tęsiam pokalbius apie lankus toliau

![]() ![]() ![]() ![]() tęsiam pokalbius apie lankus toliau ![]()
Pasidalinkite kas patirtimi, ar efektas koks yra ji naudojant? Ruosiuosi isigyti, tik nezinau koki.
Sveikos, lankininkes,
as draugei pirkau toki lanka per skelbimus is cia: http://www.skelbimai.lt/masazinis-lankas-g...nis-641538.html Kiek pasakojo, tvirtas ir svoris geras, melyniu aisku neisvenge o pati kol kas turiu aliumini, pratinuosi prie rezimo kasdien pasukioti, kai jau taip iseis, gal irgi masazini pirksiu. Tik noreciau "guminio", su rutuliukais viduje - teko bandyti, tai labai patiko.. Gal kuri zinot kur tokiu LT pirkti buna? QUOTE(Mano fėja @ 2009 09 28, 13:34) Sveikos, lankininkes, as draugei pirkau toki lanka per skelbimus is cia: http://www.skelbimai.lt/masazinis-lankas-g...nis-641538.html Kiek pasakojo, tvirtas ir svoris geras, melyniu aisku neisvenge o pati kol kas turiu aliumini, pratinuosi prie rezimo kasdien pasukioti, kai jau taip iseis, gal irgi masazini pirksiu. Tik noreciau "guminio", su rutuliukais viduje - teko bandyti, tai labai patiko.. Gal kuri zinot kur tokiu LT pirkti buna? Galvoju, gal sita ir man reiks jamti
Sveikos. Aš vis paskaitinėju Jūsų temą, pasižvalgau, bet vis nepasiryžtu prisijungti. Paaiškinkit, kuo skiriasi tie lankai, pavaizduoti temos pradžioje? Ar būna jų nesurenkamų (įsivaizduoju, kad tokie turėtų būti tvirtesni)? Man kažkaip patraukliausiai atrodo atrasis baltas - mėlynas lankas. Gal kas jaučia jo kainą ir iš kur jis pirktas? Šiaip pradžiai mielai priglausčiau kokį "padėvėtą" pigesnį lankiuką, jei pvz. kuriai nors jau nusibodo jį sukti ar jis pasidarė per lengvas. Esu Kaune.
QUOTE(AGI @ 2009 09 29, 15:16) Sveikos. Aš vis paskaitinėju Jūsų temą, pasižvalgau, bet vis nepasiryžtu prisijungti. Paaiškinkit, kuo skiriasi tie lankai, pavaizduoti temos pradžioje? Ar būna jų nesurenkamų (įsivaizduoju, kad tokie turėtų būti tvirtesni)? Man kažkaip patraukliausiai atrodo atrasis baltas - mėlynas lankas. Gal kas jaučia jo kainą ir iš kur jis pirktas? Šiaip pradžiai mielai priglausčiau kokį "padėvėtą" pigesnį lankiuką, jei pvz. kuriai nors jau nusibodo jį sukti ar jis pasidarė per lengvas. Esu Kaune. Laba Ar apie šį lanką kalbi? Aš turiu štai tokį . Siunčiausi iš čia: Lankas. Kainavo apie 160 Lt. QUOTE(AGI @ 2009 09 29, 15:16) Sveikos. Aš vis paskaitinėju Jūsų temą, pasižvalgau, bet vis nepasiryžtu prisijungti. Paaiškinkit, kuo skiriasi tie lankai, pavaizduoti temos pradžioje? Ar būna jų nesurenkamų (įsivaizduoju, kad tokie turėtų būti tvirtesni)? Man kažkaip patraukliausiai atrodo atrasis baltas - mėlynas lankas. Gal kas jaučia jo kainą ir iš kur jis pirktas? Šiaip pradžiai mielai priglausčiau kokį "padėvėtą" pigesnį lankiuką, jei pvz. kuriai nors jau nusibodo jį sukti ar jis pasidarė per lengvas. Esu Kaune. pagal tvirtumą - baltas mėlynas silpniausias, nes jis susisuka, o kiti susimauna ir užsifiksuoja.
