Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lankai - Acu Hoop, Magic Hoop -
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
PUka
user posted imageuser posted image
user posted image user posted image
user posted imageuser posted image

tęsiam pokalbius apie lankus toliau smile.gif gossip.gif

user posted image
rusaite
Pasidalinkite kas patirtimi, ar efektas koks yra ji naudojant? Ruosiuosi isigyti, tik nezinau koki.
viliuosi
Fainai tema sukurta thumbup.gif
QUOTE(rusaite @ 2009 09 27, 15:12)
Pasidalinkite kas patirtimi, ar efektas koks yra ji naudojant? Ruosiuosi isigyti, tik nezinau koki.
*

Na aš dar tik kelios dienos turiu, tai suku po 5 min. Gal jau nuo pirmadienio prie 10 min. pereisiu.
Mano fėja
Sveikos, lankininkes,

as draugei pirkau toki lanka per skelbimus is cia:
http://www.skelbimai.lt/masazinis-lankas-g...nis-641538.html

Kiek pasakojo, tvirtas ir svoris geras, melyniu aisku neisvenge smile.gif bet gal rezultatas bus vertas tu melyniu ax.gif Kainavo 100 Lt mirksiukas.gif

o pati kol kas turiu aliumini, pratinuosi prie rezimo kasdien pasukioti, kai jau taip iseis, gal irgi masazini pirksiu. Tik noreciau "guminio", su rutuliukais viduje - teko bandyti, tai labai patiko.. Gal kuri zinot kur tokiu LT pirkti buna?
viliuosi
QUOTE(rusaite @ 2009 09 27, 15:12)
*

Mano toks kaip temos pradžioje trečias ax.gif 4u.gif
rusaite
QUOTE(Mano fėja @ 2009 09 28, 13:34)
Sveikos, lankininkes,

as draugei pirkau toki lanka per skelbimus is cia:
http://www.skelbimai.lt/masazinis-lankas-g...nis-641538.html

Kiek pasakojo, tvirtas ir svoris geras, melyniu aisku neisvenge smile.gif bet gal rezultatas bus vertas tu melyniu  ax.gif  Kainavo 100 Lt mirksiukas.gif

o pati kol kas turiu aliumini, pratinuosi prie rezimo kasdien pasukioti, kai jau taip iseis, gal irgi masazini pirksiu. Tik noreciau "guminio", su rutuliukais viduje - teko bandyti, tai labai patiko.. Gal kuri zinot kur tokiu LT pirkti buna?
*

Galvoju, gal sita ir man reiks jamti biggrin.gif Susisieksiu su jais smile.gif
AGI
Sveikos. Aš vis paskaitinėju Jūsų temą, pasižvalgau, bet vis nepasiryžtu prisijungti. Paaiškinkit, kuo skiriasi tie lankai, pavaizduoti temos pradžioje? Ar būna jų nesurenkamų (įsivaizduoju, kad tokie turėtų būti tvirtesni)? Man kažkaip patraukliausiai atrodo atrasis baltas - mėlynas lankas. Gal kas jaučia jo kainą ir iš kur jis pirktas? Šiaip pradžiai mielai priglausčiau kokį "padėvėtą" pigesnį lankiuką, jei pvz. kuriai nors jau nusibodo jį sukti ar jis pasidarė per lengvas. Esu Kaune.
viliuosi
QUOTE(AGI @ 2009 09 29, 15:16)
Sveikos. Aš vis paskaitinėju Jūsų temą, pasižvalgau, bet vis nepasiryžtu prisijungti. Paaiškinkit, kuo skiriasi tie lankai, pavaizduoti temos pradžioje? Ar būna jų nesurenkamų (įsivaizduoju, kad tokie turėtų būti tvirtesni)? Man kažkaip patraukliausiai atrodo atrasis baltas - mėlynas lankas. Gal kas jaučia jo kainą ir iš kur jis pirktas? Šiaip pradžiai mielai priglausčiau kokį "padėvėtą" pigesnį lankiuką, jei pvz. kuriai nors jau nusibodo jį sukti ar jis pasidarė per lengvas. Esu Kaune.
*

