RutaPuta
2009 06 25, 20:11
Sveikos visos norincios suliekneti Pries kelis menesius per laida 'Malaxov +' (gal irgi ziurite?) isgirdau viena Rusijos estrados daininkes pasakojima, kaip ji numete svorio gerdama kefyra su prieskoniais. Mat po gimdymo jai reikejo greit iseiti vel ant cenos, o priaugti kilogramai jai neleido tai padaryti. Kaip ji pasakojo, ji emesi visu drastisku priemoniu- badavimas, 'issivalymas' po valgymo, intensyvus sportas ir t.t. Bet niekas nedave greitu rezultatu Bet, pasitarusi su kitomis sou verslo dalyvemis- emesi kefyro dietos taip supratau,kad ji TIK kefyra gere bet,kadangi mes protingesnes butybes ir mastome ka darom, beto mums ant cenos greit lipti dar nereik- siulau isbandyti ne intensyviu budu Receptukas toks:1 stikline kefyro 1/2 saukstelio imbiero prieskoniu 1/2 saukstelio cinamono ir 1/3 saukselio raudonuju pipiru priekoniu Viska sumaisome, mergaites- ir tikimes puikiu rezultatu- aisku nepamirskime pasportuoti ir sumazinti maisto kieki (cia kaip kuri norime  ) Siulau jungtis, mielosios, ir aptarti visus pliusus ir minusus, kaip kuriai patiko ir kaip veikia  (man viskas veikia  )
QUOTE(RutaPuta @ 2009 06 25, 21:11) Sveikos visos norincios suliekneti Siulau jungtis, mielosios, ir aptarti visus pliusus ir minusus, kaip kuriai patiko ir kaip veikia  (man viskas veikia  ) Sveika O kiek laiko naudoji ir kaip veikia?
RutaPuta
2009 06 25, 20:52
QUOTE(Koce @ 2009 06 25, 19:13) Sveika O kiek laiko naudoji ir kaip veikia? kazkur nuo kovo men. Numeciau 5 kg ( bet as ir sportuoju  ) Bet alki nuima
Saunu Kaip tik turiu kokius 5 visiskai nereikalingus kg Bandysiu prisijungti
Sharune
2009 06 25, 22:03
Sveikos :} aš ir jungiuosi. Jau šiandien išbandžiau.  kaip tik nesenei. Tipo kefyras prieš miegą labai gerai, norinčioms numesti svorio. Kaip pirmasis postas skelbia,aptarsime -/+ tai manau minusas iš mano pusės būtų tik toks,kad tie paprikos prieskoniai jaučiasi labai ir kutena/degina gerklę. Bet su apelsinų sultimis viską sutvarkiau na,o pliusai bus ateity
landrea
2009 06 25, 22:23
QUOTE(Sharune @ 2009 06 25, 23:03) Sveikos :} aš ir jungiuosi. Jau šiandien išbandžiau.  kaip tik nesenei. Tipo kefyras prieš miegą labai gerai, norinčioms numesti svorio. Kaip pirmasis postas skelbia,aptarsime -/+ tai manau minusas iš mano pusės būtų tik toks,kad tie paprikos prieskoniai jaučiasi labai ir kutena/degina gerklę. Bet su apelsinų sultimis viską sutvarkiau na,o pliusai bus ateity  Truputuka pipiriuku padauginai Na ka, ryt ir as prisijungsiu  isbandysiu deginanti "kokteiliuka"
Sharune
2009 06 25, 22:32
QUOTE(landrea @ 2009 06 26, 00:23) Truputuka pipiriuku padauginai Na ka, ryt ir as prisijungsiu  isbandysiu deginanti "kokteiliuka"  rytoj kokteilį darydama mažiau įdėsiu,bus matyt kaip tada bus Bet man įdomu. Kaip visi šitie keturi indigrientai skatina riebalų naikinimą.  kur čia stebuklas?
RutaPuta
2009 06 25, 22:42
QUOTE(Sharune @ 2009 06 25, 21:32) rytoj kokteilį darydama mažiau įdėsiu,bus matyt kaip tada bus Bet man įdomu. Kaip visi šitie keturi indigrientai skatina riebalų naikinimą.  kur čia stebuklas?  paslaptis tame, kad kefyras valo organizma, o astrus prieskoniai- butent sie- degina riebaliukus. Todel kinieciai ir kudi Papildyta:Malonu jus matyti, mergaites, kefyriuko klube
Sharune
2009 06 25, 22:49
Smagu prisidėti,ten kur smagu ir visada smagu išbandyti kažką naujo ir ne brangaus ypač,jei tai veiksminga. o šiaip man reikėtų svarstykles įsigyt pagaliau,neįsivaizduoju kiek dabar ir sveriu. Nors paskutinį kartą buvo 62,7kg ;/ (pasakau garsiai jei kada pamirščiau,kad galėčiau pasižiūrėt ir pasidžiaugt kiek numečiau  )
Susipirkau visus ingridientus, o kaip daznai ta kefyra reikia gerti?
