Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(katydid @ 2012 05 12, 07:14)
As taip pat jau gavau savo suknute. Vakar drebancion rankom pasiemiau deze. Kol grizau namo visa kelia tylejau. Ir visai bereikalo tiek jaudinausi, nes ji tikrai fantastiska wub.gif Nesitikejau net puse tokios. Labai graziai ir kokybiskai pasiuta. Siuvineta graziais karoliukais ir kristalais wub.gif  Tik veliuma idejo ne ta, kur uzsakiau. Labiausiai bijojau del dirzelio siuvinejimo. Bet dirzelis issiuvinetas fantastiskai thumbup.gif Dabar reikia tik rasti kas truputi patrumpintu ir padarytu kilpute sleifui.
Nuotraukas idesiu po savaitgalii

grazu, sveikinu smile.gif lauksim, kaip atrodo ant jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 05 12, 09:21)
katydid super  thumbup.gif  siuvo landy ar kazkas kitas?

Manoji is landybridal thumbup.gif Esu daugiau nei 100 % patenkinta. Labai graziai issiuvinetas dirzelis. Butent del jo labai nerimavau. Suknele pasiuta taip, kad net pasijonio nereikia. As prasiau, kad butu siektiek pustesne nei originalas. Mano lukescius ispilde su kaupu thumbup.gif Net medziaga butent tokia, kokios prasiau - tiulis su mazais taskeliais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 13 gegužės 2012 - 11:45
KATYDID nuostabi!!! 4u.gif
Atsakyti
Na štai ir aš surizikavau užsisakyti vestuvinę suknelę per ebay. Dabar bus keturios savaitės nerimo biggrin.gif
Atsakyti
Sukneles sijonas pasiutas is tikrai nemazai sluoksniu medziados: du sluoksniai plono tiulio (apatinis su mazais taskeliais), tada gana stora siektiek su blizgesiu medziaga (itariu, kad atlasas), po ja kokie 4 sluoksniai standaus tiulio, kad butu pustumas ir apatinis sluiksnis pamusalas (net neisivaizduoju kokia ten medziaga). Standus tiulis prisiutas sluoksniais prie pamusalo.
Korsetas tikrai standus. Prie jo pritvirtinta gana plati guma, kuri susisega, kad geriau laikytusi suknele. Ji eina mazgaug po krutine. Pagal sukneles korseto virsu eina silikonine juostele. Taip pat as prasiau, kad butu petneseles. Pats korsetas suvarstonas. Kilputes tikrai tvirtos, o varstomas kaspinas mano akimis nei per plonas nei per storas.
Atsakyti
na va svarsciau sios savaites gale rasyt del savo sukneles, bet jau matyt neprireiks. siandien gavau zinute kad praso atsiust mano matmenys, kad pradetu siuti suknele, nrs juos nusiunciau jau pries 2 sav iskart apmokejus blush2.gif suknele uzsisakiau is ebay cheapsale2010. na tikriausiai db pats sezonas todel jie nepradeda siuti jas ta pacia diena. g.gif na bet tikuos kad nesius 1.5 men. dar syki siusdama matmenys paprasiau, kad pries isiunciant atsiustu nuotraukas. na reisia dar 2 sav maziausiai reikes laukti ziniu is ju ax.gif ax.gif ax.gif kazi tik kiek jie jau pradeja siuti pasiuna blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Vojej kokios grazios paskutiniosios sukneles! thumbup.gif Puikus irodymas kad ir kinietuku sukneles gali buti super grazios smile.gif As taip pat dabar laukiu kol parkeliaus manosios (siunciaus viena prasmatnesne dienai is missybridal ir trumpa paprastute vakarine is vogueweddingdress, kad pasokt kaip reikiant), tai trumpaja per pora sav. pasiuvo,db laukiu kol parshipins, o ilgaja matyt ir visa men uztruks...oj kaip baisu bus ispakuoti biggrin.gif
Atsakyti
sveikos busimos nuotakos 4u.gif
ar rasete kada nors i http://www_vogueweddingdress_com/ ?nes rasiau pries savaite ir man nieko neatrase. ieskau sukneles paprastos ir butinai klostuotos , be petneseliu ir platejancios nuo liemens , gal kartais ka uzmate ? buciau labai dekinga jei imestumet nuoroda, nes siuos imestus adresiukus visus isnarsiau bet tik vienam saite radau.

is anksto dekoju
Atsakyti
Sveika, bardakass 4u.gif
As siunciuos is vogueweddingdress, tai man jie poto kai parasiau pirma kart atrase berods po poros dienu, bet poto kai susirasinejau toliau jau atsakydavo arba ta pacia diena arba neveliau nei sekancia. Gal pabandyk dar karteli parasyt? Seip su jais nesunku tartis, atsizvelgia i pageidavimus, mandagiai bendrauja. Man ten labiausiai patiko kad yra realiu pavyzdziu sukneliu ir free shipping, plius uz koregavima sukneles nereikejo moket (nors mano nedidelis buvo). Tik pasirinkimas gal nera toks didelis kaip kitur. O tokia suknute apie kuria klausi manau daug kur rast galima, pabandyk landybridals is ebay, kiek matau lb graziai siuna:)
Atsakyti
QUOTE(-cornflower- @ 2012 05 14, 22:50)
Sveika, bardakass 4u.gif
As siunciuos is vogueweddingdress, tai man jie poto kai parasiau pirma kart atrase berods po poros dienu, bet poto kai susirasinejau toliau jau atsakydavo arba ta pacia diena arba neveliau nei sekancia. Gal pabandyk dar karteli parasyt? Seip su jais nesunku tartis, atsizvelgia i pageidavimus, mandagiai bendrauja. Man ten labiausiai patiko kad yra realiu pavyzdziu sukneliu ir free shipping, plius uz koregavima sukneles nereikejo moket (nors mano nedidelis buvo). Tik pasirinkimas gal nera toks didelis kaip kitur. O tokia suknute apie kuria klausi manau daug kur rast galima, pabandyk landybridals is ebay, kiek matau lb graziai siuna:)

tai kad va ne vienas laiskelis rasytas, net ir i ju oficialiu pasta, gal galetum imesti tada pasta, jei nesunku, gal ne i tuos rasau, todel ir neatraso. o kas liecia kitus saitus, tai buten klostuotos (plisuotos) sukneles nerandu, nebent ne ten ieskau blush2.gif gal ten reik is kart moket ir tada jie atraso. g.gif
o suknele tai si http://www_voguewedd...ess-el0011.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bardakass: 15 gegužės 2012 - 06:13
Prieš du metus aš irgi ėjau iš proto ieškodama savo svajonių suknelės! Norėjau, trumpos, paprastos, bet puošnios! Lietuvoje pasirinkimas.. Tiksliau jokio pasirinkimo ypač nestandartinių! smile.gif O jau kainos! doh.gif Pagelbėjo teta tuomet dirbusi Vokietijoje! Atsiuntė kelias katalogines nuotraukytes iš kurių ir išsirinkau sau suknytę! Buvau ja labai patenkinta! Tačiau dadar jos labai gaila, nes sulankstyta maiše dulka spintoj.. Bandžiau tetos klaust, kokiam puslapiuke užsakinėjo ar kiek maždaug galėčiau prašyti, jei pardavinėčiau, tai nesako, nes ją dovanojo.. Įdedu kelias nuotraukas! Kokie jūsų atsiliepimai? blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na graži suknelytė, tik as vis tiek noriu ilgos...kaip tik galvoju parsisiust is uzsienio...bet idomu galima paprasyt kad nebutu sleifo? Ar teko kam nors taip daryti? smile.gif
Atsakyti