burbuliuku neradau nei Jyske, nei senukuose Kaune, bet kam reikia Kaune netycia Mole uzejau yra tokia ale kinieciu niekuciu nauja parduotuve Tiger vadinasi ten nusipirkau skiaciavau tai kazkur vienam ipakavime 95 pusferiukai yra, pirkau 3 maiselius, vakar surisau mazyte skaryte pabandymui keturkampa, patikslinkite prasau, mane ar reikia deti i verdanti puoda su vandeniu ir virti 30 min. ant nestiprios ugnies? o po to dziovinti patiesus ant ranksluoscio? Aciu labai uz atsakymus? beje vakar i mazute skarute surisau 100 puaferiuku, risau atsakingai viena salia kito
nzn pirmas blynas bus...

Dėti į verdantį vandenį ir virti , džiovinti ant rankšluoščio neišrišus.
QUOTE(georgiana @ 2010 11 01, 09:28)
burbuliuku neradau nei Jyske, nei senukuose Kaune,
patikslinkite prasau, mane ar reikia deti i verdanti puoda su vandeniu ir virti 30 min. ant nestiprios ugnies?
o po to dziovinti patiesus ant ranksluoscio?
nzn pirmas blynas bus...
patikslinkite prasau, mane ar reikia deti i verdanti puoda su vandeniu ir virti 30 min. ant nestiprios ugnies?
o po to dziovinti patiesus ant ranksluoscio?
nzn pirmas blynas bus...
Jyske ir aš neradau, o senukų oranžerijoje ieškojai?
aš dėjau iškart į verdantį, ugnies nemažinau... stįpriai virė, bat išvirė gerai

aš džiovinau vonoj ant gyvatuko, bet jaučiu, kad kitus džiovinsiu ant radiatoriaus padengus rankšluostį

oj lauksim pasirodant su pirmu blynu

Aš džiovinu tiesiog šiaip padėjusi ant rankšluosčio, niekad nededu ant radiatoriaus, gan greit ir taip išdžiūna, juk poliesteris
Kažkada esu ir dar šlapią išviniojusi, tada tiesiog gražiai burbuliukus visus sutvarkiau, kad nebūtų sulindę ir padėjau šlapią džiūt

Kažkada esu ir dar šlapią išviniojusi, tada tiesiog gražiai burbuliukus visus sutvarkiau, kad nebūtų sulindę ir padėjau šlapią džiūt

dekui tavi , Fiorella, Miurele uz patarimus
na pasirodysiu netrukus su pirmuoju blynuku, antrajam ilgiau uztruks laiko nes ilgokas o vat pirma blineli snd virinsiu ir pasirodysiu

QUOTE(Maorė @ 2010 10 30, 08:55)
blogai skaitėt 
ant šilko burbulai nesilaikys. Reiks sintetikos.
O iš šito šilko be burbulų šalikėlį apsisiūkit

ant šilko burbulai nesilaikys. Reiks sintetikos.
O iš šito šilko be burbulų šalikėlį apsisiūkit

eina sau, žiauriai tada apsirikau, surišusi esu 125 rutulikus, jaučiu reikia pabandyti nukirbti ir pavirinti ziūrėsiu kas gaisis, na va kaip ten as skaiciau kas man surase kad šilko reikia

Fiorella gražus tavo pirmas darbelis

Dėl šilko labai nepergyvenk nes jis pasiburbuliuos tik su kiekvienu skalbinu tie burbulai leisis ir turėsi gražiai nelygų šilką
QUOTE(tavi @ 2010 11 02, 10:18)
Dėl šilko labai nepergyvenk nes jis pasiburbuliuos tik su kiekvienu skalbinu tie burbulai leisis ir turėsi gražiai nelygų šilką
o gal virinant reikia su kokiu standikliu supurksti?

tai nepadės jau aiškinomės nėr tokios priemonės kuri laikytų
turiu tokią skarą iš natūralaus šilko, štai ji
turiu tokią skarą iš natūralaus šilko, štai ji

čia ji taip atrodė jau išdžiovinus?
Na ką gaminsiu kas gausis tas
Fiorella kiek senukuose tu mokejai už stiklinius rutuliukus? aš gelyne už 125 rutuliukus sumokėjau 5 lt. bet paskaičiavau kad mažiausiai dar tokių reikia man 5 maišiukų iš viso rutuliukams išleisti turėčiau 30 lt. medžiaga ir gumytes žiūriu nemazai cia man atsieina

Fiorella kiek senukuose tu mokejai už stiklinius rutuliukus? aš gelyne už 125 rutuliukus sumokėjau 5 lt. bet paskaičiavau kad mažiausiai dar tokių reikia man 5 maišiukų iš viso rutuliukams išleisti turėčiau 30 lt. medžiaga ir gumytes žiūriu nemazai cia man atsieina

Čia jau po poros skalbimu
QUOTE(Rastika @ 2010 11 02, 10:04)
čia ji taip atrodė jau išdžiovinus?

Kitą temą kai kursim reikia parašyti, kad šilkas nesiburbuliuoja ir kad jokios priemonės jų neužfiksuoja

Aš už 50(vienas maišiukas) rutuliukų sumokėjau 3,49, o viso nusipirkau dvylyką maišiukų, tai apie 40Lt, kiek oranžerijose žiūrėjau nė vienoje neradau stikliukų, o peržiūrėjau tikrai nemažai jų, tik senukuose radau