Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tauragės darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
astoldita
QUOTE(vaida.zan @ 2008 04 28, 15:22)
Gal yra mamyčių kurios leis nuo birželio mėnesio į Žvaigždutės lopšelį darželį.
*

Mes lankom Žvaigždutės lopšelį nuo birželio pradžios thumbup.gif
vaida.zan
Tai gal mūsų vaikai netgi bus vienoje grupėje biggrin.gif , vieną dieną buvom atėjusios pabuvom apsižiūrėjom o pradėsim lankyti nuo rugpjūčio 28 d. kai auklytojos gryš iš atostogų. Mano dukrytės grupė vadinasi saulutės biggrin.gif
astoldita
QUOTE(vaida.zan @ 2008 06 25, 17:16)
Tai gal mūsų vaikai netgi bus vienoje grupėje  biggrin.gif , vieną dieną buvom atėjusios pabuvom apsižiūrėjom o pradėsim lankyti nuo rugpjūčio 28 d. kai auklytojos gryš iš atostogų. Mano dukrytės grupė vadinasi saulutės biggrin.gif
*

Mes jau lankome tą pačią grupę drinks_cheers.gif Tik va dabar darželis atostogų išėjo,tai teks pauzę padaryti unsure.gif
*visterija*
ax.gif gal yra mamyciu kuriu vaikuciai
'' puselej"
lanko lavinamaja klase, ezeruona, lyg viena o kita kur prie buhalterijos yra nezinau pavadinimo , noreciau kad pasidalintumet ispudziais, nes mano mazylis keliaus i kazkuria , dar nezinau , vis suku galva kur geriau?
~Artemidė ~
4u.gif Mes einam į "Pušelę", tik į "Nykštukų " grupę mirksiukas.gif
emingula
4u.gif
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 09 08, 15:28)
*

4u.gif ir mano dukryte eina i "Nykstuku" grupe wub.gif
Jaunelee
QUOTE(Dalia.tu @ 2008 04 30, 00:27)
Zvaigzdutes labai faina vedeja-jeigu nepasikeite mirksiukas.gif  Tad gali bet kada nueiti su vaikiuku ir paklausineti,manau gausi geru patarimu thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif

Saviski si birzeli irgi isleisiu i si darzeli, jeigu prieisim eile smile.gif
cūgga
QUOTE(Katulinka @ 2008 12 30, 22:54)
Saviski si birzeli irgi isleisiu i si darzeli, jeigu prieisim eile smile.gif
*

mes irgi laukiam eilėje jau nuo šios vasaros į darželį smile.gif
ERUGĖ
labukas 4u.gif
mano mažulei 2m.2mėn.Šiandien gavau pranešimą,jau priimta į "Ąžuoliuką" kiškučių grupę.gAL YRA KAS GALI KĄ PAPASAKOTI APIE TĄ GRUPĘ,APIE JOS AUKLĖTOJAS g.gif
Vitaliux 31
QUOTE(ERUGĖ @ 2009 01 16, 14:07)
labukas 4u.gif
mano mažulei 2m.2mėn.Šiandien gavau pranešimą,jau priimta į "Ąžuoliuką" kiškučių grupę.gAL YRA KAS GALI KĄ PAPASAKOTI APIE TĄ GRUPĘ,APIE JOS AUKLĖTOJAS g.gif
*

Sveikinu sulaukus eilės thumbup.gif Mano D ėjo į Kiškučius thumbup.gif auklėtojos visai nieko,bent mes blogos patirties neturim thumbup.gif ,o va auklytė rolleyes.gif negaliu teigt,kad bloga, bet turėjom įvykį-pati auklėtoja sakė,kad tokio amžiaus vaikas dar negali meluoti blink.gif ,tad nenutvėrus už rankos negaliu kaltint doh.gif
LInkiu nesirgt ir viskas bus gerai thumbup.gif
ERUGĖ
QUOTE(Vitaliux 31 @ 2009 01 28, 11:13)
Sveikinu sulaukus eilės thumbup.gif Mano D ėjo į Kiškučius thumbup.gif auklėtojos visai nieko,bent mes blogos patirties neturim thumbup.gif ,o va auklytė  rolleyes.gif negaliu teigt,kad bloga, bet turėjom įvykį-pati auklėtoja sakė,kad tokio amžiaus vaikas dar negali meluoti blink.gif ,tad nenutvėrus už rankos negaliu kaltint doh.gif
LInkiu nesirgt ir viskas bus gerai thumbup.gif
*

