Na chatas Braziles, o jame vyksta labai drąsus ir įžeidinėjantys pasisakymai, nevardinsiu asmenų...
nemaniau niekada, kad supermamoj sulauksiu tokių žodžių vien dėl to, kad prisijungiau į tą puikujį reklamuojamą naują chatą....
Gėda.../
lexusia, pirma labai nemandagu kištis į pokalbį, kuris su tavim niekaip nesusijęs ir piktintis poto, kad nieks į tave dėmesio nekreipia.
2. man nieko keisto, kad chate kažkas aiškinasi konfliktus, tam chatas ir yra, kad chatint.
man chatas patinka. siūlau visoms dar nebuvusioms ten apsilankyt ir nekreipt dėmesio į ką tik išsakytas, beje, visiškai neteisingas ir klaidinančias mintis.
2. man nieko keisto, kad chate kažkas aiškinasi konfliktus, tam chatas ir yra, kad chatint.
man chatas patinka. siūlau visoms dar nebuvusioms ten apsilankyt ir nekreipt dėmesio į ką tik išsakytas, beje, visiškai neteisingas ir klaidinančias mintis.
QUOTE(violetik @ 2005 07 01, 14:54)
Na tikrai supermamkos negražu taip, o ypač kai senbuvės naujokėms tokį pavyzdį rodo...ir kai tos atsikerta - banas

QUOTE(Lexusia @ 2005 07 01, 13:40)
Na chatas Braziles, o jame vyksta labai drąsus ir įžeidinėjantys pasisakymai, nevardinsiu asmenų...
nemaniau niekada, kad supermamoj sulauksiu tokių žodžių vien dėl to, kad prisijungiau į tą puikujį reklamuojamą naują chatą....
Gėda.../
Gėda.../

QUOTE(hobo @ 2005 07 01, 15:00)
o ismetimo funkciją, kas beje tikrai nėra banas, turi kievienas užėjęs dalyvis, taip, kad tavo ašaros atrodo apgailėtinai, ypač kai ir pati ta funkcija naudojiesi.
Hobo, pasinaudojau ja tada kai tu mane išmetei, paprastai ir žmoniškai - atkeršijau

O ašaros....Hm...kas tas yra????
QUOTE(Brazile @ 2005 07 01, 15:01)
Brazile, tavo žodžiai Chate - kad jis tavo

Nesiruošiu aš čia su visomis ginčytis, yra kas patvirtins kokios jūs abi bjaurios, nesu kritiška asmenybė, tačiau šį kartą tikrai sunervinot....
sakau dar kartą - gėda....O jūs ją darote supermamoj......
QUOTE(Lexusia @ 2005 07 01, 14:04)
Brazile, tavo žodžiai Chate - kad jis tavo
Nesiruošiu aš čia su visomis ginčytis, yra kas patvirtins kokios jūs abi bjaurios, nesu kritiška asmenybė, tačiau šį kartą tikrai sunervinot....

nieko geresnio nebuvau skaičius. o aš chate sakiau, kad esu šito chato adminas ir dar, kad nuspėju ateitį ir šiaip burt moku. gal kas galėtų patvirtint mano žodžius???????? cha cha cha, tai nors pinigų užsidirbčiau:)))))

QUOTE(hobo @ 2005 07 01, 15:07)
nieko geresnio nebuvau skaičius. o aš chate sakiau, kad esu šito chato adminas ir dar, kad nuspėju ateitį ir šiaip burt moku. gal kas galėtų patvirtint mano žodžius???????? cha cha cha, tai nors pinigų užsidirbčiau:)))))
Hobo, skaityk atidžiau, čia ne tu, o Brazile taip sakė...
Violetik, aš tai pusiau, bet buvo ten naujokių...Aš už jas....Tiksliau už tą pusę, kuri nukentėjusi

QUOTE(Lexusia @ 2005 07 01, 14:08)

Violetik, aš tai pusiau, bet buvo ten naujokių...Aš už jas....Tiksliau už tą pusę, kuri nukentėjusi

ir as ten papuliau, i kazkieno pikti, nors to ir nesitikejau, nesu as jau ten taip nukentejusi, buna gyvenime ir baisiau, o del tokiu dalyku pyktis, tai manau neverta, juk ne mazi vaikai esam, o visgi mamos...