Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plaukimo ratas kudikiui
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
TOCAMI
anokia čia naujiena. vasarą net maximoj prekiavo plaukimo ratais kūdikiams, kainavo apie 14litų. mes pirkom tokį kur kūdikis įsodinamas. kažkaip aš pati nenorėčiau už kaklo vandenyje kaboti, tai ir vaiko nekabinau smile.gif nors stuburui tai sveikia, ypač jei išvaržų yra.
jei dėl vaiko lavinimo, tai kur kas efektyvesnės mamos rankos, nes tuomet galima koreguoti plaukimo kryptį, judesius, padėtį, priversti dirbti skirtingus raumenukus. čia tai jau tikrai patirties per akis turiu, nes vaikas plaukiojo baseine ir nardė nuo 1mėn.
koks bebūtų saugumas, visvien vandenyje negalima toliau nei pusmetrį iš akių paleisti. net didžiausios saugumo priemonės kartais nesuveikia, o ir mažieji turi neatrastų gabumų.
*Boluzyte*
Nusipirkau ir as si ratuka, patiko visai mazajai, vakar maudemes jau ketvirta karta tai is po maudyniu uzmigo iskart, nei valgyti nenorejo smile.gif
Maudosi su didziausia sypsena, krykstauja biggrin.gif
Isila
QUOTE(TOCAMI @ 2009 12 13, 16:46)
anokia čia naujiena. vasarą net maximoj prekiavo plaukimo ratais kūdikiams, kainavo apie 14litų. mes pirkom tokį kur kūdikis įsodinamas. kažkaip aš pati nenorėčiau už kaklo vandenyje kaboti, tai ir vaiko nekabinau smile.gif nors stuburui tai sveikia, ypač jei išvaržų yra.
jei dėl vaiko lavinimo, tai kur kas efektyvesnės mamos rankos, nes tuomet galima koreguoti plaukimo kryptį, judesius, padėtį, priversti dirbti skirtingus raumenukus. čia tai jau tikrai patirties per akis turiu, nes vaikas plaukiojo baseine ir nardė nuo 1mėn.
koks bebūtų saugumas, visvien vandenyje negalima toliau nei pusmetrį iš akių paleisti. net didžiausios saugumo priemonės kartais nesuveikia, o ir mažieji turi neatrastų gabumų.
*

būtent, baseina. Juk ne visos galim ten vaikus vesti. Į sėdimą ratą galima sodinti jau sėdinti kelcką, mažesnio ne.
*VS*
Pagal savo praktika galiu pasakyti, kad mums tas ratukas thumbup.gif Mazajai labai patinka pliuskentis ir teveliams nugaros nepakerta drinks_cheers.gif Ir dar vienas pliusas, kad maudynes trunka kur kas ilgiau 4u.gif
doviile
mergytes, gavau ir as dovanu toki geri, bet nelabai randu info, gal galite padet kas naudojat? mazajai 5men, kai idedam i vonia plaukioja ant nugarytes spardydamasi kojytem , bet labai nori suktis ir plaukt ant pilvo, ar galima? ar nepatemps kakliuko? g.gif nes kol kas neleidziu
Anema
QUOTE(doviile @ 2009 12 28, 17:19)
mergytes, gavau ir as dovanu toki geri, bet nelabai randu info, gal galite padet kas naudojat? mazajai 5men, kai idedam i vonia plaukioja ant nugarytes spardydamasi kojytem , bet labai nori suktis ir plaukt ant pilvo, ar galima? ar nepatemps kakliuko?  g.gif  nes kol kas neleidziu
*

maniske nesiduoda su kojytem,bet irgi kazkaip verciasi ji ant pilvuko, bet neleidziu
raimundux
QUOTE(doviile @ 2009 12 28, 16:19)
mergytes, gavau ir as dovanu toki geri, bet nelabai randu info, gal galite padet kas naudojat? mazajai 5men, kai idedam i vonia plaukioja ant nugarytes spardydamasi kojytem , bet labai nori suktis ir plaukt ant pilvo, ar galima? ar nepatemps kakliuko?  g.gif  nes kol kas neleidziu
*

