Įkraunama...
Įkraunama...

Burbuliniai šalikai ir skaros 2

tavi,nuoširdus ačiū bigsmile.gif

O 1,5 m. gausis normalus šalis jei desiu beveik arti vienas kito stikliukus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 29 spalio 2010 - 07:34
jei skara tai taip o šalikas tai nežinau kokio dydžio nori
Jei neapsirinku čia pas mane ilgis 2 m ir buvo surišta virš 600 stikliukų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2010 10 29, 08:47)
jei skara tai taip o šalikas tai nežinau kokio dydžio nori
Jei neapsirinku čia pas mane ilgis 2 m ir buvo surišta virš 600 stikliukų
user posted image

2 metrus pirkai, aš šaliką ir noriu padaryti mamai su kalėdom ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Rastika labai ilgo daryt patikėk neverta. Jie gaunas šilti ir tikrai nereik ten daug kartų vynioti. MAn teko tokį didelį daryt ,nes toks buvo klientės noras.
Atsakyti
tavi, gražus tavo šalikas tai kiek geriau man pirkti 1,5 m. ar 1 m. noriu kad gautūsi normalaus dydžio bigsmile.gif
Atsakyti
1,5 manau tikrai užteks
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2010 10 29, 09:40)
1,5 manau tikrai užteks

ačiū
Atsakyti
Aš pamėginimui nusipirkau 160cmx30cm. jei matysiu, kad viskas OK, tai jaučiu imsiu skaras raišioti, man jos labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
turiu kruva skareliu krepselyje nuo seniai uzlaikytu, ant kai kuriu nera jokio uzraso, ant kai kuriu uzrasyta polisteras/ kazin tinka, beje tu neuzrasytuju-uzlikusiu spintoje tai medziaga gan slidoka tokia, speju kad gali netikti, bandysiu nufotografuoti ir per sias dieneles ikelti nuotraukeles, gal patarsite kas tinka, kas ne aciuks.gif
Atsakyti
Nu turiu gumeliu, taip pat turiu rutuliuku bet jauciu mažokai, o vat su medžiaga persipirkau, vos sokas prie kasos neistiko sumokejau 40 lt. uz 1,5 m. medziaga neviespalve tokia baltas juodas dryzys is tolo kaip pilka atrodo, čia šilką nusipirkau nes turėjo polisterą 100 proc. bet kiek skaiciau kad nesigauna burbuoles tai emiau silka bet negalvojau kad tiek sumokesiu blink.gif
Atsakyti
Rastika, nu kam tokią brangią. Ieškok kur skudurynuose, kur medžiagų likučius išparduoda, o jei vilnietė - tai Gariūnuose. Tikrai sekantį kart pigiau gausis. Man prastai laikė organza , o medžiagos su eleastanu tai tokius įdomius burbulus duoda pailgus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 29 spalio 2010 - 12:09
QUOTE(tavi @ 2010 10 29, 13:07)
Rastika, nu kam tokią brangią. Ieškok kur skudurynuose, kur medžiagų likučius išparduoda, o jei vilnietė - tai Gariūnuose. Tikrai sekantį kart pigiau gausis. Man prastai laikė organza , o  medžiagos su eleastanu tai tokius įdomius burbulus duoda pailgus

ne nevilniete iki vns 300 km. kitą kartą tai zinosiu bet kaip pirmam blynui tai l. brangiai pasiemiau, nesove i galva net paklausti kokia kaina ai galvoju cia nedaug pirksiu tai tikejausi apie 15 lt. daugiausia sumoketi blink.gif
Atsakyti