Įkraunama...
Įkraunama...

Burbuliniai šalikai ir skaros 2

Aš vat dabar raišioju šalį 200x70, ten tas man toks mažiukas buvo, norėjosi rimto šaliko cool.gif Suraišiojau jau 300 stikliukų, jaučiu dar tiek pat gal šiandien dar spėsiu surišt ir išvirt, o ryt jau galėsiu raišiot laukan ir žiūrėt kokį ten grožį padariau biggrin.gif
Atsakyti
Fiorella,nu va snd vėl 250 rutuliuku susuksiu visus iš viso turėtų gautis 375 rutuliukų, tai kiek matau man dar jauciu kokio 1 arba dvieju reikes, tai jau snd parduotuvei klausia ką jus su tais rutuliukais darote lotuliukas.gif sakiau valgau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rastika, duodi vaizdų lotuliukas.gif norėčiau pamatyt pardavėjos reakciją hihihi.gif

O jum nuo to sukimo nesuskausta rankų raiščiai? Nes man tai reikia būtinai tepaliuku patepti rankas, nes labai paskausta besukinėjant stikliukus su gumytėm ax.gif

Sakykit, o jūs tarkim darote pagal užsakymą šalius, tai kiek prašote už šį savo vargelį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 11 02, 14:55)
Rastika, duodi vaizdų  lotuliukas.gif norėčiau pamatyt pardavėjos reakciją hihihi.gif

O jum nuo to sukimo nesuskausta rankų raiščiai? Nes man tai reikia būtinai tepaliuku patepti rankas, nes labai paskausta besukinėjant stikliukus su gumytėm ax.gif

Sakykit, o jūs tarkim darote pagal užsakymą šalius, tai kiek prašote už šį savo vargelį?  blush2.gif

na matai man neskauda bet nedaug ir terišau
Atsakyti
Kai dariau tą pilką jis ilgas tai ėmiau 100 lt
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2010 11 02, 15:10)
Kai dariau tą pilką jis ilgas tai ėmiau 100 lt

oho geras biznis thumbup.gif
Atsakyti
nelabai. jo darymas man užėmė gryno laiko apie tris dienas, o medžiagos kiek kainavo? Taigi ir skaičiuokit. Nedidelė skarą ,kurią galit padaryt per dieną įma 40 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 02 lapkričio 2010 - 14:16
Na aš kur dabar darau, suriščiu apie 500 stikliukų, tai mažiau nei 60lt ir atiduot nenorėčiau, nes tiek darbo, medžiagų kaina... Galvojau ar daug norėčiau už tokią, bet pasirodo, kad visai ne ax.gif
Atsakyti
Mano pačios buvo spalvinta medžiaga, surišta daugiau kaip 600 burbulų. Be abejo už tokią daug negali prašyt nes darbas techninis nors sanaudos ir didelės. Tiesiog užsakovė sutiko tokią kainą mokėt.
Atsakyti
Kažkoks košmaras, suraišiojau 500 savo stikliukų ir bijau, kad dar 300 prireiks... blink.gif Vat jie man taip atrodo

user posted image

Galvoju man jų tiek gaug reik, nes nėr tokie iš didesnių, MB jau juokiasi, sako aš jau iš pat pradžių maniau, kad tau jų tiek neužteks blink.gif Vaję... teks man atrodo užsiimti prekyba šalikų, nes kitaip už tokį malonumą nemažai sumoki....
Atsakyti
Prie viso to jie atlaiko maždaug tris virinimus, po to pradeda skilinėtį, trupėtį.
Atsakyti
megztas-veltas burbulinis šalis II
user posted image
Atsakyti