QUOTE(Muranta @ 2015 04 17, 10:36)
Šaima jums - socialinė vertybė, bet jos neišsaugojot. Tiesa?
Jei būtumėt pamilusi tą žmogų iš naujo ir išsaugojusi šeimą, tuomet patikėti jumis ir jūsų įdėtomis pastongomis būtų tikrai lengviau. Deja...
Kodėl kaltinate vyrą dėl savo neišsaugotos santuokos? Santuoką kuria du žmonės. Du. O kaltas lieka tik vienas
tu skaityt moki? ar tik kabinetis? gi aiskiai parasiau ir dar kart pakartosiu - seima kuriama dviese, ir saugoma ji dviese. po voena niekas nieko neissaugos. todel ne AS jos neissaugojau, o mudu su vyru.
zr. pirma pastraipa. man absoliuciai nerupi taves itikinet kazkokiomis pastangimis. nenori netikek, man px
todel kad cia ne MANO santuoka, o MUSU. zr pirma pastraipa. santuoka kuria du zmones. bet del isirimo kalte tikrai ne visada atitenka po lygiai, net ir teismas neretai nustato kaltesniuosius

. jei zmogusnpasitrinko but neistikimas - jis kaltesnis uz istikima. jei zmogus piktnaudziauja svaigalais ar azartiniais losimais, jis kaltesnis uz nepiktnaudziaujanti. jei zmogus svetimas moteris kolekcionuoja kaip sportinius trofejus, jis kaltesnis uz sutuoktini, kuris to nedaro. aiskiau dabar tau?