Įkraunama...
Įkraunama...

Gardūs padažai

QUOTE(DOMINUKE @ 2010 08 10, 09:55)
Merginos,gal zinot kokiu skaniu padaziuku skryliams,bet kad butu be spirgiuku.Maniskis nevalgo doh.gif



QUOTE(AkvileZ @ 2010 08 10, 14:57)
Ištirpink sviestą puodelyje, tada dek grietinę ir pakaitink šiek tiek maišant kol pasidarys vienalytė masė, kas nori deda druskos, pipiru, bet čia jau skonio reikalas. Praporcijos irgi pagal skoni bandyk dėt 1 prie 1 ir matysi ko riek daugiau ir ko mažiau smile.gif



Butent toki padaza patiekdavome prie skryliu kai padaveja kazkada dirbau thumbup.gif .
Dar toki saldziai galima gaminti su grietine sviestu ir cukrumi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 07 15, 18:26)
primokeciau, kad niekas neberasytu sio padazo  lotuliukas.gif

Man kaip tik kilo noras jį parašyt, duok 10 Lt, nerašysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 09 04, 14:13)
Man kaip tik kilo noras jį parašyt, duok 10 Lt, nerašysiu lotuliukas.gif

aaa... uzsidirbt norima??? lotuliukas.gif

Del skryliu padazo: man labai skanu pakepinti svieste smulkiai pjaustyta svoguna, deti druskos, grietines, galima krapuku svvieziu ir uzvirinti viska keptuveje 4u.gif
Zodziu panasu, kaip sviestas/grietine, bet man su svogunu dar skaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 09 06, 11:35)
aaa... uzsidirbt norima???  lotuliukas.gif

Pamačiau komercinį pasiūlymą ir nesusilaikiau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man patinka vienas tuno padazas,cia tiksliau paimtas is patiekalo Vitello Tonnato.

100 gr tuno (alyvuogiu aliejuje)
2 kiausiniu tryniai virti
petrazoliu
1/2 valg.sauksto Dizono garstyciu
1/2 citrinos sulciu
0,2 l alyvuogiu aliejaus
2 valg.saukstai kapareliu

Visus ingredientus mikseryje isplakti.

Labai skanu ir su prancuzisku batonu,ciabatta pamirkyti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 09 rugsėjo 2010 - 07:43
mano grybu padazas prie kepsniuku smile.gif

reikes:
Grybu (pievagrybiu arba voveraiciu)
grietineles;
sviesto;
raudono vyno;
druskos, pipiru, baziliko,raudonelio.

Ant sviesto pakepinti grybus, ipilti grietineles, suberti prieskonius, truputy pakaitinti, ipilti raudono vyno ir pakaitinti kol padazas sutirstes smile.gif lb skanu, ypac su zverienos kepsniukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(4love @ 2010 11 14, 23:13)
mano grybu padazas prie kepsniuku smile.gif




4love, bukit gera, parasykit nors apytiksles proporcijas grietineles ir vyno. Nesu specialiste padazu su vynu, bijau kad vynas nesutrauktu tos grietineles. Kaip tik turiu sernienos, knieti isbandyti si padaza ax.gif
Beje, vynas sausas, kaip suprantu.
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 11 15, 17:07)
4love, bukit gera, parasykit nors apytiksles proporcijas grietineles ir vyno. Nesu specialiste padazu su vynu, bijau kad vynas nesutrauktu tos grietineles. Kaip tik turiu sernienos, knieti isbandyti si padaza ax.gif
Beje, vynas sausas, kaip suprantu.


be abejo sausas smile.gif o del proporciju, tai indelis grietineles (apie 200ml) ir 50-70 ml. vyno smile.gif kazkaip is akies visada pilu smile.gif svarbu neperkaitinti padazo, tada tikrai sutrauks smile.gif
Papildyta:
Beje raudonas sausas vynas lb tinka ir marinuojant zveriena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(4love @ 2010 11 15, 20:42)
be abejo sausas smile.gif o del proporciju, tai indelis grietineles (apie 200ml) ir 50-70 ml. vyno smile.gif kazkaip is akies visada pilu smile.gif svarbu neperkaitinti padazo, tada tikrai sutrauks smile.gif
Papildyta:
Beje raudonas sausas vynas lb tinka ir marinuojant zveriena  thumbup.gif


O, labai aciu 4u.gif Paskui ir as galesiu buti gudri ir pilti viska is akies, bet pirma karta tai labai pades va sitie skaiciukai smile.gif Kaip supratau, ji reikia l. trumpai kaitinti ir neleisti uzvirti? Gerai, kad pasaket, nes tikrai buciau pavirusi...
Atsakyti
Gal kas bande daryti astruji mango padaziuka? g.gif Noreciau ji pasigaminti, kaip skonis jo? Ir kokius cili pipiriukus naudojot?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Turiu gal ir kvaila klausima,
gaminant vistiena su grietineles padazu, dazniausiai raso, kad grietinele turi buti riebi. Turiu 13proc., ar nesugadinciau padaziuko (darau elementariai - vistiena pakepta, uzpilu grietineles ir prieskoniu ir viskas)?
Atsakyti
QUOTE(Ruanda @ 2011 03 10, 11:54)
Sveikutes  4u.gif

Turiu gal ir kvaila klausima,
gaminant vistiena su grietineles padazu, dazniausiai raso, kad grietinele turi buti riebi. Turiu 13proc., ar nesugadinciau padaziuko (darau elementariai - vistiena pakepta, uzpilu grietineles ir prieskoniu ir viskas)?

13 proc tai nzn, as kartais kai neturiu riebios, pilu 10 proc. Tai jei ilgiau pakaista - sutraukia.
Atsakyti