RutaPuta
2009 06 26, 11:04
QUOTE(KERERA @ 2009 06 26, 09:54) Susipirkau visus ingridientus, o kaip daznai ta kefyra reikia gerti?  Kai tik pasijusi isalkusi ir nenoresi valgyt, arba tiesiog pries ar po maisto. - as kolkas geriau po 1 karta per diena, bet dabar pradedu po du  nes iki atostogu noriu atsikratyt dar kokiais 5 kg Na, turbut tiek kiek pati to nori, tiek ir gerk
Aciu  Jau pirma stikline isgeriau, labai patiko skonis  Piktnaudziauti manau negalima, nes visdelto aitrus prieskoniai. Beje toje pacioje laidoje pasakojo, kad butent vakare reikia zmogui valgyti liesus pieno produktus: kefyra, jogurta...
RutaPuta
2009 06 26, 11:21
QUOTE(KERERA @ 2009 06 26, 10:12) Aciu  Jau pirma stikline isgeriau, labai patiko skonis  Piktnaudziauti manau negalima, nes visdelto aitrus prieskoniai. Beje toje pacioje laidoje pasakojo, kad butent vakare reikia zmogui valgyti liesus pieno produktus: kefyra, jogurta... Dziaugiuosi  Aplamai labai gera laida, sakyciau, galetumem net receptukais pasidalint, kas ka isgirsta ar isidemi... dar prisimenu jaunystes eleksyra  bet nebandziau, nes surasti mano gatveje tikro spirito turbut neimanoma
Sharune
2009 06 26, 11:28
koks tas jaunystės eleksyras? ;o
RutaPuta
2009 06 26, 11:35
QUOTE(Sharune @ 2009 06 26, 10:28) koks tas jaunystės eleksyras? ;o  na, zinau, kad dideli kieki cesnaku trintu reik uzp[ilti tikru spiritu ir palaikyti apie pora sav. Tada gerti laseliais karta per diena. Nuo 1 laselio iki 15,o poto mazinti. Kartoti kas pora metu. Na o kiekio cesnako ir spirito neprisimenu , paieskosiu laisva min,kur turiu uzsirasius
QUOTE(RutaPuta @ 2009 06 26, 12:35) na, zinau, kad dideli kieki cesnaku trintu reik uzp[ilti tikru spiritu ir palaikyti apie pora sav. Tada gerti laseliais karta per diena. Nuo 1 laselio iki 15,o poto mazinti. Kartoti kas pora metu. Na o kiekio cesnako ir spirito neprisimenu , paieskosiu laisva min,kur turiu uzsirasius  Cia labiau panasu i smarves eleksyra
Tikrai labai gera laida  Ryte tvarkydamasi visuuomet isijungiu. Tik va kartais ne visuomet suprantu ingredientu pavadinimus Manau sia tema reiketu perkelti prie dietu  Nors arbata su pienu irgi palikta Sia savaite sake dar viena sriubytes receptuka, kuris padedejo nuo gastrito ir suliesieti. Avizas uzpilti vandeniu, uzvirinti, ideti svoguna, smulkiai tarkuotu morku, pavirti 15 min. Tuomet svoguna isimti ir lyg dar 5 min. palaikyti. Toks sakyciau labai sveikuoliskas receptukas. Jei ka praleidau, papildykite
Sharune
2009 06 26, 12:30
QUOTE(RutaPuta @ 2009 06 26, 13:35) na, zinau, kad dideli kieki cesnaku trintu reik uzp[ilti tikru spiritu ir palaikyti apie pora sav. Tada gerti laseliais karta per diena. Nuo 1 laselio iki 15,o poto mazinti. Kartoti kas pora metu. Na o kiekio cesnako ir spirito neprisimenu , paieskosiu laisva min,kur turiu uzsirasius  jau geriau man to eleksyro nereikia ;DD pagalvojus supykino
RutaPuta
2009 06 26, 13:59
QUOTE(Sharune @ 2009 06 26, 11:30) jau geriau man to eleksyro nereikia ;DD pagalvojus supykino 
RutaPuta
2009 06 26, 14:26
QUOTE(KERERA @ 2009 06 26, 10:37) Tikrai labai gera laida  Ryte tvarkydamasi visuuomet isijungiu. Tik va kartais ne visuomet suprantu ingredientu pavadinimus Manau sia tema reiketu perkelti prie dietu  Nors arbata su pienu irgi palikta Sia savaite sake dar viena sriubytes receptuka, kuris padedejo nuo gastrito ir suliesieti. Avizas uzpilti vandeniu, uzvirinti, ideti svoguna, smulkiai tarkuotu morku, pavirti 15 min. Tuomet svoguna isimti ir lyg dar 5 min. palaikyti. Toks sakyciau labai sveikuoliskas receptukas. Jei ka praleidau, papildykite  dekui uz receptuka Pas mane tokia pati problema, nesuprantu ingridientu pavadinimu. Todel ir buvau sumaisius cinamona su kariu
Viskas, o pirmos dienos nebegaliu ziureti i si gerima  Turbut padauginau
RutaPuta
2009 06 26, 19:06
QUOTE(KERERA @ 2009 06 26, 17:34) Viskas, o pirmos dienos nebegaliu ziureti i si gerima  Turbut padauginau  gal  man nieko , as jau kelis menesiukus geriu..
