QUOTE(vaida.zan @ 2008 04 28, 15:22)
Mes lankom Žvaigždutės lopšelį nuo birželio pradžios
Tai gal mūsų vaikai netgi bus vienoje grupėje
QUOTE(vaida.zan @ 2008 06 25, 17:16) Tai gal mūsų vaikai netgi bus vienoje grupėje Mes jau lankome tą pačią grupę '' puselej" lanko lavinamaja klase, ezeruona, lyg viena o kita kur prie buhalterijos yra nezinau pavadinimo , noreciau kad pasidalintumet ispudziais, nes mano mazylis keliaus i kazkuria , dar nezinau , vis suku galva kur geriau?
labukas
mano mažulei 2m.2mėn.Šiandien gavau pranešimą,jau priimta į "Ąžuoliuką" kiškučių grupę.gAL YRA KAS GALI KĄ PAPASAKOTI APIE TĄ GRUPĘ,APIE JOS AUKLĖTOJAS QUOTE(ERUGĖ @ 2009 01 16, 14:07) labukas mano mažulei 2m.2mėn.Šiandien gavau pranešimą,jau priimta į "Ąžuoliuką" kiškučių grupę.gAL YRA KAS GALI KĄ PAPASAKOTI APIE TĄ GRUPĘ,APIE JOS AUKLĖTOJAS Sveikinu sulaukus eilės LInkiu nesirgt ir viskas bus gerai QUOTE(Vitaliux 31 @ 2009 01 28, 11:13) Sveikinu sulaukus eilės LInkiu nesirgt ir viskas bus gerai AŠ buvau susipažint su viena auklėtoja,tai ji man padarė gerą įspūdį,o auklytė tai tik įlindo į vaikų miegamąjį,tai ir nemačiau jos pradėsim nuo pirmadienio lankyti va dėl sirgimų labiausiai bijau
As planuoju vaikus leist i Zvaigzdutes darzeli. Nors Azuoliukas uz poros namu, bet kai maciau kaip vaikus isveda is darzelio teritorijos po parkeli prie gatves pasivaiksciot ir vaikai(kokiu 3metuku) palei gatve laksto, galima sakyt be prieziuros... kazkaip baisiai atrode.
QUOTE(Stebukle @ 2009 03 05, 13:56) As planuoju vaikus leist i Zvaigzdutes darzeli. Nors Azuoliukas uz poros namu, bet kai maciau kaip vaikus isveda is darzelio teritorijos po parkeli prie gatves pasivaiksciot ir vaikai(kokiu 3metuku) palei gatve laksto, galima sakyt be prieziuros... kazkaip baisiai atrode. Čia rimtai Nors mums arčiau Ąžuoliukas bet labiau į Žvaigždutę norėčiau irgi
Kiek žinau Žvaigždutė labai geras darželis, o gal kas nors žinot apie Šaltinio l.d. mano Kamilę ten priėmė, tai turbūt jau nuo balandžio arba gegužės leisiu,kai praeis ta ligų epidemija.
QUOTE(witalyli @ 2009 03 15, 08:30) Kiek žinau Žvaigždutė labai geras darželis, o gal kas nors žinot apie Šaltinio l.d. mano Kamilę ten priėmė, tai turbūt jau nuo balandžio arba gegužės leisiu,kai praeis ta ligų epidemija. O kuri čia tas Šaltinio yra QUOTE(Stebukle @ 2009 03 05, 13:56) As planuoju vaikus leist i Zvaigzdutes darzeli. Nors Azuoliukas uz poros namu, bet kai maciau kaip vaikus isveda is darzelio teritorijos po parkeli prie gatves pasivaiksciot ir vaikai(kokiu 3metuku) palei gatve laksto, galima sakyt be prieziuros... kazkaip baisiai atrode. Nu pas mus (Žvaigždutėj) iš "aptvaro" neišeina, nors gatvė už tvoros gan judri sakyčiau QUOTE(witalyli @ 2009 03 15, 08:30) Kiek žinau Žvaigždutė labai geras darželis, o gal kas nors žinot apie Šaltinio l.d. mano Kamilę ten priėmė, tai turbūt jau nuo balandžio arba gegužės leisiu,kai praeis ta ligų epidemija. Nu tas darželis man iš išorės nejaukiai atrodo, nesu buvusi viduj, nieko nežinau, aš tik iš išorės sprendžiu O kuom ta Žvaigždutė gera nežinau, juk visuose visko būna. Aišku nesiskundžiu ir vaikui patinka. Tik manau, kad nereikia ten sakyt, kad geriausias tas ar anas. Kur vaikui gerai, ten ir bus geriausias Tik vat kas man įdomu, darželių kainos
Sveikos, mamytės
Kraustomės gyvent į Tauragę, tai ir vaikiui reikia rastį vietą darželyje. Bet paskaitinėjus čia, man rodosi, kad turbūt čia gali būti misija neįmanoma taip greit QUOTE(Ezhiux @ 2009 03 30, 19:01) Sveikos, mamytės Kraustomės gyvent į Tauragę, tai ir vaikiui reikia rastį vietą darželyje. Bet paskaitinėjus čia, man rodosi, kad turbūt čia gali būti misija neįmanoma taip greit manau kad bus sunkoka,as savo vaika i eile darzeliui gauti uzregistravau,kai jam buvo 3 savaites,dabar esam 1,8m. ziurejau i sarasus esame 36 eileje.iki rudens tikiuosi pradesim lankyti darzeli QUOTE(aiste :-} @ 2009 03 30, 21:12) manau kad bus sunkoka,as savo vaika i eile darzeliui gauti uzregistravau,kai jam buvo 3 savaites,dabar esam 1,8m. ziurejau i sarasus esame 36 eileje.iki rudens tikiuosi pradesim lankyti darzeli Ačiū Ohoho, manau... kad nežinau, ką reiks daryti
Sveikos mamos
Gal yra kas vedet savo atzalikes i Tarailiu darzeli
labas Tauragiskes mamytes.Mano sunus Matas eina i Saltinio darzeli.esu patenkinta lankome jau nuo spalio menesio.maitinimas normalus grupes suremontuotos miegamieji taip tat.