AŠ buvau susipažint su viena auklėtoja,tai ji man padarė gerą įspūdį,o auklytė tai tik įlindo į vaikų miegamąjį,tai ir nemačiau jos unsure.gif
pradėsim nuo pirmadienio lankyti ax.gif
va dėl sirgimų labiausiai bijau doh.gif
Stebukle
As planuoju vaikus leist i Zvaigzdutes darzeli. Nors Azuoliukas uz poros namu, bet kai maciau kaip vaikus isveda is darzelio teritorijos po parkeli prie gatves pasivaiksciot ir vaikai(kokiu 3metuku) palei gatve laksto, galima sakyt be prieziuros... kazkaip baisiai atrode.
cūgga
QUOTE(Stebukle @ 2009 03 05, 13:56)
As planuoju vaikus leist i Zvaigzdutes darzeli. Nors Azuoliukas uz poros namu, bet kai maciau kaip vaikus isveda is darzelio teritorijos po parkeli prie gatves pasivaiksciot ir vaikai(kokiu 3metuku) palei gatve laksto, galima sakyt be prieziuros... kazkaip baisiai atrode.
*

Čia rimtai blink.gif
Nors mums arčiau Ąžuoliukas bet labiau į Žvaigždutę norėčiau irgi ax.gif
witalyli
Kiek žinau Žvaigždutė labai geras darželis, o gal kas nors žinot apie Šaltinio l.d. mano Kamilę ten priėmė, tai turbūt jau nuo balandžio arba gegužės leisiu,kai praeis ta ligų epidemija.
cūgga
QUOTE(witalyli @ 2009 03 15, 08:30)
Kiek žinau Žvaigždutė labai geras darželis, o gal kas nors žinot apie Šaltinio l.d. mano Kamilę ten priėmė, tai turbūt jau nuo balandžio arba gegužės leisiu,kai praeis ta ligų epidemija.
*

O kuri čia tas Šaltinio yra g.gif aš tai išvis nieko apie nei vieną darželį nežinau blush2.gif net buvus nei vienam nesu unsure.gif tik Pušelėj kai į masažus keliavom.
witalyli
QUOTE(tatedo @ 2009 03 15, 16:11)
O kuri čia tas Šaltinio yra g.gif aš tai išvis nieko apie nei vieną darželį nežinau blush2.gif  net buvus nei vienam nesu unsure.gif tik Pušelėj kai į masažus keliavom.
*

Jei žinai kur buvo anksčiau parduotuvė Bardena,tai prieš ją...nu žodžiu mikrorajone mirksiukas.gif
rasve
QUOTE(Stebukle @ 2009 03 05, 13:56)
*

Nu pas mus (Žvaigždutėj) iš "aptvaro" neišeina, nors gatvė už tvoros gan judri sakyčiau doh.gif

QUOTE(witalyli @ 2009 03 15, 08:30)
*

Nu tas darželis man iš išorės nejaukiai atrodo, nesu buvusi viduj, nieko nežinau, aš tik iš išorės sprendžiu lotuliukas.gif
O kuom ta Žvaigždutė gera nežinau, juk visuose visko būna. Aišku nesiskundžiu ir vaikui patinka. Tik manau, kad nereikia ten sakyt, kad geriausias tas ar anas. Kur vaikui gerai, ten ir bus geriausias lotuliukas.gif Serga tai visuose darželiuose, kol mažiukai perserga, paskui jie stipresni pasidaro, ale irgi visko būna.

