anokia čia naujiena. vasarą net maximoj prekiavo plaukimo ratais kūdikiams, kainavo apie 14litų. mes pirkom tokį kur kūdikis įsodinamas. kažkaip aš pati nenorėčiau už kaklo vandenyje kaboti, tai ir vaiko nekabinau  nors stuburui tai sveikia, ypač jei išvaržų yra. jei dėl vaiko lavinimo, tai kur kas efektyvesnės mamos rankos, nes tuomet galima koreguoti plaukimo kryptį, judesius, padėtį, priversti dirbti skirtingus raumenukus. čia tai jau tikrai patirties per akis turiu, nes vaikas plaukiojo baseine ir nardė nuo 1mėn. koks bebūtų saugumas, visvien vandenyje negalima toliau nei pusmetrį iš akių paleisti. net didžiausios saugumo priemonės kartais nesuveikia, o ir mažieji turi neatrastų gabumų.
*Boluzyte*
2009 12 17, 11:05
Nusipirkau ir as si ratuka, patiko visai mazajai, vakar maudemes jau ketvirta karta tai is po maudyniu uzmigo iskart, nei valgyti nenorejo Maudosi su didziausia sypsena, krykstauja
QUOTE(TOCAMI @ 2009 12 13, 16:46) anokia čia naujiena. vasarą net maximoj prekiavo plaukimo ratais kūdikiams, kainavo apie 14litų. mes pirkom tokį kur kūdikis įsodinamas. kažkaip aš pati nenorėčiau už kaklo vandenyje kaboti, tai ir vaiko nekabinau  nors stuburui tai sveikia, ypač jei išvaržų yra. jei dėl vaiko lavinimo, tai kur kas efektyvesnės mamos rankos, nes tuomet galima koreguoti plaukimo kryptį, judesius, padėtį, priversti dirbti skirtingus raumenukus. čia tai jau tikrai patirties per akis turiu, nes vaikas plaukiojo baseine ir nardė nuo 1mėn. koks bebūtų saugumas, visvien vandenyje negalima toliau nei pusmetrį iš akių paleisti. net didžiausios saugumo priemonės kartais nesuveikia, o ir mažieji turi neatrastų gabumų. būtent, baseina. Juk ne visos galim ten vaikus vesti. Į sėdimą ratą galima sodinti jau sėdinti kelcką, mažesnio ne.
Pagal savo praktika galiu pasakyti, kad mums tas ratukas  Mazajai labai patinka pliuskentis ir teveliams nugaros nepakerta  Ir dar vienas pliusas, kad maudynes trunka kur kas ilgiau
doviile
2009 12 28, 16:19
mergytes, gavau ir as dovanu toki geri, bet nelabai randu info, gal galite padet kas naudojat? mazajai 5men, kai idedam i vonia plaukioja ant nugarytes spardydamasi kojytem , bet labai nori suktis ir plaukt ant pilvo, ar galima? ar nepatemps kakliuko?  nes kol kas neleidziu
QUOTE(doviile @ 2009 12 28, 17:19) mergytes, gavau ir as dovanu toki geri, bet nelabai randu info, gal galite padet kas naudojat? mazajai 5men, kai idedam i vonia plaukioja ant nugarytes spardydamasi kojytem , bet labai nori suktis ir plaukt ant pilvo, ar galima? ar nepatemps kakliuko?  nes kol kas neleidziu maniske nesiduoda su kojytem,bet irgi kazkaip verciasi ji ant pilvuko, bet neleidziu
raimundux
2009 12 28, 21:41
QUOTE(doviile @ 2009 12 28, 16:19) mergytes, gavau ir as dovanu toki geri, bet nelabai randu info, gal galite padet kas naudojat? mazajai 5men, kai idedam i vonia plaukioja ant nugarytes spardydamasi kojytem , bet labai nori suktis ir plaukt ant pilvo, ar galima? ar nepatemps kakliuko?  nes kol kas neleidziu plaukia maniske ir ant pilvo ir nieko, jau daugiau kaip menuo plaukiojam. O aprasyme nera pamineta, kad butu negalima ant pilvuko plaukt
Furtado
2009 12 28, 22:39
Jei kas turėtumėte berniukui ratuką - brūkštelkit į až
Rasa_zyk
2010 01 02, 20:06
Mes kaip tik tokį ir turim, šeip  , bet aš tik vieną kartą jį naudojau.
