Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

Ačiū 4u.gif
Aš užsakiau vasario pradžioje, atsiuntė po mėnesio. Buvau prašiusi, kad atsiųstų nuotrauką prieš išsiųsdami, bet jie to nepadarė biggrin.gif manau, kad specialiai, kad jeigu man būtų nepatikę, nereikėtų taisyti biggrin.gif šiaip džiaugiuosi, kad pasisekė, nes suvokiu, kad galėjo būti ir kitaip wink.gif
Suknelę taisiusi siuvėja sakė, kad ji siūta fabrike, bet kokybiškai. Medžiaga taip pat kokybiška. Žodžiu priekaištų neturiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina Les: 10 gegužės 2012 - 18:25
QUOTE(Tina Les @ 2012 05 10, 19:23)
Ačiū 4u.gif
Aš užsakiau vasario pradžioje, atsiuntė po mėnesio. Buvau prašiusi, kad atsiųstų nuotrauką prieš išsiųsdami, bet jie to nepadarė biggrin.gif manau, kad specialiai, kad jeigu man būtų nepatikę, nereikėtų taisyti biggrin.gif šiaip džiaugiuosi, kad pasisekė, nes suvokiu, kad galėjo būti ir kitaip wink.gif
Suknelę taisiusi siuvėja sakė, kad ji siūta fabrike, bet kokybiškai. Medžiaga taip pat kokybiška. Žodžiu priekaištų neturiu thumbup.gif

Pirmiausiai tai sveikinimai wub.gif wub.gif

Norejau paklausti pas ka sukenle taiset jei Vilniuje, kiek teiravausi , visos kaip susitare - siunu, bet netaisau doh.gif O as noreiu suknyte siek tiek pakeisti, modeliuka orginalesni gal idomesni pasidaryti, spalvyte gal imesti ax.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Taip keista, kad jau viskas praėjo wub.gif
Taisiau pas nepažįstamą siuvėją, bet sakė, kad daugiau taisyti nebesiims biggrin.gif matyt pataisyti yra daug sunkiau nei mums atrodo ax.gif
Atsakyti
labai grazi suknele!
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2012 05 10, 20:39)
Ačiū 4u.gif Taip keista, kad jau viskas praėjo wub.gif
Taisiau pas nepažįstamą siuvėją, bet sakė, kad daugiau taisyti nebesiims biggrin.gif  matyt pataisyti yra daug sunkiau nei mums atrodo  ax.gif

Ech gaila, bet Dea Martina salonas sako gali ir taisyti nors kartais lengviau nauja pasiuti, tai kreipsiuos pas juos - bus aisku tada 4u.gif
Atsakyti
O gal kas pirkote is milanobridal.com ar kimlybridal.com, nes radau patinkancia suknele...noreciau siustis, bet baisoka smile.gif
Atsakyti
Užklauskite pas jau merginų patikrintus siuvėjus - nusiųskite nuotrauka ir paklauskite ar jie siūna tokią suknelę. Esu tikra kad sulauksite teigiamo atsakymo. Taip galėsite užsisakyti patinkantį modeliuką ir bus mažesnė rizika dėl galutinio rezultato 4u.gif
Atsakyti
As taip pat jau gavau savo suknute. Vakar drebancion rankom pasiemiau deze. Kol grizau namo visa kelia tylejau. Ir visai bereikalo tiek jaudinausi, nes ji tikrai fantastiska wub.gif Nesitikejau net puse tokios. Labai graziai ir kokybiskai pasiuta. Siuvineta graziais karoliukais ir kristalais wub.gif Tik veliuma idejo ne ta, kur uzsakiau. Labiausiai bijojau del dirzelio siuvinejimo. Bet dirzelis issiuvinetas fantastiskai thumbup.gif Dabar reikia tik rasti kas truputi patrumpintu ir padarytu kilpute sleifui.
Nuotraukas idesiu po savaitgalii
Atsakyti
Kol kas tik tokia nuotrauka mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
katydid super thumbup.gif siuvo landy ar kazkas kitas?
Atsakyti
Sveikinimai!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip džiugu matyti, kad atsigavo kinietukai, tiek gražiai pasiųtų suknelių pasipylė!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 05 11, 14:57)
Ech gaila, bet Dea Martina salonas sako gali ir taisyti nors kartais lengviau nauja pasiuti, tai kreipsiuos pas juos - bus aisku tada  4u.gif

as irgi kreipiausi i si salona , siunuosi antros dienos suknele ir tvarko bei valo pirmosios dienos smile.gif taip pat ir sesuo uzsisake suknele pas juos, tokio modelio kokio ji norejo nebuvo tai pasiule pasiuti smile.gif
Atsakyti