Tik vat kas man įdomu, darželių kainos g.gif kas vedat į kitus daržus, kiek kainuoja mėn g.gif Nes šiaip turėtų būti manau visuose vienodai, juk maitina tai ta pati fyrma visus tongue.gif
cūgga
QUOTE(witalyli @ 2009 03 19, 18:11)
Jei žinai kur buvo anksčiau parduotuvė Bardena,tai prieš ją...nu žodžiu mikrorajone  mirksiukas.gif
*

Tokio tai nežinojau g.gif tai kiek tų darželių pas mus mieste yra jaučiuosi kaip iš mėnulio iškritusi blush2.gif doh.gif Žinau Žvaigždutę, Pušelę, Ąžuoliuką ir tą MSV kur yra o apie Šaltinio tai nežinojau schmoll.gif
rasve
QUOTE(tatedo @ 2009 03 22, 20:37)
Tokio tai nežinojau g.gif  tai kiek tų darželių pas mus mieste yra jaučiuosi kaip iš mėnulio iškritusi blush2.gif  doh.gif  Žinau Žvaigždutę, Pušelę, Ąžuoliuką ir tą MSV kur yra o apie Šaltinio tai nežinojau  schmoll.gif
*

tas Šaltinio, tai buvusi Kregždutė, kur priešais Žvaigždutę tongue.gif
Ezhiux
Sveikos, mamytės 4u.gif

Kraustomės gyvent į Tauragę, tai ir vaikiui reikia rastį vietą darželyje. Bet paskaitinėjus čia, man rodosi, kad turbūt čia gali būti misija neįmanoma taip greit g.gif
aiste :-}
QUOTE(Ezhiux @ 2009 03 30, 19:01)
Sveikos, mamytės  4u.gif

Kraustomės gyvent į Tauragę, tai ir vaikiui reikia rastį vietą darželyje. Bet paskaitinėjus čia, man rodosi, kad turbūt čia gali būti misija neįmanoma taip greit  g.gif
*

manau kad bus sunkoka,as savo vaika i eile darzeliui gauti uzregistravau,kai jam buvo 3 savaites,dabar esam 1,8m. ziurejau i sarasus esame 36 eileje.iki rudens tikiuosi pradesim lankyti darzeli clap.gif ,sekmes ir jums bigsmile.gif
Ezhiux
QUOTE(aiste :-} @ 2009 03 30, 21:12)
manau kad bus sunkoka,as savo vaika i eile darzeliui gauti uzregistravau,kai jam buvo 3 savaites,dabar esam 1,8m. ziurejau i sarasus esame 36 eileje.iki rudens tikiuosi pradesim lankyti darzeli  clap.gif ,sekmes ir jums  bigsmile.gif
*

Ačiū 4u.gif
Ohoho, manau... kad nežinau, ką reiks daryti g.gif Juk vaiko kartu į darbą nesivesi doh.gif
cūgga
QUOTE(Ezhiux @ 2009 03 31, 00:34)
Ohoho, manau... kad nežinau, ką reiks daryti  g.gif Juk vaiko kartu į darbą nesivesi  doh.gif
*

Maniškis dviem mėn jaunesnis už tavo, tai laukiam eilėje tikiuosi iki rudens priims mirksiukas.gif
...spinduliukas...
Sveikos mamos 4u.gif

Gal yra kas vedet savo atzalikes i Tarailiu darzeli g.gif ... Esu uzrasius i du i Zvaigzdute ir Tarailiu, bet jauciu kad prieisim tik Tarailiu doh.gif g.gif But labai idomu kaip ten tas darzelis g.gif . Jei kas vedet papasakokit blush2.gif
Tarskute
QUOTE(rasve @ 2009 03 22, 16:17)
Nu tas darželis man iš išorės nejaukiai atrodo, nesu buvusi viduj, nieko nežinau, aš tik iš išorės sprendžiu  lotuliukas.gif

