Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

QUOTE(buckizs @ 2012 03 07, 10:34)

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 03 07, 13:59)

Rosso perduoda padėką už komplimentus! 4u.gif

QUOTE(Avijacija @ 2012 03 08, 09:21)

Sveikutė mirksiukas.gif Pas mane akvariumas daugiau nei 10 kartų mažesnis biggrin.gif ir apšvietimo kol kas jokio nėra, tai žolyčių man reikėtų nereiklių ir neišlepintų. rolleyes.gif Bet vyras kažką buvo užsiminęs, kad pirks lempą, bet nelabai įsivaizduoju kur jis ją pritaisys.. Reiks savaitgalį užsiimt šiuo reikalu. Aš dar parašysiu į AŽ. mirksiukas.gif

Atsakyti
Mano Berilio nebėra... verysad.gif verysad.gif Grįžau iš poros dienų kelionės ir jau viskas...nors jau mačiau kad prarado orientaciją, plaukiojo kur papuola, vis gi pelekų nebuvimas padarė savo verysad.gif Gaila, toks mielas buvo gražuolis, virš metų išturėjau wub.gif Dabar liko dvi patelės, pykau ant jų, bet jau suleidau į akvariumą, dabar mąstau kokią žuvį toliau pirkti, bet vis tiek labiausiai gaidelio noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2012 03 12, 09:54)
Mano Berilio nebėra... verysad.gif  verysad.gif Grįžau iš poros dienų kelionės ir jau viskas...nors jau mačiau kad prarado orientaciją, plaukiojo kur papuola, vis gi pelekų nebuvimas padarė savo verysad.gif Gaila, toks mielas buvo gražuolis, virš metų išturėjau wub.gif Dabar liko dvi patelės, pykau ant jų, bet jau suleidau į akvariumą, dabar mąstau kokią žuvį toliau pirkti, bet vis tiek labiausiai gaidelio noriu ax.gif

Užuojauta, buckiz... console.gif
Ech, liūdna netekti gyvūnėlio, kad ir mažo, kad ir nekalbančio, bet vis tiek, prisiriši žmogus ir būna liūdna jo netekus...
Aš vakar buvau žuvų turguj, tai vis dėlto nusprendžiau, kad gaideliai vienos gražiausių žuvų. Tik labai gaila, kad negali gyventi kartu, koks grožis būtų keli skirtingų spalvų gaideliai vienam akvariume...

Atsakyti
koks grazus rosso 4u.gif labai uzjauciu buckizs del berilio verysad.gif
Atsakyti
O mano Pikciurna laikosi gerai, tiesa sakant nesuprantu, akvariume vanduo jau reikalauja keitimo, zuvyte pamirstu kartais paserti, o ji kaip plaukioja, taip plaukioja..tiesiog man svarbiausias, graziausias, mylimiausias buvo Juvis, o Pikciurna ji esa apkapojus, nera man poreikio jos lepinti verysad.gif Siaip gyvunus labai myliu, bet va su ja kazkas ne taip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2012 03 14, 09:13)
O mano Pikciurna laikosi gerai, tiesa sakant nesuprantu, akvariume vanduo jau reikalauja keitimo, zuvyte pamirstu kartais paserti, o ji kaip plaukioja, taip plaukioja..tiesiog man svarbiausias, graziausias, mylimiausias buvo Juvis, o Pikciurna ji esa apkapojus, nera man poreikio jos lepinti verysad.gif Siaip gyvunus labai myliu, bet va su ja kazkas ne taip verysad.gif

Man taip pat buvo, dvi patelės dabar yra, bet kaip pykau, kad nukandžiojo mano Berilį ir jo nebėra.. Iš pradžių norėjau jau jas kam nors padovanoti, buvo akvariume be įrangos, bet pasidarė gaila, jos tik gyvūnėliai, o gamta yra gamta, tai dabar puikiai gyvena Berilio akvariume dviese, galvoju gal kokią kitą rūšį nupirkus, gal sutartų ax.gif
Atsakyti
Jau taip Jaunuolis nenori fotkintis, kad siaubas... Naujasis mano gaidelis - KIVIS
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laisha @ 2012 03 14, 14:17)
Jau taip Jaunuolis nenori fotkintis, kad siaubas... Naujasis mano gaidelis - KIVIS