Sharune
2009 06 26, 19:32
o aš jau antra diena,galima sakyt  ir visai neblogai laikausi. Papildyta:RutaPuta, o tu gerdama jau tiek laiko,kiek numetei kg,kaip šiaip išvaizda bendra?
RutaPuta
2009 06 26, 20:03
QUOTE(Sharune @ 2009 06 26, 18:32) o aš jau antra diena,galima sakyt  ir visai neblogai laikausi. Papildyta:RutaPuta, o tu gerdama jau tiek laiko,kiek numetei kg,kaip šiaip išvaizda bendra? pagimdziau mergyte praeita liepos men, sveriau 85. Sportavau, numeciau iki 75. ir svoris sustojo su tuom visai ziemai. Vasari pradejau intensyviau sportuoti, begioti, mankstintis kasdien- svoris nukrito iki 70, bet apimtys per klubus sumazejo 7 cm, na zodziu riebaliukai virto raumenukais. Kol maitinau kefyriuko negeriau, bet va nebemaitinu pora men, todel geriu beveik kasdien, manau padeda... Sunku pasakyt nuo ko as kustu, bet tikiu ta laida , o ir ingridientai tokie kaip svarus irodymas.. Na bet turiu dar numesti desimt kg, kad buciau patenkinta... bet nieks nevyksta labai greitai, tuo labiau, nemoku atsispirti visokioms pyragaiciu pagundoms tvardaus is visu jegu O ka tu pati manai?
Sharune
2009 06 26, 20:09
QUOTE(RutaPuta @ 2009 06 26, 22:03) pagimdziau mergyte praeita liepos men, sveriau 85. Sportavau, numeciau iki 75. ir svoris sustojo su tuom visai ziemai. Vasari pradejau intensyviau sportuoti, begioti, mankstintis kasdien- svoris nukrito iki 70, bet apimtys per klubus sumazejo 7 cm, na zodziu riebaliukai virto raumenukais. Kol maitinau kefyriuko negeriau, bet va nebemaitinu pora men, todel geriu beveik kasdien, manau padeda... Sunku pasakyt nuo ko as kustu, bet tikiu ta laida , o ir ingridientai tokie kaip svarus irodymas.. Na bet turiu dar numesti desimt kg, kad buciau patenkinta... bet nieks nevyksta labai greitai, tuo labiau, nemoku atsispirti visokioms pyragaiciu pagundoms tvardaus is visu jegu O ka tu pati manai? Net nežinau. aš labai greit patikiu tokiais visokiais dalykais. Nors aš ir sveriu 62,7 bet vistiek,noriu sukūst. Man net nelabai svarbu kiek aš sveriu,man svarbiausia atsikratyti riebaliukų nuo pilvo ir apelsino žievelės,kuri mane tikrai žudo ;// Kažkiek sportuoju. Važinėju dviračiu. Namie gulėdama VibraToną bandau užsidėt. Bet vieną dieną jei užsidedu,tai kitą jau nesinori. Labai jau niešti paskui tas vietas,kur krato ;/  Na,bet dėl grožio pakentėsiu
RutaPuta
2009 06 26, 20:10
QUOTE(Sharune @ 2009 06 26, 19:09) Net nežinau. aš labai greit patikiu tokiais visokiais dalykais. Nors aš ir sveriu 62,7 bet vistiek,noriu sukūst. Man net nelabai svarbu kiek aš sveriu,man svarbiausia atsikratyti riebaliukų nuo pilvo ir apelsino žievelės,kuri mane tikrai žudo ;// Kažkiek sportuoju. Važinėju dviračiu. Namie gulėdama VibraToną bandau užsidėt. Bet vieną dieną jei užsidedu,tai kitą jau nesinori. Labai jau niešti paskui tas vietas,kur krato ;/  Na,bet dėl grožio pakentėsiu  tai taip, turim but grazios, mes gi grazioji lytis
Sharune
2009 06 26, 20:21
na va,pasidariau vakarinį kokteiliuką geriu ryte po pienarbatės ir vakare. Kad jau tikrai nieko valgyt nenorėčiau Prieš valandą maždaug nesusivaldžiau ir nuėjau pavalgyt,labai jau valgyt norėjau.