*

man Zvaigzdute irgi is isores jaukiau atrodo drinks_cheers.gif i ji manau ir keliausim ax.gif
indre999
labas Tauragiskes mamytes.Mano sunus Matas eina i Saltinio darzeli.esu patenkinta lankome jau nuo spalio menesio.maitinimas normalus grupes suremontuotos miegamieji taip tat. clap_1.gif
witalyli
QUOTE(indre999 @ 2009 04 28, 11:12)
labas Tauragiskes mamytes.Mano sunus Matas eina i Saltinio darzeli.esu patenkinta lankome jau nuo spalio menesio.maitinimas normalus grupes suremontuotos miegamieji taip tat. clap_1.gif
*

o kurią grupę Jūsų sūnus lanko ax.gif
sveikos mamytes,kaskaip nurimusios,nediskutuojam.gal yra tokiu kurios noretu pasidalinti,kokie ispudziai pradedant vesti naujokelius i lopselius darzelius?
Vitaliux 31
Sveikos,pagaliau ir mano mažių priėmė į darželį thumbup.gif Gal kas vesit į'' Ąžuoliuko ''darželio ''Paukščiukų'' grupę g.gif
QUOTE(Vitaliux 31 @ 2009 06 10, 20:33)
Sveikos,pagaliau ir mano mažių priėmė į darželį thumbup.gif Gal kas vesit į'' Ąžuoliuko ''darželio ''Paukščiukų'' grupę g.gif
*

labutis,gal i visciuku grupe? nes mes ten keliausim.bandem kelias dieneles paeiti,bet sekesi blogai,tai nutariau leisti tik po darzelio atostogu.kuo vardu jusu mazius?
Vitaliux 31
QUOTE(aiste :-} @ 2009 06 10, 22:04)
labutis,gal i visciuku grupe? nes mes ten keliausim.bandem kelias dieneles paeiti,bet sekesi blogai,tai nutariau leisti tik po darzelio atostogu.kuo vardu jusu mazius?
*

Deja mes jau vyresni,tai eis į darželio grupę''Paukščiukai'',o ''Viščiukai-lopšelis,na bet gal kitamet ir jūs prisijungsit prie mūsų thumbup.gif
Justą irgi vesiu tik po atostogų,spės dar prisibūs,gal lengviau bus,nei su pertrauka dabar išeitų,kad po atostogų vėl iš naujo pratint doh.gif
cūgga
QUOTE(aiste :-} @ 2009 06 10, 21:04)
*

Maniškis irgi keliaus į viščiukų grupę, pradėsim taip pat po darželio atostogų smile.gif
IN
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 09 08, 14:28)
*

mes einam į Pušelę į Boružiukų grupę, pradėjom nuo birželio 2 dienos eiti, bet dabar išėjom atostogauti. Prieš tai pusantro mėnesio lankėm Šaltinio darželį, bet gavom arčiau namų, tai labai džiaugiamės. Sunkoka rytais pasilikti, būna ašarų, isterijų, bet nurimus visai gerai praleidžia dieną. Tikiuosi per vasarą "susitupėsim " labiau ir bus lengviau žygiuoti į daržiuką ax.gif
sėkmės visoms mamytėms ir jų vaikučiams įveikiant sunkų adaptacijos periodą 4u.gif
indre999
sveikos mamytes ka reikia daryti ,kai vasarai menesiui uzdaro musu lankoma darzeli.as savo mazyli dabar laikysiu namuose su vyresnia sese 4u.gif nes kitaip neimanoma doh.gif vel traumuoti vaika pratinti prie kito darzelio grupes auklitoju ai ai kokia musu sistema lyg kazka supaupys doh.gif
Ezhiux
QUOTE(vasarele85 @ 2008 03 28, 10:15)
as savo dicki vedzaiu i azuoliuka tai kaipsuvargau siaubingai nes nespejom su ligom kovot bet kai israsiau viskas susitvarke geriausiais darzelis pusele ir tikrai nesigincyju ten maziukui maszus dare  thumbup.gif  i vandens vonias ejom  thumbup.gif  lb patiko visi sypsosi sveikinasi laukia  wub.gif  na o azuoliukas tai kaip cai pasalius doh.gif mes pirmi eileje  buvom 3 metai jau ir neopiriima  ten nori kysio  verysad.gif  verysad.gif ir nekitaip  verysad.gif  nes jai mes pirmi eileje o nepriima tai ka reikai galvot  g.gif  bet jau rudeni eisim i paruosiamaja klase ir manau bus daug geriau nei darzelis  thumbup.gif
*

