Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas chatas

visai nejuokauju.
Atsakyti
Aš negaliu įeiti čata ,nes parašo jog svetainė yra kuriama arba vyksta atnaujinimo darbai
Atsakyti
o mane ileidzia, bet nei dienos metu, nei vakare nieko nerandu cry.gif
Nieko geriau uz buvusi chata matyt nebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gene @ 2005 06 11, 17:53)
Aš negaliu įeiti čata ,nes parašo jog svetainė yra kuriama arba vyksta atnaujinimo darbai

Man irgi tą patį rašo, jei einu per Supermamos nuorodą. Įeinu tik per Karbynės įdėtą nuorodą (17 puslapy). O kaip trumpiau tai padaryti?
Tikrai, senas chatas buvo geresnis... verysad.gif
Atsakyti
Mamytes kur jus visos issibarstete ? Kodel nebunate naujame chate? Kur dingo visos sienbuves? atsiraskite pagaliau 4u.gif 4u.gif 4u.gif PRASAU heart.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Gene @ 2005 06 11, 18:53)

Todėl kad eini seno chato, kuris nebeegzistuoja, adresu. Naujasis čia.
Atsakyti

ačių ,Karbyne.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
atidarius Jūsų nurodytą psl. man iškrenta kamputyje kryžiukas sad.gif , kiek suprantu reikia susiinstaliuoti kokį tai flashą , bet aš nemoku, kiek bandžiau niekaip man neįšeina, kažką matyt blogai nuspaudžiu ar nedaspaudžiu, nu net nežinau, gal galite kas man padėti ir parašyti( į a.ž) nuosekliai žingsnis po žingsnio ką reikia spausti. Būčiau labai dėkinga 4u.gif
P.S. O kaip chato pasiilgau cry.gif
Atsakyti
Nu parašykit kas nors, nes taip ir liksiu be chato cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Ernesta, gaila, bet va šito tikrai nežinau...Na bet tikiuosi atsiras, kas paaiškins. smile.gif
Atsakyti
aš įėjus matau, ką rašo, bet parašyti negaliu, nėra jokios eilutės rašymui, niekur nesirašo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2005 06 29, 12:24)
aš įėjus matau, ką rašo, bet parašyti negaliu, nėra jokios eilutės rašymui, niekur nesirašo  verysad.gif

Ir man tas pats... cry.gif Ką daryti??? g.gif
Atsakyti