QUOTE(Muranta @ 2015 04 17, 09:34)
* Jums klysti galima, o kitiems ne?
** O gal save bandėt gelbėt? Savo ego, kad paskui galėtumėt pasiteisinti, jog kažką darėt? Esminis klausimas, ką ten galbėjot, jei nebemylėjot?

Nesijaučiate kalta, kad meilė jumyse baigėsi? O juk prisiekėt, kad iki grabo lentos? Kiek verti jūsų pažadai?
*** Ar ne per drąsiai teigiate, nieko nežinodama apie mano asmeninį gyvenimą ir ką aš darau?
**** Ir? Skyrybos įvyko. Tai kodėl drįstate teigti, kad jei kiekviena tiek pastangų įdėtų, būtų mažiau skyrybų ir tuo labiau neištikimybių?
***** Tokiais epitetais ir tuo labiau nepagrįstom diagnozėm pradedama svaidytis, kai jau baigiasi argumentai ir nebesugebama brandžiai diskutuoti
nerasiau, kad kitoms negalima, nedek savo zodziu i mane
as geriau zinau, ka bandziau gelbet

. ir taip, kazka daryt visada reikia, or ne delmpasiteisinimo, o del visuotiniu socialiniu vertybiu, tokiu kaip seima. neigi galimybe is naujo pamilt zmogu ta pati? as tai manau, kad imanoma, jei abipusis noras ir pastangos. nesijauciu kalta, nes is jo puses pastangu nebuvo. jis paniekino seimos institucija, anuliavo ja savo vartotojisku poziuriu i moteris. todel tikrai nesijauciu nei kiek kalta
nieko as neteigiu apie ta tavo gyvenima

. tik bendrai destau nuomone apie degancius klynus ir tiek
na dristu teigti, nes esu tikra, kad teigiu teisinga minti

. todel ir dristu
cia ne diagnozes ir neepitetai, cia reiskiniu vadinimas savais vardais