mes ir savąjį pradėjom (prieš atostogas) vesti į Ąžuoliuką, tai kažkaip nelabai esu patenkinta: vaiką pasitinku visą murziną, ta prasme, kad veidelis nusimozojęs - nesuprantu, kodėl auklėtojos nenuprausia g.gif nosis iš karto pradėjo bėgt tik pradėjus lankyt - svarbiausia, kad namie tos slogytės nelabai pasistebi, bet tik nueina į darželį, tai net parsivedu su apdžiūvusiais žaliais snargliais , auklėtojos atrodo visai nežiūri, ar vaikas sušilęs ar sušalęs... Kol kas esu nekokios nuomonės unsure.gif
cūgga
QUOTE(Ezhiux @ 2009 07 13, 15:47)
mes ir savąjį pradėjom (prieš atostogas) vesti į Ąžuoliuką, tai kažkaip nelabai esu patenkinta: vaiką pasitinku visą murziną, ta prasme, kad veidelis nusimozojęs - nesuprantu, kodėl auklėtojos nenuprausia  g.gif nosis iš karto pradėjo bėgt tik pradėjus lankyt - svarbiausia, kad namie tos slogytės nelabai pasistebi, bet tik nueina į darželį, tai net parsivedu su apdžiūvusiais žaliais snargliais , auklėtojos atrodo visai nežiūri, ar vaikas sušilęs ar sušalęs... Kol kas esu nekokios nuomonės  unsure.gif
*

O į kokią grupę keliaujat?
betulka
Na kad vaikučiai murzini, ar su išvirkščiais rūbais tai esu pastebėjus ir aš blink.gif , bet čia pas dičkius, kurie jau patys rengiasi ir prausiasi, bet vis tiek galėtų atkreipt dėmesį, toks vaizdas kad auklėtojos sau, vaikai sau g.gif
Kaži o kada Ažuoliukas po atostogų jau priims vaikus g.gif skelbime apie atostogas rašė, kad iki liepos 22 atostogaus, o atvesti sakė galėsiu tik rugpjūčio 12 doh.gif tai kaži kaip iš tikrųjų g.gif
QUOTE(betulka @ 2009 07 14, 15:25)
Na kad vaikučiai murzini, ar su išvirkščiais rūbais tai esu pastebėjus ir aš blink.gif , bet čia pas dičkius, kurie jau patys rengiasi ir prausiasi, bet vis tiek galėtų atkreipt dėmesį, toks vaizdas kad auklėtojos sau, vaikai sau g.gif
Kaži o kada Ažuoliukas po atostogų jau priims vaikus g.gif skelbime apie atostogas rašė, kad iki liepos 22 atostogaus, o atvesti sakė galėsiu tik rugpjūčio 12 doh.gif tai kaži kaip iš tikrųjų g.gif
*

Labutis,mes eisim i lopselinuku grupe,tai mums sake kad 22d. jau galime eiti i darzeli.Tai kogero dar reikes nueiti ir pasitikslinti.ot tvarkele doh.gif
vilmosius
Gal yra mamyciu norinciu i dekupazo pamoka pirmadieni antradieni?

detalesne info i az
betulka
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 21, 09:49)
Gal yra mamyciu norinciu i dekupazo pamoka pirmadieni antradieni?

