Įkraunama...
Įkraunama...

> Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas, Pasidal

QUOTE(*South* @ 2015 04 17, 09:29)
Na taip, as irgi esu pries toki ilga meiluziavima, as is vis uz tai, kad jei isimylejai, kuo greiciau apsispresti, kaip toliau gyvensi.

Kartais yra visiškai aišku, kad keisti nieko nenori. O jei ir pakeistum, tai dar nereiškia, kad situacija nepasikartotų.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 17, 10:13)
viena vertus taip. kita vertus - man kilo mintis, kad gal gydyti neistikimuosius butu tas pats kap gydyti homoseksualus?  g.gif

Dėl psichologinio gydymo. Nežinau, ar savanaudiškumas yra psichinė liga, kad ją reikėtų gydyti.
Atsakyti
Man tai keistas įsitikinimas, kad problemos šeimoje meilužiavimo atveju iškyla tik išaiškėjus tiesai. Manau, vienaip ar kitaip tai turi savo rezultatus santykiams su vyru (sutuoktine). Netikiu, kad meilužio turėjimas niekaip nepakeičia žmogaus psichologinės būsenos ar elgesio šeimoje, atitinkamai partnerio savijautos. Kitas dalykas, juk tam tikru lygmeniu vis tiek apgaudinėjamas žmogus jaučia (gal neįsisąmonindamas), kas vyksta, ir tai atitinkamai tai formuoja jo elgesį šeimoje.

Neištikimybė tokia dažna, kad, žinoma, neišeina jos vertinti vienareikšmiškai, tiesiog nuteisiant neištikimąjį, bet taip pat kvaila ir lengvabūdiškai eiti į santykius su meilužiu, vienintele "saugos priemone" laikant tik patikimą slapstymąsi.
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 04 17, 10:53)
Kartais yra visiškai aišku, kad keisti nieko nenori. O jei ir pakeistum, tai dar nereiškia, kad situacija nepasikartotų.

nu gerai, bet gi kai tiesa isaiskes, tai vistiek teks viska keist. tik dar paliksi pries ji ir visus aplinkinius kkk, tave smerks ir busi visu akyse kalta. nzn, kazkaip nelogiskas tas nenorejimas nieko keist schmoll.gif . nu nebent tu nori daugpatystej gyvent biggrin.gif , bet tai tada irgi lengviau butu susirast koki tai partneri svingeri ir dziaugtis sau atsipalaidavus, o ne slapstytis nuo vyro, rizikuot pastoviai
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 17, 10:38)
bet matyt priklauso nuo giluminiu priezasciu, jei zmogus tokiu budu iesko meiles ir ivertinimo, tai sustiprinus saviverte, nebeturetu kilt poreikis to ieskot kazkieno lovoj g.gif

o jei siaip vat psichofiziologinis defektas, kaip kad homosexualizmas, tai gal tiesipg neverta tokiems zmonems seimas kurt. lai laksto, duodasi su kuo nori ir neskaudina nei sutuoktiniu, nei vaiku

Priejom prie pacios kvintesencijos biggrin.gif
Labai teisinga mintis. As irgi manau, kad butent sios dvi neistikimybes rusys/priezastys yra pagrindines.

tik sprendimo bijau, kad ner. nepriversim visu kreiptis i psichiatrus ir neuzdesim draudimu kurti seimas.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 17, 11:19)
Priejom prie pacios kvintesencijos  biggrin.gif
Labai teisinga mintis. As irgi manau, kad butent sios dvi neistikimybes rusys/priezastys yra pagrindines.

tik sprendimo bijau, kad ner. nepriversim visu kreiptis i psichiatrus ir neuzdesim draudimu kurti seimas.

drinks_cheers.gif
as tai galvoju, kad sprendimas dalinai butu, jei mokykloj vyktu koks nors tai ugdymas seimai, na kad ir integruota normaliai i kokia etika ir i tai ziurima ne pro pirstus g.gif .
nes juk aisku kad nepasieksi nieko draudimais ar prievartom. nors kita vertus, galetu buti pvz paprastesne teisine procedura irodant sutuoktinio neistikimybe ir tuom pagrindu priteisiant moralines zalos atlyginima biggrin.gif . manau nemazai ka drausmintu tokios priemones biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Le Murka: 17 balandžio 2015 - 10:23
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 17, 11:23)
galetu buti pvz paprastesne teisine procedura irodant sutuoktinio neistikimybe ir tuom pagrindu priteisiant moralines zalos atlyginima biggrin.gif .

Nu visai Le Murka, malonumų kraniuką nori įstatymų užsukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 04 17, 10:55)
Dėl psichologinio gydymo. Nežinau, ar savanaudiškumas yra psichinė liga, kad ją reikėtų gydyti.

tai tie prie antruju, kur su psichofiziologiniais neisgydomais defektais. tokiems drausmines priemones.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 17, 11:40)
Nu visai Le Murka, malonumų kraniuką nori įstatymų užsukt  biggrin.gif

nu tai tegu susimoka uz malonumus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 16, 15:42)

Neisdavines metu metus savo obuolio puseLes. Nereikia apsigaudinet.
jei tai tikrai butu ta pusele, nerizikuotum jos netekt del sexromano. Jei is tikro myletum, bijotum prarast del pasibarskinimo su kitu. Todel nereikia sau meluot. Nes gyvenimo gale su savu melu ir sedesi prie suskilusios geldos. Uzuot turejes galimybe gyventi meileje, pagarboje ir pasitikejime

Jei tu apie mane, tai ne metų metai pas mane, bet, aišku, pusmetis irgi daug. Ir, jei įdomu pažvelgti plačiau - mano sutuoktinis iki jo buvo pirmasis ir vienintelis vyras gyvenime. Visada buvau jam ištikima, o kartu esam išties ilgai - ne 5 ir ne 10 metų, daug daug daugiau. Ir tai nereiškia, kad niekada nebuvo progų - vyrų dėmesio man niekada nestigo.

