man Taj sunset pasirode visiskai neypatingas,eilinis Escados kvapas..man labai priminė moon sparkle
isvis,pastebejau,kad Escada anksciau kurdavo daug isimintinesnius kavpus,daug idomesnius,pvz rockin' rio, pacific paradise, o ypac isimine island kiss..
neisivaizduoju,kodel iseme juos is gamybos
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 02 20, 19:35)
Island Kiss buvo 2004 m. limituotas vasaros kvapas, kaip Taj Sunset bus 2011 m. Escados vasaros limitkė
siandien testavau taj sunset tai man jie tokie nelabai - pirmas ispudis ryskus mangai, antaras ispudis - kramtoma guma love is (kuria as beje labai megau vaikystej), ir paskutinis ikvepis pries issivadejant - lipton periskine arbata piramidese
, skanu butu jei taip kvepetu duso zele ar losjonas bet kaip kvepalai man jie pasirode per daug valgomi
nenoriu izeisti Escados parfumerijos gerbeju, bet man asmeniskai jie kazkokie paprasti, eiliniai, tinkantys teenagerems kaip pirmieji kvepalai
QUOTE(Jazira @ 2011 03 03, 15:03)
nenoriu izeisti Escados parfumerijos gerbeju, bet man asmeniskai jie kazkokie paprasti, eiliniai, tinkantys teenagerems kaip pirmieji kvepalai
joks čia įžeidimas, čia tik jūsų nuomonė.
aciu uz tolerancija
As kazkada turejau Rockin Rio tai alpau del ju,o kai dabar susiruosiau juos vel nusipirkti pasirodo nebegamina
Tad atradau labiausiai panasiausia Sunset Heat
Tad atradau labiausiai panasiausia Sunset Heat
Magnetism.
Gerti juos galėčiau
QUOTE(+greta+ @ 2011 03 06, 20:50)
O mano megiamiausi tai Escada Ocean Lounge. Mm... Dabar kaip tik noreciau nusipirkti internetu. Zinau kelis puslapiukus kur tikrai pigu, bet bijau rizikuoti... bijau kad nebutu padirbti... 
sitie man primena sampuno kvapa, loreal raudonoj pakuotej
QUOTE(mimi88 @ 2011 03 07, 19:20)
sitie man primena sampuno kvapa, loreal raudonoj pakuotej
bet nesakau, kad neskanus, pati juos turiu, pavasariui vasarai pats tas 
Ka zinau, man tai neprimena sampuno, buteliukas.
QUOTE(+greta+ @ 2011 03 07, 21:02)
Ka zinau, man tai neprimena sampuno, buteliukas.
As irgi manau kad labai tinka vasarai, bet kvepinciausi ir dabar..
Okur tu juos perki? Gal internetu? 
butent situos, ocean lounge pirkau cia SM kvepalu isparduotuvej, bet kitas escadas tai ir internetu ir parduotuvej, visaip buna