QUOTE(Saitana @ 2010 06 11, 09:41)
Kaip daryti padaziuka,kuri Ispanijoje pila ant zuvies ,kreveciu..toks cesnakinis,,aliejinis.

Gal kuri zinote
Gal kur buvo parasyta,bet atrodo atidziai skaiciau-neradau
Saitana,čia,yra nėra Ispaniškas padažas,bet labai ,labai skanus
reikia:
ryšelis petražolių,
ryšelis mėtų,
ryšelis česnako laiškų,
citrina,
pora v.š. baltojo vyno acto{galima naudoti chereso acto}
penki v.š. gyno alyvų aliejaus,
vienas v.š.kaparėlių,
šešios didelės juodosios alyvuogių be kauliukų,
druskos,pipirų,
Citriną gerai nušveičiame su šepetuku,nutarkuojame žievelę.
Įpilkite vyno,alyvuogių aliejaus.
Petražoles,metas sukapokite ir laiškus česnakų
Supjaustykite alyvuoges,kaparėlius.
Viską supilkite į padažą ,papipirinkite,padruskinkite.
Gerai išmaišykite,ir palaikykite.