RutaPuta
2009 06 27, 20:00
As ir prisikirtau- bulviniu blynu kepiau, atrode- nealkana, bet teko tik paragaut ir 2 net nepastebejau kaip suvalgiau
QUOTE(Sharune @ 2009 06 26, 21:09) Namie gulėdama VibraToną bandau užsidėt. Bet vieną dieną jei užsidedu,tai kitą jau nesinori. Labai jau niešti paskui tas vietas,kur krato ;/  Na,bet dėl grožio pakentėsiu  Sveika. truputį įsiterpsiu, jei nesupyksit. Kiek laiko tą VibraToną naudoji, ar padeda nors kiek? Toks cviakas visalaik tūnojo many, net įdomu, ar visokie Vibratonai ir AbRocketai padeda.
landrea
2009 06 27, 22:35
Sveikos as sian vakare pabandziau ta kokteiliuka ir man visai patiko  tai bandysiu kas vakara pagert, gal visai uztenka karta i diena
Sharune
2009 06 27, 22:39
QUOTE(koriux @ 2009 06 27, 23:16) Sveika. truputį įsiterpsiu, jei nesupyksit. Kiek laiko tą VibraToną naudoji, ar padeda nors kiek? Toks cviakas visalaik tūnojo many, net įdomu, ar visokie Vibratonai ir AbRocketai padeda.  Kad kaip kam man atrodo :} aš ilgiau dviejų dienų su juo nepabūdų (pusvalandį) nes nuo jo labai dirgina,na niešti tas vietas  ir mane tai nervina. bet dabar bandysiu kiekvieną dieną užsidėt ir tada pati matysiu,kaip ten su juo. Na,bet mano bendraklasė naudoja jį tai sakė,kad savaitę ištisai naudojo po valandą vakarais ir pusinius atsilenkimus darė,tai jautėsi presas. Sakė,jai apdeda. Po to net skaudėdavo,kaip po rimtos treniruotės
Nuo rytojaus pradesiu ir as si kokteiliuka gerti Uzkabino RutaPuta
RutaPuta
2009 06 28, 16:27
QUOTE(Poema @ 2009 06 28, 12:59) Nuo rytojaus pradesiu ir as si kokteiliuka gerti Uzkabino RutaPuta  as pakabike
QUOTE(RutaPuta @ 2009 06 28, 17:27) as pakabike  Butent  Tikslus zodis
landrea
2009 06 29, 07:19
sveikos tai negi nebeliko gerianciu kefyriuko kokteiliuka? as mastau, kazi kaip butu, jei iskrova pasidaryciau viena diena vien tik sita kokteiliuka gerdama?