Keistas bandymas įrodyti man mano jausmus smile.gif Ilgametė meilė niekada nebūna ugningai liepsnojanti, ji suplieskia ir prigęsta tam tikrais gyvenimo tarpsniais, banguoja, bet visada lieka rusenti, net ir po pelenais. Ir jei tą jauti - tiesiog žinai, SM ekspertizė bereikšmė. Ar kai supyksti ant vyro nebemyli jo? Myli, tiesiog pyksti. Taip ir čia.

Jau kelintąsyk akcentuoji baimę prarasti. Man tai panašu į dievobaimingumą, kai žmogus nenusideda, nes labai Dievo bijo, o ne todėl, kad jo moralės normos neleidžia biggrin.gif Nebūtinai visi praranda, nevisada visi sužino, visaip būna, manau nei viena puolusi į meilužiškus santykius nesvarsto to, svarsto jau po to, o tos, kurios prieš - lieka ištikimomis. Ir nuo suskilusios geldos niekas neapsaugotas, net dorai nugyvenęs visą gyvenimą.

Klausimas buvo ką darysiu kai vyras sužinos? Nežinau tiksliai, priklausys nuo situacijos. Kalbėsimės. Manau, kad aš tokiu atveju galiu padaryti tik viena - atsiprašyti ir pasakyt, kad noriu išsaugot šeimą, jei jis suteiks šansą. O sprendimą priimtų vyras. Jei nuspręstų nebegyventi - ką gi, labai skaudu, bet antra vertus, įrodytų, kad principai buvo aukščiau meilės man.

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 17, 10:12)
nu gerai, bet gi kai tiesa isaiskes, tai vistiek teks viska keist. tik dar paliksi pries ji ir visus aplinkinius kkk, tave smerks ir busi visu akyse kalta.

kokioje parapijoje čia taip? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes mano aplinkoje šeimų problemos viešai nesprendžiamos, manau visi protingi žmonės kojines skalbia savoje šeimoje, ne prieš visus aplinkinius.

Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 04 17, 12:51)
Jei tu apie mane, tai ne metų metai pas mane, bet, aišku, pusmetis irgi daug.

Nepastebesi kaip gali tapti metu metais... laikas greit eina.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 04 17, 12:51)
Jei tu apie mane, tai ne metų metai pas mane, bet, aišku, pusmetis irgi daug. Ir, jei įdomu pažvelgti plačiau - mano sutuoktinis iki jo buvo pirmasis ir vienintelis vyras gyvenime. Visada buvau jam ištikima, o kartu esam išties ilgai - ne 5 ir ne 10 metų, daug daug daugiau. Ir tai nereiškia, kad niekada nebuvo progų - vyrų dėmesio man niekada nestigo.

Keistas bandymas įrodyti man mano jausmus  smile.gif Ilgametė meilė niekada nebūna ugningai liepsnojanti, ji suplieskia ir prigęsta tam tikrais gyvenimo tarpsniais, banguoja, bet visada lieka rusenti, net ir po pelenais. Ir jei tą jauti - tiesiog žinai, SM ekspertizė bereikšmė. Ar kai supyksti ant vyro nebemyli jo? Myli, tiesiog pyksti. Taip ir čia.

Jau kelintąsyk akcentuoji baimę prarasti. Man tai panašu į dievobaimingumą, kai žmogus nenusideda, nes labai Dievo bijo, o ne todėl, kad jo moralės normos neleidžia  biggrin.gif  Nebūtinai visi praranda, nevisada visi sužino, visaip būna, manau nei viena puolusi į meilužiškus santykius nesvarsto to, svarsto jau po to, o tos, kurios prieš - lieka ištikimomis. Ir nuo suskilusios geldos niekas neapsaugotas, net dorai nugyvenęs visą gyvenimą.

Klausimas buvo ką darysiu kai vyras sužinos? Nežinau tiksliai, priklausys nuo situacijos. Kalbėsimės. Manau, kad aš tokiu atveju galiu padaryti tik viena - atsiprašyti ir pasakyt, kad noriu išsaugot šeimą, jei jis suteiks šansą. O sprendimą priimtų vyras. Jei nuspręstų nebegyventi - ką gi, labai skaudu, bet antra vertus, įrodytų, kad principai buvo aukščiau meilės man.
[B]kokioje parapijoje čia taip? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nes mano aplinkoje šeimų problemos viešai nesprendžiamos, manau visi protingi žmonės kojines skalbia savoje šeimoje, ne prieš visus aplinkinius.

bet tai kaip patogiai isvartai biggrin.gif . jo principai tipo butu auksciau meiles tau biggrin.gif . o gal tavo malonumu troskimai auksciau meiles jam? ir kam jam saugoti zmona, kuriai svetimi patalai auksciau meiles jam ir seimos? neverta gi tu butum to saugojimo nei jo meiles
Atsakyti