plaukia maniske ir ant pilvo ir nieko, jau daugiau kaip menuo plaukiojam. O aprasyme nera pamineta, kad butu negalima ant pilvuko plaukt 4u.gif
Furtado
Jei kas turėtumėte berniukui ratuką - brūkštelkit į až mirksiukas.gif
Rasa_zyk
Mes kaip tik tokį ir turim, šeip thumbup.gif , bet aš tik vieną kartą jį naudojau.
Deika
Super thumbup.gif naudojam pastoviai ir patenkinti smile.gif
bimbamm
O mano mazajam nepatinka verysad.gif , pradeda verkti, tai net nzn, kaip pripratinti, o taip gerai butu su tuo ratu paplukdyti ax.gif
Bumer
gal kas parduoda toki plaukimo rata? rolleyes.gif
user posted image
silver 27
Aha ir mane domina, gal kas Vilniuje turit parduoti?
egle50
mes nuo 6 men naudojom maudyniu zieda, man buvo super dalykas, o va rata pasiskolinom is kaimynu gal kokiu 9 men, tai jai nepatiko, verke, o kaimynu maziukas jame kaifavo smile.gif turbut mes per didelei jau pabandem smile.gif uztai maudyniu ziedu neatsidziaugiau smile.gif
Linute_3
QUOTE(egle50 @ 2010 01 06, 21:10)
mes nuo 6 men naudojom maudyniu zieda, man buvo super dalykas, o va rata pasiskolinom is kaimynu gal kokiu 9 men, tai jai nepatiko, verke, o kaimynu maziukas jame kaifavo smile.gif turbut mes per didelei jau pabandem smile.gif uztai maudyniu ziedu neatsidziaugiau smile.gif
*

Taip, šie plaukimo ratukai skirti mažesniems leliams. Mes plaukiojam nuo 1,5 mėn., o dabar jau 6 mėn., bet dar plaukiojam mirksiukas.gif

P.S. Jeigu kam reikia, turiu kelis ratukus pardavimui - gavom dovanų, o jau turėjom savo smile.gif
Cziokoladine
Noreciau ir savo mazylei uzsakyti toki rata, bet nelabai zinau koks butu geresnis g.gif matau, kad yra susegamu su segtukais, lipniomis juostelemis, arba su juostele ir segtuku. Segtukas man kaip ir patikimesnis atrodo, bet reguliuoti lengviau su lipnia juostele... Gal galetumete patarti ka geriau pirkti?
raimundux
QUOTE(Cziokoladine @ 2010 01 07, 13:32)
Noreciau ir savo mazylei uzsakyti toki rata, bet nelabai zinau koks butu geresnis  g.gif  matau, kad yra susegamu su segtukais, lipniomis juostelemis, arba su juostele ir segtuku. Segtukas man kaip ir patikimesnis atrodo, bet reguliuoti lengviau su lipnia juostele... Gal galetumete patarti ka geriau pirkti?
*

As turiu su segtukais, ten ir reguliuojama ir nieko sudetingo nematau 4u.gif
irocka7212
super dalykas thumbup.gif , mums labaiiii patinka
j-o-o-r-a-t-e
Mums irgi patinka thumbup.gif
justukė
Mano dukrai nepatiko blink.gif , pardaviau.
DOLLILYTE
labas vakaras smile.gif
manau,kad toks ratas-didelis patogumas teveliams...bet mano mazyliui jis kazkaip nelabai mielas schmoll.gif bet kartais truputi pabuna ir su ratuku,bet aisku laisve mieliau.. ax.gif
mafiene
Mums ratukas patinka thumbup.gif vanduo vonioje tyska i visas puses, mama ir buna kaip po maudyniu, bet maudantis reikia ir ciulptuko, nes vis rato krastas burnyteje tongue.gif
1cesna1
Išbandėme ir mes šį nerealų daikčiuką thumbup.gif. Oi kiek emocijų jis suteikia, kai dukrytė vonioje būna bigsmile.gif. Anksčiau būdavo problemos su maudymusi, kūnelis visas įsitempęs, o dabar atpalaiduoja ir kojytes ir rankeles smile.gif. Manau plaukiojant su tuo ratuku tai gera mankšta mūsų mažiukams thumbup.gif
bimbamm
o mano maziukui tai nepatiko,tik uzdedavau pradedavo nervintis, verkti doh.gif , tai teko atsisakyti
liniukas01
saveikutes. sakykit o iki keliu kg. mazdaug galima nes kad iki 18men tai nelabai tiksliai mes mano maziukas jau 6men sveria 9 kg.ir nebezinau ar jam galima dar plaukioti ar jau nebe.
erikiuxxx
QUOTE(liniukas01 @ 2010 02 13, 13:22)
saveikutes. sakykit o iki keliu kg. mazdaug galima nes kad iki 18men tai nelabai tiksliai mes mano maziukas jau 6men sveria 9 kg.ir nebezinau ar jam galima dar plaukioti ar jau nebe.
*

