Įkraunama...
Įkraunama...

> Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas, Pasidal

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 17, 08:46)
o kas ake, kad neimanoma pajausti kazkokia aistra biggrin.gif . bet tai nukirsti stabdzius butent ir gali tik nemeile, nebebijojimas prarast to prisirisimo, silumos, artimojo meiles

su tu nebijojimu tai kaip yra.
juk sesdami i automobili zinome, kad galime nepasiekti keliones tikslo, bet juk tikimes, kad neuzsimusim.
Atsakyti
QUOTE(Muranta @ 2015 04 17, 09:46)
Mano istorija jokia  tongue.gif

Iš ko susidarėt vaizdą, kad taip paprastai pateisinu neištikimybę ir aistrą?  blink.gif Tikrai ne.

Taip priekabiai rasot. Plius aiskinat, kas tai aistra ir nuo jos kelnes butinai turi nukrist. Tai gal ne siaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 04 17, 09:06)
Taip, kartojasi, kartais pagalvoju, kad tai kaip narkotikas... neatmetu ir psichologinių problemų versijos. Bet yra kaip yra.

Tos problemos kompleksines. Neistikimybe- asmenybes prigimties, charakterio, patyrimu visuma. Kokteilis toks.

Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 17, 09:53)
su tu nebijojimu tai kaip yra.
juk sesdami i automobili zinome, kad galime nepasiekti keliones tikslo, bet juk tikimes, kad neuzsimusim.

Tavo postas lyg ir pagrindzia, jog ejimas i sona yra net lb samoningas zingsnis, juk priimi rizika, supranti kur veda visa tai ir kaip gali baigtis. Bet nesakau, kad buna kitaip, gal su amzium ir patirtim ateina samoningumas. O gal protui tenka nusileist ir pateisint drugeliu proverzi.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 04 17, 09:57)
Taip priekabiai rasot. Plius aiskinat, kas tai aistra ir nuo jos kelnes butinai turi nukrist. Tai gal ne siaip bigsmile.gif

Man patinka diskutuoti. Ypač su tais, kurie daužo sau į krūtinę ir bando kažkam įrodyti, kad "Jau aš tai niekada" biggrin.gif

Neaiškinu. Čia tokia mano diskusijos forma. Ir plius, aš tikiu labai daug kuom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muranta @ 2015 04 17, 10:01)
Man patinka diskutuoti. Ypač su tais, kurie daužo sau į krūtinę ir bando kažkam įrodyti, kad "Jau aš tai niekada"  biggrin.gif

Neaiškinu. Čia tokia mano diskusijos forma. Ir plius, aš tikiu labai daug kuom smile.gif

Vel pripaisot biggrin.gif O kas cia sako niekada, vat nustosiu mylet ir bus bac kitam. Tiesiog diskusija is kai kuriu puses, butent uz tai, kad mylimasis yra vyras ir neatsiranda meiluzis. Bet gali turet sutuoktini ir meiluzi, net ne viena ir sakyt, jog myli vyra (mylimojo meile)? Jus su tuom sutinkat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo open: 17 balandžio 2015 - 09:06

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 17, 09:19)

nepainiai, aiskiai parase, kad turi psichologiniu bedu ji. kad kai buitis nuzudo aistra, jai atsiranda poreikis tos aistros pasisemt scetimoj lovoj. na kaip narkomanui dozes biggrin.gif . bet tai ir sprestvtada beda deretu kaip narkomanui, ty eit gydytis, o ne laigyt per lovas, skaudint vyra, vaikus

viena vertus taip. kita vertus - man kilo mintis, kad gal gydyti neistikimuosius butu tas pats kap gydyti homoseksualus? g.gif

QUOTE(Nerimeja @ 2015 04 17, 09:40)
Ir dabar jaučiu, kad santykiai mūsų tuoj baigsis.

cia del to, kad painiojasi jausmai? neber lengvumo?

QUOTE(open @ 2015 04 17, 10:01)
Tavo postas lyg ir pagrindzia, jog ejimas i sona yra net lb samoningas zingsnis, juk priimi rizika, supranti kur veda visa tai ir kaip gali baigtis. Bet nesakau, kad buna kitaip, gal su amzium ir patirtim ateina samoningumas. O gal protui tenka nusileist ir pateisint drugeliu proverzi.

zmoguje buna persipina samoningumas ir nesamoningumas.
Atsakyti
QUOTE(Muranta @ 2015 04 17, 09:34)
* Jums klysti galima, o kitiems ne? biggrin.gif

** O gal save bandėt gelbėt? Savo ego, kad paskui galėtumėt pasiteisinti, jog kažką darėt? Esminis klausimas, ką ten galbėjot, jei nebemylėjot?  blink.gif Nesijaučiate kalta, kad meilė jumyse baigėsi? O juk prisiekėt, kad iki grabo lentos? Kiek verti jūsų pažadai?

