gal zinote koki skanu padaziuka koldunams? As darau su grietine, ssviestu, pievagrybiais. Bet norisi kazko imantresnio, idomesnio
QUOTE(liepaite_sun @ 2010 06 07, 00:24)
Sveikos,
gal zinote koki skanu padaziuka koldunams? As darau su grietine, ssviestu, pievagrybiais. Bet norisi kazko imantresnio, idomesnio
gal zinote koki skanu padaziuka koldunams? As darau su grietine, ssviestu, pievagrybiais. Bet norisi kazko imantresnio, idomesnio
Liepaite_sun,
Siūlau,tokį padažiuką,kurį man teko užtikti internete,bet jis nepaprastai patiko,bet čia daugiau keptiems ,bet manau galima ir virtiems.
Grietinėlė+krapai+kmynai+česnakai+pipirai+druskytė+sūriukas.
Sudėjus visus produktus{išskyrus sūrį}pavirti ant nedidelės kaitros 20-25min
sudėti sūrį iružpylus ant koldūnų įdėti dešimčiai min. į orkaitę.
Dar ,antras varijantas grietinėlė+svogūnū laiškai+krapai.
Skanaus
QUOTE(liepaite_sun @ 2010 06 06, 23:24)
Sveikos,
gal zinote koki skanu padaziuka koldunams? As darau su grietine, ssviestu, pievagrybiais. Bet norisi kazko imantresnio, idomesnio
gal zinote koki skanu padaziuka koldunams? As darau su grietine, ssviestu, pievagrybiais. Bet norisi kazko imantresnio, idomesnio
o as darau paprasta padaziuka.
Kaip daryti padaziuka,kuri Ispanijoje pila ant zuvies ,kreveciu..toks cesnakinis,,aliejinis.
Gal kuri zinote
Gal kur buvo parasyta,bet atrodo atidziai skaiciau-neradau
Gal kur buvo parasyta,bet atrodo atidziai skaiciau-neradau
QUOTE(Imagee @ 2008 06 29, 13:46)
Gal kas zino kinsko saldziarugscio GUA BAO padazo receptuka?
Dazniausiai visur su pomodoru padazu tie saldziarugsciai buna.
Dazniausiai visur su pomodoru padazu tie saldziarugsciai buna.
jei nori to saldziarugscio padazo recepto tai keciupas citrinos sultys cukrus ir gerai ismaisai kol cukrus istirpsta
QUOTE(Saitana @ 2010 06 11, 09:41)
Kaip daryti padaziuka,kuri Ispanijoje pila ant zuvies ,kreveciu..toks cesnakinis,,aliejinis.
Gal kuri zinote
Gal kur buvo parasyta,bet atrodo atidziai skaiciau-neradau
Gal kur buvo parasyta,bet atrodo atidziai skaiciau-neradau
Saitana,čia,yra nėra Ispaniškas padažas,bet labai ,labai skanus
reikia:
ryšelis petražolių,
ryšelis mėtų,
ryšelis česnako laiškų,
citrina,
pora v.š. baltojo vyno acto{galima naudoti chereso acto}
penki v.š. gyno alyvų aliejaus,
vienas v.š.kaparėlių,
šešios didelės juodosios alyvuogių be kauliukų,
druskos,pipirų,
Citriną gerai nušveičiame su šepetuku,nutarkuojame žievelę.
Įpilkite vyno,alyvuogių aliejaus.
Petražoles,metas sukapokite ir laiškus česnakų
Supjaustykite alyvuoges,kaparėlius.
Viską supilkite į padažą ,papipirinkite,padruskinkite.
Gerai išmaišykite,ir palaikykite.
Nežinau gal pasikartosiu, bet prie pvz keptų krabų lazdelių ar šiaip kepsnelių labai skanus yra toks:
rauginti agurkėliai (geriausiai tinka šviežiai raugti), daug krapų, skiltelė česnako ir majonezas
rauginti agurkėliai (geriausiai tinka šviežiai raugti), daug krapų, skiltelė česnako ir majonezas
As darau labai paprasta padaziuka. Majonezas + Pomidoru padazas + Cesnakas (pagal skoni). Tinka prie kepsniu, kotletu, liezuvio.
QUOTE(aga1 @ 2010 07 15, 04:00)
As darau labai paprasta padaziuka. Majonezas + Pomidoru padazas + Cesnakas (pagal skoni). Tinka prie kepsniu, kotletu, liezuvio.
primokeciau, kad niekas neberasytu sio padazo
Merginos,gal zinot kokiu skaniu padaziuku skryliams,bet kad butu be spirgiuku.Maniskis nevalgo
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 08 10, 08:55)
Merginos,gal zinot kokiu skaniu padaziuku skryliams,bet kad butu be spirgiuku.Maniskis nevalgo 
Ištirpink sviestą puodelyje, tada dek grietinę ir pakaitink šiek tiek maišant kol pasidarys vienalytė masė, kas nori deda druskos, pipiru, bet čia jau skonio reikalas. Praporcijos irgi pagal skoni bandyk dėt 1 prie 1 ir matysi ko riek daugiau ir ko mažiau








