Įkraunama...
Įkraunama...

Escada parfumerija

Turėjau Escada Moon Sparkle ir Escada Ocean Lounge. Pastarąjį pardaviau draugei, nes man per saldus pasirodė rolleyes.gif
Atsakyti
Sarmoj visokiom Escadom nuolaidos biggrin.gif

Atsakyti
Uosciau Taj Sunset, tai pasirode lyg duso zele uostyciau ax.gif
Bet jei vel pasirodytu pacific paradise tai mielai sia vasara kartais jais kvepinciausi lotuliukas.gif
Atsakyti
visi Escada kvepaliukai, kuriuos esu uoscius yra nerealus thumbup.gif ypatingai Escada Magnetism ir Escada Incredible Me wub.gif
Atsakyti
Prieš kurį laiką labai patiko Escada Magnetism kvepalai, bet kartą parduotuvėje kelis kartus prasilenkiau su moterim, kuri buvo be proto prisikvėpinusi šiais kvepalais, nuo tada atšoko visos mintys apie patikimą doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu pirkti escados kveplaus tik dabar nezinau kuriuos rinktis, labai sudomino moon sparkle, zinau, kad ju jau niekur nera pauostyt, tai gal kuri galetu nuspasakot ta kvapa ar palyginti su kitais escados i kuriuos labiausiai jie panasus? smile.gif
Atsakyti
Gal gali kas papasakoti kas per kvapas Escada Sport Spirit Escada?
Sudedamųjų dalių aprašymas tai labai patrauklus, o iš tikro kaip yra?
Atsakyti
Gal kas jau išbandė naujuosius «Especially Escada»?

Nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheeva: 26 rugpjūčio 2011 - 11:07
QUOTE(sheeva @ 2011 08 26, 11:06)

Nuoroda

bandžiau. kvapo nenupasakosiu, nes tai buvo prieš kokį mėn., pamenu tiek, kad labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2011 08 26, 12:06)

Nuoroda

bandziau man jie laaabai patiko gaivus kvapas truputi primenantys D&G light blue,nu mano kvapas cia net isigyjau juos bigsmile.gif
Atsakyti
Turejau Escada Moon Sparkle, dabar noriu pabandyti senas limitkes smile.gif , o labiausia noriu Tropical Punch Escada ir Sunset Heat Escada 4u.gif Gal kas turit? 4u.gif
Atsakyti
bet man kazko kylo toks klausimas,ar visoms gerai laiko Escada kvepalai? g.gif nes man jie nelaiko schmoll.gif
Atsakyti