Laba 4u.gif user posted image Ar apie šį lanką kalbi?
Aš turiu štai tokį user posted image. Siunčiausi iš čia: Lankas. Kainavo apie 160 Lt. 4u.gif Mano lanko svoris yra 1,5 kg., o prieš tai esančio-2 kg. Tame puslapyje yra aprašymai. Jei dar kas nors domintų-klausk 4u.gif
vigai
QUOTE(AGI @ 2009 09 29, 15:16)
*

pagal tvirtumą - baltas mėlynas silpniausias, nes jis susisuka, o kiti susimauna ir užsifiksuoja.
kristutea
Sveikutės, gavau ir aš savąjį lanką. Pirmas įspūdis - plastmasės gabalas ir už ką reikėjo čia pinigus mokėt lotuliukas.gif bet paskui susirinkau jį, susidėjau magnetukus, tai žinokit toks tvirtas atrodo... bigsmile.gif
maniškis lankas yra toks kaip šiam skelbime, bet pirkau aš iš ebay ir mokėjau ~72 litus thumbup.gif
Netikėjau, kad tikrai taip skauda bus jį sukti biggrin.gif tai kolkas puse magnetuku išsiėmiau, šiek tiek lengvesnis tai gal ne taip skaudės smile.gif spėju net penkių minučių neišsukau nei vakar nei šiandien, bėgu apžiūrėt ar mėlynių dar nesimato lotuliukas.gif .... niu nea, nesimato, bet skauda kai kurias vietas liečiant unsure.gif

P.S. Kaip kažkas ankščiau jau buvo rašęs, tai ir man išeina sukti tik į vieną pusę bigsmile.gif
nijako
Sveikutės,

aš irgi užsikabinau dėl šio lanko. jau užsisakiau ir turėčiau savaitgalį jau gauti. Bandysiu savo liemenį tirpinti smile.gif
AGI
Ačiū už komentarus. Jaučiu, pradėsiu aktyviau domėtis, nes vakarai ilgėja, vis dažniau pasiduodu pagundai prie teliko valandžiukei kitai prisėsti, o tada jau ir kokia arbatėlė su sausainiuku, o gal net ir sumuštinuku neprošal... Kažkur skaičiau vienos mamytės žinutę, kad ji yra įpratusi savo mėgstamą serialą žiūrėti mindama stacionaraus dviračio pedalus. Gal ir aš kada įprasiu, pvz. per Panoramą lanką sukti. Tik kol kas dar ieškau ko nors iki 100 Lt. Niekada nesu nieko pirkusi per Ebay, bet juk visada būna pirmas kartas, ar ne?
kristutea
QUOTE(AGI @ 2009 09 30, 09:11)
Ačiū už komentarus. Jaučiu, pradėsiu aktyviau domėtis, nes vakarai ilgėja, vis dažniau pasiduodu pagundai prie teliko valandžiukei kitai prisėsti, o tada jau ir kokia arbatėlė su sausainiuku, o gal net ir sumuštinuku neprošal... Kažkur skaičiau vienos mamytės žinutę, kad ji yra įpratusi savo mėgstamą serialą žiūrėti mindama stacionaraus dviračio pedalus.  Gal ir aš kada įprasiu, pvz. per Panoramą lanką sukti. Tik kol kas dar ieškau ko nors iki 100 Lt. Niekada nesu nieko pirkusi per Ebay, bet juk visada būna pirmas kartas, ar ne?
*

man irgi nesinorėjo permokėti, bet ir nesinorėjo nekokybiško daikto įsigyti, kad netektų paskui prisitaikyti patarlės sau: skūpus moka du kartus smile.gif
bet kolkas patenkinta savo pirkiniu.... ax.gif spėju šiandien persistengsiu besukdama biggrin.gif nes jau kokį 10 kartų sukau po minutę lotuliukas.gif
o per ebay pirkti nėra labai sudėtinga, kiek kartų pirkau neteko papulti ant sukčių smile.gif
Gitusia
QUOTE(kristutea @ 2009 09 30, 08:43)
Sveikutės, gavau ir aš savąjį lanką. Pirmas įspūdis - plastmasės gabalas ir už ką reikėjo čia pinigus mokėt  lotuliukas.gif bet paskui susirinkau jį, susidėjau magnetukus, tai žinokit toks tvirtas atrodo...  bigsmile.gif
maniškis lankas yra toks kaip šiam skelbime, bet pirkau aš iš ebay ir mokėjau ~72 litus  thumbup.gif
Netikėjau, kad tikrai taip skauda bus jį sukti biggrin.gif tai kolkas puse magnetuku išsiėmiau, šiek tiek lengvesnis tai gal ne taip skaudės smile.gif spėju net penkių minučių neišsukau nei vakar nei šiandien, bėgu apžiūrėt ar mėlynių dar nesimato  lotuliukas.gif .... niu nea, nesimato, bet skauda kai kurias vietas liečiant  unsure.gif
P.S. Kaip kažkas ankščiau jau buvo rašęs, tai ir man išeina sukti tik į vieną pusę  bigsmile.gif
*

