Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas chatas

GERBIAMI MODERATORIAI, BRAZILE NE PRIE KO...JUMS ZINOME VEIKEJA JOLE POLE KEICIA NIKUS: SAD-CLOUD, PRIFUVEJA, AR DAR KAZKAIP.....PASTOVIAI BANDO SUKIRSYTI CHATO LANKYTOJUS, JAI SEKASI, TODEL PRASYCIAU BRAZILES NIEKUOM NEKALTINTI.....CIA MUSU SU JOLE POLE NEDASIAISKINTI SANTYKIAI....

Atsakyti
ir išvis viskas tame chate yra gerai.
Atsakyti
No comments doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
jei besipiktinančios šneka apie vakar dienos įvykius čate, tai ten tikrai buvo važiuojama ant jolės-polės nick'u besidengiančios personos, bet ir buvo už ką. Norinčios sužinoti tiksliau tos galimybės kaip ir nebeturi, nes beveik visa vakarykštė pelės isterika yra ištrinta. Trumpai esmė ta, kad pasiguodusioms "kertelėje" buvo paaiškinta, kad depresijos, kaip ligos nėra, tai tinginių išsigalvojimas, o hobo išvadinta besikrušančia alkoholike ( hobo, atsiprašau, bet galiu tą epitetą ir sau prisitaikyt, nes ir lytiškai santykiauju, ir išgeriu, kartais net per daug). Beje, labai sunku būtų perteikti visus niuansus, pasakysiu tiek- kalbėta buvo grubiai ir įžeidžiamai. paskui pelė vienoj temoj bandė pasinaudot hobo "chodu", paskelbdama, esą ji tik "eksperimentavo". Irgi šlykštu. peržiūrėjau jos žinučių kokį trečdalį, tai tikrai nepanašu, kad nick'as būtų skirtas 'eksperimentams", nes yra ir kitokio tono pasisakymų.

kas ink čato stilistikos- neturiu supratimo, kaip būna kitur, nes vakarykščios mano dešimt minučių buvo pirmas kartas. Manau, kad esant reikalui ir norui, būtent ten ir tinka daryt 'razborkes" su visa nenormine leksika. Arba reikia aiškintis akis į akį biggrin.gif , ką marieana pelei ir siūlo. kaipsuprantu, pelė nedrįsta atsakyt už savo drąsą virtualiam pasauly. Negerbiu .
Atsakyti
gal gali kas paaiškinti, kaip naudotis šiuo chatu? ax.gif Man atsidarius matosi tik pokalbiai mėlynam fone, o nėra nei eilutes kur rašyti savo tekstą, nei narių sąrašo g.gif
Atsakyti
O man is viso puslapio neatidaro!!! cry.gif O taip siandien paplepet norejosi, niekada SM chate nebuvau dar, ir se tau!... verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
man tai irgi to puslapio visai neatidaro schmoll.gif
Atsakyti
Bandziau kelis kartus, bet man irgis neatidaro.
Atsakyti
Nu ar mano niką tam chat'e ir rodys taip durniškai verysad.gif vietoj Žmona rašo _ona (vietoj brūkšniuko kvadratukas) net m raidė dingo umn.gif
Atsakyti
Nu man tas chatas - mistika kažkokia blink.gif Į senąjį manęs vapše neįleido. O naujam esu tik stebėtoja ir skaitytoja smile.gif
Atsakyti
O ką ten įėjus reikia daryt? ohmy.gif Nes aš visai nieko nesuprantu schmoll.gif Rodo tiok mėlyną foną ir rašo, kad prisijungiau g.gif O daugiau nieko neduoda schmoll.gif
Atsakyti
man asmeniskai viską duoda. Žmonelė prisiregistravo- jai irgi viskas čiki. Gal pas jumis kas negerai su interneto filtrais, pop-up;sas (savaiminių langu atidarymo blokavimas) jei uždėtas irgi chato neatidaro.
Atsakyti