Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(viršdebesų @ 2015 04 28, 12:31)
Sveiki  4u.gif 
Išsisprendė dukros darbo klausimas. Deja, ten kur norėjo per draugę patekt, taip ir nesulaukė. Net to antro kvietimo iki pat šiol nesulaukė.  Turbūt ta viršininkė ir buvo pries, nes ji norėjo vyresnių  kompanijos. Tad greičiausiai pasirinko vieną kandidatę iš vyresnių .  Ji nuėjo į pokalbį dėl vadybininkės darbo įmonėje ir jai pasiūlė dirbt pas juos .  Nuo vakar dienos jau įdarbino. Darbas truputį ne toks, kokio norėjo, bet juk visko galima išmokt ir prisitaikyt. Kolektyvas jaunas, ji imli informacijai, tad manau, kad viskas į gerą.  4u.gif 
Ačiū dar kartelį, Amariliai  4u.gif

Na stai, bnervu buvo, bedarbystes ner smile.gif Dziaugiuosi smile.gif

QUOTE(IngaKo @ 2015 04 28, 21:11)
Amariliai, galiu su tvarkymu padet smile.gif Pas mane kaip nekeista kazkokia tvarkymosi manija uzejus. Net sekcijoj dulkes issivaliau, ir cierkas issiblizginau  bigsmile.gif Dabar vaiku isaugtus rubus rusiuoju ir be gailescio svitinu lauk, kas kleckina ir neissiplauna.

Pavasario saule, nu nepavydziu tokio "malonumo", yra kazkada ir man taip buve

Inga, man bus geda Tave isileisti cia. Kaip nors pati. Nesusitvarkiau vakar, sugalvojau pries tai saknis pasviesint ir per ta laika taip sugedo nuotaika, kad isvis norejau i negyvenama sala daiktus jau krautis. Gal siandien susitvarkysiu. Mane ne pati betvarke, ne ismetyti daikati, bet siulksles, kurios nebetelpa kibiran i rmetamos tiesiog i kampa, grindys baisios, nes katinai, kai as nedarbinga, tai ima privemia visur. Indai ir pan. Kitkas gali voliotis bet kaip. Bet sicia ir yra ta gedingoji betvarke.
Atsakyti
QUOTE(Pincetas @ 2015 04 28, 14:38)
Laba diena, gal kuri galėtų užmesti akį. Vyras nedirba kurį laiką, su paieškom nėr taip gerai, kaip tikėjosi.
Kas gero nusimato šioj srity? Ar jau laikas pergyvent ar viskas greitu laiku susitvarkys?

Nėra gera situacija su tuo darbu.Nerodo kortos SĖKMINGO paieškų rezultato. Gali būti darbo pasiūlymas, kuris stipriai susijęs su rizika ir kurio kortos kategoriškai pataria nesiimti. Šiaip kortos pataria išlaukti šitą nesėkmingą laikotarpį, arba pamąstyti apie darbą ne ten , kur gyvena dabar.
Atsakyti
Vakar išsiblizginau namus, o šiandien kažkoks žliumbadienis sad.gif nuotaikos vėl nėr, pati sau vėl baisi. Vėl kalta be kaltės taip sakant. Ne mano diena šiandien.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2015 04 28, 15:51)
Sveikos.
Gal kas galėtų išmesti kortas mano vaikui. 17m. Išėjo iš namų, gyvena kelias savaites jau pas draugą. Kas darosi jo galvoje, ar žada grįžti, ar norėtų. Ir ar tikrai kaip jis sako keičia aplinką kad keistųsi į gerąją pusę, ar atvirkščiai - smenga gilyn? rytoj jau teks man bendrauti su nepilnamečių inspekcija... gal kas gali apšviesti padėtį, ar matosi kur šviesos spindulėlis šitoje situacijoje, ar tik juodi debesys...

Nusiraminkit dėl savo sūnaus, nuraminkit savo mintis. Kortose vien kardai. Tai reiškia įveskit tvarką savo mintyse, o visa kita irgi susitvarkys. Reikia, kad įsikištų kažkas, kas reikalus tvarkytų be emocijų. Jūsų sūnui tikrai reikia pabūti toliau nuo jūsų. Tai nemalonu, bet išgyvenama. Kažkaip namuose, jis negali susidėlioti visko "į lentynėles" Dabar jis pilnas iliuzijų ir pasipūtimo. Kai pasipūtimo balionas subliukš, o Jūs nusiraminsit, jis pareis. Tikrai duobės nesimato. Tik namai turi būti tokie į kuriuos norėtųsi grįžti.
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2015 04 29, 09:56)
Vakar išsiblizginau namus, o šiandien kažkoks žliumbadienis sad.gif nuotaikos vėl nėr, pati sau vėl baisi. Vėl kalta be kaltės taip sakant. Ne mano diena šiandien.

nu as irgi. vakar dazydama saknis kai pradejau, tai negaliu nustot. Dazymas tai pavyko, kaip visada. ne del to. bet siaip. va vel ant Dukano sedau, reik atgaut prekine isvaizda. na, ne visai siaip, bet yra priezastis, man ji rimta, kitam gal juokinga butu.

