Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas chatas

na manes vistiek neregistruoja cia http://www.supermama...t/flashchat.php. Paraso kad blogas prisijungimo vardas arba slaptazodis cry.gif g.gif O kaip is naujo registruotis tai ir nerandu cry.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna @ 2005 06 04, 22:54)
na manes vistiek neregistruoja cia http://www.supermama...t/flashchat.php. Paraso kad blogas prisijungimo vardas arba slaptazodis  cry.gif  g.gif O kaip is naujo registruotis tai ir nerandu  cry.gif  sad.gif

Nieko tau iš naujo daryt ir nereikia..chatas tave tiesiog turi atpažinti...tik kol kas jis dėl jam vienam žinomų priežasčiu, jei namaišau, priima iki 5 žmonių - kai jame bus mažiau..priims biggrin.gif O kada tai bus - kitas klausimas cool.gif Tiesa, turėtum eiti tiesiai iš forumo (kad ir iš šio skyrelio , paspaudus ant savo pačios nuorodos), o ne, kaip minėjo SM, ši adresą išsisaugojus tarp Favorites ar dar kur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 04 birželio 2005 - 22:19
biggrin.gif o mane ileidzia ir is Favorites thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2005 06 05, 00:52)
biggrin.gif  o mane ileidzia ir is Favorites  thumbup.gif

O jei būtų ten 5, neįleistų iš niekur....va tada ir pasimatytų lygybė tongue.gif Bo dabar nelygybė... biggrin.gif Bet šiaip įdomu g.gif o tai kaip tada tas chatas tavo niką atpažįsta (jei iš Favorites)? Mistika ne kitaip rolleyes.gif Ar tu atskirai savo niką suvedinėji? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 05 birželio 2005 - 08:27
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 05, 08:25)
O jei būtų ten 5, neįleistų iš niekur....va tada ir pasimatytų lygybė  tongue.gif Bo dabar nelygybė...  biggrin.gif Bet šiaip įdomu  g.gif  o tai kaip tada tas chatas tavo niką atpažįsta (jei iš Favorites)? Mistika ne kitaip  rolleyes.gif Ar tu atskirai savo niką suvedinėji?  cool.gif

nieko atskirai neįvedinėju! nes tas pats gi su SM, man logintis kiekvieną kart jungiantis nereikia - aišku kai einu iš savo kompo mirksiukas.gif o jei tu kiekviena kartą išeidama iš SM išsilogini, tai tavęs iš favorites ir nepriima ax.gif

P.S.: vieną` kartą buvo ir man, kad prašė slaptažodžio, bet reikėjo kantrybės ir iš kokio 5 karto įėjau be jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2005 06 05, 11:25)
nieko atskirai neįvedinėju! nes tas pats gi su SM, man logintis kiekvieną kart jungiantis nereikia - aišku kai einu iš savo kompo  mirksiukas.gif  o jei tu kiekviena kartą išeidama iš SM išsilogini, tai tavęs iš favorites ir nepriima  ax.gif

Niekur aš neišsiloginu tongue.gif
O jei iš penkto karto tai dar labai gerai...ne visiem taip sekasi..tiesiog pataikei į "neužkrautą" chato laiką cool.gif
O slaptažodžio bet kuriuo atveju prašyti neturi..jei jau prašo..reiškia neįeisi rolleyes.gif
Iš Favorites įleidžia ir mane, bet anksčiau eidavo tik tiesiai iš forumo (kaip kai kuriems iki šiolei) cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 05 birželio 2005 - 13:20
o kodel tik 5 ileidzia o ne daugiau kaip anksciau budavo ko daugiau zmoniu to idomiau o dabar tik penkiese cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Ten ne chatas- ten pasityciojimas. blink.gif

Ei, senos chatininkes mirksiukas.gif , gal kur kitur radot normalu chata?
Atsakyti
Chatas kaip chatas...tiek kad šiek tiek "serga"....rinkos mamos ir Tavo Vaiko chate ir Mirc'e pasidarę super_mama (Aitvaro serveriuose)...ale "neužsikabino" ant tos idėjos mamos. Dar kai kurios bendraujame per Skype. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 06 birželio 2005 - 17:41
Aha- Tavo vaike dabar radau supermamieciu. Ten ir sedziu daba- malonu dirbt. Nieks netrukineja, nereikia grabaliotis kazkokiose beleberdose, tik smailikai vargani, palyginus su ankstesniu supermamos chatu.

Echm echm... O Skype- tai kaip?
Atsakyti
Aš tai šiuo metu į bendrus pokalbius nelabai Skype jungiuos...na bet būdavo kalbam su SuperBaba, doma, undine, Nidi kartu....gal jos dar tęsia tą chatinimo tradiciją. Susirandi vieną (pvz. Superbaba, bo kitų nikai skiriasi kiek biggrin.gif ), o paskui "sumetamos" kelios pasijungusios į vieną krūvą. Tiesiog Skype programikę turėt reikia ir tiek...tiesa smailikų su senuoju chatu irgi nepalyginsi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 06 birželio 2005 - 18:25
Joooo... Gaila. Siandien uzsimaniau senaja gvardija pakalbint, kaip sekasi, kaip vaikus ir pilvus augint sekasi... Ir naujokiu pasidairyti... ax.gif Ale ne - tai ne. Nors blaiviu protu nesuvokiu, kodel reikejo sena chata nugalabyt. Ainu gal sidro pasiimsiu... drinks_cheers.gif
Atsakyti