maniškis irgi tas pats lankas yra mirksiukas.gif
Tik magnetukų aš dar nesusidėjau schmoll.gif Po mėnesio sukimo manau susidėsiu. tas bus spalio 15 cool.gif
Rezultatai jaučiasi - stangresnis pilvukas, mėlynė kairiame šone lotuliukas.gif Ir kas svarbiauia -2 cm nuo liemens!
Ir man teišeina sukti tik į vieną pusę ax.gif
PUka
QUOTE(Gitusia @ 2009 09 30, 12:32)
maniškis irgi tas pats lankas yra  mirksiukas.gif
Tik magnetukų aš dar nesusidėjau schmoll.gif Po mėnesio sukimo manau susidėsiu. tas bus spalio 15 cool.gif
Rezultatai jaučiasi - stangresnis pilvukas, mėlynė kairiame šone lotuliukas.gif Ir kas svarbiauia -2 cm nuo liemens!
Ir man teišeina sukti tik į vieną pusę ax.gif
*

lotuliukas.gif prisidedu prie kompanijos - turinčių mėlynę didelę ant kairio šono doh.gif
viliuosi
aš turiu ant dešinio, bet kol kas nedidelę. Tikiuosi, kad didesnės nebus 4u.gif
Gitusia
QUOTE(PUka @ 2009 09 30, 15:23)
lotuliukas.gif  prisidedu prie kompanijos - turinčių mėlynę didelę ant kairio šono  doh.gif
*

lotuliukas.gif
O ant kairio manau todėl, kad čia daugiau daužosi lankas, kai suku į vieną pusę prieš laikrodžio rodyklę. Gal kairė paliks lieknesnė už dešinę g.gif lotuliukas.gif Reik mokintis sukt lanką ir į kitą pusę cool.gif
viliuosi
Aš jau beveik išmokau ir į kitą pusę sukti bigsmile.gif 4u.gif
nijako
Sulaukiau ir aš savo lanko thumbup.gif tai dabar vakarais suksiu. Vakar jau prasukau, tai visai patiko. smile.gif Tik be juostos kažin kaip būtų buvę. Žiauriai duoda per šonus doh.gif
nijako
smile.gif hei, kur dingot visos sportuojančios? g.gif

Aš turiu mėlynes ant abiejų šonų, nes ir suku į abi puses mirksiukas.gif Jau trečią dieną mažiau skaudėjo ir malonumas buvo didesnis sukti. Tik aš naudoju juostą, ir kol kas neplanuoju nusiimti. ax.gif

Kokie kitų pasiekimai? fitness3.gif fitness4.gif vacation4.gif
kiskius
Sveikos,
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi.. ax.gif su lankais draugaut pradejau pries tris metus, tuo metu buvau nuskus nuo sonu gerus 5 cm... thumbup.gif na bet seimyninis gyvenimas per metelius juo atgal sugrazino doh.gif vis galvojau apie tuos masazinius lankus, na bet pagailejau tokios sumos pinigeliu, nes pabiojojau greitai kur i tolima kampa nukisti ir pamirsti... blush2.gif g.gif taigi is sunku nusipirkau 2 plastmasinukus po 10 lituku ir 2 kg drsukytes... su vyru pasidarbavom koki pusvalanduka ir turim sunku superini lanka... lankus prapjovem pripylem druskos po 1 kg beveik ir vyras sutvirtino tas prapjovimo vietas, o paskui juos abu su izoliacija suzenyjom... superinis lankas gavos.. thumbup.gif cia siulau toki varainta pradedanciosioms, kurios nezino kiek ilgai tures kantrybes lanko sukimui... na ir suku as ta lanka (stangiuosi kas diena) min po 30 min koki filma ar kokia laida ziuredama.... dviguba nauda, o gal net triguba, nes pirma paziuriu megstama laida, antra pasportuotu, o trecia ziuredama TV neprisivalgau nes juk nera kada, reikia sukt lanka.. smile.gif
viliuosi
QUOTE(nijako @ 2009 10 09, 08:41)
smile.gif  hei, kur dingot visos sportuojančios?  g.gif 

Aš  turiu mėlynes ant abiejų šonų, nes ir suku į abi puses  mirksiukas.gif  Jau trečią dieną mažiau skaudėjo ir malonumas buvo didesnis sukti. Tik aš naudoju juostą, ir kol kas neplanuoju nusiimti.  ax.gif

Kokie kitų pasiekimai?  fitness3.gif  fitness4.gif  vacation4.gif
*

Kiek min suki? 4u.gif

QUOTE(kiskius @ 2009 10 09, 08:49)
suku as ta lanka (stangiuosi kas diena) min po 30 min koki filma ar kokia laida ziuredama.... dviguba nauda, o gal net triguba, nes pirma paziuriu megstama laida, antra pasportuotu, o trecia ziuredama TV neprisivalgau nes juk nera kada, reikia sukt lanka..  smile.gif
*

Šaunuolė 4u.gif
nijako
QUOTE(viliuosi @ 2009 10 09, 09:39)
Kiek min suki?  4u.gif
*

Suku apie 20 min. Tik man lankas kartais nukrenta arba pakeičiu sukimo kryptį, tai gaunasi kelių sekundžių pertraukėlės. blush2.gif
viliuosi
Aš dabar kokią savaitėlę visiškai nesukau ir aplamai nesportavau, nes sveikata sušlubavo doh.gif Dabar jau vėk kibsiu į sukimą 4u.gif
La Loba
Merginos, o aš norėjau paklaust :ar yra pas mus Lietuvoj kur nors tokių lankų įsigyti? ax.gif 4u.gif
viliuosi
QUOTE(Jolančiukė @ 2009 10 09, 12:13)
Merginos, o aš norėjau paklaust :ar yra pas mus Lietuvoj kur nors tokių lankų įsigyti?  ax.gif  4u.gif
*

Žiūrint kokių 4u.gif Tų plačių kur baltas su mėlynu nėra, o plonų su tais dideliais burbuliukais yra 4u.gif
La Loba
QUOTE(viliuosi @ 2009 10 09, 11:34)
Žiūrint kokių  4u.gif  Tų plačių kur baltas su mėlynu nėra, o plonų su tais dideliais burbuliukais yra  4u.gif
*

Ačiū už atsakymą 4u.gif 4u.gif
Tikriausia tie ploni su dideliais burbulais ne tokie "patogūs" biggrin.gif bent pagal nuotraukas, tai patrauklesni tie platūs... g.gif tik aš taip nemėgstu iš užsienio siųstis, tai permoku, tai nepavyksta užsisakyt... blush2.gif
O gal kas naudojatęs plonais ir jie visai geri? ax.gif

Gitusia
labukas sukančiosioms biggrin.gif
Vakr dukrytė pareiškė, kad man po beveik mėnesio sukimo TIKRAI MATOSI REZULTATAS thumbup.gif clap.gif thumb_yello.gif yahoo.gif good.gif yess.gif
O ir pati matau, kad talija vis dėlto yra pas mane hihihi.gif

Suku po 20 min. kasdien tą parsiųstą iš skelbiu.lt
viliuosi
QUOTE(Jolančiukė @ 2009 10 09, 12:44)
Ačiū už atsakymą 4u.gif  4u.gif
Tikriausia tie ploni su dideliais burbulais ne tokie "patogūs"  biggrin.gif  bent pagal nuotraukas, tai patrauklesni tie platūs... g.gif  tik aš taip nemėgstu iš užsienio siųstis, tai permoku, tai nepavyksta užsisakyt...  blush2.gif
O gal kas naudojatęs plonais ir jie visai geri?  ax.gif
*

Tai dauguma tuos plonesnius ir suka. Mano tai tas storas, esu labai juo patenkinta, bet to plono nesu sukusi, tik senoviškus , tai palyginti negaliu.
QUOTE(Gitusia @ 2009 10 09, 14:02)
labukas sukančiosioms biggrin.gif
Vakr dukrytė pareiškė, kad man po beveik mėnesio sukimo TIKRAI MATOSI REZULTATAS  thumbup.gif  clap.gif  thumb_yello.gif  yahoo.gif  good.gif  yess.gif
O ir pati matau, kad talija vis dėlto yra pas mane  hihihi.gif

Suku po 20 min. kasdien tą parsiųstą iš skelbiu.lt
*

Oi kaip šaunu 4u.gif
rusaite
QUOTE(kiskius @ 2009 10 09, 08:49)
Sveikos,
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi..  ax.gif su lankais draugaut pradejau pries tris metus, tuo metu buvau nuskus nuo sonu gerus 5 cm...  thumbup.gif  na bet seimyninis gyvenimas per metelius juo atgal sugrazino  doh.gif  vis galvojau apie tuos masazinius lankus, na bet pagailejau tokios sumos pinigeliu, nes pabiojojau greitai kur i tolima kampa nukisti ir pamirsti...  blush2.gif  g.gif  taigi is sunku nusipirkau 2 plastmasinukus po 10 lituku ir 2 kg drsukytes... su vyru pasidarbavom koki pusvalanduka ir turim sunku superini lanka... lankus prapjovem pripylem druskos po 1 kg beveik ir vyras sutvirtino tas prapjovimo vietas, o paskui juos abu su izoliacija suzenyjom... superinis lankas gavos..  thumbup.gif  cia siulau toki varainta pradedanciosioms, kurios nezino kiek ilgai tures kantrybes lanko sukimui... na ir suku as ta lanka (stangiuosi kas diena) min po 30 min koki filma ar kokia laida ziuredama.... dviguba nauda, o gal net triguba, nes pirma paziuriu megstama laida, antra pasportuotu, o trecia ziuredama TV neprisivalgau nes juk nera kada, reikia sukt lanka..  smile.gif
*

Na, cia tai tikri lietuviai, jokios krizes nebaisios thumbup.gif Ir sugalvok man taip, saunuoliai! drinks_cheers.gif biggrin.gif
Gitusia
Prieš tris dienas užsidėjau baltus burbuliukus ir magnetukus. Tad teko mokintis sukti iš naujo doh.gif Pradžiai su juosta, nes pasunkėjo lankas ir skaudžiau daužyt pradėjo, et mėlynė dar didesnė išlindo, nei buvo prieš tai. Kitą dieną sukt visai iš skausmo nepajėgiau, o vakar su juosta ir storu džemperiu sukau 10 min. Šiandien jau tikiuos 15 rolleyes.gif Skaičiau ant pakuotės, kad didžiausias efektyvumas 20-30 min. sukimo, tad po truputį eisiu link to ax.gif
kristutea
O aš noriu prisipažinti, kad tyngiu sukti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Na pasuku po kelias minutes ir jau visus tuos burbuliukus išsiėmus, nes lb jau jie šonus daužo - skauda + tą su magnetais lanką sukant TV tai nepažiūrėsi, barška jis labai....
Bet pavydu skaityti, kaip kitom talija ryškėja, reiks man save suimti į rankas ax.gif blush2.gif 4u.gif
Jevgenija

Sveiki,

parduodu stai toki lanka-treniruokli su treniruociu CD
user posted image
http://gym-flextor.com/
Vilnius, tik AZ 4u.gif
Gitusia
QUOTE(kristutea @ 2009 10 12, 07:37)
O aš noriu prisipažinti, kad tyngiu sukti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Na pasuku po kelias minutes ir jau visus tuos burbuliukus išsiėmus, nes lb jau jie šonus daužo - skauda + tą su magnetais lanką sukant TV tai nepažiūrėsi, barška jis labai....
Bet pavydu skaityti, kaip kitom talija ryškėja, reiks man save suimti į rankas  ax.gif  blush2.gif  4u.gif
*

ph34r.gif gun_bandana.gif Mesk tinginį į šiukšlių kibirą! umn.gif
Mane irgi sudėjus magnetuks nustebino, kad toks triukšmas, nei kai visi jau miega nepasuksi (o kartais tik tada likdavo laiko), nei TV pažiūrėsi... bet ne tai svarbiausia. Reik surast laiko ir noro sukti. Man akivaizdžiai matosi rezultatas thumbup.gif Ketvirtadienį bus mėnuo, kaip suku.
Ir tu suk.
Kai išvysi rezultatą, tikrai ir noras sukti niekur nedings mirksiukas.gif
kristutea
QUOTE(Gitusia @ 2009 10 12, 12:06)
ph34r.gif  gun_bandana.gif  Mesk tinginį į šiukšlių kibirą!  umn.gif
Mane irgi sudėjus magnetuks nustebino, kad toks triukšmas, nei kai visi jau miega nepasuksi (o kartais tik tada likdavo laiko), nei TV pažiūrėsi... bet ne tai svarbiausia. Reik surast laiko ir noro sukti. Man akivaizdžiai matosi rezultatas thumbup.gif Ketvirtadienį bus mėnuo, kaip suku.
Ir tu suk.
Kai išvysi rezultatą, tikrai ir noras sukti niekur nedings mirksiukas.gif
*