*** Ar ne per drąsiai teigiate, nieko nežinodama apie mano asmeninį gyvenimą ir ką aš darau? biggrin.gif

**** Ir? Skyrybos įvyko. Tai kodėl drįstate teigti, kad jei kiekviena tiek pastangų įdėtų, būtų mažiau skyrybų ir tuo labiau neištikimybių?

***** Tokiais epitetais ir tuo labiau nepagrįstom diagnozėm pradedama svaidytis, kai jau baigiasi argumentai ir nebesugebama brandžiai diskutuoti biggrin.gif

nerasiau, kad kitoms negalima, nedek savo zodziu i mane tongue.gif

as geriau zinau, ka bandziau gelbet biggrin.gif . ir taip, kazka daryt visada reikia, or ne delmpasiteisinimo, o del visuotiniu socialiniu vertybiu, tokiu kaip seima. neigi galimybe is naujo pamilt zmogu ta pati? as tai manau, kad imanoma, jei abipusis noras ir pastangos. nesijauciu kalta, nes is jo puses pastangu nebuvo. jis paniekino seimos institucija, anuliavo ja savo vartotojisku poziuriu i moteris. todel tikrai nesijauciu nei kiek kalta biggrin.gif

nieko as neteigiu apie ta tavo gyvenima lotuliukas.gif . tik bendrai destau nuomone apie degancius klynus ir tiek doh.gif

na dristu teigti, nes esu tikra, kad teigiu teisinga minti cool.gif . todel ir dristu lotuliukas.gif

cia ne diagnozes ir neepitetai, cia reiskiniu vadinimas savais vardais
Atsakyti
QUOTE(Muranta @ 2015 04 17, 09:01)
Man patinka diskutuoti. Ypač su tais, kurie daužo sau į krūtinę ir bando kažkam įrodyti, kad "Jau aš tai niekada"  biggrin.gif

O cia tokiu buvo? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 04 17, 10:05)
Vel pripaisot biggrin.gif O kas cia sako niekada, vat nustosiu mylet ir bus bac kitam. Tiesiog diskusija is kai kuriu puses, butent uz tai, kad mylimasis yra vyras ir neatsiranda meiluzis. Bet gali turet sutuoktini ir meiluzi, net ne viena ir sakyt, jog myli vyra (mylimojo meile)? Jus su tuom sutinkat?

Ir taip, ir ne biggrin.gif Kiekvienas atvejis labai individualus, painus ir savaip žavus. Analizė daug įdomesnė už tiesiog klišių klijavimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 17, 09:36)
Vat sitas dalykas mane siutina, kai kitu tai is karto klausia, ko nesiskyrei, bet pacios tempe guma ilgai, kol galiausiai viska uzbaige, o kai kurios ir to nepadare, bet is kitu vos ne reikalauja, kad tuoj pat skirtusi, jei kazkas netenkina. Na, neivyksta tos skyrybos is karto. As irgi ne vienerius mentus kankinausi, bet dar tikejausi ir stengiausi seima issaugoti, visos nesamones prasidejo tik tada, kai nebesitikejau nieko ir jau nebenorejau nieko.

south, gi niekas nerase, kad tuoj pat reik skirtis. cia gi meiluziauja moteros po 3 metus, na negi nepakankamas laikas apsisprest, kaip tpliau gyvensi biggrin.gif
arba tokia aistraxxx, nu gi ten is vis parodija, o ne seima, kone visa gyvenima bliatstvos i visas puses, ir niekas nekeiciama.

arba kai kuriu cinizmas, tipo noriu ir dulkinuosi su kuo noriu, cia tik sexas, o vyras lai buma vosa gyvenoma durnoaus vietoj.

kalbam gi butent apie tokius dalykus, o ne kad reikia vos uzsinorejus kito begti skirtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 17, 09:25)
south, gi niekas nerase, kad tuoj pat reik skirtis. cia gi meiluziauja moteros po 3 metus, na negi nepakankamas laikas apsisprest, kaip tpliau gyvensi biggrin.gif

arba tokia aistraxxx, nu gi ten is vis parodija, o ne seima, kone visa gyvenima bliatstvos i visas puses, ir niekas nekeiciama.

arba kai kuriu cinizmas, tipo noriu ir dulkinuosi su kuo noriu, cia tik sexas, o vyras lai buma vosa gyvenoma durnoaus vietoj.

Na taip, as irgi esu pries toki ilga meiluziavima, as is vis uz tai, kad jei isimylejai, kuo greiciau apsispresti, kaip toliau gyvensi.

Ai, pas ta tai ne seima ten, kazkokia parodija biggrin.gif .

Kazin, ka tokios kalbetu, jei suzinotu, kad ju vyrai taip elgiasi ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *South*: 17 balandžio 2015 - 09:30