mane irgi tai domina
nes maziui tas ratas,kazkoks nestabilus
tai prigeria vandens,tai i ausis pribega doh.gif tikejausi,kazko stabilesnio g.gif ar gal cia tik mum vieniem taip
mes maudomes ne vonioi ,o baseine unsure.gif
laletka
Pats geriausias pirkinys!Tikrai nuostabus daiktas.Musu mazyle maudosi nuo 3 men.,krykstauja is laimes.Visiems pazistamiems rekomenduojame!
Dada
Ir as susizavejau tuo ratu wub.gif Tik mum suplyso verysad.gif Kazkaip sugebejau ta dirzeli nuplesti.Manau reikes kita uzsisakyti thumbup.gif
chiaushkute
Mes irgi jau laukiam uzsakyto rato, o kadangi dar planuojam baseina lankyt nuo pavasario, tai, manu, jis mums laaabai pasitarnaus thumbup.gif
ir dar klausimas naudojancioms - kiek vandens pilate i vonia?
Cziokoladine
QUOTE(chiaushkute @ 2010 03 01, 13:33)
Mes irgi jau laukiam uzsakyto rato, o kadangi dar planuojam baseina lankyt nuo pavasario, tai, manu, jis mums laaabai pasitarnaus thumbup.gif 
*

Mes pilam pilnutele biggrin.gif bet ir tai mazylei truksta gylio lotuliukas.gif laksto kojytemis atsispirdama is vieno vonios galo iki kito biggrin.gif
jazminutė
O nuo kokio amžiaus tokį ratą galima pradėt naudot? Kiek čia paskaičiau, maždaug nuo mėnesio anksčiausiai visi pradeda.. O anksčiau kažin negalima?
mama_gulbe
bigsmile.gif
mes turim rozini mergaitiska
jei kas nori galim perleist uz puse kainos - rasykit i AZ

o siaip tai ji ilgai galima naudot, mano vyresnelis net uzsidejes buvo, sako smagu kai nori vonioj paguleti, galva gerai laikosi

o kad i ausis pripega juk nieko baisaus, ir iprastai maudantis patenka vandens,
maniske pradzioj ir gurksteldavo vandens , bet tik tada kai stipriai makaluojasi lotuliukas.gif

leliukomamukas
Labai ir mes dziaugemes siuo pirkiniu - superinis pagalbininkas... taciau plyso mum ta antroji kamera. uzsakem draugei dovanu - kiaura gavo verysad.gif pazistamos ratukas po kurio laiko taipogi prakiuro doh.gif geras daiktas, bet nevertas tiek vien del kokybes schmoll.gif manau 5 lt verta ne daugiau cool.gif reiks gariunuose pasidairyt g.gif
žvilgsnė
Mes tai patenkinti labai rau,tiek emociju geru ir mankstele vaikui gera, tik kad jau vonia mums per maza vienas spyris ir viskas smile.gif
hopegirl
QUOTE(chiaushkute @ 2010 03 01, 12:33)
*

Mes irgi ratą naudojam, tai vandens pilam taip pat pilną vonią.

