Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Amariliai, nu jus nereali, vienetai tokiu yra! Nenorit kokia autobiografijos knyga parasyti? Nes as jusu galeciau kiauria diena klausyti, o ir pasimokyti yra is ko 4u.gif mokat issisukti is visokiu situaciju, ir dar gudriai biggrin.gif

Ir vis del to, jus savo kortas pazistat, manau kad bus ok. Duok dieve!!!!! Ir dar sapnavau kad naujam darbe dirbu, gal bus pranasiskas sapnas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wejuske: 23 balandžio 2015 - 14:13
QUOTE(Wejuske @ 2015 04 23, 13:58)
Amariliai, nu jus nereali, vienetai tokiu yra! Nenorit kokia autobiografijos knyga parasyti? Nes as jusu galeciau kiauria diena klausyti, o ir pasimokyti yra is ko 4u.gif mokat issisukti is visokiu situaciju, ir dar gudriai biggrin.gif

Pervertini mane, Wejuske. Arba tiesiog simpatija, kaip su viso pasaulio buhalterijos skyriumi, kaip reiskiniu. As skendziu skolose ir pan. Vepla esu buity. Isimyliu ne ta ka reik amzinai (dabar nutarusi esu grizti i paauglyste ir myleti tik Joe Cockeri arba Mika, jei jaunystes uzsinori). O del tu issisukimu, tai geriausia, kad jei Rodnega eis pro sali, neperskaitytu, nes butent del to kadaise kitu pavadinimu as ja kapojau su batais ir visu kitu. Nepaisydama jokiu karminu ir pan pasekmiu. Del to jin pas mane yra VIPas dabar, pati tik sito nezino. As jai skoloj biggrin.gif
Nors pvz medikams esu tik dusyk "kysi" davus. Pirmasyk, kai tevas mano savaite gulejo su 40 tempa, o as leidau analgina, greitoji sake, jog "kaip negeda, toks didelis vyras, o simuliuojat", tai is antro karto as jiem i dantis sukisau kazkiek, net nezinau kiek, sauja tiesiog popieriniu banknotu, paemus is tevo spinteles, kad nuveztu. Ir apipyliau visais slyksciais zodziais, kuriuos tada mokejau. Tai kai nuveze, tai gydytoja pasake "lavona atvezet?". Dar spjoviau jiems pavymui. Antrasyk as po gimdymo akuserei daaaaaaaug geliu padovanojau. Pasakojau kazkada. Uz tai, kad mano exa, uzsidegusi gimdymo proceso stebejimu, idarbino, kad tas neturetu laiko ziuret i "stebukliuka" pareinanti su viskuo. kad sex problemos nekiltu paskui. vat uz tai. Visais kitais atvejais, kas liecia vaika arba fizines ligas, as liezuviu issisuku ir prasisuku pas juos. is pradziu buna konfliktai, paskui jie mano, kad as turiu pazinciu ir ima pataikauti. Tai medicinoj tokie reikalai. cia yra aktorinis, kuri turejau vertint, to mokiausi. tas vadinasi blefu.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 23, 15:15)
Pervertini mane, Wejuske. Arba tiesiog simpatija, kaip su viso pasaulio buhalterijos skyriumi, kaip reiskiniu. As skendziu skolose ir pan. Vepla esu buity. Isimyliu ne ta ka reik amzinai (dabar nutarusi esu grizti i paauglyste ir myleti tik Joe Cockeri arba Mika, jei jaunystes uzsinori). O del tu issisukimu, tai geriausia, kad jei Rodnega eis pro sali, neperskaitytu, nes butent del to kadaise kitu pavadinimu as ja kapojau su batais ir visu kitu. Nepaisydama jokiu karminu ir pan pasekmiu. Del to jin pas mane yra VIPas dabar, pati tik sito nezino. As jai skoloj biggrin.gif
Nors pvz medikams esu tik dusyk "kysi" davus. Pirmasyk, kai tevas mano savaite gulejo su 40 tempa, o as leidau analgina, greitoji sake, jog "kaip negeda, toks didelis vyras, o simuliuojat", tai is antro karto as jiem i dantis sukisau kazkiek, net nezinau kiek, sauja tiesiog popieriniu banknotu, paemus is tevo spinteles, kad nuveztu. Ir apipyliau visais slyksciais zodziais, kuriuos tada mokejau. Tai kai nuveze, tai gydytoja pasake "lavona atvezet?". Dar spjoviau jiems pavymui. Antrasyk as po gimdymo akuserei daaaaaaaug geliu padovanojau. Pasakojau kazkada. Uz tai, kad mano exa, uzsidegusi gimdymo proceso stebejimu, idarbino, kad tas neturetu laiko ziuret i "stebukliuka" pareinanti su viskuo. kad sex problemos nekiltu paskui. vat uz tai. Visais kitais atvejais, kas liecia vaika arba fizines ligas, as liezuviu issisuku ir prasisuku pas juos. is pradziu buna konfliktai, paskui jie mano, kad as turiu pazinciu ir ima pataikauti. Tai medicinoj tokie reikalai. cia yra aktorinis, kuri turejau vertint, to mokiausi. tas vadinasi blefu.

