Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Wejuske @ 2015 04 23, 15:17)
Amariliai!!!!!!!!! Gavau darba!!!!!!!!!!!!! Aciu jums!!!!!!!!!

o, Yes! Kvailys bus inicijuotas ir pasventintas i riterius! Dar siandien! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 23, 14:21)
o, Yes! Kvailys bus inicijuotas ir pasventintas i riterius! Dar siandien!  biggrin.gif

Labai labai aciu jums!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 23, 15:47)
ne dar. nes negaliu ieit i poliklinika, ans buvo pazistamas profesoriaus. man pratesineja ta grupe, 28 diena gausiu tik popierius, tada ir nueisiu. Dabar as nedrausta. dar isvadins kaip nors bedarbe, kuri siurbia valstybes pinigus ir guli ant brangenybiu ir auksu pilnos kruvos, kaip ta balta gyvate is mauglio multiko. ir visi tie pinigai kieno tai uzdirbti ir as tiesiog naudojuosi ir apvagineju valstybe. nors niekam neidomu kiek ten isties yra ir kodel. cia toks poziuris yra sociumo, ypac poliklinikoj. ir cituoju tevuka a.a. "kai bedarbis esi, tai turi labai daug dirbti, kad isgyventum".
Papildyta:
cia ne filmas. Juozas Erlickas yra pagyvenes diedas, juodas jumoras pas ji. Jis daugiau sneka, nei dainuoja, eiles dar raso. Ir jis turi isleides keleta cd, su savo sita dainuojama poezija tam paciam stiliuje. Siaip labai liudnas zmogus, bet tiek sarkazmo, tiek savikritikos, kad megstu as ji kaip zmogu tiesiog.

as irgi ji megstu.Tik klausytis negaliu .Fiziskai man skauda. Nesimaivau, tikrai skauda. Todel bunu nesuprasta kai paprasau isjungti bumcika taksi ar tai kazkur kitur , jei esu kliente ir to galima paprasyt. o va jei esu priversta pabut koki tai laika ir klausyt garso, kuris yra bumcikas ar tai toks nesvarus dainavimas kaip Erlicko, tai man tikraja to zodzio prasme pyyypiec. Mes su mano mazuoju sunum turim absoliucia klausa ir jis man irgi yra sakes, kad nera nieko bvaisiau kaip klausyt nesvaru dainavima. paveldejo ant savo galvos unsure.gif
Siaip esu labai atspari visokiausioms slykstynems blush2.gif ir jei galiu valgyt is svarios lekstes, su ne aliuminio saukstu ar sakute, apsirengt svariais apatiniais tai jau kaip ir buityje esu laiminga lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Wejuske @ 2015 04 23, 16:17)
Amariliai!!!!!!!!! Gavau darba!!!!!!!!!!!!! Aciu jums!!!!!!!!!

o man aciu? jau kumsciai suspausti iki pamelynavimo buvo bigsmile.gif mirksiukas.gif
sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 23, 16:15)
Tu kaip turesi vaiku, tai kitaip viska pamatysi. Ta mergaite yra asmenybe, o ne motinos dalis. as tokiu metu ne su lelem zaidziau, o Hesse skaiciau ir Blavatskaja, ieskojau atsakymu i egzistencinius klausimus, su visa namu ruosa ant mano galvos. Mano merga tokiu pat metu yra visiskai kitokia ir jos issukis yra savo auksta IQ idarbint, kur priklauso. Apie leles seniai snekos nera, jin M dydi nesioja, nors riebalu tik ant papu, kur ir turi but. O drauges mergaite tu paciu gimimo bijo zodi istart, nes viska motina reguliuoja. Ji net bijo man pasakyt, kokios spalvos megztuko noretu, kai mama jai pas mane uzsakineja. Sako "nezinau, mama zino" ir ziuri i mama. Tas tai klaiku. Sitai moteriai tiesiog baisu, bet ji iliuziju neturi, tas gerai. Ir yra priezastys. Vaikas nera uzprogramuojamas daiktas. Tai asmenybe su savais issukiais. 14 metu yra pradzia paties sunkiausio visame gyvenime laikotarpio.
Nu viskas, juokas nebeima, ainu.