Super  naudojam pastoviai ir patenkinti
bimbamm
2010 01 04, 18:09
O mano mazajam nepatinka  , pradeda verkti, tai net nzn, kaip pripratinti, o taip gerai butu su tuo ratu paplukdyti
gal kas parduoda toki plaukimo rata? 
silver 27
2010 01 06, 15:44
Aha ir mane domina, gal kas Vilniuje turit parduoti?
mes nuo 6 men naudojom maudyniu zieda, man buvo super dalykas, o va rata pasiskolinom is kaimynu gal kokiu 9 men, tai jai nepatiko, verke, o kaimynu maziukas jame kaifavo  turbut mes per didelei jau pabandem  uztai maudyniu ziedu neatsidziaugiau
Linute_3
2010 01 06, 21:56
QUOTE(egle50 @ 2010 01 06, 21:10) mes nuo 6 men naudojom maudyniu zieda, man buvo super dalykas, o va rata pasiskolinom is kaimynu gal kokiu 9 men, tai jai nepatiko, verke, o kaimynu maziukas jame kaifavo  turbut mes per didelei jau pabandem  uztai maudyniu ziedu neatsidziaugiau  Taip, šie plaukimo ratukai skirti mažesniems leliams. Mes plaukiojam nuo 1,5 mėn., o dabar jau 6 mėn., bet dar plaukiojam P.S. Jeigu kam reikia, turiu kelis ratukus pardavimui - gavom dovanų, o jau turėjom savo
Cziokoladine
2010 01 07, 13:32
Noreciau ir savo mazylei uzsakyti toki rata, bet nelabai zinau koks butu geresnis  matau, kad yra susegamu su segtukais, lipniomis juostelemis, arba su juostele ir segtuku. Segtukas man kaip ir patikimesnis atrodo, bet reguliuoti lengviau su lipnia juostele... Gal galetumete patarti ka geriau pirkti?
raimundux
2010 01 07, 23:50
QUOTE(Cziokoladine @ 2010 01 07, 13:32) Noreciau ir savo mazylei uzsakyti toki rata, bet nelabai zinau koks butu geresnis  matau, kad yra susegamu su segtukais, lipniomis juostelemis, arba su juostele ir segtuku. Segtukas man kaip ir patikimesnis atrodo, bet reguliuoti lengviau su lipnia juostele... Gal galetumete patarti ka geriau pirkti? As turiu su segtukais, ten ir reguliuojama ir nieko sudetingo nematau
irocka7212
2010 01 21, 23:56
super dalykas  , mums labaiiii patinka
j-o-o-r-a-t-e
2010 01 25, 15:53
Mums irgi patinka
justukė
2010 01 26, 14:49
Mano dukrai nepatiko  , pardaviau.
DOLLILYTE
2010 01 26, 21:09
labas vakaras manau,kad toks ratas-didelis patogumas teveliams...bet mano mazyliui jis kazkaip nelabai mielas  bet kartais truputi pabuna ir su ratuku,bet aisku laisve mieliau..
mafiene
2010 01 28, 12:15
Mums ratukas patinka  vanduo vonioje tyska i visas puses, mama ir buna kaip po maudyniu, bet maudantis reikia ir ciulptuko, nes vis rato krastas burnyteje
1cesna1
2010 01 29, 14:10
Išbandėme ir mes šį nerealų daikčiuką  . Oi kiek emocijų jis suteikia, kai dukrytė vonioje būna  . Anksčiau būdavo problemos su maudymusi, kūnelis visas įsitempęs, o dabar atpalaiduoja ir kojytes ir rankeles  . Manau plaukiojant su tuo ratuku tai gera mankšta mūsų mažiukams
bimbamm
2010 01 29, 17:42
o mano maziukui tai nepatiko,tik uzdedavau pradedavo nervintis, verkti  , tai teko atsisakyti
liniukas01
2010 02 13, 13:22
saveikutes. sakykit o iki keliu kg. mazdaug galima nes kad iki 18men tai nelabai tiksliai mes mano maziukas jau 6men sveria 9 kg.ir nebezinau ar jam galima dar plaukioti ar jau nebe.
erikiuxxx
2010 02 17, 01:49
QUOTE(liniukas01 @ 2010 02 13, 13:22) saveikutes. sakykit o iki keliu kg. mazdaug galima nes kad iki 18men tai nelabai tiksliai mes mano maziukas jau 6men sveria 9 kg.ir nebezinau ar jam galima dar plaukioti ar jau nebe. mane irgi tai domina nes maziui tas ratas,kazkoks nestabilus tai prigeria vandens,tai i ausis pribega  tikejausi,kazko stabilesnio  ar gal cia tik mum vieniem taip mes maudomes ne vonioi ,o baseine
laletka
2010 02 19, 17:47
Pats geriausias pirkinys!Tikrai nuostabus daiktas.Musu mazyle maudosi nuo 3 men.,krykstauja is laimes.Visiems pazistamiems rekomenduojame!
Ir as susizavejau tuo ratu  Tik mum suplyso  Kazkaip sugebejau ta dirzeli nuplesti.Manau reikes kita uzsisakyti
chiaushkute
2010 03 01, 12:33
Mes irgi jau laukiam uzsakyto rato, o kadangi dar planuojam baseina lankyt nuo pavasario, tai, manu, jis mums laaabai pasitarnaus ir dar klausimas naudojancioms - kiek vandens pilate i vonia?
Cziokoladine
2010 03 01, 13:16
QUOTE(chiaushkute @ 2010 03 01, 13:33) Mes irgi jau laukiam uzsakyto rato, o kadangi dar planuojam baseina lankyt nuo pavasario, tai, manu, jis mums laaabai pasitarnaus ir dar klausimas naudojancioms - kiek vandens pilate i vonia? Mes pilam pilnutele  bet ir tai mazylei truksta gylio  laksto kojytemis atsispirdama is vieno vonios galo iki kito
jazminutė
2010 03 02, 12:43
O nuo kokio amžiaus tokį ratą galima pradėt naudot? Kiek čia paskaičiau, maždaug nuo mėnesio anksčiausiai visi pradeda.. O anksčiau kažin negalima?
mama_gulbe
2010 03 02, 21:20
mes turim rozini mergaitiska jei kas nori galim perleist uz puse kainos - rasykit i AZ o siaip tai ji ilgai galima naudot, mano vyresnelis net uzsidejes buvo, sako smagu kai nori vonioj paguleti, galva gerai laikosi o kad i ausis pripega juk nieko baisaus, ir iprastai maudantis patenka vandens, maniske pradzioj ir gurksteldavo vandens , bet tik tada kai stipriai makaluojasi
leliukomamukas
2010 03 03, 19:13
Labai ir mes dziaugemes siuo pirkiniu - superinis pagalbininkas... taciau plyso mum ta antroji kamera. uzsakem draugei dovanu - kiaura gavo  pazistamos ratukas po kurio laiko taipogi prakiuro  geras daiktas, bet nevertas tiek vien del kokybes  manau 5 lt verta ne daugiau  reiks gariunuose pasidairyt
žvilgsnė
2010 03 08, 14:46
Mes tai patenkinti labai rau,tiek emociju geru ir mankstele vaikui gera, tik kad jau vonia mums per maza vienas spyris ir viskas
hopegirl
2010 03 13, 11:39
QUOTE(chiaushkute @ 2010 03 01, 12:33) Mes irgi jau laukiam uzsakyto rato, o kadangi dar planuojam baseina lankyt nuo pavasario, tai, manu, jis mums laaabai pasitarnaus ir dar klausimas naudojancioms - kiek vandens pilate i vonia? Mes irgi ratą naudojam, tai vandens pilam taip pat pilną vonią. QUOTE(jazminutė @ 2010 03 02, 12:43) O nuo kokio amžiaus tokį ratą galima pradėt naudot? Kiek čia paskaičiau, maždaug nuo mėnesio anksčiausiai visi pradeda.. O anksčiau kažin negalima? Kai dar tik planavau pirkti ratą, tai Youtube žiūrėjau video. Mačiau ir jaunesnių nei mėn vaikučių. Na, bet asmeniškai aš bijočiau tokį mažiuką vaikiuką ten dėti.
