Įkraunama...
Įkraunama...

Escada parfumerija

QUOTE(Laumė* @ 2011 02 18, 18:42)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  aš ir turiu vieną pilną, kitą puspilnę 100 ml rock n rio butelkas, ale gaila purkšt  lotuliukas.gif  tikrai nzn kodėl taip  unsure.gif

nezinociau kad is prekybos kaip ir isimta tai pilciausi "kibirais" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Partena! @ 2011 02 18, 18:53)
O gal kuri jau bandėte Escada Taj Sunset,nes mačiau, kad pas mus pristato kaip naujieną ir galite pasidalinti įspūdžiais kaip laikosi ir t.t?  smile.gif  4u.gif

visai noreciau pauostinet rolleyes.gif fragranticoj komentatores raso kad eiline escados vasaros limitke, viena rase kad i b. spears midnight fantasy uznesa (sunkiai isivaizduoju). bet manau kad bus skanus kaip ir dauguma escados vasariniu kompoteliu rolleyes.gif
user posted image
virsutines natos:mango, nektarinas, raudonasis greifrutas
vidurines: lotusas, vandens lelija, aviete, star apple (nzn kaip isverst, toks egzotinis vaisius)
bazines: muskusas, sandalmedis, kokosas
Atsakyti
Man tai nepanašūs į Spears. Jaučiu reiks nusipirkti šituos vasarai kasdienai, patiko man tas kvapas wub.gif Saldus saldus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2011 02 18, 18:53)
O gal kuri jau bandėte Escada Taj Sunset,nes mačiau, kad pas mus pristato kaip naujieną ir galite pasidalinti įspūdžiais kaip laikosi ir t.t?  smile.gif  4u.gif

Turiu jau senokai nusipirkus buteliuka, bet kol ziema ir saldziu kitu yra, tai nepradarau ir taupai ji.... ax.gif Jau ir testevimo parduotuvej ispudziu nelabai pamenu, bet kvapas man kaip beveik visu Escadu labai skanus, laikosi irgi kaip dauguma - ne per ilgiausiai....

O cia kai raso, kad i britnes kvepalus panasus, tai man ne... schmoll.gif Nebent sudetus lygint kartu ir ziuret, nes is atminties, tai man jie skirtingi net labai.
Atsakyti
Man Escada Taj Sunset gryna karamelė smile.gif labai labai saldūs, bet labai skanūs. Ir kaip bebūtų keista, man jie ne tokie vasariški kaip kitos Escada limitkės. Man ta karamelė tokia žiemiška ar net rudeniška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 19, 03:27)
Turiu jau senokai nusipirkus buteliuka, bet kol ziema ir saldziu kitu yra, tai nepradarau ir taupai ji....  ax.gif Jau ir testevimo parduotuvej ispudziu nelabai pamenu, bet kvapas man kaip beveik visu Escadu labai skanus, laikosi irgi kaip dauguma - ne per ilgiausiai....

O cia kai raso, kad i britnes kvepalus panasus, tai man ne...  schmoll.gif Nebent sudetus lygint kartu ir ziuret, nes is atminties, tai man jie skirtingi net labai.

Mano vieninteliai turimi Escada Sentiment juodai laikosi isikibe visa diena, jei papuola ant drabuziu - tenka skalbti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2011 02 19, 10:36)
Mano vieninteliai turimi Escada Sentiment juodai laikosi isikibe visa diena, jei papuola ant drabuziu - tenka skalbti  mirksiukas.gif

laikėsi ir šitie - VNO duty free man jais riešą užpurškė ("naujiena naujiena" biggrin.gif ) - tai ilgai dar sekiojo sirupinio kokteilio priekvapis.......

Atsakyti
man Rock'n'rio laaabai ilgai laiko. o rūbai net kelias dienas kvepia
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 02 19, 09:54)
laikėsi ir šitie - VNO duty free man jais riešą užpurškė ("naujiena naujiena" biggrin.gif ) - tai ilgai dar sekiojo sirupinio kokteilio priekvapis.......

O taip blogai kokteiliuku kvepet nedarbinej aplinkoj?

QUOTE(Laumė* @ 2011 02 19, 09:59)
man Rock'n'rio laaabai ilgai laiko. o rūbai net kelias dienas kvepia

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man Taj Sunset irgi nepanašus į Britnės Midnight Fantasy. Arba aš nelabai gerai pamenu „Midnight Fantasy“ aromatą g.gif
Taj Sunset aromatas saldaininis - kramtoškinis. Neturi tokio būdingo saldaus gaivumo, kaip senesnieji „vasariniai“ aromatai. Man čia saldumas sunkesnis. Dėl metų laiko - manau, kad tiktų tiek žiemą, tiek vasarą. Man, asmeniškai, kvapas ne iš tų, kuriais norėčiau kvėpintis ar galėčiau kvėpintis, bet jei kas nors labai labai nedidelėm dozėm šalia kvepėtų - nieko prieš. Beje, pratestavau ir kūno losjoną. Gerai, kad kvapas buvo nelabai stiprus ir greitai transformavosi į malonų persiką. Kvepalai taip lengvai nesitransformuoja ir nedingsta ir, kaip pastebėjo forumietės, ilgą laiką plačiai sklinda aplink. Manau, kad perdozuoti galima nesunkiai, tuomet šalia būnančiam jautresniam žmogui tikrai būtų ne kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2011 02 19, 10:36)
Mano vieninteliai turimi Escada Sentiment juodai laikosi isikibe visa diena, jei papuola ant drabuziu - tenka skalbti  mirksiukas.gif

Kadangi man Escada tik visi tie kompotukai (magnetism, sentiment, into the blue ir pan man nei vieni nepatinka), tai ir turejau omeny sakydama apie laikymasi.... blush2.gif O gal tik tiek, kad pati ju neuzuodziu, nes ant rubu ir nusirengus uzuodziu...
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 02 19, 17:15)
O taip blogai kokteiliuku kvepet nedarbinej aplinkoj?

ne - depends kokioj mirksiukas.gif Tik lektuve porą valandų žmonės būna prispausti gan arti vienas kito.... - tokiai aplinkai tai ne(pa)tinkamiausias smile.gif

Atsakyti
Aš tai dažniausiai vienu metu turiu vienus kvepalus (ir kelis buteliukus besibaiginėjančių). Dažniausiai išleidžia naujus vasarinius ir perkuosi juos smile.gif

Įsimylėjau Escadą nuo Ibiza Hipie, iki šiol man tas kvapas atminty likęs. Reik tikriausiai bandyt siųstis, nors vieną kartą tik kvepalus siunčiausi, ir nelabai pasisekė smile.gif

Ir kiti mano mylimi Moon sparkle. Man kažkoks stebuklingas kvapas wub.gif
Atsakyti