QUOTE(jazminutė @ 2010 03 02, 12:43)
O nuo kokio amžiaus tokį ratą galima pradėt naudot? Kiek čia paskaičiau, maždaug nuo mėnesio anksčiausiai visi pradeda.. O anksčiau kažin negalima?
*

Kai dar tik planavau pirkti ratą, tai Youtube žiūrėjau video. Mačiau ir jaunesnių nei mėn vaikučių. Na, bet asmeniškai aš bijočiau tokį mažiuką vaikiuką ten dėti.
viltuks
sveiki, musu suneliui 9 menesiukai ir dabar ratukas labai patinka, aisku pratinom palaipsniui, nes kam gali patikti ,,antkaklis", tai dabar viskas super:)
ir teveliui nereikia pasilenkus maziaus laikyti, kol sis issiplaukioja, tai vyriskis barzda nusiskuta lotuliukas.gif
rrredute
super daigtas thumbup.gif
maidala
kaip suprantu cia ne skelbimu tema, bet daug kam kitaip atrodo g.gif
mums ratukas is pradziu nepatiko, mazyle pradejo verkt kai ji uzdejau pirma karta. tada imeciai i manieza taro kitu zaislu supazindinimui smile.gif veliau atsinesem ji vel i vonia, na ir tada jau tiko ir plaukiot su juo thumbup.gif bet ir tai ne kiekviena karta noriai su juo plaukiojam, nuo nuotaikos priklauso smile.gif bet kai nuotaika gera tai super daiktas biggrin.gif
virsukalne
turim ir lb lb megstam smile.gif
cud@bury
Turim ir begalo esam kolkas juo patenkinti smile.gif ...Namai visi skamba kai mazius vonioje biggrin.gif ...
Linyte737
jo, isties keista cia skelbimus matyt blush2.gif ...
mums ratukas laaabai patinka, ir plaukiojam su juo kas antra diena thumbup.gif
419
IR MUMS NET LABAI PATIKO thumbup.gif
saldu
Gal kas zino iki kokio svorio tinka plaukimo ratai? Mes turim gelytes formos. Sveriam 7,5 kg. Is pradziu buvo viskas labai gerai. Ir vaikiukas laimingas ir mamytei patogu. O dabar kai mazylis su juo plaukioja visas rato priekis paneria ir vaikui prie burnytes pribega vandens. Tai ir nesuprantu ar jis mums jau per mazas ar kaip cia yra.
Gal kam ir taip buvo?

Pas mus stai toks
user posted image
Eddie_1
Linksmas daiktas, bet naudojom nelabai daug... mazoka vonioj vietos, o vandens daug pripilti reikia
Tekantisaule
Liux dalykiukas. thumbup.gif Prileidziam pilna vonia ir musu plaukikas patenkintas labiausiai taskosi, spardosi ir "plaukioja". biggrin.gif
dimile
mes irgi planuojam pirkti ratuka, tad noriu patarimo smile.gif

koki pirkti? patogiau su tom rankenelem ar visai gerai ir be ju? g.gif ir nuo keliu savaiciu maziukus maudot su juo? smile.gif
donati
mes irgi planuojam pirkt ir laukiam patarimu smile.gif
Ineza
QUOTE(donati @ 2010 08 12, 15:34)
mes irgi planuojam pirkt ir laukiam patarimu smile.gif
*

Labai fainas dalykas, turime ir nezadame parduoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes labai pravercia ezere ar baseine thumbup.gif super daikciukas - pirkit, nedvejokit rolleyes.gif
dirde
mes naudojom ir vonioje, ir baseine, tai super daiktas, džiaugiuosi , kad draugė jį parodė. Kompaktiškas, patvarus ir saugus ir vaikui džiaugsmingas pasiplaukiojimas.
Vi.Kri.
Labai fainas daikčiukas!
Dabar visada žinau, ką pirkti dovanų, kai einame lankyti naujagimio smile.gif

Beje, mes saviškį jau parduodame. Jei kam reikia, rašykite į až wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.