QUOTE(viršdebesų @ 2015 04 28, 12:31)
Sveiki
Išsisprendė dukros darbo klausimas. Deja, ten kur norėjo per draugę patekt, taip ir nesulaukė. Net to antro kvietimo iki pat šiol nesulaukė. Turbūt ta viršininkė ir buvo pries, nes ji norėjo vyresnių kompanijos. Tad greičiausiai pasirinko vieną kandidatę iš vyresnių . Ji nuėjo į pokalbį dėl vadybininkės darbo įmonėje ir jai pasiūlė dirbt pas juos . Nuo vakar dienos jau įdarbino. Darbas truputį ne toks, kokio norėjo, bet juk visko galima išmokt ir prisitaikyt. Kolektyvas jaunas, ji imli informacijai, tad manau, kad viskas į gerą.
Ačiū dar kartelį, Amariliai

Išsisprendė dukros darbo klausimas. Deja, ten kur norėjo per draugę patekt, taip ir nesulaukė. Net to antro kvietimo iki pat šiol nesulaukė. Turbūt ta viršininkė ir buvo pries, nes ji norėjo vyresnių kompanijos. Tad greičiausiai pasirinko vieną kandidatę iš vyresnių . Ji nuėjo į pokalbį dėl vadybininkės darbo įmonėje ir jai pasiūlė dirbt pas juos . Nuo vakar dienos jau įdarbino. Darbas truputį ne toks, kokio norėjo, bet juk visko galima išmokt ir prisitaikyt. Kolektyvas jaunas, ji imli informacijai, tad manau, kad viskas į gerą.

Ačiū dar kartelį, Amariliai

Na stai, bnervu buvo, bedarbystes ner

QUOTE(IngaKo @ 2015 04 28, 21:11)
Amariliai, galiu su tvarkymu padet
Pas mane kaip nekeista kazkokia tvarkymosi manija uzejus. Net sekcijoj dulkes issivaliau, ir cierkas issiblizginau
Dabar vaiku isaugtus rubus rusiuoju ir be gailescio svitinu lauk, kas kleckina ir neissiplauna.
Pavasario saule, nu nepavydziu tokio "malonumo", yra kazkada ir man taip buve

Pavasario saule, nu nepavydziu tokio "malonumo", yra kazkada ir man taip buve
Inga, man bus geda Tave isileisti cia. Kaip nors pati. Nesusitvarkiau vakar, sugalvojau pries tai saknis pasviesint ir per ta laika taip sugedo nuotaika, kad isvis norejau i negyvenama sala daiktus jau krautis. Gal siandien susitvarkysiu. Mane ne pati betvarke, ne ismetyti daikati, bet siulksles, kurios nebetelpa kibiran i rmetamos tiesiog i kampa, grindys baisios, nes katinai, kai as nedarbinga, tai ima privemia visur. Indai ir pan. Kitkas gali voliotis bet kaip. Bet sicia ir yra ta gedingoji betvarke.