Sveikutės, gavau ir aš savąjį lanką. Pirmas įspūdis - plastmasės gabalas ir už ką reikėjo čia pinigus mokėt
maniškis lankas yra toks kaip šiam skelbime, bet pirkau aš iš ebay ir mokėjau ~72 litus Netikėjau, kad tikrai taip skauda bus jį sukti P.S. Kaip kažkas ankščiau jau buvo rašęs, tai ir man išeina sukti tik į vieną pusę
Sveikutės,
aš irgi užsikabinau dėl šio lanko. jau užsisakiau ir turėčiau savaitgalį jau gauti. Bandysiu savo liemenį tirpinti
Ačiū už komentarus. Jaučiu, pradėsiu aktyviau domėtis, nes vakarai ilgėja, vis dažniau pasiduodu pagundai prie teliko valandžiukei kitai prisėsti, o tada jau ir kokia arbatėlė su sausainiuku, o gal net ir sumuštinuku neprošal... Kažkur skaičiau vienos mamytės žinutę, kad ji yra įpratusi savo mėgstamą serialą žiūrėti mindama stacionaraus dviračio pedalus. Gal ir aš kada įprasiu, pvz. per Panoramą lanką sukti. Tik kol kas dar ieškau ko nors iki 100 Lt. Niekada nesu nieko pirkusi per Ebay, bet juk visada būna pirmas kartas, ar ne?
QUOTE(AGI @ 2009 09 30, 09:11) Ačiū už komentarus. Jaučiu, pradėsiu aktyviau domėtis, nes vakarai ilgėja, vis dažniau pasiduodu pagundai prie teliko valandžiukei kitai prisėsti, o tada jau ir kokia arbatėlė su sausainiuku, o gal net ir sumuštinuku neprošal... Kažkur skaičiau vienos mamytės žinutę, kad ji yra įpratusi savo mėgstamą serialą žiūrėti mindama stacionaraus dviračio pedalus. Gal ir aš kada įprasiu, pvz. per Panoramą lanką sukti. Tik kol kas dar ieškau ko nors iki 100 Lt. Niekada nesu nieko pirkusi per Ebay, bet juk visada būna pirmas kartas, ar ne? man irgi nesinorėjo permokėti, bet ir nesinorėjo nekokybiško daikto įsigyti, kad netektų paskui prisitaikyti patarlės sau: skūpus moka du kartus bet kolkas patenkinta savo pirkiniu.... o per ebay pirkti nėra labai sudėtinga, kiek kartų pirkau neteko papulti ant sukčių QUOTE(kristutea @ 2009 09 30, 08:43) Sveikutės, gavau ir aš savąjį lanką. Pirmas įspūdis - plastmasės gabalas ir už ką reikėjo čia pinigus mokėt maniškis lankas yra toks kaip šiam skelbime, bet pirkau aš iš ebay ir mokėjau ~72 litus Netikėjau, kad tikrai taip skauda bus jį sukti P.S. Kaip kažkas ankščiau jau buvo rašęs, tai ir man išeina sukti tik į vieną pusę maniškis irgi tas pats lankas yra Tik magnetukų aš dar nesusidėjau Rezultatai jaučiasi - stangresnis pilvukas, mėlynė kairiame šone Ir man teišeina sukti tik į vieną pusę QUOTE(Gitusia @ 2009 09 30, 12:32) maniškis irgi tas pats lankas yra Tik magnetukų aš dar nesusidėjau Rezultatai jaučiasi - stangresnis pilvukas, mėlynė kairiame šone Ir man teišeina sukti tik į vieną pusę
aš turiu ant dešinio, bet kol kas nedidelę. Tikiuosi, kad didesnės nebus
Aš jau beveik išmokau ir į kitą pusę sukti
Sulaukiau ir aš savo lanko
Aš turiu mėlynes ant abiejų šonų, nes ir suku į abi puses Kokie kitų pasiekimai?
Sveikos,
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi.. QUOTE(nijako @ 2009 10 09, 08:41) Aš turiu mėlynes ant abiejų šonų, nes ir suku į abi puses Kokie kitų pasiekimai? Kiek min suki? QUOTE(kiskius @ 2009 10 09, 08:49) suku as ta lanka (stangiuosi kas diena) min po 30 min koki filma ar kokia laida ziuredama.... dviguba nauda, o gal net triguba, nes pirma paziuriu megstama laida, antra pasportuotu, o trecia ziuredama TV neprisivalgau nes juk nera kada, reikia sukt lanka.. Šaunuolė
Aš dabar kokią savaitėlę visiškai nesukau ir aplamai nesportavau, nes sveikata sušlubavo
Merginos, o aš norėjau paklaust :ar yra pas mus Lietuvoj kur nors tokių lankų įsigyti?