RutaPuta
2009 06 29, 13:11
QUOTE(landrea @ 2009 06 29, 06:19) sveikos tai negi nebeliko gerianciu kefyriuko kokteiliuka? as mastau, kazi kaip butu, jei iskrova pasidaryciau viena diena vien tik sita kokteiliuka gerdama?  oi ne, as geriu  turbut savaitgali visos buvo uzsiemusios, dabar vel deginsim riebaliukus toliau
Siandien ir as pradejau gerti kokteiliuka  Skanus visai
landrea
2009 06 29, 22:26
Man ir jis skanus  Ryt bandysiu iskrova pasidaryt vien su juo, bet kazi ar nepadauginsiu - manau kokiu 5 stikliniu tikrai reiktu
**Agotelle**
2009 06 29, 23:50
sveikos, pasiskaiciau ir lyg susigundziau tokiu kokteiliuku, bet as dar maitinu, kazin ar nieko tokio, jei pradeciau gerti si kokteiliuka??? o jus jio geriat pries valgi ar po ir kiek laiko iki valgymo
landrea
2009 06 30, 07:27
QUOTE(suvalkiete @ 2009 06 30, 00:50) sveikos, pasiskaiciau ir lyg susigundziau tokiu kokteiliuku, bet as dar maitinu, kazin ar nieko tokio, jei pradeciau gerti si kokteiliuka??? o jus jio geriat pries valgi ar po ir kiek laiko iki valgymo Net nezinau ka patarti, bet jis astrokas, tai gal nelabai galima maitinanciai, nors tikrai nezinau O po sio kokteiliuko valgyt tikrai nesinori - nes stipriai, bent jau man, skranduka uzpildo puodelis gerimuko  Tai as geriu vakare - 18-19 val, kad pries miega neprisikirsciau Siandien bandysiu iskrova su juo pasidaryt
RutaPuta
2009 06 30, 11:49
QUOTE(suvalkiete @ 2009 06 29, 22:50) sveikos, pasiskaiciau ir lyg susigundziau tokiu kokteiliuku, bet as dar maitinu, kazin ar nieko tokio, jei pradeciau gerti si kokteiliuka??? o jus jio geriat pries valgi ar po ir kiek laiko iki valgymo Sveikute, as ir maitinau iki birzelio vidurio... bet pasidarydavau vistiek, aisku stebejau ar mano lelyte nereaguoja kazkaip kitaip i mano pienuka. Dariau perpus silpnesni, nei rasiau receptuke, tai vis sis tas  O dabar, kai jau savaite visai nebemaitinu, tai padarau stipru ir dar raudonuju dadedu  man skanu ir jauciu kaip grazeju- kustu. (aisku, as dar sportuoju kasdien jau daugiau nei puse metu) Mnao manymu cia geriausias naturalus budas prisiziureti save  gerk kada nori, bet pries maista gal geriau, nes sis kokteiliukas uzpildo skranduka
**Agotelle**
2009 06 30, 23:19
man dar klausimas is kilo   o tie raudonieji pipirai tai cia aitrioji paprika vadinasi ar kaip????
RutaPuta
2009 06 30, 23:29
QUOTE(suvalkiete @ 2009 06 30, 22:19) man dar klausimas is kilo   o tie raudonieji pipirai tai cia aitrioji paprika vadinasi ar kaip???? taip
**Agotelle**
2009 07 01, 17:19
sveikos, nelabai cia kas bendrauja kaip matau, siandien darau iskrovos diena valgau grudeta varske kol kas suvalgiau tik du indelius, ir tuo paciu isgeriau dvi stiklines kefyro su prieskoniais, kad apetito neturiu tai tas ties, dar vakaras toli, bet tikiuosi kad siandien issilaikysiu, tik as vietoj aitriosios paprikos dejau saldziaja, kita karta kai nusipirksiu desiu aitriaja, paziuresiu kokie rezultatai bus
RutaPuta
2009 07 01, 19:23
QUOTE(suvalkiete @ 2009 07 01, 16:19) sveikos, nelabai cia kas bendrauja kaip matau, siandien darau iskrovos diena valgau grudeta varske kol kas suvalgiau tik du indelius, ir tuo paciu isgeriau dvi stiklines kefyro su prieskoniais, kad apetito neturiu tai tas ties, dar vakaras toli, bet tikiuosi kad siandien issilaikysiu, tik as vietoj aitriosios paprikos dejau saldziaja, kita karta kai nusipirksiu desiu aitriaja, paziuresiu kokie rezultatai bus  butent aitrumas degina riebaliukus
**Agotelle**
2009 07 01, 23:46
ka gi iskrovos diena atlaikiau, valgyt nenoriu, gal tikrai uzpildo skrandi ir valgyt nebenori, ryt pabandysiu det aitriaja paprika, ziuresim koks bus skonis
vakar ir as dariau iskrovos diena. isgeriau 2 stiklines kefyriuko, braskiu valgiau, ir vanduo kaip visada. Svoris pajudejo  . Siaip nesunkiai per tuos karscius issikrovinet, nes labiausiai gert norisi.
**Agotelle**
2009 07 02, 13:21
sveikos, o jums ar nepaleido viduriuku nuo to kokteilio????
RutaPuta
2009 07 02, 13:49
QUOTE(suvalkiete @ 2009 07 02, 12:21) sveikos, o jums ar nepaleido viduriuku nuo to kokteilio????  ne, bet jei tau paleido,, tai tik dar lengviau sukust
man irgi nepaleido, bet tirrai zinau, kad nekoks jausmas, kai reik laxtyt i wc
|
|