Protinga jūs motera. Man baisu, kai kitos tuos diedus prievartauja žiūrėt, kaip tarp kojų viskas lenda.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 23, 14:21)

Isjunkit kas nors Erlicka is mano galvos biggrin.gif

Erlickai. ciuozk nafig is Amariliai galvos. Staigiai. Tebunie taip! dabar ir per amzius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nepervertinu, o del simpatijos sutinku smile.gif bet esme kad visi turim vienokiu ar kitokiu problemu, tik vieni kurybiskai jas issprendzia kaip jus, arba kaip as einu rekiu, pykstu, bliaunu ir ne velnio nesigauna vistiek.
Beja, buvot pas kita chirurga?
Atsakyti

Ačiū, Reqium 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2015 04 23, 14:27)
Erlickai. ciuozk nafig is Amariliai galvos. Staigiai. Tebunie taip! dabar ir per amzius  4u.gif  4u.gif

aciu! Nors kas mane isgirdo, mano nevilties klyksma biggrin.gif youtubej neradau, bet yra dar tokia daina, mazdaug apie romeo ir dziuljeta, tai ten yr fraze "juodas vandenelis burburburbuliuoja, visogero visogero, mano mylimoji". Toki psichavota dieda kadaise trumpai labai turejau, tai ans Erlicka mego, tik paraidziui suprasdavo. daznai klausydavom, as zvengdavau, o jis sakydavo, kad nejuokinga, nes viskas tas yra gryna tiesa biggrin.gif

gerai, ant virsaus paklausysiu savo Gemmos ir jos sunaus klipuka is filmo, kur jis ja jos noru nusauna po visu atsisveikinimu su visais, tai Erlickas nebeciaudes tada. Ir tada eisiu vienos tragedijos analizuot. Nes tokiu tonu tai...
Atsakyti
Kas cia per filmas???? Noriu paziureti!
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2015 04 23, 14:35)
Nepervertinu, o del simpatijos sutinku smile.gif bet esme kad visi turim vienokiu ar kitokiu problemu, tik vieni kurybiskai jas issprendzia kaip jus, arba kaip as einu rekiu, pykstu, bliaunu ir ne velnio nesigauna vistiek.
Beja, buvot pas kita chirurga?

ne dar. nes negaliu ieit i poliklinika, ans buvo pazistamas profesoriaus. man pratesineja ta grupe, 28 diena gausiu tik popierius, tada ir nueisiu. Dabar as nedrausta. dar isvadins kaip nors bedarbe, kuri siurbia valstybes pinigus ir guli ant brangenybiu ir auksu pilnos kruvos, kaip ta balta gyvate is mauglio multiko. ir visi tie pinigai kieno tai uzdirbti ir as tiesiog naudojuosi ir apvagineju valstybe. nors niekam neidomu kiek ten isties yra ir kodel. cia toks poziuris yra sociumo, ypac poliklinikoj. ir cituoju tevuka a.a. "kai bedarbis esi, tai turi labai daug dirbti, kad isgyventum".
Papildyta:
QUOTE(Wejuske @ 2015 04 23, 14:42)
Kas cia per filmas???? Noriu paziureti!

