PIRMOJI TEMA

Naudinga informacija
Info apie įvairius interjiero stilius
Akių paganymui
pvz1
pvz 2
pvz 3
pvz 4 rusiškai
pvz 5
pvz 6
Tęsiame toliau
PIRMOJI TEMA ![]() Naudinga informacija Info apie įvairius interjiero stilius Akių paganymui pvz1 pvz 2 pvz 3 pvz 4 rusiškai pvz 5 pvz 6
Dizainerės konsultacija apie interjero spalvą
Baldų interjero pvz. Idėjos sienų dažymui Forumietės Plumeria kambarių pvz. Spalvų derinimo principai Interjiero dizaino patarimų puslapis Forumietės Zaneta 75 remonto pvz. patarimai kaip derinti skirtingus stilius Forumietės Misty sprendimas Idėja siaurame kolidoriuje
Aš vat neatsidžiaugiu savaitgalio pirkiniu
![]() O dukrytė džiaugiasi "princesės šviestuvais"
Pirmasis sviestuvas labai,,skanus,,
Man irgi patiko sveistuvai. Ypac pirmoje nuotraukoje atrodo viskas suderinta. Grazu
Misty- superinis šviestuvas.
nelabai turiu laiko zaisti ir isskirstyti pagal kambarius,bet manau atsirinksit
http://picasaweb.google.com/rita.zostautai...dejosNamuciams# Papildyta: bet juk cia visu namu interjeras tad bus gerai ir taip QUOTE(Zaneta75 @ 2009 12 08, 05:39) As tai pagailejau pinigu sviestuvui ir pirkau pigesni bei ji "dekupazinau" vat koks rezultatas Na rezultatas tikrai puikus
aga ir pritariu ta lempa super atrodo
nu reikia noro aisku dar sugebejimo tokius stebuklelius daryti
Mergaitės, help! Išsirinkau sieninius šviestuvėlius, tokius baltus, tarsi tabletėles, stačiu kampu pritvirtintas prie plokštelės.
Na, gal kaip nors įsivaizduosit? Ir turiu tokią bėdą dabar. Nerandu prie jų derančių šviestuvų. O reikia tokių didesnių "tablečių" - pakabinamų šviestuvų. Biudžetas mažas, net labai, o norisi ko nors panašaus į http://www.paulo-coelho.com/products/produ...ro-de-tecto-155 tik baltos spalvos. Jei kas matėte tokio ar bent panašaus tipo šviestuvų, - stiklinių, tekstilinių, galų gale plastmasinių ar popierinių, tik gerokai pigesnių analogų, būčiau labai laiminga, jei brūkšteltumėt
Sveikos
Interjero kurime nelabai nusimanau, todel reikia Jusu patarimo ![]() Turim platu koridoriu, kurio dalis yra svetaineje (o ji labai nedidele). Koridoriaus siena apstatyta baldais, bet man ji nepatinka, kazko lyg truksta, nzn QUOTE(mutukas @ 2010 01 25, 16:27) Sveikos Interjero kurime nelabai nusimanau, todel reikia Jusu patarimo ![]() Turim platu koridoriu, kurio dalis yra svetaineje (o ji labai nedidele). Koridoriaus siena apstatyta baldais, bet man ji nepatinka, kazko lyg truksta, nzn o man cia visko kaip ir perdaug QUOTE(mutukas @ 2010 01 25, 15:27) Sveikos Turim platu koridoriu, kurio dalis yra svetaineje (o ji labai nedidele). Koridoriaus siena apstatyta baldais, bet man ji nepatinka, kazko lyg truksta, nzn mano supratimu nera labai gerai, kad visos baldu detales, tame tarpe ir veidrodis, isdestytos vienoda kryptimi (horizontaliai). -Pakabinama lentynele galima butu perkelti vietoj veidrodzio i desine, lygiagreciai sulig desiniuoju apatines spinteles kampu. Veidrodi kabinciau vertikaliai tarp aukstesnes spinteles ir lentyneliu (jei tilptu), viename lygyje veidrodzio virsus ir lentyneliu plokste. Siuo atveju isdestymas butu labiau kompaktiskas. -Jei veidrodis toje vietoje netilptu, galima ji perkelti ant salia kaireje esancios sienos, tada vaizdas butu labiau isplestas. -Arba veidrodi palikti taip, kaip dabar yra, o lentyneles perkelti ant kairiosios sienos (lentyneles virsus viename lygyje su veidrodzio virsutine krastine). -Vietoj vazono su gele, salia nuotraukos remelio, manau stilingiau ziuretusi staline lempa arba zvakide. Reiketu tiesiog paziureti is kambario puses, kur kas labiau tiktu QUOTE(vida777 @ 2010 01 25, 16:59) mano supratimu nera labai gerai, kad visos baldu detales, tame tarpe ir veidrodis, isdestytos vienoda kryptimi (horizontaliai). -Pakabinama lentynele galima butu perkelti vietoj veidrodzio i desine, lygiagreciai sulig desiniuoju