Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių kūno temperatūra

Sveikos mielosios nėštukės smile.gif

esu antrame mėnesyje nestuke.gif , jau keletą dienų laikosi pakilusi temperatūra 37,8-38... schmoll.gif pas gydytoją keliausiu tik 08 04d. .. Nerimauju kodėl temperatūra pakilo ir laikosi... verysad.gif lyg nebuvo kur ir pasalti... O gal tai normalu?
Atsakyti
Tikrai tokia temperatura nestuke.gif jau per auksta, nera normalu ir virs 38 netgi pavojinga vaisiui... Kuo skubiau kreipkis i gydytojus, nelauk tos 08-04 dienos schmoll.gif
Atsakyti
O kokia temperatūra yra normali? Man 11 savaičių, temperatūra - lygiai 37.
Atsakyti
Nezinau tiksliai, kur ta riba normali-nenormali, bet manau, kad virs kokiu 37,4-37,5 neturetu pakilti, jei viskas gerai g.gif
Atsakyti
Na, siandien apsilankius pas gydytoja, ji pasake, kad lb nerimauti nereiktu ir kad kreipciausi i seimos gydytoja, kad ieskotu priezasciu tokiai temperaturai...Pasiziurejo ir echo...viskas kaip ir gerai..na, jei dar nekris temp. arbatu pagalba, tai patare "musti" paracitamoliu...
Atsakyti
man irgi kazkur nestumo pradzioje visa menesi laikesi vienoda temperatura, 37 ar 37,2 aukstesne nepakildavo zemesne irgi, kadangi esu labai jautri temperaturai nors viena dalis ir as jau jauciu, ligonis pasidarau, tai labai ta menesi kankinausi, ejau pas daktare bet ji pasake kad taip gali but ir su laiku praeis, taip ir buvo pirmam trimestrui baigiantis praejo ir viskas dabar normalu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
man 16sav - ir visa nestumo laika turiu temperaturos +37.
Gydytoja sake, jog iki 37.4 yra normali nesciosios temperatura, JEIGU nera jokiu kitokiu priezasciu, tokiu kaip uzdegimai, taksoplazmozes (siuo klausimu yra visos nesciosios siunciamos darytis tyrimu).
Taip kad issityrus ir neradus daugiau jokiu priezasciu, laikoma, jog viskas ok.
O tokia temperatura sukelia hormonai.

Sekmes smile.gif
Atsakyti
kaip jūs jaučiatės, kai laikosi temperatūra. man apie +37, kaip ir priklauso,bet jaučiuosi apspangusi, lyg peršalus. nežinau ar čia normalu. pas daktare pirmai apžiūrai užsirašiau pirmadienį.
Atsakyti
aš su 37 irgi jaučiuosi prastai. Gydytoja sako, kad 37 normalu, o jaustis kaip peršalus nenormalu. Bet aš nelabai įsivaizduoju kaip galima gerai jaustis turint temperatūros? Ir taip jau trys savaitės.
Atsakyti
QUOTE(FEMIP @ 2008 09 18, 12:30)
aš su 37 irgi jaučiuosi prastai. Gydytoja sako, kad 37 normalu, o jaustis kaip peršalus nenormalu. Bet aš nelabai įsivaizduoju kaip galima gerai jaustis turint temperatūros? Ir taip jau trys savaitės.

aš ir pati nesuprantu ar čia peršalimas ar šiaip bloga savijauta. paranoja kažkokia dabar... visko bijau verysad.gif
Atsakyti
Visa nestuma stabiliai 37.1
Atsakyti
as tai buvau 3 savaiciu nestuke.gif kai prasidejo vakarais saltkretis vis galvojau kad persalusi nes nezinojau kad jau laukiuos,jautrumas kvapams tai kai ilgiau dirbdavau manau kad pervargusi esu ir kad galbut kabinasi gripas nes labai jau mane megsta tie persalimai....bet po savaites tokiu pasijautimo prastai susivokiau kad kaskas negerai taip suzinojau kad laukiuos o temperatura nekrito vis laikesi ir svyravo nuo 36,8 iki 37.9 bet pas mane buvo nestumo patalogija ar kaskas panasaus turejau cista kai ja isoperavo 10 nestumo savaite tai viskas potruputi stojo ivietas ir temperatura 36.6 ir toksikoze liovesi po poros geru savaiciu ax.gif tik pilvukas kankino nes po operacijos buvo labai jautrus nes pjaustytas doh.gif blink.gif nu bet dabar augam dideli ir labai judrus biggrin.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti