilvą tokių prisižiūrim su MB wub.gif
Atsakyti
o maniškė tai neapsivertė pilnai, dabar kažkaip skersa sakė ginė. Na bet yra dar laiko. Kiti apsiverčia 38 savaitę, bent ji mane taip pagal savo praktiką nuramino... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 04 21, 22:53)
Taip, galima pajausti. ax.gif Ir pamatyti veiksmą per pilvo sieną. blush2.gif

Papildyta:
nepajutau ne su vienu!!! o kai laukiausi antro, jis buvo apsivertes-pirmaeiga galvine, taciau galvute nesistate taip kaip reik ir buvo planinis cezaris...
Atsakyti
Mano mergytei 31 sav., bet jau geras 2 savaites pastebiu, kad galvytė dešinėj pusėj, o kojytėmis spiria tik į kairįjį šoną. Bet per dar 2-3 savaites gali ir apsiversti? Taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 16 birželio 2007 - 11:13
QUOTE(jbs @ 2007 06 16, 12:12)
Mano mergytei 31 sav., bet jau geras 2 savaites pastebiu, kad galvytė dešinėj pusėj, o kojytėmis spiria tik į kairįjį šoną. Bet per dar 2-3 savaites gali ir apsiversti? Taip?

Mano mergytei irgi tuoj bus 31 sav. Galvytė dešinėje, o kojytės kairėje. mirksiukas.gif Gydytoja apžiūrėjo, sako, kol kas fiksuojam sėdmeninę pirmeigą. Liepė daryti spec. pratimus. Susinervinau, pažliumbiau, o tada puoliau domėtis, kas kur kaip. cool.gif

Pasirodo, nėra ko nervintis. bigsmile.gif Tikrai 3 savaites turime atsipūtusios. drinks_cheers.gif

O šiaip tai skirtingos medicinos mokyklos skirtingą terminą apsivertimui nustato. Vieni iki 32 sav., kiti iki 36 sav., kiti iki 38 sav., o dar kiti sako, kad reikia žiūrėti prasidėjus gimdymui, nes būna, kad suranda teisingą (arba neteisingą) gimimo padėtį likus 2 val. iki gimdymo pradžios. Taip kad teisinga kūdikio padėtis mūsų "amžiuje" dar nieko nereiškia ax.gif

Tai va, dabar dar papasakosiu kaip sekasi daryti tuos pratimus (nuo šono ant šono, keturpėsčia ir iškeltom kojom). Darau ir jaučiu, kad vaikiukas pradėjo nardyti, spardyti viršuje. Nu ką, galvoju, apsisuko, valio thumbup.gif . Iš ryto atsibundu, spardosi taip kaip ir seniau, į kairią apačią. Reiškia, vėl apsivertė, kaip norėjo doh.gif

Atsakyti
4u.gif mano išdykėlis 30sav.iš galvos trenkia mamai į skrandį,o iš kojos tiesiai į šl.pūslę...ne koks jausmas.Kaip suprantu? blush2.gif ogi galva smailesnė už užpakaliuką,kai guliu ant nugaros -puikiai jaučiasi kas kur...to negalėjau suprasti per pirmą nėštumą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir pas mus tas pats dalykas - leliukas isitaises skersai. O iki 30 savaites buvo galvyte zemyn. Taip susinervinau pirma karta kai pajutau, kad padetis pasikeite. Dvi dienas besinervuodama pravaiksciojau. O paskui nusibodo nervuotis smile.gif Be to, pastebejau, kad kiekviena ryta vaikis vis kitoje padetyje buna isitaises. Dabar mums 34 savaites, tai kiekviena ryta atsikelus apsiciupineju, kur vaikelio galva. Buvo du kartus nusileides galvyte i apacia, bet jam ten labai nepatogu, net as pati uzciuopiau, kad galvyte buvo is karto po gaktos kaulu, tai jam ten, atsiprasant ir triusiku gumyte spaudzia, tai ko taip guleti kai nepatogu. Na cia linksmesnes mintys mamytems, kad nesinervuotu. Nesinori cezario, nestumo pradzioje is viso apie tai net negalvojau, nes maniau, kad man tai neturetu gresti. Bet dabar jau baigiu susitaikyti kaip bus taip. Vis gi tikiu, kad kai pilvas pries gimdyma prades leistis ir vaikelis apsivers. Kiti sako, kad jam ten buna sunku vartaliotis, nes jau vaikutis buna nemazas, bet tie mazieji gudruciai daznai taip nemano, arba nepasiduoda logikai. Ir siaip kita karta net nepastebi, kaip jis vel pasisuko i kita puse, tai ir jo svoris neturetu maisyti, nes kai jie ko nori, taip ir padaro.
Taigi linkiu kantrybes ir tikejimo, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(debesija @ 2007 06 20, 15:17)

Tai va, dabar dar papasakosiu kaip sekasi daryti tuos pratimus (nuo šono ant šono, keturpėsčia ir iškeltom kojom). Darau ir jaučiu, kad vaikiukas pradėjo nardyti, spardyti viršuje. Nu ką, galvoju, apsisuko, valio  thumbup.gif . Iš ryto atsibundu, spardosi taip kaip ir seniau, į kairią apačią. Reiškia, vėl apsivertė, kaip norėjo  doh.gif

tik nedarykit pratimų savarankiškai, be gydytojo žinios. gali būti, kad virkštelė prie kakliuko, ir vartydamos tik pakenksit leliukui 4u.gif
Atsakyti
O mano kleckiukas tikras aukselis - 30sav. apsiverte galvute zemyn ir taip iki dabar sau gyvena pilvelyje 4u.gif
Atsakyti
Na manom lelius galvyte žemyn, bet nevisiškai vertikaliai, nes jaučiu galvytę kairio šono apačioj, o užpakaliuką dešinio šono viršuj. Kiek pamenu ir dičkė taip patr buvo, tai ilgai vyko tas galvytės įsistatymas ir gimdymo eiga kiek užsitęsė, o kai gimė kakliukas buvo kreivai nugulėtas ir galvytė kiek kreivokai. Dabar vėl panašiai, kaži ar yra kokių būsų, kad tiesiai įsistatytų g.gif
Mum 32 sav. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meila: 24 liepos 2007 - 13:02
Gal kam nors gydytojas yra "rankiniu budu" apvertes vaisiu? Ir kur galima butu gauti daugiau info apie tai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 07 23, 22:45)
O mano kleckiukas tikras aukselis - 30sav. apsiverte galvute zemyn ir taip iki dabar sau gyvena pilvelyje  4u.gif

manoji taip pat, jau senai pasiruosus mirksiukas.gif
Atsakyti