esu antrame mėnesyje
Sveikos mielosios nėštukės
esu antrame mėnesyje
, jau keletą dienų laikosi pakilusi temperatūra 37,8-38...
pas gydytoją keliausiu tik 08 04d. .. Nerimauju kodėl temperatūra pakilo ir laikosi...
lyg nebuvo kur ir pasalti... O gal tai normalu?
esu antrame mėnesyje
Tikrai tokia temperatura
jau per auksta, nera normalu ir virs 38 netgi pavojinga vaisiui... Kuo skubiau kreipkis i gydytojus, nelauk tos 08-04 dienos
O kokia temperatūra yra normali? Man 11 savaičių, temperatūra - lygiai 37.
Nezinau tiksliai, kur ta riba normali-nenormali, bet manau, kad virs kokiu 37,4-37,5 neturetu pakilti, jei viskas gerai
Na, siandien apsilankius pas gydytoja, ji pasake, kad lb nerimauti nereiktu ir kad kreipciausi i seimos gydytoja, kad ieskotu priezasciu tokiai temperaturai...Pasiziurejo ir echo...viskas kaip ir gerai..na, jei dar nekris temp. arbatu pagalba, tai patare "musti" paracitamoliu...
man irgi kazkur nestumo pradzioje visa menesi laikesi vienoda temperatura, 37 ar 37,2 aukstesne nepakildavo zemesne irgi, kadangi esu labai jautri temperaturai nors viena dalis ir as jau jauciu, ligonis pasidarau, tai labai ta menesi kankinausi, ejau pas daktare bet ji pasake kad taip gali but ir su laiku praeis, taip ir buvo pirmam trimestrui baigiantis praejo ir viskas dabar normalu
Sveikos,
man 16sav - ir visa nestumo laika turiu temperaturos +37.
Gydytoja sake, jog iki 37.4 yra normali nesciosios temperatura, JEIGU nera jokiu kitokiu priezasciu, tokiu kaip uzdegimai, taksoplazmozes (siuo klausimu yra visos nesciosios siunciamos darytis tyrimu).
Taip kad issityrus ir neradus daugiau jokiu priezasciu, laikoma, jog viskas ok.
O tokia temperatura sukelia hormonai.
Sekmes
man 16sav - ir visa nestumo laika turiu temperaturos +37.
Gydytoja sake, jog iki 37.4 yra normali nesciosios temperatura, JEIGU nera jokiu kitokiu priezasciu, tokiu kaip uzdegimai, taksoplazmozes (siuo klausimu yra visos nesciosios siunciamos darytis tyrimu).
Taip kad issityrus ir neradus daugiau jokiu priezasciu, laikoma, jog viskas ok.
O tokia temperatura sukelia hormonai.
Sekmes
QUOTE(FEMIP @ 2008 09 18, 12:30)
aš su 37 irgi jaučiuosi prastai. Gydytoja sako, kad 37 normalu, o jaustis kaip peršalus nenormalu. Bet aš nelabai įsivaizduoju kaip galima gerai jaustis turint temperatūros? Ir taip jau trys savaitės.
aš ir pati nesuprantu ar čia peršalimas ar šiaip bloga savijauta. paranoja kažkokia dabar... visko bijau
as tai buvau 3 savaiciu
kai prasidejo vakarais saltkretis vis galvojau kad persalusi nes nezinojau kad jau laukiuos,jautrumas kvapams tai kai ilgiau dirbdavau manau kad pervargusi esu ir kad galbut kabinasi gripas nes labai jau mane megsta tie persalimai....bet po savaites tokiu pasijautimo prastai susivokiau kad kaskas negerai taip suzinojau kad laukiuos o temperatura nekrito vis laikesi ir svyravo nuo 36,8 iki 37.9 bet pas mane buvo nestumo patalogija ar kaskas panasaus turejau cista kai ja isoperavo 10 nestumo savaite tai viskas potruputi stojo ivietas ir temperatura 36.6 ir toksikoze liovesi po poros geru savaiciu
tik pilvukas kankino nes po operacijos buvo labai jautrus nes pjaustytas
nu bet dabar augam dideli ir labai judrus