Įkraunama...
Įkraunama...

> Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas, Pasidal

QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 17, 09:53)
su tu nebijojimu tai kaip yra.
juk sesdami i automobili zinome, kad galime nepasiekti keliones tikslo, bet juk tikimes, kad neuzsimusim.

uz tai gi nesedi i masina su neveikianciais stabdziais ar vairu biggrin.gif . uz tai saugos dirzus prisisegi. nesedi vairuot nemokedamas. nesedi girtas. nu galvoji atsakingai.
kai kurie negalvoja, vairuoja bet ka, bet kaip ir bet kokioj buklej.

betgi tokiu zmoniu visiskai psichiskai sveikais kazi ar pavadintume biggrin.gif . r nenustembam, kai susizeidzia, ar uzsimusa. netgi sakom, kad taip ir turejo but, taip jiems ir reikia.

tas pats ir su neistikimybe.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 17, 10:22)
as geriau zinau, ka bandziau gelbet biggrin.gif . ir taip, kazka daryt visada reikia, or ne delmpasiteisinimo, o del visuotiniu socialiniu vertybiu, tokiu kaip seima. neigi galimybe is naujo pamilt zmogu ta pati? as tai manau, kad imanoma, jei abipusis noras ir pastangos. nesijauciu kalta, nes is jo puses pastangu nebuvo. jis paniekino seimos institucija, anuliavo ja savo vartotojisku poziuriu i moteris. todel tikrai nesijauciu nei kiek kalta biggrin.gif

Šaima jums - socialinė vertybė, bet jos neišsaugojot. Tiesa?

Jei būtumėt pamilusi tą žmogų iš naujo ir išsaugojusi šeimą, tuomet patikėti jumis ir jūsų įdėtomis pastongomis būtų tikrai lengviau. Deja...

Kodėl kaltinate vyrą dėl savo neišsaugotos santuokos? Santuoką kuria du žmonės. Du. O kaltas lieka tik vienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 04 17, 06:43)
Ar galima pavadint isimylejimu, abejociau, tiesiog chemija, susizavejimas. Bet tuo paciu ir stabdis, kad na nesileisi su juo gilyn. Tik ar jums tai suprast? Jums atrodo, kad tuoj turi pult i lova, jei jau suziezirbiavo. Manykit ka norit. As patyriau isbandyma, o santykiai su vyru banguoti, galejau rast priezasti kazka idomesnio nuveikti ir isbandyt, bet buvo vidinis stop. Tiesa sakant, tik tvirciau jauciuos po tokiu ivykiu.
Papildyta:

Ir tai gal net nepasirinkimas, tiesiog kazkas tave laiko pririses, na niekaip negali leisti i fizini kontaktas. Sunku apibudinti. Yra ir filmu su panasiom istorijom, kai ivyksta stop ir negaliu. Daryk ka nori. Dabar net manyciau, kad kaip tik didelis samoningumas (o ne raunantis stogas) turi pastumet i ta rysi.

Įdomi jūs. Kodėl vengiat atsakyt į klausimą? Nenorit sau pripažint, kad nemylėjot vyro, ar nenorit pasakyt, kad mylėjot, nes nepasitvirtintu teorija jūsų? VIs klausiu, o jūs vis kitką pasakojat...
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 17, 10:13)
viena vertus taip. kita vertus - man kilo mintis, kad gal gydyti neistikimuosius butu tas pats kap gydyti homoseksualus?  g.gif
cia del to, kad painiojasi jausmai? neber lengvumo?
zmoguje buna persipina samoningumas ir nesamoningumas.

aha, idomu butu rezultatai psichoterapijos pvz biggrin.gif

bet matyt priklauso nuo giluminiu priezasciu, jei zmogus tokiu budu iesko meiles ir ivertinimo, tai sustiprinus saviverte, nebeturetu kilt poreikis to ieskot kazkieno lovoj g.gif

o jei siaip vat psichofiziologinis defektas, kaip kad homosexualizmas, tai gal tiesipg neverta tokiems zmonems seimas kurt. lai laksto, duodasi su kuo nori ir neskaudina nei sutuoktiniu, nei vaiku
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 17, 10:31)
uz tai gi nesedi i masina su neveikianciais stabdziais ar vairu biggrin.gif . uz tai saugos dirzus prisisegi. nesedi vairuot nemokedamas. nesedi girtas. nu galvoji atsakingai.
kai kurie negalvoja, vairuoja bet ka, bet kaip ir bet kokioj buklej.

betgi tokiu zmoniu visiskai psichiskai sveikais kazi ar pavadintume biggrin.gif . r nenustembam, kai susizeidzia, ar uzsimusa. netgi sakom, kad taip ir turejo but, taip jiems ir reikia.

neistikimieji irgi bando iki minimumo sumazinti rizika.

galime vadinti psichiskais nesveikais. kodel gi ne. bet ka gi daryti? organizuoti priverstini gydyma? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Muranta @ 2015 04 17, 10:25)
Ir taip, ir ne  biggrin.gif Kiekvienas atvejis labai individualus, painus ir savaip žavus. Analizė daug įdomesnė už tiesiog klišių klijavimus smile.gif

