Aišku, kad gali leliukas dar ir įstrižai pasigulinėti, dar vietos turi, o jaučiasi kaip baseine (na gal jau kiek ankštokam)

Na kažkaip man atrodo, kad tie spyriai, kurie yra stipriausi ir yra spyriai kojytėmis
Nors gal mano vaikelis boksininkas bus, tai gal gali ir rankytėm taip pat stipriai trankytis?
Per filma "Pakilęs iš pelenų" tai davėsi kaip tikras to filmo herojus

Nors gal mano vaikelis boksininkas bus, tai gal gali ir rankytėm taip pat stipriai trankytis?

QUOTE(Jazzmine7 @ 2005 09 25, 10:09)
Na kažkaip man atrodo, kad tie spyriai, kurie yra stipriausi ir yra spyriai kojytėmis
Per filma "Pakilęs iš pelenų" tai davėsi kaip tikras to filmo herojus 

Žinoma gali

Jazzmine,
7 menesiai - tai labai anksti, tavo lelius dar 100 kartu apsvers!
bet kuriuo atveju nesijaudink - net jeigu jis ir bus istriziukas, dabar daznai ir sekmingai daro cezario pjuvius. as netgi is anksto jam nusiteikusi.
7 menesiai - tai labai anksti, tavo lelius dar 100 kartu apsvers!

bet kuriuo atveju nesijaudink - net jeigu jis ir bus istriziukas, dabar daznai ir sekmingai daro cezario pjuvius. as netgi is anksto jam nusiteikusi.
Aš vis dėlto nenorėčiau cezario pjūvio. Todėl gerai būtų, kad vaikutis į tinkamą poziciją atsitūptų

QUOTE(estrella @ 2005 09 25, 10:13)
Žinoma gali
Mano mažiukas ,tai išsitiesdavo visu ūgiu ,tai mano pilvas
patikėk kokios formos būdavo.Ypač vakarais, kai ramiai gulėdavau,tai su vyru stebėdavom kaip jis juda.Taip stipriai įsispirdavo,kad net jausdavosi kietas guziukas
galvodavau ,kas tai, ar kojytė ar rankytė 

Aš kol kas išvis sunkiai skiriu kur jo/jos ir kokia kūno dalelė

Na, bet po savaitės "mesiu darbą"

QUOTE(Jazzmine7 @ 2005 09 25, 19:25)
Aš kol kas išvis sunkiai skiriu kur jo/jos ir kokia kūno dalelė
ir galėsiu įdėmiau patyrinėti 

Kada gulėsi ramiai ,tada ir matytis bus geriau

kai mane pries menesį tyre ultragarsu tai irgi nustatė kad mažius sėdi. ir jausdavau stiprius spyrius i pilvo apačia, o virsuje - tai viena tai kita (gal rankyte) nezymiai iskildavo. nu bet dabar jausmas irgi toks pats, tai net nežinau ar apsivertė ar ne. šį ketvirtadieni eisiu pas gydytoją, gal pažiūrės...
o siaip gal žinot kokie yra pratimai, kad lelius į savo vieta atsiverstų? nes mano gydytoja paklokas tai tik ant dešinio šono miegot liepė ir viskas

QUOTE(estrella @ 2005 09 25, 22:30)
bet reikia gulėti ant nugaros matyt ilgiau, tai man nelabai pavyksta.. užspaudžia tada man viską

Galiu šiaip gulėti tik ant kairiojo šono

QUOTE(Liucka @ 2005 09 26, 16:44)
o siaip gal žinot kokie yra pratimai, kad lelius į savo vieta atsiverstų? nes mano gydytoja paklokas tai tik ant dešinio šono miegot liepė ir viskas 

Aš tai sunkiai prisiverčiu gulėti ant dešiniojo šono

Eidama miegoti įsitaisau, bet dar neužmigus persiverčiu ant kairiojo ir taip pramiegu visą naktį, nes kitaip visiškai nepatogu

Šiaip irgi kažkur skaičiau, kad patarina miegoti ant dešiniojo šono, nes taip mažutis

QUOTE(Liucka @ 2005 09 26, 15:44)

Oi pratimų aš jums galiu čia pažerti. Aš pati juos du mėnesius dariau, bet mano panelė nesiteikė apsiversti. Nors visi daktarai įtikinėjo, kad nuo tų pratimų turi apsiversti.
Taip:
1. Ryte atsibudus 10 minučių gulim ant vieno šono (kojos pusiau sulenktos), po to per pilvą verčiamės ant kito šono ir vėl 10 min. Taip tris kartus

2. Tada atsistojam keturiom, bet ne ant delnų, o ant alkūnių ( bjauru, rankas skauda, bet sako efektyvus pratimas), užpakalis į viršų. Ir 20 min. tokioj pozoj stovim ( patogu ką nors skaityti).
3. Tada vėl atliekam 1 pratimą

Laiko atima nemažai tokie pasivartymai, bet sako 95 proc. padeda. Beje šitą seriją reikia daryti tris kartus per dieną.
Dar labai geras pratimas: va tik galvoju kaip čia paaiškint

Dar man rekomendavo grindis plaut keturiom, na ir šiaip keturiom pavaikščiot

Dar labai liuks būtų palankyti baseiną nėštukėms. Ten spec. pratimai yra vaikučiui apversti. Bet ir tas mums nepadėjo. Nors visi buvo garantuoti, kad po visų mano pastangų turi apsiversti.
Darydama šituos pratimus perskaičiau galybę knygų, nes kitaip nuobodu. Nors Baseine kineziterapeutė sakė, kad tuomet reikėtų su vaiku bendraut ir prašyt, kad jis verstūsi, įtikinėt. Nu bet mums ir tas nepadėjo.
Užsispyrus mano panelė ir dabar

Sėkmės mamytės