Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

Viena is minciu buvo,kad per salta smile.gif Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 03 21, 12:55)
Viena is minciu buvo,kad per salta smile.gif  Aciu uz atsakymus 4u.gif

na ant palangės tikrai manau per šalta. Ir ką naujai iškepti žuvų augintojai daro - tai žuvis mėgsta peršerti cray.gif
Atsakyti
Padejom i silciausia vieta bute. Langai sandarus. Po palange radiatorius.Tik kai jau saulute islys reiks perkelt. Gal tikrai blogai padejom,bet kitur tamsoka ir tikrai salta unsure.gif Pirma kart zuvi auginu nieko nezinau. Dovanotojai nepasiklause ar reik augintinio biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti tų, kurios augina kartu su gaideliu ir vištytes. Kiek litrų jūsų akvariumai? Mano Ugnius gyvena vienas 8l akvariume. Vis mąstau jam įkurdint moteriškę biggrin.gif Tik galvoju ar ne per mažas akvariumas. Ar nenuvaikys vienas kito? Jau kartą šamas buvo apkramtęs jam pelekus, tai dabar ir baisu, kad vėl jam nieko nenutiktų smile.gif
Tiesa, Ugnius darbuojasi iš peties su burbulų putimu. Tik išvalau akvariumą, vakare vėl pilnas burbuliukų. Šildytuvo nėra. Akvariumas stovi šalia sienos, kuri išyla nuo kamino. Vandens temperatūra maždaug 23-26 laipsniai. Tad dar vienas klausimas - jeigu apgyvendinu kelias moteriškes, tai iškart gręsia sulaukti mažų ugniukų? biggrin.gif
Atsakyti
LiliLu, toks akvariumas kaip tavo tikrai per mažas gyventi gaidelių porai, o ypač kelioms patelėms. Vienas kitą vaikys...siūlyčiau nekankinti žuviukų blink.gif Aš pati turiu 45 L akvariumą ir stebėdavau įnirtingas kovas, paskui nurimsta, viskas ramu būna, bet pratrūksta ir vėl kramtosi, sunku reikiamą santykį patelių ir patinėlio atrinkti, o dar tokio dydžio akvariume kaip tavo aš tikrai nesiūlyčiau bandyti...
Atsakyti
Mano zuviukas nuo pavirsiaus maisto nerenka. Nuo dugno susirenka persikreipes lotuliukas.gif Neisivaiduoju kuom ji sere parduotuvej,bet savaite pabadaves jau kastavoja ir musu duodama maisteli.Turim ivairaus maisto.
Atsakyti
Inesiuuu, tai gal adaptacinis periodas dar jam ax.gif gal pripratęs prie šaldyto maisto, kuris krenta į dugną ir jeigu nepagauna, tada tenka rinktis pačiam smile.gif gal nesupranta jog sausas maistas viršuje gali būti, bet čia manau laikina ax.gif
Atsakyti
Sveikos! Mama užsiprašė gimtadieniui mažo akvariumo, o aš niekad su žuvytėmis nesusidūrus norėčiau patyrusioms gaidelių augintojoms užduoti keletą klausimų 4u.gif Manau būtų smagiau auginti ne vieną gaidelį, norėčiau ir kelias žmonas jam įleisti, ar jos nesipeša tarpusavyje? Galvoju pirkti maždaug 15-20L akvariumą, ar nebus permažas kokioms 5 žuvytėms? Ar reikalingas filtras, burbuliatorius, šildytuvas? Dar labai įdomu kaip su augalais, kaip suprantu, jie sodinami tiesiai į tuos spalvotus akmenukus, jokių spec žemių nereikia? g.gif Iš anksto ačiū už atsakymus smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kaip pavasarį gražuoliai gaideliai sutiko? Kaip kas gyvenat? mirksiukas.gif

Clure, nepatingėkit paskaityti kelių puslapių prieš, tikrai neseniai diskutuota apie gaidelių galimybes gyventi su patelėmis, kaip jie sutaria.... blush2.gif Bus greičiau jums pačiai, nes asmeniškai pati neseniai rašiusi, tai nebesinori kartotis ax.gif

Atsakyti
Maniskis Nemo atsigavo ,valgo jau ivairu maista,duodasi savo akvariumiuke. Kai prieini apsimeta negyvu lotuliukas.gif arba slepiasi savo dibtiniam krume biggrin.gif ,kai pridedi veidrodeli jau puola i kova biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena biggrin.gif

As ir auginu gaideli biggrin.gif turiu akvariuma 35 l, tai ten gyvena gaidelis su 3 zmonom, samukas ir 3 danijos. Nusu gaidelis labai draugiskas ir ramus, tai nebuna jokiu kovu su kitais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kadangi be gaidelio gyventi negaliu doh.gif Noriu pirkti naują, tačiau neberizikuosiu laikyti su patelėmis ax.gif Jau užteko to trijų mėnesių karo verysad.gif Žiūriu kitur sugyvena ir viskas gerai, o pas mane kažkaip išsipyko... Tad DOVANOJU dvi pateles, gražios, nenupešiotos. Vilnius, Lazdynai. Liūdna šiek tiek, išmesti nenoriu, bet gal norit kas nors priglausti ? wub.gif
Atsakyti