sveikos mamytes,kaskaip nurimusios,nediskutuojam.gal yra tokiu kurios noretu pasidalinti,kokie ispudziai pradedant vesti naujokelius i lopselius darzelius?
Sveikos,pagaliau ir mano mažių priėmė į darželį
QUOTE(Vitaliux 31 @ 2009 06 10, 20:33) Sveikos,pagaliau ir mano mažių priėmė į darželį labutis,gal i visciuku grupe? nes mes ten keliausim.bandem kelias dieneles paeiti,bet sekesi blogai,tai nutariau leisti tik po darzelio atostogu.kuo vardu jusu mazius? QUOTE(aiste :-} @ 2009 06 10, 22:04) labutis,gal i visciuku grupe? nes mes ten keliausim.bandem kelias dieneles paeiti,bet sekesi blogai,tai nutariau leisti tik po darzelio atostogu.kuo vardu jusu mazius? Deja mes jau vyresni,tai eis į darželio grupę''Paukščiukai'',o ''Viščiukai-lopšelis,na bet gal kitamet ir jūs prisijungsit prie mūsų Justą irgi vesiu tik po atostogų,spės dar prisibūs,gal lengviau bus,nei su pertrauka dabar išeitų,kad po atostogų vėl iš naujo pratint QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 09 08, 14:28) mes einam į Pušelę į Boružiukų grupę, pradėjom nuo birželio 2 dienos eiti, bet dabar išėjom atostogauti. Prieš tai pusantro mėnesio lankėm Šaltinio darželį, bet gavom arčiau namų, tai labai džiaugiamės. Sunkoka rytais pasilikti, būna ašarų, isterijų, bet nurimus visai gerai praleidžia dieną. Tikiuosi per vasarą "susitupėsim " labiau ir bus lengviau žygiuoti į daržiuką sėkmės visoms mamytėms ir jų vaikučiams įveikiant sunkų adaptacijos periodą
sveikos mamytes ka reikia daryti ,kai vasarai menesiui uzdaro musu lankoma darzeli.as savo mazyli dabar laikysiu namuose su vyresnia sese
QUOTE(vasarele85 @ 2008 03 28, 10:15) as savo dicki vedzaiu i azuoliuka tai kaipsuvargau siaubingai nes nespejom su ligom kovot bet kai israsiau viskas susitvarke geriausiais darzelis pusele ir tikrai nesigincyju ten maziukui maszus dare mes ir savąjį pradėjom (prieš atostogas) vesti į Ąžuoliuką, tai kažkaip nelabai esu patenkinta: vaiką pasitinku visą murziną, ta prasme, kad veidelis nusimozojęs - nesuprantu, kodėl auklėtojos nenuprausia QUOTE(Ezhiux @ 2009 07 13, 15:47) mes ir savąjį pradėjom (prieš atostogas) vesti į Ąžuoliuką, tai kažkaip nelabai esu patenkinta: vaiką pasitinku visą murziną, ta prasme, kad veidelis nusimozojęs - nesuprantu, kodėl auklėtojos nenuprausia O į kokią grupę keliaujat?