Baisu, kai vaiką visiškai kontroliuoja motina, kaip kad jūsų draugės atveju, bet mane tikrai pašiurpino tas "mano dukra 14 taps motina ir čia viskas ok" požiūris. Jūs skaitėt, jūsų dukra dar kažką daro ir tas super. Bet tos moters požiūris "tegul mano duktė būdama keturiolikos mylisi, o jei susilauks dar ir vaiko, tai ne tragedija" mano akimis yra visiška absoliuti tragedija. doh.gif Na, nežinau. Aš auklėta kitaip, nei ji auklėja savo dukrą ir man toks auklėjimas (mano nuomone didžiulės spragos jame) yra nesuvokiamas. Tik išsakiau savo nuomonę.
Papildyta:
Wejuske- sveikinu!!!!!!!!!!!!!!!! Labai labai už tave džiaugiuosi. Labai. 4u.gif 4u.gif thumbup.gif Jau, merginos, čia beplepant prisirišau prie jūsų ir tapot man savotiškai artimos- pergyvenu ir džiaugiuosi už jus. Pergyvenu dėl Amarilių sveikatos, dėl tavęs dabar, va, džiaugiuos. Tikrai smagu. O čia tau gal ir alga bus didesnė, negu senąjam darbe? ne tik, kad arčiau namų? Beje, o kaip tau su tuo teismu? Skambinai? Bandei įrodyt, kad negavai laiško? Bandei pamygt juos, kad žiūrėtų? unsure.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie davatkų opozicijos biggrin.gif Aišku, kiekvienas vaikas, tai atskiras pasaulis, bet 14 metų lytiškai santykiauti, nu sorry... unsure.gif doh.gif Kokioj Anglijoj, tai įprasta, kad nuo 12 jau "varo", o po metų paauglės mamytės vežimėlius stumdo, bet negi motina negali taip išauklėti dukros, kad ji bent iki 16 palauktų? unsure.gif ar čia taip hormonai smegenis spaudžia? bandau save prisiminti 14. Bernai rūpėjo, bet, kad gultis į lovą, tai tikrai ne. Mano manymu, čia nėra norma, ir nereikėtų pritempinėti, kad "visi vaikai skirtingi, kai kuriems labai norisi tiesiog".
Atsakyti
Tai kad ne "ok" poziuris. Visai ne. Is klausimo ejo baisi baime. Tik tas, kad ji suvokia, kad viskas, iliuziju neber. Todel ir klausia. Tu neisivaizduoji, ka as isgyvenau, tarkim, suzinojusi, kiek procentu tikimybes genetiskai, kad mano dukra is manes paveldes liga ir ji gali but sunkesne. Ir kaip su tuo reikejo susitaikyti ir kaip paskui vis tiek tiketis geriausio. Cia mergaite turi lytinius santykius, ir jeigu ja su jos hormonais, charakteriu ir amziumi tokiu pririsi prie radiatoriaus, kad ju neturetu, tai tuo atveju netures. Kitu atveju ji darys priesingai viska, o viska. Ir sioje situacijoje motina yra susitaikiusi su tuo, kas yra baisu, bet neivengiama jau. Ir netgi isdriso viesai paklausti. Tam reikia gigantiskos drasos. Jai gal dabar kryzium gult? Saule, nera baisesnio budo izeisti motina, nei pasakyti jai, kad ji sudinai vaika aukleja ir jos kalte yra pasekmes, plius dar prideti, kad jai "ok" cia viskas. Po sito ji gali pasikabinti, supranti? Lengviau nei Wejuske del baudos uz greiti. Ir kas tada bus kaltas? Del to as ir rasau apie tai. Ta tema verciau nutraukim.

Oi Elvega, man taip dzin Erlicko muzikines duotybes, as girdziu tik teksta smile.gif Bet suprantu ka Tu sakai. As del to daugybes lietuvisku ir ne tik muzikantu negaliu klausyt. Cia tokia isimtis pas mane sitas diedas.