Atsakyti
QUOTE(Manima123 @ 2015 04 28, 21:16)
Sveiki, gal kas galit paziureti. Susiradau nauja darbe bare uz baro, idomu kaip seksis ar yra kazkokios karjeros galimybes, o gal isedau ne i savo roges ir reiketu ziureti kito darbo? Gyvenu anglijoje, tai gal koks kalbos barjeras atsiras? Ar atvirksciai luzis?smile.gif

Viskas gerai bus tame darbe su keliom labai svarbiom sąlygom - jei dirbsit kaip sau, jei bendrausit draugiškai, kaip su namiškiais, jei būsit sąžininga su pinigais. Nepaisant šitų dalykų, gali būti ne labai gerai.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Regium, gal galetumet paziuret kaip viskas susiklostys su vaikinu su kuriuo dabar bendrauju. Bendraujam gal metus laiko, buvo vedes, paskutinius puse metu issiskyres jau. Viskas buvo neblogai, bet dabar sako, kad nori pabut vienas.
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 04 29, 09:46)
Nėra gera situacija su tuo darbu.Nerodo kortos SĖKMINGO paieškų rezultato. Gali būti darbo pasiūlymas, kuris stipriai susijęs su rizika ir kurio kortos kategoriškai pataria nesiimti. Šiaip kortos pataria išlaukti šitą nesėkmingą laikotarpį, arba pamąstyti apie darbą ne ten , kur gyvena dabar.

Oooo, ačiū labai. Nenudžiuginot, aišku. Tas laikotarpis jau pusę metų tęsiasi, kiek čia dar laukt...
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 04 29, 10:57)
Nusiraminkit dėl savo sūnaus, nuraminkit savo mintis. Kortose vien kardai. Tai reiškia įveskit tvarką savo mintyse, o visa kita irgi susitvarkys. Reikia, kad įsikištų kažkas, kas reikalus tvarkytų be emocijų. Jūsų sūnui tikrai reikia pabūti toliau nuo jūsų. Tai nemalonu, bet išgyvenama. Kažkaip namuose, jis negali susidėlioti visko "į lentynėles" Dabar jis pilnas iliuzijų ir pasipūtimo. Kai pasipūtimo balionas subliukš, o Jūs nusiraminsit, jis pareis. Tikrai duobės nesimato. Tik namai turi būti tokie į kuriuos norėtųsi grįžti.

Ačiū labai. Bandome eiti tuo keliu kurį aprašėte. bandome ieškoti kompromiso. Jis atsisako bet kokios pagalbos, bet kokio bendravimo net ir su tais žmonėmis kurie jam didelis autoritetas ir kaip jis pats vadina "mano psichologas"
Amariliai, neseniai dėliojote kortas šiam žmogeliukui. Tai va situacija dabar tokioje stadijoje... Labai labai tikiuosi, kad viskas tik į gerą. Šiuo metu kaip jis pats sako "bloga pačiam nuo savęs, nuo to ką esu pridaręs, norėčiau sudrąskyti save už tai, jums ramiau bus gyventi be manęs" Jaučiasi pas jį negatyvas savo atžvilgiu, bijau, kad nepražiopsočiau ko, kada jau nebereikės pagalbos....
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2015 04 29, 12:03)
Ačiū labai. Bandome eiti tuo keliu kurį aprašėte. bandome ieškoti kompromiso. Jis atsisako bet kokios pagalbos, bet kokio bendravimo net ir su tais žmonėmis kurie jam didelis autoritetas ir kaip jis pats vadina "mano psichologas"
Amariliai, neseniai dėliojote kortas šiam žmogeliukui. Tai va situacija dabar tokioje stadijoje... Labai labai tikiuosi, kad viskas tik į gerą. Šiuo metu kaip jis pats sako "bloga pačiam nuo savęs, nuo to ką esu pridaręs, norėčiau sudrąskyti save už tai, jums ramiau bus gyventi be manęs" Jaučiasi pas jį negatyvas savo atžvilgiu, bijau, kad nepražiopsočiau ko, kada jau nebereikės pagalbos....

Kortos tikrai nerodo, tokios baigties ir rodo tikrai optimistiškesnį vaizdą. Bet aišku rami pagalba jam visada bus reikalinga.
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2015 04 29, 01:43)
Reikes bet dar aiskinames ar reikes moketi ar uz nauja teisma ar ne. Dar ryt su bosu pakalbesiu.
Jej, pazeciau siaubiaka neuzmigciau. Mes uzvakar nebloga zejom, jaunimas rado fotika kuris rodo kas bus kita diena. Visai idomu, tik pabaigos tokios nesitikejau biggrin.gif

Gal gali pavadinimą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 04 29, 11:28)
Gal gali pavadinimą? biggrin.gif

Vakare paziuresiu kaip vadinasi, uzkrito dabar ir neatsimenu biggrin.gif
Atsakyti