Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

Sveikos! smile.gif

Užsirezervavom viešbutį per booking.com savaitei Kipre, Pafose be atšaukimo galimybės. Kadangi planai pasikeitė, norim atšaukti rezervaciją. Susisiekę su viešbučio administracija, gavom variantą, kad viešbutį galim perleisti kitiems žmonėms, bet kuriomis datomis (kai viešbutis laisvas), gyventi savaitei dviese. Už viešbutį mokėjom 252eur, bet perleistume už tikrai pigiau. Gal kam reikėtų šito viešbutuko?
Va visas viešbučio aprašymas https://www.booking....977a4d30;dcid=5
tikrai puikiai įvertintas viešbutis geroje vietoje! Būtų abipusė nauda, nes prarasti tiek pinigų nesinori sad.gif

jei ką galima su manim susisiekti rkuraite@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antikva: 21 gegužės 2015 - 09:36
QUOTE(keistuole @ 2015 05 20, 23:35)
ne nieko neužšaldė, ėmė grynais, kreditinės tik nr. užsirašė, frančizė buvo 300 € tuo atveju, jei aš įvykio kaltininkė.
na pagooglinkit šiek tiek, bent jau temos pora psl paverskit, aš buvau radus
taxi firmą http://www.cyprus-ta....com/index.html
Larnakoj jie vežė mus 6 už 20 €

Yra ir kitų taxi firmų, kurie labai mielai pasitinka oro uoste, jei iš anksto užsirezervuoji, kaina derybų objektas

Beje jei visgi nuspręsit vietoj atvykę ieškot taksi, tai tarkitės dėl kainos prieš sėsdami į taksi.

Aciu labai uz sia informacija. Bandysim susisiekti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 05 20, 23:35)
na pagooglinkit šiek tiek, bent jau temos pora psl paverskit, aš buvau radus
taxi firmą http://www.cyprus-ta....com/index.html
Larnakoj jie vežė mus 6 už 20 €

Yra ir kitų taxi firmų, kurie labai mielai pasitinka oro uoste, jei iš anksto užsirezervuoji, kaina derybų objektas

Beje jei visgi nuspręsit vietoj atvykę ieškot taksi, tai tarkitės dėl kainos prieš sėsdami į taksi.

ačiū, nusiunčiau užklausą. Žiūrėsime ką pasiūlys.
Atsakyti
Transferio kaina, tai juk labai priklauso nuo to, kur norėsite apsistoti. Jei prie oro uosto, tai faktas, kad kainuos pigiai... jei toliau, tai bus brangiau. Šiaip tai lėktuvas atskrenda dienos metu, tai galima ir su autobusais. Nu bet jei mažų vaikų yra tai patogiau toks nuvežimas.
Aš užsisakiau vieną viešbutuką paskutinėms kelionės paroms Pafose.. tai ten savininkų dovana - parvežimas/nuvežimas iš/į oro uostą. Į priekį tai neaktualu, nes gyvensime kitur, bet skrendant namo oro uoste reikės būti apie 4 valandą ryto, tai šią paslaugėlę įvertinome smile.gif... O viešbutukas patvirtino, kad be problemų tikrai mus nugabens į oro uostą ir nakties metu smile.gif Yes Yes yes... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2015 05 22, 12:27)
Transferio kaina, tai juk labai priklauso nuo to, kur norėsite apsistoti. Jei prie oro uosto, tai faktas, kad kainuos pigiai... jei toliau, tai bus brangiau. Šiaip tai lėktuvas atskrenda dienos metu, tai galima ir su autobusais. Nu bet jei mažų vaikų yra tai patogiau toks nuvežimas.
Aš užsisakiau vieną viešbutuką paskutinėms kelionės paroms Pafose.. tai ten savininkų dovana - parvežimas/nuvežimas iš/į oro uostą. Į priekį tai neaktualu, nes gyvensime kitur, bet skrendant namo oro uoste reikės būti apie 4 valandą ryto, tai šią paslaugėlę įvertinome smile.gif... O viešbutukas patvirtino, kad be problemų tikrai mus nugabens į oro uostą ir nakties metu smile.gif Yes Yes yes... thumbup.gif

Na jums pasisekė, ir aš buvau radus kad viešbučiai perveža nemokamai, man atsiuntė kainas taxi firma. 48 EUR iš Paphos iki viešbučio (apie 15 km.) - abu galus 96 EUR. Per kelionių agentūrą - 69EUR pirmyn atgal.
Atsakyti
QUOTE(simply_milda @ 2015 05 22, 12:41)
Na jums pasisekė, ir aš buvau radus kad viešbučiai perveža nemokamai, man atsiuntė kainas taxi firma. 48 EUR iš Paphos iki viešbučio (apie 15 km.) - abu galus 96 EUR.  Per kelionių agentūrą - 69EUR pirmyn atgal.

O masina nuomuotis ne pigiau gautusi? Man tai kosmine kaina atrodo uz tokia paslauga.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2015 05 22, 13:41)
O masina nuomuotis ne pigiau gautusi?  Man tai kosmine kaina atrodo uz tokia paslauga.

Kadangi esam dabar kipre, tai zinokit realiai taxi tie nekainuoja. Vaziavom kuria diena apie kokius 25 km ir sumokejom 15 euru.
Atsakyti
QUOTE(nioninka @ 2015 05 25, 07:45)
Kadangi esam dabar kipre, tai zinokit realiai taxi tie nekainuoja. Vaziavom kuria diena apie kokius 25 km ir sumokejom 15 euru.

bet važiavot ne iš/į oro uostą?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 05 25, 09:04)

Ne. Bet musu tautiete vaziavo is oro uosto vaziavo iki viesbucio caravel mokejo 20euru. Sian kaip tik paklausiau.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 05 25, 08:04)

Musu viesbutis nuo Pafoso oro uosto 18km, viesbutis atsiunte taxi, uz kuri 2 suauge ir vaikas sumokejom 25eu, atgal ves nakti uz tiek pat 4u.gif
Atsakyti
Nezinau. man tai atrodo kad patogiausia keliati saloje tik su automobiliu, jeigu aisku ne per agenturas skrendat. Nusileidi, nueini pasiimi auto ir vaziuok kur nori ir kada nori.
Mes kylam birzelio 26 d. bilietai, apartamentai ir auto jau yra dabar beliko susideliot norima marsruta, bet itariu kad karstis bus jau nemazas. Ka patartumet svarbiausia aplankyti? Gyvensime Protare.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2015 05 25, 16:28)
Nezinau. man tai atrodo kad patogiausia keliati saloje tik su automobiliu, jeigu aisku ne per agenturas skrendat. Nusileidi, nueini pasiimi auto ir vaziuok kur nori ir kada nori.
Mes kylam birzelio 26 d. bilietai, apartamentai ir auto jau yra dabar beliko susideliot norima marsruta, bet itariu kad karstis bus jau nemazas. Ka patartumet svarbiausia aplankyti? Gyvensime Protare.
Aciu  4u.gif

na gal ne visiems norisi vairuot, svetima šalis, kitoj pusėj vairas ir pan.
Atsakyti