QUOTE(viliuosi @ 2009 10 09, 11:34) Ačiū už atsakymą Tikriausia tie ploni su dideliais burbulais ne tokie "patogūs" O gal kas naudojatęs plonais ir jie visai geri?
labukas sukančiosioms
Vakr dukrytė pareiškė, kad man po beveik mėnesio sukimo TIKRAI MATOSI REZULTATAS O ir pati matau, kad talija vis dėlto yra pas mane Suku po 20 min. kasdien tą parsiųstą iš skelbiu.lt QUOTE(Jolančiukė @ 2009 10 09, 12:44) Ačiū už atsakymą Tikriausia tie ploni su dideliais burbulais ne tokie "patogūs" O gal kas naudojatęs plonais ir jie visai geri? Tai dauguma tuos plonesnius ir suka. Mano tai tas storas, esu labai juo patenkinta, bet to plono nesu sukusi, tik senoviškus , tai palyginti negaliu. QUOTE(Gitusia @ 2009 10 09, 14:02) labukas sukančiosioms Vakr dukrytė pareiškė, kad man po beveik mėnesio sukimo TIKRAI MATOSI REZULTATAS O ir pati matau, kad talija vis dėlto yra pas mane Suku po 20 min. kasdien tą parsiųstą iš skelbiu.lt Oi kaip šaunu QUOTE(kiskius @ 2009 10 09, 08:49) Sveikos, Pasidalinsiu ir as savo patirtimi.. Na, cia tai tikri lietuviai, jokios krizes nebaisios
Prieš tris dienas užsidėjau baltus burbuliukus ir magnetukus. Tad teko mokintis sukti iš naujo
O aš noriu prisipažinti, kad tyngiu sukti
Na pasuku po kelias minutes ir jau visus tuos burbuliukus išsiėmus, nes lb jau jie šonus daužo - skauda + tą su magnetais lanką sukant TV tai nepažiūrėsi, barška jis labai.... Bet pavydu skaityti, kaip kitom talija ryškėja, reiks man save suimti į rankas Sveiki, parduodu stai toki lanka-treniruokli su treniruociu CD ![]() http://gym-flextor.com/ Vilnius, tik AZ QUOTE(kristutea @ 2009 10 12, 07:37) O aš noriu prisipažinti, kad tyngiu sukti Na pasuku po kelias minutes ir jau visus tuos burbuliukus išsiėmus, nes lb jau jie šonus daužo - skauda + tą su magnetais lanką sukant TV tai nepažiūrėsi, barška jis labai.... Bet pavydu skaityti, kaip kitom talija ryškėja, reiks man save suimti į rankas Mane irgi sudėjus magnetuks nustebino, kad toks triukšmas, nei kai visi jau miega nepasuksi (o kartais tik tada likdavo laiko), nei TV pažiūrėsi... bet ne tai svarbiausia. Reik surast laiko ir noro sukti. Man akivaizdžiai matosi rezultatas Ir tu suk. Kai išvysi rezultatą, tikrai ir noras sukti niekur nedings QUOTE(Gitusia @ 2009 10 12, 12:06) Mane irgi sudėjus magnetuks nustebino, kad toks triukšmas, nei kai visi jau miega nepasuksi (o kartais tik tada likdavo laiko), nei TV pažiūrėsi... bet ne tai svarbiausia. Reik surast laiko ir noro sukti. Man akivaizdžiai matosi rezultatas Ir tu suk. Kai išvysi rezultatą, tikrai ir noras sukti niekur nedings Niu gerai - įkalbėjai
Galiu parduoti lanką.Ką tik parsiųstas.Daugiau į AŽ
O aš jau į abi puses išmokau sukti
o kaip su rezultatais?
Sveikutes,gal kas galite parduoti lanka su burbuliukais,noreciau sunkesnio,bet siulykite ivairius varijantus.Jei kas turite pasiulyma,rasykite i e-mail zaneta.sitnikaite@gmail.com,nes cia kol kas esu naujoke,ir nelabai gaudausi.Is anksto aciu,laukiu pasiulymu:)
Nu tai super geras rezultatas, sukote kiekviena diena?
Sveikos, gal kas gali pasiulyti ar patarti is kur isigyti gera lanka?
man ir idomu
QUOTE(Natka @ 2009 10 26, 02:47) Sveiki http://www.magichoop.eu/hula_hoop-c-1.html |