ne ne, nebegaliu net skaityt. mano dukra periodiskai mano pinigine apsvarina. as ja to ismokiau? ji tingi mokytis. tingi skaityt. cia as ismokiau? tada, kai man teske, kad as sitokia slyksti motina ir ner ko stebetis, kad vaikas neklauso, tada as tik duris ir vazona istaskiau. tai buvo antras kartas. pirmaji as visa susipjausciau ir isgeriau 100 tab neuroleptiku. viska, ka turejau. del to, kad as bloga motina. ir daugiau tokiu pazistu. blogu motinu. nieko nera baisiau, kaip sitaip kaltint moteri, sitokiu budu ir del tokiu dalyku. as out. negaliu dalyvauti sitoj diskusijoj. beje, pati lytinius santykius pirmus turejau 20ta gimse su ex, kuris buvo jau pasipirses. be jokio auklejimo. nes nebuvo kam auklet, vieni kapuose, kiti su kitu pasauliu sneka. ne nuo to priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 23 balandžio 2015 - 15:59
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 23, 16:52)
Ta tema verciau nutraukim.

Tikrai, kad. Nes aš liksiu prie savo nuomonės, jūs prie savo, o pyktis nėr ko. Kaip jau anksčiau sakiau- nesusilaikiau neišsakiusi savo nuomonės, taigi ją išsakiau ir pamirštam biggrin.gif
Atsakyti
nu ir spjaudykit i sulini. ir jeigu tai moteriai kas nutiks, net nezinodamos to srebsit ilgai ir neskaniai. cia prasom karma: priezasties pasekmes desnis. galesit eit praeituose gyvenimuose priezasciu ieskot. juolab, kad as pasakiau, kuo tas gresia. nuomones sitos. supistos nuomones, kurios gali padaryti baisu dalyka. vis tik zmonija yra slykstus darinys. neitiketinai slykstus.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 23, 17:08)
nu ir spjaudykit i sulini. ir jeigu tai moteriai kas nutiks, net nezinodamos to srebsit ilgai ir neskaniai. cia prasom karma: priezasties pasekmes desnis. galesit eit praeituose gyvenimuose priezasciu ieskot. juolab, kad as pasakiau, kuo tas gresia. nuomones sitos. supistos nuomones, kurios gali padaryti baisu dalyka. vis tik zmonija yra slykstus darinys. neitiketinai slykstus.

Nu palaukit. Aš jug pati pasakiau, kad nebesiplečiu, nes mano nuomonės nepakeisit. Aš ta tema toliau gi nebepilu, kad va, ji šiokia, tokia ir anokia. Kaip ji nori, taip tegul daro- ne mano tas vaikas ir apskritai ne mano reikalas. Dabar toks jausmas, kad supykot, nes nepavyko pakeist mano nuomonės. Bet juk jūsiškės aš taipogi nebandžiau keist. Išklausiau ir tiek. Tai kodėl ta mano nuomonė irgi negali būti tiesiog išklausyta (o jei baisiai nepriimtina, tai net ir neklausyta, kad nesinervint) ir pamiršta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 23 balandžio 2015 - 16:19
Sprendziant is "kabanciu" apacioje niku skaiciaus diskusija karsta.
Auklek neauklek, bet daug ka duoda pacio vaiko charakteris, budas, poziuris i pasauli. Juk kiek prasigerusiu, prasiskolinusiu zmoniu turi visiskai normalius, kulturingus tevus, ir kad ir kaip tevai bande iskiepyti tas pagrindines vertybes, kazkodel nepavyko.
Mane tevai niekad nekontroliavo, nieko nedraude, dariau ka noriu. Ir kazkodel vaiku nepridariau, narkomane netapau, mokslu nemeciau. Tiesiog visada turejau galva ant peciu, o jei tos galvos neturi tai drausk nedraudes, nepades, o ir dar blogiau padaryt gali.

Wejuske, labai nuosirdziai sveikinu, puikus jausmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 04 23, 17:17)
Sprendziant is "kabanciu" apacioje niku skaiciaus diskusija karsta.

Ai, nieko ne karšta. Nesiruošiu aš nei muštis, nei drąskytis schmoll.gif . Amarilių sveikata nėra pati geriausia, jai ta diskusija nemaloni ir nesiruošiu aš čia jos nervint schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 23 balandžio 2015 - 16:24
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 04 23, 17:20)
Ai, nieko ne karšta. Nesiruošiu aš nei muštis, nei drąskytis. schmoll.gif

Nereikia cia mustis. Kiekviena pasake savo nuomone, kiekviena ir liko prie savo nuomones ir tiek smile.gif
Atsakyti