cia ne filmas. Juozas Erlickas yra pagyvenes diedas, juodas jumoras pas ji. Jis daugiau sneka, nei dainuoja, eiles dar raso. Ir jis turi isleides keleta cd, su savo sita dainuojama poezija tam paciam stiliuje. Siaip labai liudnas zmogus, bet tiek sarkazmo, tiek savikritikos, kad megstu as ji kaip zmogu tiesiog.
Atsakyti
Ačiū labai, Regium 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Fruktutis- dabar pamačiau, kad jūs tarologės klausėt, kada jūsų duktė taps mama (vakar jau nebepaskaitinėjau grįžus iš miesto, tai mano nuomonė tokia pavėluota). Žinau, kad moralai neįdomūs ir jūs pati mokat savo vaiką auklėt, bet jūsų vietoj ne klausčiau, kada jūsų vaikas (ji VAIKAS. Jai dar su lėlėm žaist, o ne "gyvas lėles' gimdyt reikėtų) susilauks vaikų. Kažkaip nustebino ir pašiurpino, kad turėdama keturiolikmetę dukrą taip atsipūtusiai reaguojat "nu ji labai subrendusi, tai paklauskim, kada ji taps mama". Apskritai šiurpina, kad jums normalu, jog KETURIOLIKMETĖ mylisi. Jūsų vietoj imčiausi visų įmanomų priemonių, kad to išvengti, o ne klausinėčiau tarologių lyg to tikėdamasi. Kaip jau sakiau- atsiprašau už nuomonę, paprasčiausiai pasibaisėjau ir neišėjo patylėt. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 23 balandžio 2015 - 15:03
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 04 23, 15:00)
Ačiū labai, Regium 4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Fruktutis- dabar pamačiau, kad jūs tarologės klausėt, kada jūsų duktė taps mama (vakar jau nebepaskaitinėjau grįžus iš miesto, tai mano nuomonė tokia pavėluota). Žinau, kad moralai neįdomūs ir jūs pati mokat savo vaiką auklėt, bet jūsų vietoj ne klausčiau, kada jūsų vaikas (ji VAIKAS. Jai dar su lėlėm žaist, o ne "gyvas lėles' gimdyt reikėtų) susilauks vaikų. Kažkaip nustebino ir pašiurpino, kad turėdama keturiolikmetę dukrą taip atsipūtusiai reaguojat "nu ji labai subrendusi, tai paklauskim, kada ji taps mama". Apskritai šiurpina, kad jums normalu, jog KETURIOLIKMETĖ mylisi. Jūsų vietoj imčiausi visų įmanomų priemonių, kad to išvengti, o ne klausinėčiau tarologių lyg to tikėdamasi. Kaip jau sakiau- atsiprašau už nuomonę, paprasčiausiai pasibaisėjau ir neišėjo patylėt. doh.gif  doh.gif

Tu kaip turesi vaiku, tai kitaip viska pamatysi. Ta mergaite yra asmenybe, o ne motinos dalis. as tokiu metu ne su lelem zaidziau, o Hesse skaiciau ir Blavatskaja, ieskojau atsakymu i egzistencinius klausimus, su visa namu ruosa ant mano galvos. Mano merga tokiu pat metu yra visiskai kitokia ir jos issukis yra savo auksta IQ idarbint, kur priklauso. Apie leles seniai snekos nera, jin M dydi nesioja, nors riebalu tik ant papu, kur ir turi but. O drauges mergaite tu paciu gimimo bijo zodi istart, nes viska motina reguliuoja. Ji net bijo man pasakyt, kokios spalvos megztuko noretu, kai mama jai pas mane uzsakineja. Sako "nezinau, mama zino" ir ziuri i mama. Tas tai klaiku. Sitai moteriai tiesiog baisu, bet ji iliuziju neturi, tas gerai. Ir yra priezastys. Vaikas nera uzprogramuojamas daiktas. Tai asmenybe su savais issukiais. 14 metu yra pradzia paties sunkiausio visame gyvenime laikotarpio.
Nu viskas, juokas nebeima, ainu.
Atsakyti
Amariliai!!!!!!!!! Gavau darba!!!!!!!!!!!!! Aciu jums!!!!!!!!!
Atsakyti