detalesne info i az
*

o kuo čia dėti tauragės darželiai g.gif gal vaikučiams pamokėlės bigsmile.gif
sveikos mamytes,arteja dienele kai perzenksim darzelio slenksti,as jau pradedu panikuoti. scare.gif mes keliausim i "Azuoliuka",kaip yra kituose darzeliuose su lopselinukais? pas mus sake jokiu buteliuku,jokiu seilinuku,dvimetis turetu moketi pasiprasyti ant puoduko ir netgi pats kelnytes nusimauti g.gif ar tai normalu,ar tik man bereiklingas panikos priepolis? ax.gif
betulka
QUOTE(aiste :-} @ 2009 07 23, 12:18)
sveikos mamytes,arteja dienele kai perzenksim darzelio slenksti,as jau pradedu panikuoti. scare.gif  mes keliausim i "Azuoliuka",kaip yra kituose darzeliuose su lopselinukais? pas mus sake jokiu buteliuku,jokiu seilinuku,dvimetis turetu moketi pasiprasyti ant puoduko ir netgi pats kelnytes nusimauti  g.gif  ar tai normalu,ar tik man bereiklingas panikos priepolis?  ax.gif
*

na to pageidautų auklėtojos, bet šitaip tikrai nėra ir viskas būna gerai mirksiukas.gif vaikai greitai mokosi, juo labiau, kad jie mato pavyzdį, tai greitai išmoksta tai ko nemoka smile.gif kas liečia buteliukus, soskes, tai tikrai nelabai pageidauja - juk tai individualūs daiktai, kurių norės ir kiti vaikučiai, tai daržely juos tenka palikti spintelėj, nors pradžioj, kol vaikutis apsipranta leidžia tikrai viską, taip kad viskas tikrai bus gerai mirksiukas.gif
o aš biški pergyvenu kaip bus su miegojimu, maniškis papratęs įsikibt man į ranką užmiegant ir šiaip maminis doh.gif
cūgga
QUOTE(betulka @ 2009 07 14, 13:25)
*

Po atostogų darželis pradeda dirbti liepos 22 d. o auklėtoja dar atostogauja iki rugpjūčio 12 d. bent jau viščiukų grupės, kitų nežinau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aiste :-} @ 2009 07 23, 12:18)
sveikos mamytes,arteja dienele kai perzenksim darzelio slenksti,as jau pradedu panikuoti. scare.gif  mes keliausim i "Azuoliuka",kaip yra kituose darzeliuose su lopselinukais? pas mus sake jokiu buteliuku,jokiu seilinuku,dvimetis turetu moketi pasiprasyti ant puoduko ir netgi pats kelnytes nusimauti  g.gif  ar tai normalu,ar tik man bereiklingas panikos priepolis?  ax.gif
*

O kas čia taip jum sakė, kiek pamenu jūs į viščiukų grupę kaip ir mes keliausit g.gif man sakė atsinešti antras kelnias ir batukus g.gif galvoju nuo pirmadienio jau nuvesti g.gif
QUOTE(cūgga @ 2009 07 24, 16:41)
Po atostogų darželis pradeda dirbti liepos 22 d. o auklėtoja dar atostogauja iki rugpjūčio 12 d. bent jau viščiukų grupės, kitų nežinau  smile.gif
Papildyta:

O kas čia taip jum sakė, kiek pamenu jūs į viščiukų grupę kaip ir mes keliausit  g.gif  man sakė atsinešti antras kelnias ir batukus  g.gif galvoju nuo pirmadienio jau nuvesti  g.gif
*

viena per kita mamos pasikalbam.manes tai nedziugina tai kad dirba mokines su tokiais maziukais,suprantu kad dirbtu su darzelinukais,su kuriais eina susikalbeti,kurie jau priprate prie darzelio.O mes atvesim verkiancius naujokelius,aukletojom su ilgamete patirtim sunku juos nuraminti,o kaip tos jaunos vaiku neturincios merginos tai turi padaryti? g.gif
cūgga
QUOTE(aiste :-} @ 2009 07 25, 18:42)
viena per kita mamos pasikalbam.manes tai nedziugina tai kad dirba mokines su tokiais maziukais,suprantu kad dirbtu su darzelinukais,su kuriais eina susikalbeti,kurie jau priprate prie darzelio.O mes atvesim verkiancius naujokelius,aukletojom su ilgamete patirtim sunku juos nuraminti,o kaip tos jaunos vaiku neturincios merginos tai turi padaryti? g.gif
*

