Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Amariliai @ 2015 04 28, 18:45)
gal ka padeliosiu vakare. turiu butinai mirk gyvenk susitvarkyti buta, nes jau gryna destrukcija aplink. ir noriu miego. o man idomu, pokalbiai nutruko todel, kad kazkas nesuprato apie ka isvis eina sneka ir pradejo apie auklejima moralus, o as supriestaravau? ta priezastis?
nes jei taip, tai as nusivyliau sociumu dar labiau, nors jau maniau dalshe niekuda.

Bent aš nerašau, nes šiuo metu nelabai turiu ką. Dingo karštas vanduo, nors niekas neperspėjo doh.gif O aš jau buvau susiruošus į dušą eit. Ech. Dabar laukiu su viltim, kad, jei dingo be įspėjimo, gal greit atsiras biggrin.gif Paskui eisiu žiūrėt kokio nors siaubuko. Parašysiu, ką žiūrėjau ir ar patiko- kad arba parekomenduočiau gerą filmą, arba įspėčiau, su kuo neverta gaišt laiko hihihi.gif O kaip jūsų sveikata? Kaip širdis? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 28 balandžio 2015 - 20:10
Sveiki, gal kas galit paziureti. Susiradau nauja darbe bare uz baro, idomu kaip seksis ar yra kazkokios karjeros galimybes, o gal isedau ne i savo roges ir reiketu ziureti kito darbo? Gyvenu anglijoje, tai gal koks kalbos barjeras atsiras? Ar atvirksciai luzis?smile.gif
Atsakyti
Nu pyzdukai, atsiprašant. Išsišampūninau galvą, visa laiminga ją muiluoju ir karštas vanduo vėl dingo. Tai gerai, kad per tą laiką, kol vanduo atšalo, spėjau išsiskalaut šampūną iš plaukų. doh.gif
Atsakyti
Amariliai, galiu su tvarkymu padet smile.gif Pas mane kaip nekeista kazkokia tvarkymosi manija uzejus. Net sekcijoj dulkes issivaliau, ir cierkas issiblizginau bigsmile.gif Dabar vaiku isaugtus rubus rusiuoju ir be gailescio svitinu lauk, kas kleckina ir neissiplauna.

Pavasario saule, nu nepavydziu tokio "malonumo", yra kazkada ir man taip buve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaKo: 28 balandžio 2015 - 21:13
PRIMINIMAS užduodančioms klausimus, nes matau, niekas neskaito pirmo puslapio, kur visada būna esmė temos.
Atsakyti
Sveikos! Neturejau laiko prisijungti! Kaip sekasi? Kaip sveikata, Amariliai?
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2015 04 28, 22:50)
Sveikos! Neturejau laiko prisijungti! Kaip sekasi? Kaip sveikata, Amariliai?

O kaip tavo nuotaikos? Kaip reikalai su teismais? Bandei skambintis, aiškintis?
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 04 28, 20:53)
O kaip tavo nuotaikos? Kaip reikalai su teismais? Bandei skambintis, aiškintis?

Nieko, normaliai zinok. Taip kaip tik sian gavom atsakyma, kad galima is naujo, jei tikrai nieko nezinojom, aisku reikes prisiekti ir pan.... matai, biski ir mes prisidirbom, masinos reg adr tik kova pakeitem, bet mes nezinojom kad reikia.... tai va ir dilema ar eiti is naujo ar ne.... nezinau ka daryti, kad blogiau nebutu, nu bet pagavo geguze, teismas lapkriti buvo. Mes spali issikraustem iki gruodzio ejom tikrinti senu laisku-nieko nebuvo... taip ir sedim sian eit-neiti, eiti-neiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2015 04 28, 22:57)
Nieko, normaliai zinok. Taip kaip tik sian gavom atsakyma, kad galima is naujo, jei tikrai nieko nezinojom, aisku reikes prisiekti ir pan.... matai, biski ir mes prisidirbom, masinos reg adr tik kova pakeitem, bet mes nezinojom kad reikia.... tai va ir dilema ar eiti is naujo ar ne.... nezinau ka daryti, kad blogiau nebutu, nu bet pagavo geguze, teismas lapkriti buvo. Mes spali issikraustem iki gruodzio ejom tikrinti senu laisku-nieko nebuvo... taip ir sedim sian eit-neiti, eiti-neiti biggrin.gif

Aišku eikit. Kiek pinigų atgausit pagalvok.
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 04 28, 21:21)
Aišku eikit. Kiek pinigų atgausit pagalvok.

Tai va ir nezinia ar atgausim. Kaip jie isgaus tuos pinigus is antstoliu? Dar sakys mes adreso nepakeitem- musu bedos... nu dabar tokia dilema.... rizikuot ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2015 04 28, 23:26)
Tai va ir nezinia ar atgausim. Kaip jie isgaus tuos pinigus is antstoliu? Dar sakys mes adreso nepakeitem- musu bedos... nu dabar tokia dilema.... rizikuot ar ne...

Paprašyk, kad arba Amariliai, arba Regium pažiūrėtų, ar yra tau šansų atgaut pinigus. Tada bus aišku, bandyt, ar ne. smile.gif

O aš pažiūrėjau filmą "veidrodžiai". Siaubiakas, kaip siaubiakas. Nieko labai įspūdingo.
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 04 28, 22:40)
Paprašyk, kad arba Amariliai, arba Regium pažiūrėtų, ar yra tau šansų atgaut pinigus. Tada bus aišku, bandyt, ar ne. smile.gif

O aš pažiūrėjau filmą "veidrodžiai". Siaubiakas, kaip siaubiakas. Nieko labai įspūdingo.

Reikes bet dar aiskinames ar reikes moketi ar uz nauja teisma ar ne. Dar ryt su bosu pakalbesiu.
Jej, pazeciau siaubiaka neuzmigciau. Mes uzvakar nebloga zejom, jaunimas rado fotika kuris rodo kas bus kita diena. Visai idomu, tik pabaigos tokios nesitikejau biggrin.gif
Atsakyti