Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Mielasirminkštas @ 2015 04 14, 09:28)
Sveiki, Regium. Kazkada man saket, kad mano vaikinas sukurs grazia seima, apie kokia ir svajoja. Gal galite paziureti, ar as busiu ta moteris, su kuria jis sukurs ja?

Atkeliu ir as.
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 04 17, 08:32)
Nerodo ten jokių perspektyvų. Pati greitai pamatysit ir suprasit. Daug pas jį savybių, kurios nei vienai moteriai nepatiktų. Ir šiaip jokio suderinamumo.
Papildyta:

regium-Ačiū tau 4u.gif
P.S.
O galima "papliotkint" ax.gif ? Kokios tos savybes? Gal kokia paslapti "atkasiu" g.gif ?
Atsakyti
Sveiki, gal galit pažiūrėt kokios meilės perspektyvos artimiausiu metu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 04 17, 15:07)
Šitas darbas tikrai laikinas. Jis ne Jums. Nepasiseks įsitvirtinti, kad ir kaip besistengtumėt. Čia Jūsų norų nepakaks, dar reikia, kad kiti norėtų Jus matyti šiame darbe. Nepergyvenkit, netolimoje ateityje nusimato visai neblogas darbas su sąlyga, jei pasimokysit dar. Šitam darbui to reikės.

Labai aciu,Regium.Nepergyvenu as,nes einu zinodama,kad neilgam.Suintrigavot su tuo ateinanciu darbu.Bet gal nepamaisys man ir tas laikinas?
Atsakyti
regium, ką kortos rodo: domina vyras Labai biggrin.gif , kad atkreiptų į mane dėmesį, norėtų manęs .... blush2.gif kaip visa situacija atrodo, aš jį vilioju, o jis į mane dėmesio nekreipia ar apsimeta >?? 4u.gif
[/quote]
Atsakyti
Amariliai, tik dabar tavo žinutę pastebėjau. Manau, nesvarbu kuo daugiau šššš, tai reikia dau daug pozityvo, tik kartais pasimeta samtis jį semti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2015 04 17, 18:30)
regium-Ačiū tau 4u.gif
P.S.
O galima "papliotkint" ax.gif ? Kokios tos savybes? Gal kokia paslapti "atkasiu" g.gif ?

Neieškokim blusų zuikio uodegoje. Pamatysi pati, nes labai ryškiai kortos charakterizavo žmogų.
Papildyta:
QUOTE(Mielasirminkštas @ 2015 04 17, 17:10)
Atkeliu ir as.

Apgailestauju, bet manau - ne. Šeimai jam reikalingi rimti , tvirti, patikimi santykiai. To jis jumyse neranda ar nerado.
Papildyta:
[quote=ralija,2015 04 17, 22:25]
regium, ką kortos rodo: domina vyras Labai biggrin.gif , kad atkreiptų į mane dėmesį, norėtų manęs .... blush2.gif kaip visa situacija atrodo, aš jį vilioju, o jis į mane dėmesio nekreipia ar apsimeta >?? 4u.gif
[/quote]
[/quote]
Nieko jis neapsimeta. Jūs jį viliojate, o jis prieš tą viliojimą apsaugas kuriasi. Nenori jis jūsų. Visaip stengiasi atsiriboti. Kam taip žmogų persekioti ir vesti iš kantrybės?
Papildyta:
QUOTE(pyksht123 @ 2015 04 17, 18:36)
Sveiki, gal galit pažiūrėt kokios meilės perspektyvos artimiausiu metu?smile.gif

Yra tos perspektyvos ir neblogos, net labai geros. Negreitai, po gerų metų. Bet kad tai įvyktų , turite:
-paleisti visiškai tai, kas buvo praeityje
-nusiimti kankinės karūną, nusiraminti
-pradėti galvoti apie tai, kaip tvirčiau atsistoti ant žemės ir pasidžiaugti tuom, ką turite
-sukaupti daugiau pozityvios energijos, šilumos vidinės
Vienu žodžiu, ruoškitės labai rezultatyviems ir gražiems santykiams.
Atsakyti
sveikos, gal galite ir man truputi paziureti;) Kokios perspektyvos mano vyrui darbiniuose klausimuose? liks dirbti esamame darbe? jei taip, kaip jam seksis? ar geriau imtis naujo pasiulymo? nes perspektyvoje yra naujas darbas? ir dar domina kaip mums seksis toliau savo santykius palaikyti?

Ana karta pasinaudojau patarimu nekelti bangu, tai santykiai puikus, buvo grizes, tai tobula savaite buvo;) aciu mergytes, dabar vel kilo problemu jam darbuose, todel noriu kortu prognozes;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2015 04 18, 09:20)
sveikos, gal galite ir man truputi paziureti;) Kokios perspektyvos mano vyrui darbiniuose klausimuose? liks dirbti esamame darbe? jei taip, kaip jam seksis? ar geriau imtis naujo pasiulymo? nes perspektyvoje yra naujas darbas? ir dar domina kaip mums seksis toliau savo santykius palaikyti?
Ana karta pasinaudojau patarimu nekelti bangu, tai santykiai puikus, buvo grizes, tai tobula savaite buvo;) aciu mergytes, dabar vel kilo problemu jam darbuose, todel noriu kortu prognozes;)

Sveika, Skorpe. Nemokamai galiu atsakyti tik į vieną konkretų klausimą.
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 04 18, 09:04)
Sveika, Skorpe. Nemokamai galiu atsakyti tik į vieną konkretų klausimą.

tuomet del vyro darbo perspektyvu? Likti cia, ar naudotis kitu pasiulymu?
Atsakyti
Sveiki, turiu vėl klausimą ....kokios perspektyvos naujame darbe? Senojo nemečiau ir naujame sutikau dirbti tik 0,5etato( nes ten labai nekokie atsiliepimai del atlyginimu)
Atsakyti
Regium,noriu dar vieno patarimo,aisku,jei galima.Ar isejimas padirbet keliems menesiams,nesutrukdys sulaukt ir kito darbo pasiulymo?Zinau,kad negalima klaust "ar",bet niekaip kitaip nesugebejau suformuluot klausimo blush2.gif
Atsakyti