Mokinės? To tai nežinojau g.gif
sveikos merginos,na mes jau apsilankeme darzelyje,isbuvome net 50 min. verysad.gif ,rytoj vel eisim nors labai verkia mano vaikinas bet kazkaip priprasti reikia.na kitoj savaitej susistatys viskas i savas vietas,bus savos aukletojos ir auklyte.
Ezhiux
mirksiukas.gif
QUOTE(cūgga @ 2009 07 14, 09:05)
O į kokią grupę keliaujat?
*

į viščiukų

QUOTE(betulka @ 2009 07 23, 16:13)
o aš biški pergyvenu kaip bus su miegojimu, maniškis papratęs įsikibt man į ranką užmiegant ir šiaip maminis doh.gif
*

manau, kad neverta labai pergyvent irnesakyk.gif mūsiškis iki dabar vakarais ar per pietus namie užsimigdo tik kai mes šalia gulim, o va darželyje, tai sakė be problemų mirksiukas.gif

tik va man neramu, kad maniškis iš darželio grįžta labai pavargęs, piktas ir namie tiek grįžęs valgo, kad neidamas į daržely tikrai tiek nekerta g.gif kažkaip rodosi man, kad kiek tie vaikučiai patys pavalgo tiek, jei nenori, tai auklėtojos ir nepadeda suvalgyti. g.gif
Pusele
Labukas.Prisiskaiciau cia daug apie darzelius. Noreciau savo nuomone issakyt.Pati jau nemazai metu dirbu(na dabar antri metai esu namuose su sunumi,bet po nauju metu griztu) VRCM Puseleje.Savo sunu uzsirasiau i ta pati darzeli-kartu is namu kartu i namus.Kas liecia maista tai tikrai maistas sviezias,skanus,ivairus.Aplinka taip pat jauki.Del grupese dirbanciu zmoniu-mano nuomone,tiek sitam,tiek kituose darzeliuose dirba ivairus zmones.Ta pati aukletoja(ar auklyte) vieniem tevam patinka,kitiem ne.Ir vaikuciai vienas pamates aukletoja bega tekinas pas ja,kitas ta pacia aukletoja pamates eina atbulas ir praso mamos kad nepaliktu.Juk tiek mes-suauge zmones,tiek vaikai esam skirtingi,su savo charakteriais,todel vienam viena patinka,kitam kita.Kas liecia prieziura-dauguma darbuotoju tikrai stengiasi gerai priziuret,bet patikekit kai vaiku grupeje 20-25 ne visada fiziskai imanoma viska suziuret-ar kelnes,pedkelnes,suknute,sijonas ne isvirksciai.Stengiames ir nosytes nusluostyt ir burnyte nuplaut,bet pasitaiko kad nesuspejam.Nereikia del to pykt(na nebent tai pastoviai buna).Taigi prirasiau daug ir visko blush2.gif kai pats dirbi ta darba,viskas truputi kitaip atrodo,nei is sono.Ir dar pabaigai-galvoju kad daugumai vaiku reikia darzelio,reikia bendravimo su bendraamziais
Gintarasa
QUOTE(Pusele @ 2009 08 14, 15:16)
...
*

Aš kažkurią vasarą, kai mūsiškis darželis nedirbo, vedžiau merginą į "Pušelę". Ir jūs tada dirbote - tikrai papuolėm į malonias rankas wub.gif , gerą priežiūrą.
Pusele
QUOTE(Gintarasa @ 2009 08 14, 20:05)
Aš kažkurią vasarą, kai mūsiškis darželis nedirbo, vedžiau merginą į "Pušelę". Ir jūs tada dirbote - tikrai papuolėm į malonias rankas  wub.gif , gerą priežiūrą.
*

blush2.gif ups,net pasimeciau. mastau.gif ar tikrai ten as buvau?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.