Gražuolis! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .Vėja.: 14 kovo 2012 - 18:19
Sveikos jungiuosi i buri 4u.gif Gavau dovanu gaideli,bet labai mazam "akvariumuke". Telpa 2l vandens. Planuojam po kiek laiko didesni nupirkt. Gaila,kad nedraugiski yra verysad.gif taip noris jam kompanija nupirkt. Nezinau ar reik burbuliatoriaus ir sildytuvo? maciau tokiu miniuku yra pirkt. Neisivaizduoju kokia zoles jiem pirkt.
Ziuviuko vardas NEMO biggrin.gif Vaiku dziaugsmas. Dabar reik isiskaityt kuom sert? Mum maistelio idejo maisiuka.
Na o cia pasirodom ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 20 kovo 2012 - 12:53
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 03 20, 12:51)
Sveikos jungiuosi i buri 4u.gif  Gavau dovanu gaideli,bet labai mazam "akvariumuke". Telpa 2l vandens. Planuojam po kiek laiko didesni nupirkt. Gaila,kad nedraugiski yra verysad.gif  taip noris jam kompanija nupirkt. Nezinau ar reik burbuliatoriaus ir sildytuvo? maciau tokiu miniuku yra pirkt. Neisivaizduoju kokia zoles jiem  pirkt.
Ziuviuko vardas NEMO  biggrin.gif  Vaiku  dziaugsmas. Dabar reik isiskaityt kuom sert? Mum maistelio idejo maisiuka.
Na o cia pasirodom ax.gif

Ai ai koks grazuolis Jusu Nemo, Na nezinau kaip ten yra, bet as turiu jau antra gaideli ir tiek pries tai buves tiek dabartinis gyvena bendram akvariume su dar kruva kitu visokiausiu zuveliu ir niekas nesipesa ir niekas dar nera nukentejes... Aisku dvieju gaidziu laikyt negalima. Bet mano 63 litruose puikiai sutaria su visais zuviukais.
Nepirkit jokios irangos i savo situos 2 litrus, neapsimoka jokiais budais, geriau jau iskart didesni akvariuma ir kalbu is savo patirties reikia pirkt kuo didesni - minimum 50 litru biggrin.gif del zoles, tai tuose dviejuose litruose kazin ar ka ten ikisit, pakaks kokiu dirbtiniu, bet i didesni jau pasirinkimo galimybes daug didesnes. Del maisto, tai pakanka jiem gaideliu maisto, aisku jei norite palepinti galima duoti kirmineliu, buna pirkti zuvu pardese saldytu kirmineliu, atsildome truputeli ir duodate po kelis kirminelius. Jei dar bus klausimu, rasykite ir klauskite pasistengsime atsakyti smile.gif
Atsakyti
Mano Nemo,keistas pasidare. Turiu tik 3d. nuo vakar pietu virsuj pakiles ir tik vos vos tejuda unsure.gif ar jam vandeni keist kas diena reik? nes ir nebevalgo unsure.gif taip graziai is ryto sklande po akvariuma wub.gif Gal jam sviesos truksta?seip padetas ant palanges,bet oras nekoks ,apniuke. Ir dar burbulu atsirado aplink krastus,ten kur zuviukas buna unsure.gif nersimui reikalinga,patele,bet mes dar apie tai negalvojam. Net neisivaizduoju kokio amziaus tas musu zuviukas. Su uodega jo ilgis kokie 4cm. Bijau,kad nenusibaigtu tik apsigyvenes pas mus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 03 21, 06:50)
Mano Nemo,keistas pasidare. Turiu tik 3d. nuo vakar pietu virsuj pakiles ir tik vos vos tejuda unsure.gif ar jam vandeni keist kas diena reik? nes ir nebevalgo unsure.gif taip graziai is ryto sklande po akvariuma wub.gif  Gal jam sviesos truksta?seip padetas ant palanges,bet oras nekoks ,apniuke. Ir dar burbulu atsirado aplink krastus,ten kur zuviukas buna unsure.gif  nersimui reikalinga,patele,bet mes dar apie tai negalvojam. Net neisivaizduoju kokio amziaus tas musu zuviukas. Su uodega jo ilgis kokie 4cm. Bijau,kad nenusibaigtu tik apsigyvenes pas mus unsure.gif

Galbut jam per salta, jei ant palanges laikote... siaip nebutina jam tos pateles. burbuliukus patys gaideliai stato, cia nieko baisaus. bet vandenuka reikia keisti kasdien kaip tokioj mazoj talpoj...
Atsakyti