Na kad vaikučiai murzini, ar su išvirkščiais rūbais tai esu pastebėjus ir aš
Kaži o kada Ažuoliukas po atostogų jau priims vaikus QUOTE(betulka @ 2009 07 14, 15:25) Na kad vaikučiai murzini, ar su išvirkščiais rūbais tai esu pastebėjus ir aš Kaži o kada Ažuoliukas po atostogų jau priims vaikus Labutis,mes eisim i lopselinuku grupe,tai mums sake kad 22d. jau galime eiti i darzeli.Tai kogero dar reikes nueiti ir pasitikslinti.ot tvarkele
Gal yra mamyciu norinciu i dekupazo pamoka pirmadieni antradieni?
detalesne info i az
sveikos mamytes,arteja dienele kai perzenksim darzelio slenksti,as jau pradedu panikuoti.
QUOTE(aiste :-} @ 2009 07 23, 12:18) sveikos mamytes,arteja dienele kai perzenksim darzelio slenksti,as jau pradedu panikuoti. na to pageidautų auklėtojos, bet šitaip tikrai nėra ir viskas būna gerai o aš biški pergyvenu kaip bus su miegojimu, maniškis papratęs įsikibt man į ranką užmiegant ir šiaip maminis QUOTE(betulka @ 2009 07 14, 13:25) Kaži o kada Ažuoliukas po atostogų jau priims vaikus Po atostogų darželis pradeda dirbti liepos 22 d. o auklėtoja dar atostogauja iki rugpjūčio 12 d. bent jau viščiukų grupės, kitų nežinau Papildyta: QUOTE(aiste :-} @ 2009 07 23, 12:18) sveikos mamytes,arteja dienele kai perzenksim darzelio slenksti,as jau pradedu panikuoti. O kas čia taip jum sakė, kiek pamenu jūs į viščiukų grupę kaip ir mes keliausit QUOTE(cūgga @ 2009 07 24, 16:41) Po atostogų darželis pradeda dirbti liepos 22 d. o auklėtoja dar atostogauja iki rugpjūčio 12 d. bent jau viščiukų grupės, kitų nežinau Papildyta: O kas čia taip jum sakė, kiek pamenu jūs į viščiukų grupę kaip ir mes keliausit viena per kita mamos pasikalbam.manes tai nedziugina tai kad dirba mokines su tokiais maziukais,suprantu kad dirbtu su darzelinukais,su kuriais eina susikalbeti,kurie jau priprate prie darzelio.O mes atvesim verkiancius naujokelius,aukletojom su ilgamete patirtim sunku juos nuraminti,o kaip tos jaunos vaiku neturincios merginos tai turi padaryti? QUOTE(aiste :-} @ 2009 07 25, 18:42) viena per kita mamos pasikalbam.manes tai nedziugina tai kad dirba mokines su tokiais maziukais,suprantu kad dirbtu su darzelinukais,su kuriais eina susikalbeti,kurie jau priprate prie darzelio.O mes atvesim verkiancius naujokelius,aukletojom su ilgamete patirtim sunku juos nuraminti,o kaip tos jaunos vaiku neturincios merginos tai turi padaryti? Mokinės? To tai nežinojau
sveikos merginos,na mes jau apsilankeme darzelyje,isbuvome net 50 min.
QUOTE(cūgga @ 2009 07 14, 09:05) į viščiukų QUOTE(betulka @ 2009 07 23, 16:13) o aš biški pergyvenu kaip bus su miegojimu, maniškis papratęs įsikibt man į ranką užmiegant ir šiaip maminis manau, kad neverta labai pergyvent tik va man neramu, kad maniškis iš darželio grįžta labai pavargęs, piktas ir namie tiek grįžęs valgo, kad neidamas į daržely tikrai tiek nekerta
Labukas.Prisiskaiciau cia daug apie darzelius. Noreciau savo nuomone issakyt.Pati jau nemazai metu dirbu(na dabar antri metai esu namuose su sunumi,bet po nauju metu griztu) VRCM Puseleje.Savo sunu uzsirasiau i ta pati darzeli-kartu is namu kartu i namus.Kas liecia maista tai tikrai maistas sviezias,skanus,ivairus.Aplinka taip pat jauki.Del grupese dirbanciu zmoniu-mano nuomone,tiek sitam,tiek kituose darzeliuose dirba ivairus zmones.Ta pati aukletoja(ar auklyte) vieniem tevam patinka,kitiem ne.Ir vaikuciai vienas pamates aukletoja bega tekinas pas ja,kitas ta pacia aukletoja pamates eina atbulas ir praso mamos kad nepaliktu.Juk tiek mes-suauge zmones,tiek vaikai esam skirtingi,su savo charakteriais,todel vienam viena patinka,kitam kita.Kas liecia prieziura-dauguma darbuotoju tikrai stengiasi gerai priziuret,bet patikekit kai vaiku grupeje 20-25 ne visada fiziskai imanoma viska suziuret-ar kelnes,pedkelnes,suknute,sijonas ne isvirksciai.Stengiames ir nosytes nusluostyt ir burnyte nuplaut,bet pasitaiko kad nesuspejam.Nereikia del to pykt(na nebent tai pastoviai buna).Taigi prirasiau daug ir visko
|