QUOTE(Wejuske @ 2015 04 23, 13:58)
Amariliai, nu jus nereali, vienetai tokiu yra! Nenorit kokia autobiografijos knyga parasyti? Nes as jusu galeciau kiauria diena klausyti, o ir pasimokyti yra is ko

mokat issisukti is visokiu situaciju, ir dar gudriai
Pervertini mane, Wejuske. Arba tiesiog simpatija, kaip su viso pasaulio buhalterijos skyriumi, kaip reiskiniu. As skendziu skolose ir pan. Vepla esu buity. Isimyliu ne ta ka reik amzinai (dabar nutarusi esu grizti i paauglyste ir myleti tik Joe Cockeri arba Mika, jei jaunystes uzsinori). O del tu issisukimu, tai geriausia, kad jei Rodnega eis pro sali, neperskaitytu, nes butent del to kadaise kitu pavadinimu as ja kapojau su batais ir visu kitu. Nepaisydama jokiu karminu ir pan pasekmiu. Del to jin pas mane yra VIPas dabar, pati tik sito nezino. As jai skoloj

Nors pvz medikams esu tik dusyk "kysi" davus. Pirmasyk, kai tevas mano savaite gulejo su 40 tempa, o as leidau analgina, greitoji sake, jog "kaip negeda, toks didelis vyras, o simuliuojat", tai is antro karto as jiem i dantis sukisau kazkiek, net nezinau kiek, sauja tiesiog popieriniu banknotu, paemus is tevo spinteles, kad nuveztu. Ir apipyliau visais slyksciais zodziais, kuriuos tada mokejau. Tai kai nuveze, tai gydytoja pasake "lavona atvezet?". Dar spjoviau jiems pavymui. Antrasyk as po gimdymo akuserei daaaaaaaug geliu padovanojau. Pasakojau kazkada. Uz tai, kad mano exa, uzsidegusi gimdymo proceso stebejimu, idarbino, kad tas neturetu laiko ziuret i "stebukliuka" pareinanti su viskuo. kad sex problemos nekiltu paskui. vat uz tai. Visais kitais atvejais, kas liecia vaika arba fizines ligas, as liezuviu issisuku ir prasisuku pas juos. is pradziu buna konfliktai, paskui jie mano, kad as turiu pazinciu ir ima pataikauti. Tai medicinoj tokie reikalai. cia yra aktorinis, kuri turejau vertint, to mokiausi. tas vadinasi blefu.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys