Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

Kodėl čia pas mus taip tylu??? blink.gif Nėra jokių naujienų? Aš jau kitą savaitę pirksiu naują gaidelį thumbup.gif Patelės sėkmingai dovanotos naujai augintojai thumbup.gif
Atsakyti
Aš šiandien nusipirkau naują mėlyną gaidelį wub.gif Jaunas labai, nes palyginus labai mažas ax.gif Bet labai drąsus, kol kas savo valdas apsižiūri, savaitgalį padarysiu foto ir pasirodysiu wub.gif

Bet kur jūs visos pradingusios? Visiškai nebesirodote verysad.gif
Atsakyti
Ai kad nieko naujo zinok pas mane, jokiu nauju augaliuku, jokios naujos zuvytes, neprilimpa man Pikciurna, matyt jauciu nuoskauda, kad Juvi apkapojo doh.gif
Atsakyti
sveikutes na as irgi nebeturiu kada uzsukti doh.gif verysad.gif pries pora savaiciu palaidojau borduka nezinau kas jam nutiko kaip traukuliukai butu uzeje ir viskas po biskuti bande plaukioti kol pavargo ir nusileido i dugna tai va pas mane akvariumukas tuscias cray.gif zadejau pirkti dvi visteles bet ne noriu gaidelio buvau praejusia savaite nieko neturejo ryt vaziuosiu paziureti gal bus ka jau nusipirkti g.gif
Atsakyti
sveikos, na as irgi prisijungiu prie jusu gretu smile.gif turiu gaideli "Gariuka" 4u.gif
buvo vargselis nukentejes nuo kito patinelio, nes nusipirkom kikoj tipo patele, bet uzaugus pasirode patinelis ir dar koks arsus patinelis biggrin.gif
Atsakyti
Na aš irgi galiu pasidalinti savo naujienom. Tiksliau tokios čia ir naujienos. Maniškis Ugnius kaip visada visą dieną aktyvus, pučia ir pučia burbulus. Tik išvalau akvariumą ir vėl pilna biggrin.gif
Atsakyti
maniskis po paskutines kovos nebestato burbulu verysad.gif nebedomina jo seima, nes buvo gerai gaves nuo kito patinelio i kaili ir savo patele dabar tik drasko verysad.gif
Atsakyti
Sveikos.
o as su liudnom naujienom, mano zuviukas siandien mire.. verysad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Sveikos!!!
Jungiuosi prie jusu, vakar gavau sita grozi! Susipazinkite Žydriukas 4u.gif
Atsakyti
Jau kelias dienas nebera mano akvariume Pikciurnos, pasimire. Dabar tik dvi sraiges is ezero sliauzioja ax.gif
Neskubu pirkt kito gaidelio, noriu grazaus, ne melyno ir ne raudono, jei nerasiu, gal kokia kita zuvi pirksiu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Noreciau Jusu paklausti, turim akvariuma 19 Ltr be filtro ir be sviesos, tik tai tas kvadratinis stiklas ir gruntas ir augaliukai plasmasiniai . ar galetume laikyti gaideli ? bertods jam nereikia nei filtro, ne sviesos ? Ar galima du gaidelius laikyti tokiame akvariume ? o gal kitas zuvytes kokias nors irgio galima laikyti tokiame akvariume ?
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2012 05 18, 16:05)
Sveiki,
Noreciau Jusu paklausti, turim akvariuma 19 Ltr be filtro ir be sviesos, tik tai tas kvadratinis stiklas ir gruntas ir augaliukai plasmasiniai . ar galetume laikyti gaideli ? bertods jam nereikia nei filtro, ne sviesos ? Ar galima du gaidelius laikyti tokiame akvariume ? o gal kitas zuvytes kokias nors irgio galima laikyti tokiame akvariume ?

Gaidelį laikyti galite 4u.gif Aišku jam visada patiktų daugiau vietos, šiltas vanduo, gyvi augaliukai ir šviesa...Bet šiaip gaideliai gyvena ir tokiomis sąlygomis. Kaip žinote gaideliai yra pikti ir jeigu laikysite du patinėlius, tai bus pastovios kovos doh.gif Galite laikyti su patelėmis, bet tada būtinos slėptuvės...ir šiaip manau talpa per maža, gali užvaikyti vieni kitus g.gif Kitos žuvytės nelabai augs, nes daugumai reikia geresnių sąlygų. Gupijos šiaip labai nelepios ax.gif Nežinau ar ką padėjau, bet manau jei pradėsite auginti žuvis, tai tuoj ir akvariumą didesnį pirksite thumbup.gif
Atsakyti