Niu gerai - įkalbėjai lotuliukas.gif šiandien nuimsiu laiką ir suksiu du kartus po 5 minutes ax.gif
Gitusia
QUOTE(kristutea @ 2009 10 12, 13:06)
Niu gerai - įkalbėjai  lotuliukas.gif  šiandien nuimsiu laiką ir suksiu du kartus po 5 minutes  ax.gif
*

Šaunuolė good.gif

O aš vakar jau geriau jaučiaus, mažiau šonus bedaužė tie burbuliukai thumbup.gif Tad sukau be juostos 15 min. (bet su džemperiu blush2.gif )
vigai
Galiu parduoti lanką.Ką tik parsiųstas.Daugiau į AŽ
nijako
QUOTE(vigai @ 2009 10 13, 09:35)
*

O kas atsitiko? Praėjo noras sukti?

Aš dar suku su juosta. Mėlynės jau gyja, noras yra didelis sukti. Lauksim po mėnesio gerų rezultatų. thumbup.gif
vigai
QUOTE(nijako @ 2009 10 13, 13:34)
O kas atsitiko? Praėjo noras sukti?

Aš dar suku su juosta. Mėlynės jau gyja, noras yra didelis sukti. Lauksim po mėnesio gerų rezultatų.  thumbup.gif
*

Parsisiunčiau 3 : 1,2 kg ,1,7 ir 1,5 kg . Vieną pasilieku 1,5 kg - kitus parduosiu...
nijako
QUOTE(vigai @ 2009 10 13, 14:41)
Parsisiunčiau 3 : 1,2 kg ,1,7 ir 1,5 kg . Vieną pasilieku 1,5 kg - kitus parduosiu...
*

aišku smile.gif

Maniau, kad visai nesinori užsiimti sukimu ax.gif Aš savo lanko tai net svorio nežinau blush2.gif
viliuosi
O aš jau į abi puses išmokau sukti bigsmile.gif 4u.gif 10 min į vieną pusę, 10 min į kitą 4u.gif
Nainai
o kaip su rezultatais? smile.gif
viliuosi
QUOTE(Nainai @ 2009 10 16, 12:15)
*

na aš dar rezultatų neseku, nes suku nereguliariai blush2.gif Sakiau, kai jau prisiversiu sukti kadsien, tada po kokio mėn pasižiūrėsiu 4u.gif
zanuxxx
Sveikutes,gal kas galite parduoti lanka su burbuliukais,noreciau sunkesnio,bet siulykite ivairius varijantus.Jei kas turite pasiulyma,rasykite i e-mail zaneta.sitnikaite@gmail.com,nes cia kol kas esu naujoke,ir nelabai gaudausi.Is anksto aciu,laukiu pasiulymu:)
Gitusia
QUOTE(Nainai @ 2009 10 16, 11:15)
*

Rezultatai
kaip čia pasakius
man net keista
Žodžiu po mėnesio sukimo -1 cm nuo liemens (o man vizualiai prieš pasimatuojant atrodė žyyyyyyyyyyymiai daugiau, nes pažiūrėjus į veidrodį formos kitokios, dailesnės g.gif )
Ir kas įdomiausia -3 kg thumbup.gif
Nainai
Nu tai super geras rezultatas, sukote kiekviena diena?
love_spell
QUOTE(vigai @ 2009 10 13, 09:35)
*

Gal galite pasakyti kaina?
Adrinėja
Sveikos, gal kas gali pasiulyti ar patarti is kur isigyti gera lanka? 4u.gif
love_spell
man ir idomu g.gif
viliuosi
QUOTE(Natka @ 2009 10 26, 02:47)
Sveikos, gal kas gali pasiulyti ar patarti is kur isigyti gera lanka?  4u.gif
*

Sveiki 4u.gif Aš siunčiausi iš čia.
http://www.magichoop.eu/hula_hoop-c-1.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.