apatines spinteles kampu. Veidrodi kabinciau vertikaliai tarp aukstesnes spinteles ir lentyneliu (jei tilptu), viename lygyje veidrodzio virsus ir lentyneliu plokste. Siuo atveju isdestymas butu labiau kompaktiskas. -Jei veidrodis toje vietoje netilptu, galima ji perkelti ant salia kaireje esancios sienos, tada vaizdas butu labiau isplestas. -Arba veidrodi palikti taip, kaip dabar yra, o lentyneles perkelti ant kairiosios sienos (lentyneles virsus viename lygyje su veidrodzio virsutine krastine). -Vietoj vazono su gele, salia nuotraukos remelio, manau stilingiau ziuretusi staline lempa arba zvakide. Reiketu tiesiog paziureti is kambario puses, kur kas labiau tiktu Labai aciu uz patarimus
Pritariu vidai777,kad reikėtų toršerų. Dabar ta sienos dalis po veidrodžiu atrodo plika,o jei jį pakabinus vertikaliai ir iš abiejų pusių prie sienos "prisegti" po šviestuvą su gaubtu
Gal jums mieli tie pliušiniai žaisliukai,bet jų ten per daug ir manau žaislai turi turėti savo vietą.Aišku čia tik mano nuomonė QUOTE(einareja @ 2010 01 25, 17:24) Pritariu vidai777,kad reikėtų toršerų. Dabar ta sienos dalis po veidrodžiu atrodo plika,o jei jį pakabinus vertikaliai ir iš abiejų pusių prie sienos "prisegti" po šviestuvą su gaubtu Gal jums mieli tie pliušiniai žaisliukai,bet jų ten per daug ir manau žaislai turi turėti savo vietą.Aišku čia tik mano nuomonė Sakiau, kad nekreipkit demesio i daiktus
Turiu klausima del interjero detaliu
pas mus prieshkambaris vienoje dideleje erdveje su svetaine, prie lauko duru planuojame statyti prieshkambario spinta su stumdomomis durimis. spinta butu nukreipta tiesiai i svetaine, svetaines sienos beveik baltos (stipriai balintos kavos spalvos), baldai odiniai dramblio kaulo spalvos, Pora sienu yra tapetuotos rashtuotu tapetu su didelemis tamsaus shokolado spalvos gelemis. spintos , kaip ir duru spalva butu juodo shokolado. Spinta dvidure, planavom vienas duris daryti veidrodines, bet dabar galvoju ar grazhiai atrodys vienos durys tamsios kitos veidrodis? gal grazhiau butu abi veidrodzhiai? dar galvoju toki varianta: abi duris tamsios, o prie spintos esanchioje kitoje sienoje prikabint veidrodi remelyje. tuomet veidrodis nebutu tiesiai i svetaine. busiu dekinga uzh patarima QUOTE(X-iuke @ 2010 01 26, 12:44) Turiu klausima del interjero detaliu pas mus prieshkambaris vienoje dideleje erdveje su svetaine, prie lauko duru planuojame statyti prieshkambario spinta su stumdomomis durimis. spinta butu nukreipta tiesiai i svetaine, svetaines sienos beveik baltos (stipriai balintos kavos spalvos), baldai odiniai dramblio kaulo spalvos, Pora sienu yra tapetuotos rashtuotu tapetu su didelemis tamsaus shokolado spalvos gelemis. spintos , kaip ir duru spalva butu juodo shokolado. Spinta dvidure, planavom vienas duris daryti veidrodines, bet dabar galvoju ar grazhiai atrodys vienos durys tamsios kitos veidrodis? gal grazhiau butu abi veidrodzhiai? dar galvoju toki varianta: abi duris tamsios, o prie spintos esanchioje kitoje sienoje prikabint veidrodi remelyje. tuomet veidrodis nebutu tiesiai i svetaine. busiu dekinga uzh patarima Juk gali deti tonuota veidrodi , tada ne taip svies.... QUOTE(vida777 @ 2010 01 25, 16:59) mano supratimu nera labai gerai, kad visos baldu detales, tame tarpe ir veidrodis, isdestytos vienoda kryptimi (horizontaliai). -Pakabinama lentynele galima butu perkelti vietoj veidrodzio i desine, lygiagreciai sulig desiniuoju apatines spinteles kampu. Veidrodi kabinciau vertikaliai tarp aukstesnes spinteles ir lentyneliu (jei tilptu), viename lygyje veidrodzio virsus ir lentyneliu plokste. Siuo atveju isdestymas butu labiau kompaktiskas. As vel su tuo paciu klausimu, merginos 1var. ![]() 2var. ![]() Kuris var. labiau? Man asmeniskai 2 var. per daug tuscia atrodo. Ir siaip pas mus nedaug baldu, net girdisi aidas kalbant
mes tai koridoriu isnaudojom sieninei spintai
QUOTE(mutukas @ 2010 01 26, 16:48) Kuris var. labiau? Man asmeniskai 2 var. per daug tuscia atrodo. Ir siaip pas mus nedaug baldu, net girdisi aidas kalbant Jei tikrai ant kairiosios sienos veidrodis vertikaliai netelpa ar netinka (del lentyneles tai jau aisku, kad netilps, jos gi vertikaliai nepasuksi -veidrodi kabinti kaireje spinteliu bloko puseje viename aukstyje su durimis (kitaip gausis vos ne ant grindu pastatytomas), o lentynele i veidrodzio vieta; -arba spinteles (visas) stumti link kampo, lentynele dabartineje veidrodzio vietoje, o veidrodi kabinti vertikaliai desineje prie elektros jungtuku; Spinteles man graziau atrodo sustatytos vientisai, o ne isskirtos. Tik jus geriausiai zinosite, kuris var. priimtinesnis - kaip ir is kur vaikstoma, kaip ir is kur i ta siena ziurima, kur sviesiau, kur tamsiau. Veidrodis praplecia ir pasviesina erdve, ypac jei atspindi koki sviesos saltini. Jei pas jus dar visur pakankamai tuscia, tai ir nesistenkite sitoje vietoje uzkisti kampu, jie uzsipildys savaime, gal ten pasodinsite koki meskina, o gal pastatysite kokia vaza ar gele, priklausomai nuo besiformuojancios aplinkos. QUOTE(X-iuke @ 2010 01 26, 14:44) Turiu klausima del interjero detaliu pas mus prieshkambaris vienoje dideleje erdveje su svetaine, prie lauko duru planuojame statyti prieshkambario spinta su stumdomomis durimis. spinta butu nukreipta tiesiai i svetaine, svetaines sienos beveik baltos (stipriai balintos kavos spalvos), baldai odiniai dramblio kaulo spalvos, Pora sienu yra tapetuotos rashtuotu tapetu su didelemis tamsaus shokolado spalvos gelemis. spintos , kaip ir duru spalva butu juodo shokolado. Spinta dvidure, planavom vienas duris daryti veidrodines, bet dabar galvoju ar grazhiai atrodys vienos durys tamsios kitos veidrodis? gal grazhiau butu abi veidrodzhiai? dar galvoju toki varianta: abi duris tamsios, o prie spintos esanchioje kitoje sienoje prikabint veidrodi remelyje. tuomet veidrodis nebutu tiesiai i svetaine. busiu dekinga uzh patarima as daryciau du veidrodzius. pati ilgai sprendziau kokius derinius daryti ir nusprendziu veidrodziai bus geriausia.prie visko tinka ir erdve didina. QUOTE(vida777 @ 2010 01 26, 17:57) -veidrodi kabinti kaireje spinteliu bloko puseje viename aukstyje su durimis (kitaip gausis vos ne ant grindu pastatytomas), o lentynele i veidrodzio vieta; Aciu, uz pastangas pagelbeti, tik kad as ziopla siuo klausimu ir tikriausiai nesuprantu kas parasyta Jei gerai supratau, pirmasis siulomas variantas butu toks. Veidrodi as nuleidau beveik iki pat zemes, nes jei kelti iki dureliu, tai isvis palubeje jis kabotu ![]() I svetaine ieina mazdaug puse koridoriaus sienos. O svetaine pas mus labai maza, ten tik minksta dalis ir stalas. Daugiau jokiu baldu ir nebus. QUOTE(mutukas @ 2010 01 26, 23:31) Aciu, uz pastangas pagelbeti, tik kad as ziopla siuo klausimu ir tikriausiai nesuprantu kas parasyta dabar jau viskas teisingai paziurejau, kad ivadai tiems bliudukams jau lyg yra, tokiu atveju sviestuvu prie veidrodzio nebereiketu, o ir kaip ju kabantys laidai atrodytu, jei nera spec. ivadu? Ziurint i si planeli, as asmeniskai turbut palikciau tik viena sviestuva virs aukstesniosios spinteles, abejoju ar ta lentyna graziai atrodys po sviestuvu. Toki veidrodi manau tikrai galima kabinti 2-ju m aukstyje (ar jusu durys aukstesnes?), man atrodo, kad jis ir dabar mazdaug tokiame aukstyje kabo. Na, o kadangi informacija pasipilde sviestuvais, tapo aisku, kad baldu centrai turi buti ties sviestuvu ivadais, tai kilo dar viena ideja : -ilgaja sekcijos dali perkelti i kaire po lentynom, o veidrodi pakabinti vertikaliai po sviestuvu, tada veidrodis gautusi apsviestas. Klausimas tik, ar nebus per daug viskas koncentruota i viena kampa. Cia jums spresti, kuris variantas labiau patinka ir tinka jusu aplinkoje.
Visai neblogas tas tavo variantas
Mamos, padekit, patarkit apsvietimo klausimu... Dabar kambary turiu sviestuva, kuris nei grozio nei sviesos neduoda... Galvojau palubiose lentyna padaryt palei visa kambario perimetra (metu projektuka, jei kazkas jame matosi), bet bijau, kad gali suspausti kambari...
![]() ![]() ![]() Papildyta: ir tuose lentynose halogenus sudeti, graziai siena apsviestu, bet gal ant tos sienos, kur sekcija nedet, daug seseliu kris... bet bendro apsvietimo irgi reikia, ir nezinau, koks cia sviestuvas deretu... Labai lauksiu patarimu, minciu, ideju... aciu
Sveikos mamytes,
Studijuoju interjero dizaina thumbup.gif , taigi pati galesiu padeti kokiu klausimu ..............sie zodziai is kitos interjero temos QUOTE(elitarai @ 2010 02 09, 14:30) Sveikos mamytes, Studijuoju interjero dizaina thumbup.gif , taigi pati galesiu padeti kokiu klausimu ..............sie zodziai is kitos interjero temos Kartais ir dizaineriams (?) neprošal patarimų paklausyti QUOTE(elitarai @ 2010 02 09, 15:30) Sveikos mamytes, Studijuoju interjero dizaina thumbup.gif , taigi pati galesiu padeti kokiu klausimu ..............sie zodziai is kitos interjero temos O kas cia keisto? Sakiau, kad STUDIJUOJU interjera, o ne esu interjero dizainere... gal kazkam ir galesiu padeti kokiu klausimu, bet tai dar nereiskia, kad pati ju neturiu... Net stebedama kitu patarimus, mokausi.... Ir kas cia keisto? Del paveikslu, tai tapiau jos savo rankomis, bet niekad nemelavau, kad jie yra mano sukurti. Ir visai nesiteisinau, o paklausta atsakiau. Nematau, del ko tureciau teisintis ir pries ka? Pries tave gal?
deje,brangioji,neesu intrigante
issakiau savo nuomone ir tiek,pasirodete keistuole.
Del apsvietimo.
As sioje vietoje, veikiausiai, pasirodysiu senamadiska ir subjektyvi. Man is principo toks apsvietimo budas nepatinka (tai gana subjektyvu ir skonio reikalas). Pasiziureti - taip grazu. Bet ar racionalu As pabandyciau paieskoti tiesiog tinkamo sviestuvo
Brangioji elitarai, jei vel tau kada kiltu noras issakyti man savo nuomone apie mane, maloniai kvieciu i AZ, nes cia nuomones rasomos apie interjera
Del apsvietimo, tai ir mane kankina tokios abejones, kad vel bus nepakankamai sviesu... Cia daugiau butu tie halogenai pasizaidimui. Pvz, kai nuretusi vakare intymumo, svelnios sviesos, gal pakaktu vien tu lempuciu, kai noretusi sviesos, tada bendra didele iziebtume, mazu nedegtume... Bet nesiryztu vis daryti tu lentynu. Pagalvojau, kad reik surasti grazu dideli svietuva ir jei dar tada man kazko truk, tada ir galvosiu apie papildomas svieseles... O koks sviestuvas jusu manymu tiktu...? Cia ir pasimeciau... Sviestuvu tiek daug, bet kai reikia pirkti sau, sunkoka... QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 10, 10:29) O koks sviestuvas jusu manymu tiktu...? Cia ir pasimeciau... Sviestuvu tiek daug, bet kai reikia pirkti sau, sunkoka... Va sitoje vietoje mano fantazija jau "nenesa" As tik galiu pasakyti ar konkretus sviestuvas ir gerai butu, kad jis jau butu pakabintas, tinka (vel gi mano manymu) ar ne? Nekoks is menes patarejas QUOTE(kotrynka81 @ 2010 02 09, 14:05) Mamos, padekit, patarkit apsvietimo klausimu... Dabar kambary turiu sviestuva, kuris nei grozio nei sviesos neduoda... Galvojau palubiose lentyna padaryt palei visa kambario perimetra (metu projektuka, jei kazkas jame matosi), bet bijau, kad gali suspausti kambari... Pas mus svetainė lygiai tokio paties išplanavimo, lygiai tokia pačia spalva dažyta, šviestuvas kaba labai panašus ir dabar kaip tik mąstau kaip išspręsti tokią pačią šviesos trūkumo problemą Mąstau ir aš kad reikės eiti ieškoti naujo šviestuvo. Jei nusipirksit kokį gerą tai būtinai pasidalinkit patirtim Aš tai galvoju, kad kai kambarys pailgas, tai turbūt reikės ne tik galingesnio šviestuvo, bet ir dar vieno šviesos šaltinio. Dabar turim štai tokį http://www.senukai.lt/apsvietimo-prekes/ap...06-troy1_4.html Tačiau jis labiau tinka romantinei aplinkai. Beje norėjau jūsų pasiklausti dėl kambario apstatymo - pas jus sofa stovi šalia durų, pas mus prie prešingos sienos. Dabar kaip tik planuojame truputį pertvarkyti svetainę ir kaip tik buvau pagalvojusi apie tai, kad gal sofą perstumti į priešingą pusę. Čia kažin tik skonio reikalas ar yra kažkokios taisyklės baldų išdėstyme
Sveikos
1. Virtuves tapetai http://www.diy.com/diy/jsp/bq/nav.jsp?acti...;isSearch=false . 2. Svetaineje noriu kazko ryskaus, todel noreciau 1 siena issitapetuoti raudonais tapetais ( keli variantai) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEWAX:IT http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEWAX:IT http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEWAX:IT Kaip sakiau noriu istapetuoti tik 1 siena. Bijau kad pirmi dveji gali netikti, nes atspalviai tamsus, o likusios sienos bus sviesios (baltos ar vos kremines). Begalo patiko sis variantas http://www.pics.lt/process.php Laukiu Jusu komentaru. Aciu QUOTE(LittleStar @ 2010 02 10, 19:21) jei jau laukiate prašom iš tiesų jūs pati sprendžiate patinka jums ar ne, bet... vis dėlto ar jūs esate tikras kad kokius penkis metus norėsi žiūrėti įtas pačias gėlės ? iš tikrųjų rinktis tapetus su kažkokiom gelėm, figūrom rizikinga nes vos ne visą kambarį turėsite derinti prie tapetų, pagalvėlę, užklotą, užuolaidas. jei esate tam pasirengusi, taigi ko laukiate , pirmyn !! bent aš gėlių, nors ir kaip jas mėgčiau bet nzn ar norėčiau... nebent vieną sieną gėlem o kitos trys vienodai parinkus atspalvius..bet tokios gėlės man labai primena sovietų tapetus na čia mano nuomonė, Jūs rinkitės pagal save QUOTE(Lotari @ 2010 02 10, 20:57) bent aš gėlių, nors ir kaip jas mėgčiau bet nzn ar norėčiau... nebent vieną sieną gėlem o kitos trys vienodai parinkus atspalvius..bet tokios gėlės man labai primena sovietų tapetus Ką jūs manote apie kamštines lubas, dviejų atspalvių, su įmontuotomis lemputėmis virtuvėje? QUOTE(LittleStar @ 2010 02 10, 19:21) Sveikos 1. Virtuves tapetai http://www.diy.com/diy/jsp/bq/nav.jsp?acti...;isSearch=false . 2. Svetaineje noriu kazko ryskaus, todel noreciau 1 siena issitapetuoti raudonais tapetais ( keli variantai) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEWAX:IT http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEWAX:IT http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEWAX:IT Kaip sakiau noriu istapetuoti tik 1 siena. Bijau kad pirmi dveji gali netikti, nes atspalviai tamsus, o likusios sienos bus sviesios (baltos ar vos kremines). Begalo patiko sis variantas http://www.pics.lt/process.php Laukiu Jusu komentaru. Aciu 1.Manau, kad jie virtuveje bus per sunkus (tiek spalva, tiek vaizdeliai)... 2. Kaip? Jus dar neissiklijavote vienos kambario sienos geletais tapetais? Tada skubekite greiciau, nes visi jau baigia issiklijuoti O jei rimtai, tai jeigu norite buti kaip visi, tada klijuokite, jei norite buti originali - ne
Tai ka pasiulytumete svetainei ir virtuvej?
|