Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

QUOTE(vejunai @ 2015 05 25, 15:28)
Nezinau. man tai atrodo kad patogiausia keliati saloje tik su automobiliu, jeigu aisku ne per agenturas skrendat. Nusileidi, nueini pasiimi auto ir vaziuok kur nori ir kada nori.

Tai aisku patogiausia, bet kai kitoj pusej eismas, nei lt iprasta, tai pvz as pati nedrisau imt masinos vairuot, nors visose kitose salyse tik su nuomotom masinom vazinejam. Beje nei kiek nesigailiu taip nusprendus kai vietoj pamaciau eisma cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medeya: 25 gegužės 2015 - 20:44
QUOTE(medeya @ 2015 05 25, 21:42)
Tai aisku patogiausia, bet kai kitoj pusej eismas, nei lt iprasta, tai pvz as pati nedrisau imt masinos vairuot, nors visose kitose salyse tik su nuomotom masinom vazinejam. Beje nei kiek nesigailiu taip nusprendus kai vietoj pamaciau eisma cool.gif

o kodėl?
man tai kažkaip ne itin intensyvus eismas pasirodė ir vairuotojai pakankamai tolerantiški
net ir ta pusė ne itin smarkiai kliuvo, mane labiau vargino bėgių junginėjimas kaire ranka ir sėdėjimas "keleivio" pusėj
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 05 25, 20:48)
o kodėl?
man tai kažkaip ne itin intensyvus eismas pasirodė ir vairuotojai pakankamai tolerantiški
net ir ta pusė ne itin smarkiai kliuvo, mane labiau vargino bėgių junginėjimas kaire ranka ir sėdėjimas "keleivio" pusėj

Nera intensyvus, bet man tie issukimai, ziedai ir t.t. ne kazka pasirode... Dar jei begius metyt kaire ranka, plius mazas vaikas gale pazyztu, tai uztektu iki pilnos laimes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medeya: 26 gegužės 2015 - 18:16
QUOTE(medeya @ 2015 05 26, 19:15)
Nera intensyvus, bet man tie issukimai, ziedai ir t.t. ne kazka pasirode... Dar jei begius metyt kaire ranka, plius mazas vaikas gale pazyztu, tai uztektu iki pilnos laimes  smile.gif

na žiedai tikrai labai savitas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Dvi dienos ir įporanti prie eismo wink.gif
Atsakyti
Truputi temele ziuriu apnykusi, nejaugi niekas nesiruosiat i Kipra?
Gal kas galetu parekomenduoti gera kavinuke, taverna ar siaip kazkokia autentiska kiprietiska uzeigele? Apsistosime Protare, gal kazkur pietuose ar pietryciuose kazka esat isbande ir galite rekomenduoti is sios srities? smile.gif
Atsakyti
Na ką jau ten prirekomenduos jums, eini ir dairais, jei patinka - prisėdi, mes taip visur darom biggrin.gif

Ruošiamės 4u.gif , tik aš ir vėl rudens pabaigoje, šįkart gal į šiaurinę dalį, kol kas nieko konkretaus nesusidėliojau.
Atsakyti
Siandien parskridome is Kipro. Auto nuomavomes enterprise.gan pigu.tai pigiausias mano rastas variantas.vyras pirma kart vairavo kaire puse bet viskas sklandziai.neisivaizduoju ka ten veikt be auto...beje pries tai rinkau info ir buvau skaicius kad kainos panasiai kaip lt.nu tikrai ne..viskas daug brangiau. netgi vietiniai vaisiai ir darzoves.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2015 05 28, 19:48)
Na ką jau ten prirekomenduos jums, eini ir dairais, jei patinka - prisėdi, mes taip visur darom biggrin.gif

Ruošiamės 4u.gif , tik aš ir vėl rudens pabaigoje, šįkart gal į šiaurinę dalį, kol kas nieko konkretaus nesusidėliojau.

As ta suprantu. Bet musu nedomina tos visos komercines uzeigos su anglisko ar amerikietisko stiliaus menu. As kalbu apie tikra kiprietiska uzeigele toliau nuo komercines gatves. Miestelyje, kalnuose ar siaip kazkur idomiau.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2015 05 29, 08:57)
As ta suprantu. Bet musu nedomina tos visos komercines uzeigos su anglisko ar amerikietisko stiliaus menu. As kalbu apie tikra kiprietiska uzeigele toliau nuo komercines gatves. Miestelyje, kalnuose ar siaip kazkur idomiau.

paieskokite tripadvisor kaviniu, tavernu aplink jusu atostogu vieta. ten gi viska suraso , foto sudeda wink.gif pakomentuoja, parekomenduoja arba ne biggrin.gif taip mes issirinkome Lava taverna Chlorake ( Pafose) nors tikrai siaip jos nei rade butume nei pravaziave pro ja.Valgem meze smile.gif
Atsakyti
Tai niekas neatostogaujate Kipre? ...labai laukiu gyvų paprastų pasakojimų,lankytinos vietos, tarpmiestiniai autobusai, automobilių nuoma nuvykus vietoje, kirtimas buferinės zonos su automobiliu, šiaurinės pusės lankytinos vietos, paplūdimiai, bendravimo ypatumai ir linksmybės.... nu gi nesėdite vietoje all inclusive viešbučiuose?
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2015 06 10, 11:24)
kirtimas buferinės zonos su automobiliu

Apie buferines zonos kirtima automobiliu jau rasiau smile.gif
Atsakyti