Ir kuom idomi analize?
Jau man geriau zmogus su konkrecia nuomone ir isitikinimais, nei tokia nuomone kaip jusu, individualus atvejas. Kai jusu vyras susiras meiluze, jus irgi galvosit, kad individualus atvejas ir gerai jis padare, nes jus jo nemokejot mylet ir vertint. Arba jus busit neistikima ir ramia sazine vyrui suzinojus pasakysit- tu kaltas, nesusildei, pamirsai. Arba myliu tave, tu man vienintelis, visi kiti tik sex.
Jau geriau man zinot, kad aistra per silpna kitam, nei kad aistra per stipri del meiluzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo open: 17 balandžio 2015 - 09:39
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 17, 10:31)

Ir vėl diagnozė.

Jei važiuosite mašina su tavrkingais stabdžiais ir tvarkingu vairu ir net su saugos diržais, dar nereiškia, kad nieko jums neatsitiks. Kalbu ne tik apie tai, kad priešais atvažiuojantis bus be stabdžių, bet ir apie slidžią kelio dangą ir pan. Garantijų čia tikrai nėra.
Atsakyti
La Murkos buves vyras tai egzempliorius is donzuanu srities, jis pats turi noret gydytis, nes jam moterys kaip kojines. Bet kai yra nuolatinis meiluzis ir sakoma, jog vyra irgi myli. Tai neblogai butu apsilankyt pas psichologa/psichoterapiauta ir pasiaiskint priezastis, kokia meile tam vyrui ir ko norisi is santykiu su meiluziu. Nes galbut vyksta saviapgaule, galbut jus nematot, kad tie santykiai yra ne tai ko jums reikia, kad issprest senas problemas. Paieskot kitu sprendimo budu, o gal kaip tik issilaisvint is santuokos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo open: 17 balandžio 2015 - 09:44
QUOTE(open @ 2015 04 17, 10:38)
Ir kuom idomi analize?
Jau man geriau zmogus su konkrecia nuomone ir isitikinimais, nei tokia nuomone kaip jusu, individualus atvejas. Kai jusu vyras susiras meiluze, jus irgi galvosit, kad individualus atvejas ir gerai jis padare, nes jus jo nemokejot mylet ir vertint. Arba jus busit neistikima ir ramia sazine vyrui suzinojus pasakysit- tu kaltas, nesusildei, pamirsai. Arba myliu tave, tu man vienintelis, visi kiti tik sex.
Jau geriau man zinot, kad aistra per silpna kitam, nei kad aistra per stipri del meiluzio.

Tuom ir įdomi, kad pasaulis margas smile.gif

Bent šį tą naujo šiandien sužinojot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muranta @ 2015 04 17, 10:36)
Šaima jums - socialinė vertybė, bet jos neišsaugojot. Tiesa?

Jei būtumėt pamilusi tą žmogų iš naujo ir išsaugojusi šeimą, tuomet patikėti jumis ir jūsų įdėtomis pastongomis būtų tikrai lengviau. Deja...

Kodėl kaltinate vyrą dėl savo neišsaugotos santuokos? Santuoką kuria du žmonės. Du. O kaltas lieka tik vienas  biggrin.gif

tu skaityt moki? ar tik kabinetis? gi aiskiai parasiau ir dar kart pakartosiu - seima kuriama dviese, ir saugoma ji dviese. po voena niekas nieko neissaugos. todel ne AS jos neissaugojau, o mudu su vyru.

zr. pirma pastraipa. man absoliuciai nerupi taves itikinet kazkokiomis pastangimis. nenori netikek, man px lotuliukas.gif

todel kad cia ne MANO santuoka, o MUSU. zr pirma pastraipa. santuoka kuria du zmones. bet del isirimo kalte tikrai ne visada atitenka po lygiai, net ir teismas neretai nustato kaltesniuosius tongue.gif . jei zmogusnpasitrinko but neistikimas - jis kaltesnis uz istikima. jei zmogus piktnaudziauja svaigalais ar azartiniais losimais, jis kaltesnis uz nepiktnaudziaujanti. jei zmogus svetimas moteris kolekcionuoja kaip sportinius trofejus, jis kaltesnis uz sutuoktini, kuris to nedaro. aiskiau dabar tau?
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 17, 10:44)
aiskiau dabar tau?

Aišku biggrin.gif Kas čia gali būti neaiškaus, nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 17, 10:38)
neistikimieji irgi bando iki minimumo sumazinti rizika. 

galime vadinti psichiskais nesveikais. kodel gi ne.  bet ka gi daryti? organizuoti priverstini gydyma?  g.gif

vat tu man pasakyk, kokiu budu imanoma sumazint rizika, kaip kad cia kazkienonatvejis, kai meiluziauja seimos draugai g.gif . nu cia absoliuti rizika, cia padidinta netgi biggrin.gif

o kam? jei patys nenori normaliai gyvent, lai blaskosi. nu kiek cia blaskysis? senatvej vistiek sedes prie tos geldos ir supras, kas buvo biggrin.gif
Atsakyti