viltuks
2010 03 24, 12:01
sveiki, musu suneliui 9 menesiukai ir dabar ratukas labai patinka, aisku pratinom palaipsniui, nes kam gali patikti ,,antkaklis", tai dabar viskas super:) ir teveliui nereikia pasilenkus maziaus laikyti, kol sis issiplaukioja, tai vyriskis barzda nusiskuta
rrredute
2010 05 09, 19:33
super daigtas
maidala
2010 05 10, 21:20
kaip suprantu cia ne skelbimu tema, bet daug kam kitaip atrodo mums ratukas is pradziu nepatiko, mazyle pradejo verkt kai ji uzdejau pirma karta. tada imeciai i manieza taro kitu zaislu supazindinimui  veliau atsinesem ji vel i vonia, na ir tada jau tiko ir plaukiot su juo  bet ir tai ne kiekviena karta noriai su juo plaukiojam, nuo nuotaikos priklauso  bet kai nuotaika gera tai super daiktas
virsukalne
2010 05 12, 19:07
turim ir lb lb megstam
cud@bury
2010 05 17, 15:21
Turim ir begalo esam kolkas juo patenkinti  ...Namai visi skamba kai mazius vonioje  ...
Linyte737
2010 05 23, 19:24
jo, isties keista cia skelbimus matyt  ... mums ratukas laaabai patinka, ir plaukiojam su juo kas antra diena
IR MUMS NET LABAI PATIKO
Gal kas zino iki kokio svorio tinka plaukimo ratai? Mes turim gelytes formos. Sveriam 7,5 kg. Is pradziu buvo viskas labai gerai. Ir vaikiukas laimingas ir mamytei patogu. O dabar kai mazylis su juo plaukioja visas rato priekis paneria ir vaikui prie burnytes pribega vandens. Tai ir nesuprantu ar jis mums jau per mazas ar kaip cia yra. Gal kam ir taip buvo? Pas mus stai toks
Eddie_1
2010 08 06, 14:31
Linksmas daiktas, bet naudojom nelabai daug... mazoka vonioj vietos, o vandens daug pripilti reikia
Tekantisaule
2010 08 07, 19:21
Liux dalykiukas.  Prileidziam pilna vonia ir musu plaukikas patenkintas labiausiai taskosi, spardosi ir "plaukioja".
mes irgi planuojam pirkti ratuka, tad noriu patarimo koki pirkti? patogiau su tom rankenelem ar visai gerai ir be ju?  ir nuo keliu savaiciu maziukus maudot su juo?
mes irgi planuojam pirkt ir laukiam patarimu
QUOTE(donati @ 2010 08 12, 15:34) mes irgi planuojam pirkt ir laukiam patarimu  Labai fainas dalykas, turime ir nezadame parduoti  nes labai pravercia ezere ar baseine  super daikciukas - pirkit, nedvejokit
mes naudojom ir vonioje, ir baseine, tai super daiktas, džiaugiuosi , kad draugė jį parodė. Kompaktiškas, patvarus ir saugus ir vaikui džiaugsmingas pasiplaukiojimas.
Vi.Kri.
2010 08 24, 16:24
Labai fainas daikčiukas! Dabar visada žinau, ką pirkti dovanų, kai einame lankyti naujagimio Beje, mes saviškį jau parduodame. Jei kam reikia, rašykite į až
|
|