Įkraunama...
Įkraunama...

Burbuliniai šalikai ir skaros 2

o kazin polisferiniu rutuliuku senukuose yra? 4u.gif
Atsakyti
Ieškokit ten kur pardavinėja gėles Senukuose. Tie stikliukai priklauso dekorui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 29 spalio 2010 - 12:35
Radau senukuose tų stikliukų ir tai tokius suplotus, bet ir tie man puikiai tiks irnesakyk.gif tai nusigriebiau 6 maišiukus, kaip vietoj paskaičiavau, tai vienam maišiuke apie 50 stikliukų. Jyske neverta ieškot(žiūrėjau tiek akropoly tiek žirmunuose), nėviename nėra šių gėriu, bet aptikau, kad ten poliesterio medžiagėlei didelės nuolaidos, už metrą 4,99 prašo, plotis 1,50m, spalvytės labai gražios, gyvos, tad šitą šalikėlį suvyniojus lėksiu pirkt ten medžiagėlės thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 10 29, 13:04)
Nu turiu gumeliu, taip pat turiu rutuliuku bet jauciu mažokai, o vat su medžiaga persipirkau, vos sokas prie kasos neistiko sumokejau 40 lt. uz 1,5 m. medziaga neviespalve tokia baltas juodas dryzys is tolo kaip pilka atrodo, čia šilką nusipirkau nes turėjo polisterą 100 proc. bet kiek skaiciau kad nesigauna burbuoles tai emiau silka bet negalvojau kad tiek sumokesiu  blink.gif

Nesupratau, šilką ar poliesterį nusipirkai? Jei šilką, tai jis nesiburbuliuoja schmoll.gif
Atsakyti
Pradėjau rišt tuos burbuliukus ir mąstau, kad kitą kartą pirksiu trumpas gumeles, nes patirties pereiti nuo vieno rutuliuko prie kito su ta pačia gumele nėra... sunku labai, tai tą gumelę lenkiu pusiau ir suku tik ant vieno rutuliuko ax.gif
Atsakyti
o as savo kaimo senukuose neradau rutuliukiu nei gumuke sake kazkda buve, reiks kaune kokiam mole paziureti prie progos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 10 29, 19:09)
o as savo kaimo senukuose neradau rutuliukiu nei gumuke sake kazkda buve, reiks kaune kokiam mole paziureti prie progos 4u.gif

Aš senukuose oranžerijoje radau, o iki tol irgi kiek daug išvaikščiojau gėlynų, jyskų, maksimų, rimi... Atrodo pačios didžiosios parduotuvės, o nebuvo, jau galvojau fsio, pirksiu varštus ir juos suksiu biggrin.gif Ir tai matai apvalių neradau, tik suplotus, bet suploti man irgi labai gražiai ant skarų atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 10 29, 13:04)
čia šilką nusipirkau nes turėjo polisterą 100 proc. bet kiek skaiciau kad nesigauna burbuoles tai emiau silka bet negalvojau kad tiek sumokesiu  blink.gif

blogai skaitėt wink.gif

ant šilko burbulai nesilaikys. Reiks sintetikos.
O iš šito šilko be burbulų šalikėlį apsisiūkit smile.gif
Atsakyti
Juokas juokais, fotkinau visą procesą savo šalikėlio, išvyniojau tik ką, nufotkinau ir ką... jungiu laidą į PC ir pasirodo fotikas pilnai išsikrovė... Ech... teks palaukti jūsų teismo kol baterijos pasikraus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 30 spalio 2010 - 11:32
Labas visoms burbulinėms. Nu gražūs jūsų darbai, bet turiu klausimuką. Jei jūs rišate stiklinius burbuliukus ar kitokius, kaip atrodo tas šalikas, juk jis labai sunkus gaunasi, ar jis tinkamas toks sunkus nešioti, nu nesupratėlė esu, pasakykit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbora666 @ 2010 10 30, 14:00)
Labas visoms burbulinėms. Nu gražūs jūsų darbai, bet turiu klausimuką. Jei jūs rišate stiklinius burbuliukus ar kitokius, kaip atrodo tas šalikas, juk jis labai sunkus gaunasi, ar jis tinkamas toks sunkus nešioti, nu nesupratėlė esu, pasakykit? ax.gif

Mes juos surišame į šaliką ir verdame, o išvirus ir išdžiovinus šalikiuką išrišam tuos rutuliukus, o jų forma lieka mirksiukas.gif tikrai su suraišiotais burbulais nevaikščiojame mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodau savo pirmąjį blyną biggrin.gif

user posted image
user posted image

šiandien Jyske prisipirkau 4m. medžiagos, nes tos nuolaidos laaabai geros ir labai medžiagos fainos, tai raišiosiu iki apsipatenkinimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 30 spalio 2010 - 18:40
Gražiai gavos, šaunuolė
Atsakyti